Как да гледате Game of Thrones Season 8 онлайн безплатно (навсякъде)

Как да гледате Игра на тронове сезон 8 онлайн

Актуализиран на 18 май 2019 г. за финала на GoT: Актуализирахме тази публикация с най-новите и най-добрите начини да гледам Игра на тронове сезон 8 Епизод 6 онлайн, безплатно от всяка точка на света (както и от по-ранни епизоди). Както винаги, само ще препоръчваме официални източници за поточно предаване на GoT.

Игра на тронове сезон 8, премиерно представен на 14 април с епизод, който служи най-вече за напомняне на зрителите за нерешени сюжетни линии от предишни сезони; в края на краищата мина повече от година. Новите епизоди ще излизат всяка неделя в 18:00 PST (9:00 PM EST / 2AM BST), но финалната поредица на шоуто също ще бъде най-късата, с общо шест епизода. Заслужава да се отбележи, че всеки от тези епизоди ще бъде по-дълъг, отколкото в предишните години, както е показано по-долу:

 • Премиера на сезона (вече излъчена): 14 април в 18:00 PST, дължина 54 минути
 • Втори епизод: 21 април в 18:00 PST, дълъг 58 минути
 • Трети епизод: 28 април в 18:00 PST, дълъг един час и 22 минути
 • Четвърти епизод: 5 май в 18:00 PST, с продължителност един час и 18 минути
 • Пети епизод: 12 май в 18:00 PST, дълъг един час и 20 минути
 • Последен епизод за сезона: 19 май в 18:00 PST, дълъг един час и 20 минути

Няма да се приберете по време на излъчването? Не изпадайте в паника; по-долу ще обясним как да гледате Игра на тронове онлайн от всяка точка на света.

Тази публикация ще препоръча само официална Игра на тронове радио- и телевизионни оператори. Като изключително популярно шоу, почти сигурно ще има непозволени потоци, но не препоръчваме да ги използвате. Обикновено те са закъсняли и с ниска разделителна способност за начало, но като най-пиратското шоу на 2017 г., HBO е в голяма степен на готовност. Това означава, че е много вероятно те да наблюдават форуми, да премахват връзки и да изтеглят потоци за нарушаване на авторски права по средата на предаване.

Популярните стрийминг платформи обикновено блокират съдържанието им, ограничавайки достъпа, освен ако не сте в конкретна държава. Като такъв, ще трябва да използвате VPN, за да гледате Игра на тронове за тези услуги от чужбина.

Най-добър VPN за Game of Thrones: ExpressVPN

ExpressVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Разблокирането и предаването на HBO в чужбина всъщност е много просто. Следвайте стъпките по-долу, за да стриймвате Игра на тронове сезон 8 навсякъде

 1. Първо се регистрирайте при подходящ VPN доставчик. Препоръчваме ExpressVPN, но
 2. NordVPN и CyberGhost са отлични, евтини услуги, достойни за вашето внимание.
 3. Изтеглете и инсталирайте подходящата версия на приложението за вашето устройство.
 4. Свържете се със сървър в държавата, в която се намира желаната от вас услуга. Например, ще трябва да използвате американски сървър, за да деблокирате HBO или британски за Now TV.
 5. Опитайте да заредите по-рано недостъпно съдържание. Той трябва да се зареди веднага, но ако не, изчистете бисквитките и кеша на браузъра си, след което презаредете страницата.

Запомнете: ако възнамерявате да гледате телевизия на живо, жизненоважно е предварително да тествате VPN. По този начин, ако срещнете проблеми, все още ще има време да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти. Игра на тронове не е шоу, което искате да пропуснете нито един от тях, а подходящото тестване гарантира, че няма да трябва.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТЕН платен VPN: Ако търсите само краткосрочно VPN покритие (например, ако отивате в чужбина на почивка), може да искате да изпробвате 30-дневната гаранция за връщане на пари на ExpressVPN. Необходимо е предварително плащане, но можете да се откажете по всяко време, за да си върнете парите. Този ефективно безплатен месец на покритие означава, че можете да гледате четири от шестте предстоящи Игра на тронове епизоди от всяка точка на света.

Как да живеем поток Игра на тронове в САЩ

Знаме на САЩ

Игра на тронове е едно от най-големите шоу програми през последните няколко години и в резултат на това стрийминг платформите се разрастват, за да осигурят права за излъчване на него. По-долу ще ви уведомим кои услуги ви позволяват да предавате поточно предаване Игра на тронове осем сезона онлайн:

HBO

HBO Go Game of Thrones

HBO произвежда Игра на тронове, така че не трябва да е изненада, че това е единствената мрежа, излъчваща шоуто в САЩ. За щастие, ако абонаментът ви за кабелна телевизия включва HBO, можете да влезете в HBO GO и да започнете незабавно стрийминг безплатно. Тази услуга предлага и всеки предишен епизод при поискване, в случай че искате да наваксате преди премиерата на осмия сезон.

Нямате кабел? Да не се притеснявам. Можете да се регистрирате за HBO СЕГА, пакет с най-горната цена, който струва $ 14,99 USD на месец. HBO Now предлага библиотека с идентично съдържание, и най-доброто от всичко, че ви позволява да поточно Игра на тронове живея; това е важно да се отбележи, тъй като няколко платформи позволяват само на потребители без кабел да гледат при поискване. Тази услуга също предлага седемдневна безплатна пробна версия, така че докато не можете да предавате поточно целия сезон безплатно, поне трябва да можете да видите дали HBO Now е подходящ за вас.

HBO GO и HBO NOW са заключени в региона и се предлагат само в САЩ. Освен това, тъй като HBO NOW приема само методи за плащане, свързани с адрес в САЩ, за чуждите потребители е трудно да се регистрират. Американците в други страни обаче могат да се регистрират като нормални и да гледат онлайн чрез VPN.

DirecTV сега

DirecTV Сега Игра на тронове

DirecTV Сега наскоро представи два нови пакета, като и двата включват HBO. Най-евтиното от тях е 50 USD на месец и включва едноседмична безплатна пробна версия. Това може да изглежда стръмно, но получавате достъп до повече от 40 други канала, така че може да си струва, ако планирате да гледате телевизия онлайн редовно. Още по-добре, в момента има промоция, която намалява цената с 20 долара за първите три месеца: просто използвайте кода „20OFF3“ при касата (това обаче не ви пречи да се възползвате от пробната версия).

Тази услуга за стрийминг е геоблокирана и може да се гледа само от САЩ. За да получите достъп до него от чужбина, ще трябва да се свържете с американски VPN сървър.

Hulu

Игра на тронове на Хулу

Въпреки че Hulu не включва HBO като стандарт, можете да се регистрирате за базовия абонамент ($ 5.99 USD на месец) и да плащате допълнителни $ 14.99 всеки месец за добавката за HBO. Hulu идва с едномесечен пробен период и ви позволява да записвате нови епизоди на Игра на тронове така че можете да ги поточно отново по-късно.

За съжаление, Hulu се предлага само в САЩ. Всъщност проверява дали вашият начин на плащане е свързан с адрес в САЩ, но тъй като можете да плащате чрез карти за подаръци, технически е възможно да се регистрирате отвсякъде. Все пак ще ви трябва VPN, за да гледате всъщност от чужбина.

PlayStation Vue

Игра на тронове в PlayStation Vue

PlayStation Vue разполага с разнообразни телевизионни пакети, започващи от $ 49.99 USD на месец. Само най-скъпият включва стандартно HBO, но можете да добавяте този канал към всеки друг план за още $ 15 всеки месец. Всъщност нямате нужда от PlayStation, за да използвате PlayStation Vue но с кратък пробен период и по-високи общи разходи, това не е идеален начин за гледане Игра на тронове освен ако вече не сте абонат.

За да получите достъп до PlayStation Vue, трябва да сте или в Америка, или да сте свързани с американски VPN сървър.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video Game of Thrones

Ако имате акаунт в Amazon Prime, можете да използвате Amazon Prime Video без допълнителни разходи. Обикновено обаче тази платформа ви позволява да гледате съдържание по заявка. С добавката за HBO ($ 14.99 USD на месец) обаче ще можете да предавате нови епизоди на Игра на тронове на живо. Наистина има няма предимство пред този метод над регистрацията за HBO СЕГА обаче.

HBO добавката на Amazon Prime Video се предлага само на американски клиенти. За да го получите в чужбина, ще ви трябва VPN.

Как да живеем поток Игра на тронове сезон 8 в чужбина

Игра на тронове е едно от най-популярните телевизионни предавания наоколо, с постоянно висока зрителска аудитория и масивна международна последователност. Като такова, HBO направи изключително просто да гледате шоуто в чужбина. Погледнете по-долу, за да намерите международни оператори във вашата страна:

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

британски Игра на тронове феновете ще могат да гледат новия сезон на Sky Atlantic, канал, който е достъпен онлайн чрез Sky GO. Епизодите ще бъдат налични едновременно с излъчването им в САЩ (2:00 GMT) с повторения на следващата вечер в 9:00. Струва си да се отбележи, че ще ви трябва абонамент за Sky TV, за да влезете и това е дълъг и скъп процес за регистрация на нови клиенти, без гаранция, че услугата ще бъде готова до 14 април.

Не се притеснявайте: има друг начин за гледане. Сега телевизия ви позволява да предавате на живо Sky Sky Atlantic и струва далеч по-малко, само £ 7,99 на месец. Тази услуга включва двуседмична безплатна пробна версия и не ви заключва в дългосрочен договор, което я прави идеална за стрийминг Игра на тронове сезон осми. Освен това всеки епизод ще бъде достъпен при поискване до една седмица след излъчването.

Въпреки че наскоро телевизията премахна предишните сезони от библиотеката си по заявка, оттогава тя обяви, че те ще се върнат на 1 март, оставяйки ви достатъчно време да се актуализирате.

Sky GO и Now TV са географски ограничени, което означава, че ще трябва да бъдете или във Великобритания, или да сте свързани към UK VPN сървър, за да гледате.

Канада

Канадско знаме

До миналата година беше много трудно за гледане на канадците Игра на тронове на живо. Преди това трябваше да имате кабелна телевизия и акаунт в TMN Go, но това вече не е така, благодарение на мащабно сливане между The Movie Network, HBO и CraveTV. Сега всичко, което трябва да направите, за да стриймвате Игра на тронове се абонирайте за Crave и вземете пакета Crave + HBO, която струва $ 19,98 CAD на месец.

Имате ли какво да наваксвате преди началото на осмия сезон? Crave също има всеки предходен епизод на Игра на тронове, така че няма да ви се налага да харчите цялостно купуване на сезон от един до седем на Amazon или iTunes (въпреки че можете, ако предпочитате да ги притежавате).

Crave TV се предлага само в Канада. Това означава, че ще трябва да използвате канадски сървър за достъп до него в чужбина.

Австралия

австралийски флаг

Foxtel е официален представител на Австралия Игра на тронове телевизионен оператор от началото на шоуто през 2011 г. и тази година нищо не се е променило. Ако вече имате абонамент за телевизия Foxtel, можете да влезете в Foxtel Go и започнете да гледате предишните сезони веднага, тъй като всички те са достъпни при поискване. Ако не, ще трябва да се регистрирате в Foxtel Now за $ 25 AUD на месец; необходимият пакет канали е включен като стандарт и има 10-дневна безплатна пробна версия.

Библиотеката на Fetch при поискване включва по-стари сезони на Игра на тронове, но тази услуга няма да показва нови епизоди, тъй като тези са изключително за Foxtel.

И двете услуги са гео ограничени и достъпни само от чужбина чрез австралийски VPN сървър.

Франция

Flag_of_France-e1527750876576

Има само един начин да гледате Игра на тронове във Франция и е на OCS. Докато преди се налагаше да се регистрирате чрез мобилния си оператор, това вече не е необходимо, тъй като сега има надпланен план, който струва € 9,99 на месец и се предлага с двуседмична безплатна пробна версия. OCS също предлага всеки предишен сезон на шоуто по поръчка.

Докато шоуто ще се излъчва на английски, OCS наслагва френски субтитри, които не могат да бъдат изключени. Не е идеално, но тъй като няма алтернатива, всъщност не може да се направи много.

Не забравяйте, че ако обикновено живеете в страна с длъжностно лице Игра на тронове и временно сте във Франция, все още можете да използвате VPN за достъп до обичайната си услуга.

Испания

Flag_of_Spain испански

Игра на тронове сезон осми ще бъде наличен на HBO España от 15 април. Тази услуга включва едномесечно безплатно изпробване, след което струва € 7,99 на месец. Сезони 1-7 вече се предлагат и при поискване, само в случай, че сте изостанали малко.

Можете също така да гледате в Movistar, стига да имате съществуващ абонамент и необходимия телевизионен пакет. Този метод обаче е изключително скъп за новите клиенти, особено предвид кратката продължителност на сезон 8.

HBO España и Moviestar се предлагат само в Испания. За да гледате от чужбина, ще трябва да се свържете с един от испанските сървъри на вашата VPN.

Други места

HBO всъщност прави Игра на тронове достъпен за повече от 170 различни региони, така че не се притеснявайте, ако вашата държава не е спомената по-горе. В повечето случаи новият сезон ще се излъчва по регионален канал за HBO (въпреки че не всички от тях ще ви позволят да гледате онлайн, а в някои случаи може да показвате епизоди няколко дни, след като първоначално излъчат). Не сте сигурни дали HBO се предлага там, където сте? Разгледайте този списък от международни канали за HBO, за да разберете къде можете да гледате Игра на тронове в твоята държава.

Мога ли да предавам на живо Game of Thrones безплатно?

Технически да, но ще бъде трудно. Повечето от платформите показват Игра на тронове сезон осем предлагат само едноседмично изпитание, което не е достатъчно дълго, тъй като има нов епизод всяка седмица. Въпреки това, тъй като този сезон е толкова кратък и се излъчва на толкова много платформи, можете да се регистрирате за пробен период, да гледате един епизод, да отмените, преди да бъдете таксувани, и да повтаряте, докато шоуто не е направено.

Струва си да се спомене, че този подход работи само ако всъщност сте от страната, в която се предлага дадена услуга. Много, включително Hulu, PlayStation Vue и DirecTV Сега проверете дали вашият начин на плащане е регистриран в необходимия регион и ако не , няма да ви бъде позволено да гледате нищо.

Игра на тронове в Netflix?

Понастоящем, Игра на тронове не е достъпна за никоя версия на Netflix. Това шоу беше основен производител на пари за HBO, така че е разбираемо, мрежата иска да го затвори здраво. Нещата могат да се променят, след като финалният сезон приключи, но реалистично ще са няколко години Игра на тронове удря Netflix, ако изобщо се случи.

Какво можем да очакваме от финалния сезон на Игра на тронове?

Внимание: следващият раздел съдържа спойлери за предишни сезони на Игра на тронове.

Подробности за новия сезон са малко и далеч между тях, но ние имаме някаква информация какво можем да очакваме. Например знаем, че осми сезон ще има само шест епизода, въпреки че те ще бъдат по-дълги от обикновено.

Тъй като измина повече от година от края на седмия сезон, ето едно бързо резюме: Старките са върнали Уинтерфел, но са изправени пред монументално предизвикателство: да обединят Юга срещу Белите Уокърс със сила (тъй като дипломацията не работи). За да се влошат нещата, Хрътките не искат да участват в битката и Белите проходилки имат свой дракон. Имаше и разкрития за родителството на Джон, които можеха да го видят заплашен от собствения си лагер.

Има и няколко други висящи сюжетни нишки, които също трябва да бъдат решени. Какво ще се случи с Планината: ще се изправи ли той срещу Хрътката в битката, феновете нежно ще викат „The Cleganebowl“? Ще спечели ли Теон мястото си като крал на Железните острови? И разбира се, ще отбележи ли Arya името на Cersei от списъка си? Просто ще трябва да гледаме, за да разберем.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 50 =

Adblock
detector