Как да гледате истински детектив онлайн във Великобритания (или където и да е другаде)

Как да гледате True Detective онлайн във Великобритания или в чужбина

Истински детектив е едно от най-големите шоу програми за последните няколко години. Въпреки това, докато беше лесно да се гледа по време на първоначалното му издание, става по-трудно да се предава Истински детектив от края на трети сезон. За щастие все още се показват няколко поточни услуги Истински детектив и по-долу ще ви уведомим как да гледате всеки епизод на Истински детектив онлайн от Обединеното кралство или където и да сте по света.

Трябва да обърнете внимание, че ще препоръчваме само официални източници. Въпреки че популярни предавания харесват Истински детектив често са налични в сенчести стрийминг сайтове, съветваме да не ги използвате. Като начало, видеоклиповете често са лаги и с ниска разделителна способност. Освен това, те могат да бъдат изтеглени офлайн по всяко време за нарушаване на авторски права, така че може би дори не можете да видите края на сезона. Можете да гледате всеки сезон на Истински детектив безплатно, така че няма нужда да използвате нелицензирани източници.

Истински детектив е достъпен само на затворени в региона платформи, което означава, че ще ви трябва VPN, за да го гледате от чужбина.

Как да гледате True Detective в чужбина, използвайки VPN

VPN мрежите могат да изглеждат малко смущаващи в началото, но след като знаете как да ги използвате, всъщност е много лесно да деблокирате гео ограничени услуги в чужбина. Следвайте стъпките по-долу, за да стриймвате Истински детектив от Обединеното кралство, САЩ, Канада, Мексико или където и да е по света:

  1. Започнете, като се регистрирате за подходящ VPN, ако още не сте го направили. Препоръчваме ExpressVPN въпреки че NordVPN и CyberGhost са едновременно големи алтернативи на ниска цена.
  2. Сега изтеглете и инсталирайте VPN софтуера. Повечето услуги предлагат набор от приложения за различни операционни системи и устройства, така че не забравяйте да получите правилното.
  3. Решете коя от платформите по-долу искате да деблокирате.
  4. Свържете се с VPN сървър в съответната държава. Например, ще използвате американски сървър, за да отблокирате HBO или австралийски сървър за Crave.
  5. Опитайте да пуснете видео на избрания от вас сайт. Тя трябва да започне веднага, но ако не, изчистването на кеша и бисквитките ви, след това опресняване на страницата, трябва да отстрани повечето проблеми.
  Как смотреть Гарри Поттера на Netflix из любой точки мира в 2023 году

Как да предавате True Detective на UK TV

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

В момента нито една основна услуга за стрийминг във Великобритания не ви позволява да гледате Истински детектив безплатно. Можете обаче да закупите и трите сезона на Amazon Prime Video и iTunes. И двете платформи имат една и съща цена (£ 18.99 на сезон или 2.49 £ на епизод), така че няма полза от избора на една над друга.

Обикновено нови епизоди на Истински детектив са показани на Sky Atlantic, подобно на повечето други предавания за HBO. Това означава, че когато сезонът накрая бъде пуснат на пазара, ще можете да го гледате на живо или в телевизия Now (7,99 паунда на месец), или в приложението Sky Go (безплатно за съществуващи клиенти на телевизия Sky).

Истински детектив е наличен само в шепа библиотеки на Amazon Prime Video и iTunes. Ако искате да го гледате извън Обединеното кралство, първо трябва да се свържете с британски VPN сървър. Нямате VPN? ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите така че можете да поточно Истински детектив безрисков. Ако не сте удовлетворени или се нуждаете само от VPN за тази единствена задача, можете просто да анулирате и да заявите пълно възстановяване.

Къде другаде мога да гледам истински детектив онлайн?

За щастие, няколко международни стрийминг платформи носят и трите сезона на Истински детектив. Погледнете по-долу, за да разберете къде да гледате Истински детектив онлайн във вашата страна:

САЩ

Знаме на САЩ

Най-лесният начин за гледане Истински детектив в САЩ е на HBO. Ако вашият пакет за кабелна телевизия вече включва HBO, можете влезте в HBO Go и започнете да излъчвате незабавно и трите сезона. Нямате кабел? Няма проблем: просто се регистрирайте вместо HBO Now. Тази услуга обикновено струва $ 14,99 USD на месец, но се предлага с едноседмична безплатна пробна версия, така че ако бързате, може да можете да гледате всичко навреме.

  Как да гледате Хари Потър в Netflix отвсякъде през 2023 г.

Като алтернатива това предаване е включено с DirecTV Now, Hulu (с добавката за HBO) и Hotstar абонаменти. Всички добавки на DirecTV, Hulu и Hulu на Hulu предлагат пробен период, което означава можете да гледате Истински детектив безплатно стига да си спомняте да отмените преди края на изпитанието. Ако предпочитате да притежавате цифрово копие на шоуто, можете да закупите през целия сезон на Amazon Prime Video за $ 27,99 всеки.

Всички услуги, изброени по-горе, са географски ограничени. Като такива, ще трябва или да сте в САЩ, или да сте свързани с американски VPN сървър, за да ги използвате.

Канада

Канадско знаме

В Канада Crave е единствената услуга за поточно предаване, която в момента ви позволява да гледате Истински детектив сезони 1–3 онлайн. Първите два сезона са включени в основния абонамент, но за да гледате третата серия, ще ви е необходим план „Филми + HBO“. Това струва $ 19,98 CAD на месец, въпреки че първият ви месец е безплатен. Има само 24 епизода, така че това трябва да е повече от достатъчно време за завършване на поредицата. Когато приключите, просто анулирайте акаунта си, за да не бъдете таксувани.

Crave е регионално заключен и се предлага само в Канада. За да използвате тази услуга в чужбина, ще трябва да се свържете с канадски VPN сървър.

Австралия

австралийски флаг

Всеки сезон на Истински детектив се предлага на Foxtel Now. Това обикновено струва $ 25 AUD на месец плюс допълнителни $ 10 за пакета от канали Drama, но Foxtel Now предлага 10-дневна безплатна пробна версия, по време на който ще можете да гледате каквото съдържание ви харесва. Ако отмените преди изпитването да приключи, можете ефективно да предавате всеки епизод на Истински детектив Безплатно.

  Как да гледате сезон 2 на Outpost онлайн отвсякъде

Ако 10 дни не са ви достатъчно време, препоръчваме да запазите Foxtel Now за допълнителен месец. В момента единственият друг вариант е да закупувате сезони поотделно за $ 21,99 на Fetch, така че Foxtel всъщност предлага прилична стойност тук.

Fetch и Foxtel са двата заключени в региона. Освен това Foxtel иска австралийски телефонен номер по време на регистрацията, което затруднява регистрацията на чуждестранните потребители. Съществуващите абонати обаче все още могат да получат достъп до тези услуги в чужбина, като използват VPN.

Кога излиза Истински детектив сезон 4?

Подробностите са малко и далеч между тях, но знаем, че в момента HBO не работи в сезон 4. Това не означава, че никога няма да го видим: Ник Пицолато, писателят на шоуто, каза публично, че има „диви” планове за нов сезон. В момента всичко, което можем да направим, е да изчакаме да видим дали HBO решава да поднови предаването или не.

About the author

Comments

  1. Истински детектив е едно от най-успешните шоу програми на последните години. Въпреки трудностите да се гледа от края на третия сезон, все още има няколко поточни услуги, които могат да ви помогнат да го гледате онлайн. Важно е да използвате само официални източници, за да не нарушавате авторските права. Ако искате да го гледате от чужбина, трябва да използвате VPN мрежа. Истински детектив е наличен на Amazon Prime Video и iTunes, както и на няколко международни стрийминг платформи. Не забравяйте да изберете правилния източник и да го гледате само от официални сайтове.

Comments are closed.