Как да гледате гласа на NBC онлайн навсякъде (сезон 16)

Как да гледате гласа на NBC онлайн навсякъде (сезон 16)


Сезон 16 от Гласът бързо наближава. Тази година тя ще започне в понеделник, 25 февруари в 17:00 PST / 20:00 EST. Въпреки че графикът на излъчване все още не е разкрит, The Voice обикновено излъчва два епизода седмично: един в понеделник и един в четвъртък..

В това ръководство ще препоръчваме само официални източници. Въпреки че е възможно да намерите нелицензирани потоци за почти всяко събитие онлайн, силно препоръчваме да не ги използвате. Дори да пренебрегнете проблемите с авторските права, които те представят, тези неоторизирани потоци са почти винаги с ниско качество, с ниска разделителна способност и са склонни да бъдат сваляни отчасти.

Най-добрата VPN за гледане на гласа: ExpressVPN

ExpressVPN поточно видео

VPN мрежите са сред най-лесните начини за разблокиране на геоблокирани платформи и запазване на безопасността при поточно предаване. Препоръчваме ExpressVPN; тя има повече от 2000 сървъра в 94 държави, достатъчно е бърза да предава HD видео на живо и може да заобиколи дори най-упоритите гео ограничения. Това означава, че ще имате достъп до платформи като Netflix, NBC и BBC iPlayer от чужбина без проблеми.

Първите стъпки са прости. Първо, изберете продължителността на времето, за което искате да се абонирате: един месец, шест месеца или година. След това отидете до касата и заплатете. ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да тествате услугата чрез поточно предаване на няколко епизода на Гласът. Ако не сте доволни, просто анулирайте в рамките на 30 дни, за да получите пълно възстановяване.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN за СТРЕЙМИРАНЕ: ExpressVPN е нашият избор №1 с отлична деблокираща способност, силно криптиране и първа от потребителите политика за поверителност. Той също така предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да предавате гласа онлайн с VPN

Дори и никога преди да не сте използвали VPN, няма за какво да се притеснявате. Разблокирането на гео ограничени платформи е много ясно:

  1. Решете коя VPN услуга искате да използвате. Ние засегнахме ExpressVPN по-горе, но може да искате да разгледате и NordVPN и CyberGhost, две алтернативи с ниска цена и високо качество.
  2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера. Ще има няколко различни версии, така че не забравяйте да изберете правилната за вашата операционна система.
  3. Изберете един от поточните източници, които обсъждаме по-долу.
  4. Свържете се с един от вашите VPN сървъри на съответното място. Например, ще използвате американски сървър за NBC или Великобритания, за да деблокирате ITV Hub.
  5. Опитайте да заредите видеоклип от избрания от вас източник. Тя трябва да започне почти веднага. Забележка: Може да се наложи да обновите страницата, преди да видите някакви промени.

Препоръчваме да използвате горните стъпки, за да тествате вашата VPN преди Гласът всъщност започва. По този начин ще знаете предварително дали нещо не работи правилно и ще имате достатъчно време да получите съвет от екипа за поддръжка на вашия VPN.

Къде мога да гледам The Voice на живо онлайн?

Има само един начин да гледате 16-ти сезон на Гласът онлайн: можете да го предавате на живо на NBC. За резиденти извън САЩ обаче е почти невъзможно да се настроят, тъй като NBC ви моли да влезете с подробности за вашия доставчик на кабели. Ако нямате кабел, можете също да влезете с валиден DIRECTV СЕГА, FuboTV, Hulu или Sling TV абонамент.

Ако се опитате да гледате извън САЩ, ще видите следното съобщение: „LIVE STREAM UNIVAILABLE IN YOUR AREA - Отидете на страница„ Епизоди “, за да гледате пълни епизоди“. Не се притеснявайте - ако сте жител на САЩ, който в момента е в чужбина, ще можете да гледате с помощта на един от американските сървъри на VPN..

В момента NBC позволява на потребителите да си създадат акаунт, който ви позволява да гледате три епизода при поискване безплатно. Това не е идеалният начин за гледане, тъй като ще трябва да изчакате, докато се добавят епизодите, но може да е достатъчно, ако се интересувате само от поточно предаване на финалите.

Къде мога да предавам поточната версия на моята държава на The Voice?

Докато американската версия на Гласът е най-популярната, в никакъв случай не е единствената налична. Всъщност повече от 15 държави имат свой регионален вариант. По-долу ще обясним къде можете да гледате итерацията на вашата страна Гласът.

Великобритания

Британски флаг - съюз джак

The Voice UK току-що започна своя осми сезон. Том Джоунс, Will.i.am, Дженифър Хъдсън и Оли Мърс са съдиите за тази година и тъй като вече има много отлични изпълнения, те ще бъдат прекъснати този път. 

Британските зрители могат да се настройват онлайн чрез ITV Hub или TVPlayer.com. Тази услуга е безплатна за използване, но ще трябва да създадете акаунт, преди да можете да започнете стрийминг. Забележка: въпреки че ITV Hub не прави това очевидно и няма процес на проверка, законодателството на Обединеното кралство изисква да имате валиден телевизионен лиценз за гледане на живо на живо, както се показва по телевизията.

Канада

флаг на Канада

В Канада можете да гледате американската версия на The Voice на живо по CTV. Не се притеснявайте да го пропуснете, тъй като на следващия ден CTV добавя шоуто към библиотеката си по заявка. Имайте предвид обаче, че ще трябва да влезете с идентификационните данни на вашия канадски доставчик на кабели, преди да можете да предавате поточно нещо.

Канада също има Версия на френски език на Гласът, Наречен La Voix. Сезон 7 започна на 10 февруари и ще продължи до финала на 5 май. Ерик Лапоант, Лара Фабиан и Алекс Невски все още тренират, но Гару беше заменен от Марк Дупе тази година. Ако се интересувате, можете да предавате нови епизоди на живо безплатно на TVA.

Не се изисква регистрация или плащане, за да предавате CTV или TVA съдържание на живо. Въпреки това, само зрители в Канада (или тези, свързани с канадски сървър) могат да гледат.

Франция

Flag_of_France-e1527750876576

Аудитории във Франция, Монако и Люксембург могат да се стриймират The Voice - la plus belle voix сезон осем безплатно на TF1, както на живо, така и при поискване. Съдиите от осми сезон са Мика, Дженифър, Жулиен Клерк и Сопрано, а новата серия току-що започна, така че наистина няма по-добър момент да започнете да гледате. 

TF1 моли потребителите да създадат акаунт, преди да могат да започнат поточно предаване. Това е безплатно и е проста проверка по имейл, без да е необходимо плащане. Въпреки това дори регистрираните потребители не могат да получат достъп до TF1 потока на живо извън Франция. В резултат на това ще трябва да се свържете с един от френските сървъри на вашата VPN, за да гледате от чужбина.

Русия

руски флаг - русия

Голос (Гласът) завърши седмия си сезон миналия месец. Ако все още не сте се хванали, можете да предавате поточно през целия сезон, както и Голос. Дети (The Voice Kids) по заявка по Канал първи.

Въпреки че тази услуга не изисква плащане или регистрация и е достъпна от всяка точка на света, ние все пак препоръчваме да използвате VPN, за да намалите риска от вашия интернет доставчик да прекъсне връзката ви.

Други места

Разкрихме някои от най-популярните регионални варианти на Гласът по-горе, но има просто твърде много, за да споменем поотделно. Ако вашата страна не е в списъка, можете да намерите подходящи местни източници в списъка на Гласът-франчайз шоута.

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на гласа?

Може да се изкушите да използвате безплатен VPN, но те често въвеждат повече проблеми, отколкото решават. На първо място, безплатните VPN мрежи обикновено имат по-малко сървъри от премиум услугите, но все пак повече потребители. Това води до забавяне на мрежата и на практика ще имате вероятност да преживеете възпроизвеждането и дългите буферни времена при поточно предаване. В опит да се смекчи това някои безплатни услуги въвеждат месечни лимити на данни. Далеч от решаването на проблема обаче, това просто прави тези VPN непригодни като дългосрочно поточно решение.

Как може да си позволи безплатна VPN услуга да работи? Просто е, защото плащате за това, макар и косвено. Повечето безплатни VPN инжектират реклами в уеб страниците, които посещавате, но някои отиват дори по-далеч. Съхранявайки проследяващи бисквитки на вашето устройство, той може да вижда точно какво правите онлайн, дори и след като сте изключили от VPN. Това дава възможност на доставчика на услуги да записва богатство от потребителски данни, които след това могат да бъдат продадени на трети страни без ваше знание.

Не само личната ви поверителност е изложена на риск, но и сигурността на вашата система. Проучване за 2016 г. на безплатни VPN за Android установи, че десетки всъщност не криптират какъвто и да е потребителски трафик. Това дори не взема предвид 38% от анкетираните приложения, които се опитаха да инсталират злонамерен софтуер на устройството на потребителя. Добре известната услуга също не гарантира, че сте в безопасност, както е показано от противоречието на ботнет Hola. За да останете максимално безопасни онлайн, препоръчваме да използвате реномирана VPN услуга, която поставя на първо място поверителността на своите клиенти.

Как работи The Voice?

Ако сте виждали сериали в стил талант шоу преди, вероятно ще знаете какво да очаквате Гласът. Амбициозните певци кандидатстват в шоуто и участват в открито прослушване. Ако те са достатъчно добри, след това ще направят прослушване за обратно повикване. Повечето от това обаче се случват извън камерата. Следващият етап се нарича сляпо прослушване и това е една от най-вълнуващите части на шоуто.

Четиримата съдии седят с гръб към състезателя и ако им хареса това, което чуят, могат да натиснат бутон, за да се обърнат и да поканят изпълнителя в своя екип. Ако множество съдии се обърнат, певецът може да избере чий екип да се присъедини.

Следващия, Гласът състезателите се изправят пред поредица от изпълнения на личността. Човекът, който се представя най-добре, напредва, а този, който не е, елиминиран. Има едно предупреждение: всеки съдия има право да „открадне“ двама изпълнители, добавяйки ги към собствения си екип и не им позволява да бъдат изстреляни от шоуто.

Последният етап е, когато популярността прави всичко различно. Битките един на един продължават, но този път зрителите имат право да избират кой печели. Това продължава, докато не остане само един певец, в който момент печелят и не им бъде предоставен договор за запис.

Кои са треньорите на The Voice Season 16?

The Voice cast 2019

Кели Кларксън, Блейк Шелтън и Адам Левайн ще тренират, както и в предишните години. Въпреки това, Дженифър Хъдсън е обучила участници във британската версия на The Voice и тази година е заменена от Джон Легенд. Освен това, всеки треньор ще има „съветник за битка“ тази година. Те са както следва:

  1. Екип Адам: Чарли Път
  2. Екип Блейк: Брукс & Дън
  3. Екип Джон: Халид
  4. Екип Кели: Келси Балерини
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 22