Как да гледате г-н Робот сезон 4 онлайн отвсякъде

Как да гледате г-н Робот сезон 4 онлайн

Мистър РоботЧетвъртият и последен сезон ще бъде премиерен в 22:00 EST (19:00 PST / 3 AM BST) на 6 октомври. Ще има общо 13 епизода, което означава, че можем да очакваме тази поредица да завърши завинаги на 29 декември, ако приемем, че непрекъснат график за издаване по един епизод на седмица. Прочетете, за да разберете как да гледате Мистър Робот сезон 4 онлайн отвсякъде, дори и в чужбина.

Трябва да знаете, че ще препоръчваме само официални източници. Предвид популярността на това шоу почти несъмнено ще бъдат налични нелицензирани потоци. Съветваме обаче да не ги използвате; не само че те често са лаги и с ниска разделителна способност, но и потоци от трети страни често се пренасят офлайн отчасти за нарушаване на авторски права. С законни начини за гледане Мистър Робот в няколко държави няма причина да се прибягва до сенчести, неоторизирани потоци.

Това предаване ще се излъчва само в географски услуги за стрийминг. Това означава, че ще ви трябва VPN, за да гледате Мистър Робот сезон 4 в чужбина.

Как да гледате г-н Робот сезон 4 в чужбина с VPN

VPN улесняват достъпа до географски ограничени услуги в чужбина. Те работят, като пренасочват трафика ви през сървър на друго място по света, крият реалния ви IP адрес и измамят платформите, за да повярват, че всъщност сте в нужната държава.

  Как да гледате Shameless US сезон 10 онлайн в чужбина (извън САЩ)

Ето как да гледате Мистър Робот сезон 4 от всяко място с VPN:

  1. Първо, регистрирайте подходящ VPN. Препоръчваме ExpressVPN но NordVPN и CyberGhost са отлични алтернативи на ниска цена.
  2. След това инсталирайте приложението VPN, като внимавате да получите подходящата версия за вашето устройство.
  3. Решете коя услуга искате да деблокирате и да се свържете със сървър в съответната държава. Например, можете да използвате американски сървър, за да отблокирате мрежата на САЩ, или канадска за Showcase.
  4. Създайте акаунт (ако е необходимо). Имайте предвид, че това може да изисква да имате начин на плащане, свързан с местен адрес.
  5. И накрая, опитайте да възпроизведете видео на избраната от вас услуга. Тя трябва да започне веднага, но ако не, повечето проблеми могат да бъдат отстранени, като изчистите кеша и бисквитките си, след което презаредете страницата.

Ако искате да предавате поточно предаване Мистър Робот на живо, горещо препоръчваме да преминете през горните стъпки преди премиерата. По този начин ще имате достатъчно време да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN и няма да бъдете хванати извън охраната от последни технически проблеми.

Как да гледате г-н Робот сезон 4 на живо по американската телевизия

Знаме на САЩ

В Америка, Мистър Робот сезон 4 ще се излъчва изключително на САЩ мрежа. Това означава, че ако вашият пакет за кабелна телевизия вече включва този канал, можете да влезете в уебсайта и да започнете незабавно да предавате без допълнителни разходи.

Можете също да гледате Мистър Робот онлайн без кабел. USA Network ви позволява да влезете със съществуващ абонамент за fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV или YouTube TV абонамент. Всички тези услуги се предлагат с безплатна пробна версия, но никой не е достатъчно дълъг, за да излъчвате целия сезон безплатно. Като такива препоръчваме да използвате Sling TV; при $ 15 USD на месец, това е най-евтиният вариант.

  Besplatni kolačići Netflix? Nekoliko web stranica nude upute kako zaobići sigurnost Netflixa i pristupiti računima besplatno

Търсите да наваксате сезони 1-3? Понастоящем те са налични в Amazon Prime Video, въпреки че ще трябва да плащате $ 14,99 за серия.

Всички горепосочени услуги са заключени в региона. Да гледам Мистър Робот на всеки от тях, когато сте в чужбина, можете да се свържете с американски VPN сървър. Все още нямате VPN? ExpressVPN идва с a 30-дневна гаранция за връщане на парите, което ви позволява да изпробвате услугата безрисково и да поискате пълно възстановяване, ако не е удовлетворено.

Къде другаде мога да гледам Mr.Robot онлайн?

В момента са обявени само няколко международни радио- и телевизионни оператора, въпреки че е вероятно още повече да пристигнат, когато започне сезон 4. Погледнете по-долу, за да разберете кои мрежи се показват Мистър Робот сезон 4 във вашата страна:

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

В момента единственият начин британските фенове да стриймват Мистър Робот сезон 4 е да се регистрирате за Amazon Prime Video. Тази услуга предлага всяка предишна серия и ще добавят нови епизоди от сезон 4 в рамките на 24 часа на американската им версия, започваща на 7 октомври. В предишни години епизодите обикновено се добавяха около 7 часа сутринта BST на следващия ден, въпреки че този график за качване не е поставен в камък.

Amazon Prime струва £ 7,99 на месец, но включва 30-дневна безплатна пробна версия. Това означава, че ако нямате нищо против да чакате няколко месеца, можете да се регистрирате, да гледате четвъртия сезон и след това да анулирате акаунта си, за да не бъдете таксувани.

Тази услуга ще се показва само Мистър Робот в Обединеното Кралство. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да го гледате от чужбина.

  Kako gledati Peaky Blinders seriju 5 online

Канада

Канадско знаме

Showcase е единственото мрежово излъчване Мистър Робот в Канада. За съжаление, на уебсайта Showcase няма поток на живо (или дори епизоди при поискване). Има обаче доста заобикалящ начин за феновете на Канада да гледат Showcase онлайн.

Първо ще ви е необходим Amazon Prime Video акаунт, който струва $ 7,99 CAD на месец след 30-дневна безплатна пробна версия. След това ще трябва да платите допълнителни $ 12,99 за пакета от канали STACKTV. Този метод не е идеален предвид високата му цена, но тъй като няма други начини за поточно предаване Мистър Робот онлайн в Канада, всъщност няма алтернатива.

Пакетът от канали STACKTV е достъпен само в Канада. Все още можете да получите достъп до него от чужбина, като се свържете към един от канадските сървъри на вашата VPN.

Какво можем да очакваме от г-н Робот сезон 4?

Ремаркетата за Мистър Робот сезон четвърти разкриват доста количество информация. Знаем например, че тази поредица ще бъде поставена през декември 2015 г. и ще се фокусира върху игрите с котки и мишки между Елиът и Уайтроуз. Звездата от сериала (и носителят на наградата „Оскар“) Рами Малек твърди, че завършекът ще бъде „много, много климактичен“, а в шоу, което поставя такъв основен акцент върху изненадващата публика, е трудно да се разбере как това може да бъде погрешно.

About the author

Comments

  1. и, трябва да се отбележи, че е важно да използвате само официални източници за гледане на Мистър Робот сезон 4. Нелегалните потоци не само нарушават авторските права, но и могат да бъдат опасни за вашето устройство. С VPN можете да гледате предаването от всяко място в света, като се свържете със сървър в съответната държава. Ако искате да гледате Мистър Робот на живо по американската телевизия, можете да използвате услуги като fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV или YouTube TV. Всички тези услуги предлагат безплатна пробна версия, но никой не е достатъчно дълъг, за да излъчвате целия сезон безплатно. В крайна сметка, Мистър Робот сезон 4 обещава да бъде вълнуващо завършване на една от най-интригуващите телевизионни поредици на последните години.

Comments are closed.