Как да гледате Игра на тронове сезон 8 безплатно онлайн

Хитовото шоу на HBO Игра на тронове Сезон 8 е премиерно на 14 април, като 10 юни ще излъчат епизод. Планирайте да се настроите в 21:00 EST / 18:00 PST всяка седмица.

Освен ако вече не плащате за HBO, може да се скитате толкова безцелно като Dothraki в опитите си да намерите добра опция за стрийминг. Ако сте в САЩ, Великобритания Канада или Австралия (или имате методи за плащане за тези страни), можете да гледате Игра на тронове Сезон 8 безплатно. Ако сте другаде, все още има някои страхотни опции за ниски разходи, ако знаете къде да търсите. Ще ви покажем как.

Тази публикация ще препоръча само официални източници. Разбрахме. Никой не иска да пропусне Има премиера на сезона или някой от финалния сезон по този въпрос. За съжаление киберпрестъпниците обичат да пленят Игра на тронове фенове, които се обръщат към неофициални опции за стрийминг или пиратски сайтове.

Нашият справочник ще ви преведе как да гледате Game of Thrones онлайн безплатно в законни стрийминг сайтове, не само за първия епизод, но и за целия сезон.

Игра на тронове е достъпен по целия свят, но повечето източници са заключени в региона. В резултат на това може да се нуждаете от VPN, за да получите безплатни или евтини опции за поточно предаване, ако сте извън родината си.

Как да поточно Игра на тронове Сезон 8 на живо онлайн с VPN

VPN мрежата са напълно легални инструменти, които ви позволяват да заобиколите блокирането на региони. Свързвайки се към VPN, можете да получите достъп до поточно съдържание навсякъде по света доста лесно. За Игра на тронове сезон 8, всичко, което трябва да направите, е следното:

 1. Първо се регистрирайте за желаната от вас VPN услуга. ExpressVPN е препоръчителен вариант, но може да искате да разгледате други алтернативи на ниска цена като NordVPN и CyberGhost.
 2. След това инсталирайте приложението VPN на вашето стрийминг устройство (Amazon Fire TV, таблет, iOS или Android, Windows или Mac компютър). Имайте предвид, че повечето VPN приложения няма да работят на игрови конзоли или смарт телевизори.
 3. Свържете се с VPN сървър в страната, в която се намира избраната от вас услуга за стрийминг. Например, ще ви е необходим американски сървър за поточно приложение на HBO, сървър на Канада за Crave или австралийски сървър за Foxtel Now.
 4. Изберете услугата за поточно предаване, която се предлага в държавата, в която имате начин на плащане (необходими за регистрация в безплатни пробни програми).
 5. Създайте си акаунт и отворете видеоклип. Ако можете да се регистрирате и възпроизвеждате видеоклипове, вие сте готови! Ако можете да влезете, но не изглежда да възпроизвеждате видеоклипове, опитайте да изчистите кеша и „бисквитките“ или да затворите браузъра си и да заредите сайта в частен браузър или режим „инкогнито“.
  Kako uživo strujati nagradu Emmy 2023 iz bilo kojeg mjesta

Силно ви препоръчваме да преминете през тези стъпки преди премиерата на сезона или преди всеки нов епизод. Това ще гарантира, че вашият VPN работи и няма да имате опит да бъде съсипан от вашите съквартиранти на следващата сутрин.

Също така, пазете се от спойлери в социалните медии! Чувствайте се свободни да заглушите всичките си приятели или временно да деактивирате вашите Facebook и Twitter акаунти. Няма да ви обвиняваме.

С това направете, да разгледаме по-подробно как да гледате Игра на тронове безплатно онлайн тази година от всяка точка на света.   

Как да гледате Игра на тронове Сезон 8 безплатно във Великобритания и Ирландия

uk флаг

Вашите опции са малко ограничени във Великобритания и Ирландия, ако сте Игра на тронове фен, но те не са лоши Sky Atlantic е единственият доставчик, но можете да получите безплатна пробна версия чрез Now TV.

 • Жителите на Обединеното кралство ще получат 7-дневен безплатен пробен период за Now Pass Entertainment Pass (обхваща епизод 1)
 • Жителите на Ирландия ще получат 14-дневен безплатен пробен период за Now Pass Entertainment Pass (обхваща епизоди 1 и 2)

След безплатната пробна версия Sky TV е 7,99 паунда на месец във Великобритания и 15,00 евро на месец в Ирландия. Въпреки това, Sky също така сключва сделка и в двете страни: 3 месеца от Now TV за 17,99 паунда във Великобритания (25% отстъпка) и 20 евро в Ирландия (над 50% отстъпка).

Освен това можете да се регистрирате за безплатната пробна версия, да анулирате и след това отново да се регистрирате с различен начин на плащане и имейл адрес, което улеснява получаването на няколко седмици на Live of Thrones на живо без строй.

По-специално, сега телевизията изисква физически адрес, за да се регистрирате. Ако пътувате извън Обединеното кралство или Ирландия и имате физически адрес и опции за плащане, които да използвате, препоръчваме да използвате VPN мрежи с безплатна пробна версия и гаранция за връщане на парите: ExpressVPN е най-добрият избор за този тип поточно и регионално затваряне. 

  Netflix előfizetők és bevétel országonként

Как да гледате Игра на тронове безплатно в САЩ

игра на тронове безплатно в нас

Като се има предвид, че HBO е американска компания, и Игра на тронове е шоу в САЩ, не трябва да се изненадвате твърде много, за да научите, че има много начини да получите достъп до съдържанието на HBO и безплатно.

Ето обаче истинската сделка. Можете да се регистрирате в официалната самостоятелна стрийминг услуга на HBO със 7-дневна безплатна пробна версия, която ще ви позволи да гледате първия епизод от сезон 8 безплатно.

HBO се предлага и като добавка Hulu + Live TV, PlayStation Vue, Amazon Channels, DirecTV Now и AT&T WatchTV. Можете да получите безплатна пробна версия на повечето от тези услуги (с изключение на Amazon Prime Channels) и след това да получите безплатна пробна версия на HBO, когато се регистрирате в него чрез тези услуги.

Ето пълната разбивка на това как да го увеличите максимално Игра на тронове Сезон 8 безплатни изпитания

Дръжте се за драконите си. Ето стъпка по стъпка ръководство за безплатен Game of Thrones Season 8 в САЩ за целия сезон.

 • За Има епизод 1 (премиера на сезона): Създайте си HBO акаунт със 7-дневна безплатна пробна версия, за да гледате Игра на тронове Премиера на сезон 8. Отменете абонамента си, след като шоуто приключи.
 • За Има епизод 2: Регистрирайте се на Hulu + Live TV и добавете HBO като канал. Ще имате безплатна пробна версия и за двете (7 дни за Hulu, но технически HBO идва с 30 дни безплатно чрез Hulu), така че ще можете да гледате епизод 2 безплатно. Отменете абонамента си, след като шоуто приключи.
 • За Има епизод 3: Регистрирайте се в пакета PlayStation Vue Access, след което добавете HBO като канал към вашия пакет. PlayStation Vue предлага 5-дневна безплатна пробна версия, докато HBO ще има 7-дневна безплатна пробна версия, така че не забравяйте да се регистрирате твърде рано. Ще можете да гледате епизод 3 безплатно. Не забравяйте да прекратите абонамента си, след като шоуто приключи.
 • За Има епизод 4: Регистрирайте се на DirecTV Now Plus на Max. Всеки пакет се доставя с HBO автоматично и ще получите 7-дневна безплатна пробна версия, което означава, че можете да гледате епизод 4 безплатно. Отказ, след като шоуто приключи.
 • За Има епизод 5: Регистрирайте се до AT&T Гледайте телевизия, която се предлага със 7-дневна безплатна пробна версия. Добавете HBO към вашия пакет през безплатния пробен период, за да гледате епизод 5 безплатно. Отказ, след като шоуто приключи.
  Kako gledati sezonu Manifest 2 putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Това ще ви покрие само за първата половина на сезона. Ами епизодите 6-10? Лесно! Просто следвайте същия процес като по-горе, но използвайте друга кредитна карта и имейл адрес, за да се регистрирате! По този начин ще можете да гледате всички Игра на тронове Сезон 8 безплатно онлайн.

Как да получите САЩ HBO и Игра на тронове в чужбина

Възможно е също да гледате американско HBO, ако понастоящем сте в чужбина в страна, в която HBO и Игра на тронове не са достъпни от никоя официална услуга Просто следвайте тези стъпки.

 1. Отидете на My Supply Card Supply, за да закупите подаръчна карта на HBO Now, която може да се използва за плащане за онлайн абонамент за HBO. Карта за подарък от 30 долара ще плаща за 2 месеца
 2. Свържете се със базиран в САЩ сървър чрез ExpressVPN или друга препоръчителна VPN услуга, след което отидете на HBO.com
 3. Регистрирайте се за нов акаунт (пак ще получите безплатна пробна версия, което означава, че подаръчна карта от 30 долара ще ви покрие за 9 седмици достъп до HBO в САЩ)
 4. Започнете поточно! Уверете се, че следвайте стъпките, изброени по-рано за стрийминга Игра на тронове Сезон 8 с VPN

Как да гледате Игра на тронове Сезон безплатно 8 в Австралия

игра на тронове безплатно онлайн в Австралия

Наскоро говорихме с Клейтън Бестър от австралийската радиостанция Flow FM (16:00 ARVO Flow) за опасностите от Игра на тронове пиратство. Ако искате да гледате Игра на тронове Сезон 8 в Австралия имате няколко правни варианта, които няма да са свързани с рисковете за поверителност и сигурност, свързани с пиратските уебсайтове.

Foxtel и Foxtel сега

За австралийски Игра на тронове фенове, Foxtel и Foxtel Now са вашите възможности да гледате предаването на живо. Ако сте клиент на Foxtel, вече ще имате достъп до съдържанието на HBO.

Ако не сте настоящ клиент на Foxtel, можете да се регистрирате в Foxtel Now. Цената е $ 25 AUD на месец. Можете обаче да се регистрирате с безплатна пробна версия чрез пакета Foxtel Now Essentials.

Не е необходимо да въвеждате физически пощенски адрес. Това означава, че можете лесно да се регистрирате, като използвате различни методи за плащане и имейл адреси, за да получите множество безплатни пробни изпитвания.

Как да гледате Игра на тронове Сезон 8 безплатно онлайн в Канада

Добра новина, канадска Има фенове! Ще можете да се присъедините към акцията в Winterfell тази година доста лесно. Стрийминг услугата Crave сега носи HBO съдържание, включително Игра на тронове!

Можете да се регистрирате в Crave с филма + HBO addon за $ 20 на месец. Ще получите и едномесечна безплатна пробна версия. Това ще ви обхване за първите 3 епизода на Игра на тронове Сезон 8. Ако искате да гледате безплатно през целия сезон, просто анулирайте, преди да изтече безплатната пробна версия. Просто не забравяйте да се регистрирате отново с различен имейл адрес и начин на плащане, за да получите друга безплатна пробна версия.

About the author

Comments

 1. Новината за премиерата на осмия сезон на хитовото шоу на HBO “Игра на тронове” е вълнуваща за всички фенове по света. Но за да гледате сериала, трябва да имате достъп до официални източници за стрийминг. Ако сте в САЩ, Великобритания, Канада или Австралия, можете да гледате безплатно, но за други страни може да се наложи да използвате VPN. Не забравяйте да се пазите от спойлери и да проверите VPN-то си преди премиерата на сезона. Насладете се на гледането на “Игра на тронове” безплатно и законно!

Comments are closed.