Как да гледате елементарен сезон 7 онлайн (извън САЩ)

Как да гледате елементарен сезон 7 онлайн

елементаренСедмият сезон е представен за премиера на 23 май в 19:00 PST (10:00 EST). Въпреки това, поради силните мерки за ограничаване на географските ограничения на CBS и липсата на международни радио- и телевизионни оператори, феновете преди това бяха затруднени за гледане елементарен онлайн извън САЩ. За щастие намерихме решение. Прочетете, за да разберете как да стриймвате елементарен сезон 7 живеят от страни като Канада, Великобритания и Австралия.

Трябва да обърнете внимание, че ще препоръчваме само официални източници. Shady стрийминг сайтовете процъфтяват в популярни предавания, които се пускат само в няколко страни, но ние съветваме да не ги използвате. Качеството на видеото често е много лошо и няма гаранция, че всеки епизод ще бъде наличен. Освен това нелицензирани потоци често се отнемат за нарушаване на авторски права. Ще ви уведомим как да предавате на живо елементарен сезон 7 безплатно, така че няма нужда да прибягвате до ненадеждни, неоторизирани източници.

Много от услугите се показват елементарен са заключени в региона. За да получите достъп до тях от чужбина, ще трябва да използвате виртуална частна мрежа (VPN).

Как да гледате Elementar отвсякъде с VPN

VPN мрежите могат да бъдат малко смущаващи, но всъщност са доста лесни за използване. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате гео ограничени поточни услуги и гледайте елементарен отвсякъде:

  1. Започнете с регистрация за VPN, ако още не сте го направили. Препоръчваме ExpressVPN, въпреки че NordVPN и CyberGhost са две отлични алтернативи на ниска цена.
  2. След това изтеглете и инсталирайте VPN. Ще има приложения за различни различни платформи, така че не забравяйте да получите правилната.
  3. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в САЩ.
  4. Опитайте да пуснете видео на CBS или Hulu. Тя трябва да започне веднага, но ако не стане, можете да отстраните повечето проблеми, като изчистите кеша и бисквитките си, след което презаредите страницата.

елементарен сезон 7 ще се излъчва на живо. Поради тази причина е важно предварително да се уверите, че VPN работи добре. Този подход гарантира, че ако нещо не работи според очакванията, все още ще имате време да получите помощ от екипа си за поддръжка на VPN на вашия VPN и може да не се наложи да пропуснете началото на премиерата.

Как да предавате елементарен сезон 7 безплатно на американската телевизия

Знаме на САЩ

Всъщност можете гледайте CBS на живо без допълнителни разходи, ако имате кабелна телевизия или fuboTV, Hulu, PlayStation Vue или YouTube TV акаунт. Ако нямате нещо от тях, не се притеснявайте; можете вместо това да се регистрирате за CBS All Access. Тази услуга струва $ 5,99 на месец, но има и без рекламен план за $ 9,99 на месец.

Ето проблема: докато всички горепосочени услуги се предлагат с безплатна пробна версия (обикновено една седмица), елементарен сезон 7 ще има 13 епизода, което означава, че рано или късно ще трябва да платите, за да продължите да гледате. Ако нямате нищо против да гледате в стандартна дефиниция, има начин да гледате целия сезон безплатно.

USTVNow е услуга за стрийминг, предназначена да позволи на членовете на въоръжените сили на САЩ да гледат телевизия от дома си, докато са на разположение. Въпреки това, всъщност не проверява дали сте член на армията или не. Всъщност USTVNow позволява на всеки да се регистрира, независимо къде се намира в света.

Основният му план е напълно безплатен и предлага пет канала, включително CBS. Тъй като няма потвърдени международни дати на издаване за елементарен сезон 7 все още, това е най-лесният начин за стрийминг на нови епизоди на елементарен от извън Америка.

Освен USTV Now, всички услуги по-горе са блокирани. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да ги използвате, ако сте извън САЩ. Все още имате нужда от VPN? ExpressVPN предлага без риск 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако все пак не сте доволни, просто отменете, за да заявите пълно възстановяване, без да задавате въпроси.

Мога ли да гледам сезони 1–6 на Elementary онлайн?

В момента американските зрители (или тези, свързани с американски VPN сървър) могат да гледат Елементарни сезони от 1 до 6 в Хулу. И двете услуги предлагат едноседмична пробна версия, но с общо 141 епизода, ще ви е трудно да завършите всички навреме. Ако изоставате само сезон или два, трябва да сте добре.

За съжаление CBS поддържа тази серия близо до гърдите си и като такава има много малко международни оператори. Австралийските фенове могат да гледат сезони 1-5 на Стан. Тази услуга се предлага с 30-дневна безплатна пробна версия и след това струва $ 10 AUD на месец.

Предишните сезони са били достъпни в Netflix Франция, Дания и Испания, но това вече не е така. Всъщност в много страни единственият начин да се стриймва елементарен онлайн е да го закупите, сезон по сезон в iTunes, Amazon Prime Video или Microsoft Store.

Какво знаем за сезон 7 на Elementary?

Въпреки че първоначално шоуто е имало за цел да завърши с шестия си сезон, CBS реши да го поднови последен път. Разбира се, това означава, че писателите трябваше да намерят начин да прогресират историята, без да прекъснат някоя от сюжетните нишки, които бяха спретнати добре в края на шести сезон.

Ето защо сезон 7 няма да следваме директно от сезон 6. Вместо това ще скочим година в бъдещето. Подробностите за сюжета са все още малко и далеч между тях, но ние знаем, че докато Шерлок и Уотсън се озоваха на Бейкър Стрийт в края на миналия сезон, те ще се върнат в Ню Йорк, за да се изправят срещу техния милиардер на име Один Райхенбах. Феновете на книгите ще знаят значението на това име и неговите последици за главния актьорски състав, но за да избегнем спойлери, просто ще кажем, че това със сигурност е много вълнуващ последен сезон.

Вижте също: Как да получите IP адрес в САЩ

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =

Adblock
detector