Как да гледате ITV в САЩ

Как да гледате ITV в САЩ (1)

За да гледате ITV на живо от Америка, ще ви трябва VPN, но не всички VPN ще работят с ITV. Ще ви покажем какво правите и как можете да ги използвате за поточно предаване на ITV в САЩ.

VPN мрежите подобряват вашата онлайн сигурност чрез криптиране на вашия трафик. Това не позволява на вашия доставчик на интернет услуги (ISP), работодател или правителство да вижда какво правите онлайн. Можете също да използвате VPN за достъп до сайтове и услуги извън тяхната зона на излъчване. Много е просто: тези сайтове намират местоположението на потребителя, като проверяват IP адреса му, но когато се свържете с VPN, получавате нов, специфичен за региона IP адрес за страната, в която е избран сървърът ви.

Онлайн стрийминг платформата на ITV се нарича ITV Hub. Той е достъпен само за потребители в Обединеното кралство и поради строгите си мерки за ограничаване на географските ограничения, не всеки VPN може да го деблокира в чужбина. По-късно ще разгледаме по-подробно нашите препоръчани VPN, но ако бързате, можете да намерите кратък преглед на всеки по-долу:

 1. ExpressVPN Със силен фокус върху сигурността, поверителността и скоростта, както и отличната деблокираща способност, ExpressVPN е идеален за стрийминг на ITV в САЩ.
 2. CyberGhost Тази услуга може да се похвали с високоскоростни, поточно оптимизирани сървъри, предварително конфигурирана сигурност и удобен за начинаещи интерфейс.
 3. NordVPN Изключително универсален VPN с висока скорост, усъвършенствани функции за защита и възможност за деблокиране на ITV отвсякъде.
 4. IPVanish Бърза и лека услуга с висок лимит на връзка и силна поддръжка на много платформа, IPVanish е идеален за стрийминг, докато сте в движение.
 5. PrivateVPN Предлага по-добри от средните скорости, не поддържа регистрации и лесно деблокира няколко популярни платформи, включително ITV Hub.
 6. Surfshark Има отлична деблокираща способност, политика без регистрация и широк спектър от функции за сигурност.
 7. Щит за гореща точка Бърз и надежден, със сериозен ангажимент за вашата сигурност, Hotspot Shield улеснява гледането на ITV Hub, където и да се намирате по света.

Как да гледате ITV в САЩ с VPN

VPN мрежите могат да изглеждат поразителни, но всъщност са доста лесни за използване. По-долу ще обясним как да гледате ITV в САЩ или от другаде:

 1. Започнете с регистрация за един от VPN-ите по-долу (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте софтуера, като гарантирате, че получавате подходящата версия за вашето устройство.
 3. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN във Великобритания.
 4. Влезте в ITV Hub и опитайте да пуснете видео. Тя трябва да се зареди незабавно, но ако не, опитайте да изчистите кеш паметта и бисквитките на вашия браузър, след което презаредете страницата.

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО ПРЕМИУМ VPN: Нуждаете се само от VPN за кратко време? Независимо дали отивате на почивка или просто искате да гледате едно конкретно предаване по ITV, можете да се възползвате от ExpressVPN 30-дневна гаранция за връщане на парите. Въпреки че ще трябва да платите предварително, можете да се откажете във всеки един момент, за да получите пълно възстановяване, като ефективно ви позволява да гледате ITV в чужбина безплатно.

Избор на най-добрите VPN за поточно предаване на ITV в чужбина

Решението кой VPN да се използва рядко е толкова просто, колкото трябва да бъде. Новите услуги се появяват непрекъснато и всяка предлага различни функции. За да улесним нещата, когато намерихме най-добрите VPN за гледане на ITV в САЩ, решихме да препоръчаме само услуги, отговарящи на всички критерии по-долу:

 • Деблокира ITV Hub и подобни британски стрийминг услуги
 • Осигурява бързи и надеждни връзки
 • Записва никаква лична информация
 • Използва мощно криптиране и предлага различни допълнителни функции за защита
 • Предоставя приложения за най-популярните платформи и устройства

Най-добрите VPN мрежи за гледане на ITV в САЩ

Разгледайте по-долу, за да разберете кои VPN най-добри са за деблокиране на ITV в чужбина:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има повече от 3000 сървъра в 94 държави, включително Великобритания. Това е бърз и надежден VPN, който ви позволява да гледате HD видео на живо без забавяне или буфериране. Още по-добре, той може надеждно да деблокира големи поточни услуги, включително ITV Hub и Netflix UK от чужбина.

Тази услуга гарантира, че вашият трафик е скрит по всяко време с комбинация от 256-битово криптиране, превключвател за убийство (който спира всички прехвърляне на данни, ако внезапно прекъснете връзката си), перфектна секретност напред и защита срещу течове на DNS и IPv6. Докато можете да плащате с Bitcoin за добавена анонимност, ExpressVPN не регистрира информация, която може да се идентифицира така че сте защитени или по друг начин. Нужда от помощ? Можете да достигнете до поддръжка на клиенти 24/7 през чата на живо.

ExpressVPN предоставя приложения за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS устройства. Той включва персонализиран фърмуер, за да направи инсталирането на услугата на рутер възможно най-лесно.

Професионалисти:

 • Няма проблеми с деблокирането на поточно съдържание във Великобритания, докато сте в чужбина като Netflix, BBC iPlayer и други
 • Последователни, бързи връзки
 • Трудно да се победи поверителността и сигурността
 • Плащайте анонимно с Bitcoin

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от конкурентите

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ITV: ExpressVPN е нашият избор №1. Това е бърза и надеждна услуга, която поставя основен акцент върху вашата онлайн сигурност и поверителност. Най-доброто от всичко е, че предлага безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost понастоящем има повече от 5 700 сървъра в 89+ страни (включително приблизително 486 сървъра във Великобритания). Той е проектиран да направи възможно най-опростено стрийминга: всеки сървър показва услугата, която отблокира текущото зареждане на сървъра, а скоростите са достатъчно високи, за да предавате HD съдържание на живо без забележимо буфериране. CyberGhost позволява до седем едновременни връзки, докато повечето му конкуренти позволяват между три и шест.

Едно от най-големите предимства на тази услуга е, че всички нейни функции за защита са активирани по подразбиране. Те включват 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6, блокиране на реклами, сканиране на злонамерен софтуер и превключвател за убийство (както в настолни, така и в мобилни приложения). CyberGhost не регистрира никаква лична информация но ви позволява да се регистрирате анонимно, ако желаете. Това е много удобна за потребителя услуга, но поддръжката е достъпна през чат на живо 24/7, само в случай, че имате нужда.

CyberGhost има приложения за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. Работи с избрани мрежови рутери, но първо трябва да бъде конфигуриран ръчно.

Професионалисти:

 • Бързи, поточно оптимизирани сървъри
 • Солидни функции за поверителност и защита, активирани по подразбиране
 • Опция с ниска цена с приложения за начинаещи

Недостатъци:

 • Липсата на опции за конфигуриране може да смути потребителите на енергия

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРАТА БЮДЖЕТНА ОПЦИЯ: CyberGhost е бърз, достъпен и идеален за достъп до геоблокирани услуги като ITV Hub в чужбина. Плановете му включват 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Cyberghost

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN разполага с най-голямата мрежа от всеки основен доставчик: повече от 5 400 сървъра в 62 държави, с над 700 само в Обединеното кралство. Това е много бърза услуга, която може да се похвали с отлични възможности за деблокиране; тя ви позволява да получите достъп не само до ITV, но и до няколко други британски платформи, включително BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Всички 4.

Тази VPN включва няколко разширени функции за защита. Има 256-битово криптиране, специфичен за приложение превключвател, adblocker, скенер за злонамерен софтуер и защита срещу течове на DNS, WebRTC, IPv6 и пренасочване на порта. Можете дори да използвате два VPN наведнъж или да се свържете с Tor през VPN, ако искате. NordVPN не поддържа журнали, така че дейностите ви да не могат да бъдат проследени до вас. Поддръжката на клиентите е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо в случай на проблеми.

Приложенията NordVPN са достъпни за MacOS, Linux, Windows, iOS и Android. Може да се инсталира ръчно на избрани безжични рутери.

Професионалисти:

 • Експанзивна сървърна мрежа
 • Доставчик на бюджет, който не пести от функции за сигурност или поверителност
 • Политика без регистрация
 • Скоростите са достатъчно бързи за HD стрийминг

Недостатъци:

 • Настолното приложение може да бъде неудобно за използване

Нашият резултат:

4.5 извън 5

БЪРЗО И БЕЗОПАСНО: NordVPN предлага висока скорост, изключителна способност за деблокиране и свободата да персонализирате сигурността си, за да отговори на вашите нужди. Тя включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish предлага достъп до над 1200 сървъра, разпространени в 60+ страни, включително Великобритания. Тази услуга е бърза, надеждна и лека, с прилични възможности за деблокиране, поради което отдавна е любима на тези, които искат да стриймват на мобилни устройства. Освен това той позволява до десет едновременни връзки, което е много повече от повечето други VPN.

Тази VPN защитава вашия трафик, използвайки комбинация от 256-битово криптиране, превключвател за убийство (само за настолни версии) и защита от течове IPv6 и DNS. Можете да изберете да ограничите трафика си в OpenVPN, което помага да скриете факта, че изобщо използвате VPN. IPVanish има политика без регистрация, така че няма риск вашите дейности да ви бъдат проследени. Представителите на поддръжката на клиенти са готови да помогнат чрез 24/7 чат на живо.

IPVanish предлага приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Amazon Fire TV и Firestick. Необходима е ръчна инсталация за използване с Linux базирани платформи или домашни рутери.

Професионалисти:

 • Много бързи скорости
 • Впечатляващи функции за сигурност и поверителност
 • Напълно услугата без грешки няма да наруши поверителността ви

Недостатъци:

 • Не приема биткойни

Нашият резултат:

4 извън 5

СТРЕЙМ ITV ВСЕКИ: IPVanish е високоскоростен VPN, съобразен със сигурността, с висок лимит на връзка и силна мултиплатформена поддръжка. Тя включва 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малко сървъри от някои от своите конкуренти (88 в 57 страни, включително шест в Обединеното кралство), но той осигурява над средните скорости и лесно може да отблокира широк спектър от упорити стрийминг платформи, включително ITV Hub, BBC iPlayer, Netflix UK и Всички 4. Разрешени са до шест едновременни връзки, което означава, че можете да защитите повечето, ако не всички, на вашите устройства наведнъж.

Тази услуга използва 256-битово криптиране, DNS, WebRTC и IPv6 защита от теч и превключвател за убийство (само за Windows), за да ви предпази по всяко време. Можете да плащате с Bitcoin, ако искате, но PrivateVPN има стриктна политика без регистрация, така че да сте почти напълно анонимни, и в двата случая. Чатът на живо е достъпен 22 часа на ден (с изключение на 1-3PM PST) и ако се мъчите, персоналът може дистанционно да инсталира и настрои софтуера за вас.

PrivateVPN предоставя приложения за Windows, Android, MacOS и iOS. Може да се инсталира ръчно на Linux устройства и интернет рутери.

Професионалисти:

 • Скоростите са достатъчно добри за висококачествено поточно предаване
 • Печелене на репутация на техния нарастващ списък със сайтове, които отключват
 • Доставчик на нули

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри
 • Чатът на живо не е денонощен

Нашият резултат:

4.5 извън 5

NO-STRESS STREAMING: PrivateVPN може да се похвали с висока скорост, отлична деблокираща способност и силен ангажимент към вашата поверителност. Освен това той предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark има 1000+ сървъра, разпространени в 60+ страни. Това е силен избор за стрийминг, не само поради скоростта му, но и защото отблокира големи платформи като Netflix, ITV Hub и Hulu отвсякъде. Още по-добре, за разлика от повечето си конкуренти, този VPN няма ограничение за връзка. Това ви позволява да защитите всичките си устройства едновременно.

Тази услуга използва 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита срещу течове на WebRTC, IPv6 и DNS, за да запазите личните си дейности по всяко време. По-важно, Surfshark не регистрира данни, които биха могли да ви идентифицират. Има обаче възможност да плащате в криптовалута за още по-голяма поверителност. Приложенията са много лесни за използване, но ако се нуждаете от помощ, поддръжката на клиенти е на разположение 24/7 по време на чат на живо.

Surfshark се предлага с приложения за Windows, Linux, Android, MacOS и iOS. Може да се инсталира ръчно на поддържаните мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Свържете толкова устройства, колкото искате
 • Деблокира ITV и много подобни услуги
 • Достойни скорости

Недостатъци:

 • Няма най-голямата мрежа наоколо
 • Някои сървъри са по-бавни от други

Нашият резултат:

4 извън 5

ГЛЕДАЙТЕ НА ВСЯКО УСТРОЙСТВО: Surfshark е VPN-ориентиран към сигурността, който не само деблокира ITV в САЩ, но ви позволява да гледате в най-високото възможно качество и на всяко от вашите устройства. Тази услуга се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

7. Щит за гореща точка

Щит за гореща точка

Щит за гореща точка оперира над 3000 сървъра в 70+ страни, което означава, че това е чудесен начин за разблокиране на гео ограничени стрийминг платформи. Всъщност, както и ви позволява да гледате ITV Hub, този VPN деблокира услуги като Netflix, Hulu и CBS All Access. Освен това, тъй като можете да свържете до пет устройства наведнъж, можете да гледате на устройството, което ви харесва най-много.

Тази услуга се предлага с широк спектър от функции за защита, включително 256-битово криптиране, защита срещу течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство (който автоматично спира всички прехвърляне на данни, ако загубите връзката си с VPN. Hotspot Shield не съхранява никаква лична информация, след като сте прекъснали връзката. Ако се сблъскате с някакви проблеми, можете да стигнете до поддръжка на клиенти чрез чат на живо, 24/7.

Hotspot Shield предоставя приложения за MacOS, Windows, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Постоянно високи скорости
 • Силна за сигурност
 • Деблокира ITV Hub отвсякъде

Недостатъци:

 • Някои минали проблеми с поверителността
 • Няма приложение за Linux

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ПОТРЕБИТЕЛСКИ VPN: Щитът за гореща точка е много лесен за използване, но не се заблуждавайте: има много мощни функции за сигурност, силна деблокираща способност и висока скорост. Има дори 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Hotspot Shield.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Мога ли да предавам ITV в чужбина с безплатен VPN?

Може да се изкушите да използвате безплатен VPN, но ние съветваме да не го правите. Въпреки че имат повече потребители от платените услуги, безплатните VPN мрежи обикновено нямат достатъчно сървъри, за да отговорят на търсенето и да осигурят скоростите, необходими за HD стрийминг. Това означава, че видеоклиповете вероятно ще се буферират за дълги периоди от време, ако въобще се възпроизвеждат. Освен това безплатните VPN често не могат да заобиколят строгите мерки за ограничаване на географските ограничения, използвани от платформи като ITV Hub, което означава, че може да не можете да гледате нищо.

Може да се запитате как тези услуги могат да си позволят да работят. Често ще намерите, че използват бизнес модел, поддържан от реклама, или помолите потребителите да плащат за по-високи скорости. Някои безплатни VPN мрежи обаче отиват още по-далеч, като съхраняват проследяващите бисквитки на устройството на потребителя и събират информация, като кои сайтове посещават и колко често. След това тези данни могат да бъдат продавани на рекламодатели, най-често без ваше знание или изрично съгласие.

Тогава е въпросът за сигурността. Скорошен анализ на 283 безплатни VPN приложения установи, че над 38% съдържат злонамерен софтуер, 18% не използват никакво криптиране и повече от 80% са изтекли лична информация през IPv6. Въпреки това няма гаранция, че по-голямата услуга ще бъде по-безопасна: дори видяхме основен безплатен VPN да продава честотната лента на своите потребители, за да улесни ботнет.

Най-ефективният начин да се защитите онлайн е да използвате реномиран, утвърден VPN с доказан опит за защита на личните данни на своите клиенти.

Как да създадете ITV Hub акаунт в чужбина

запишете се за ITV Hub

Преди да можете да гледате каквото и да било, ще трябва да създадете акаунт. За начало отидете на страницата за регистрация на ITV Hub. Повечето от информацията, която ще бъдете помолени да въведете, е доста стандартна, но ITV ви пита и пощенския ви код. Можете да въведете всеки английски пощенски код тук, тъй като ITV всъщност не проверява дали живеете там. Обърнете внимание, че шотландските пощенски кодове няма да бъдат приемани; зрителите в Шотландия могат или да въведат английски пощенски код или вместо това да използват регионалната платформа за стрийминг на ITV - STV Player.

След като въведете информацията си, щракнете Изпращане и потвърдете своя имейл адрес. Сега можете просто да се свържете с VPN сървър в Англия, да влезете в ITV Hub и да започнете стрийминг. Ако планирате да гледате предавания на живо, трябва да имате лиценз за телевизия във Великобритания. ITV Hub обаче не проверява това и по същество работи на честна система.

Защо иначе трябва да използвам VPN?

ITV не е единствената услуга, която VPN ви дава достъп в чужбина. Сайтове за залагания като Betfred и Unibet често са достъпни само във Великобритания, но можете да ги използвате като нормални, като се свържете предварително с британски сървър. VPN мрежите също ви позволяват сигурно да получите достъп до вашата RBS, HSBC или NatWest услуга за онлайн банкиране. Като допълнителен бонус, те намаляват шанса да задействат автоматичен сигнал за измама, просто защото сте влезли от друга държава.

Обществените wifi мрежи са удобни, но рядко добре защитени. В резултат на това те са популярна мишена за хакери. Въпреки това, тъй като VPN кодират вашия трафик, дейностите ви се пазят частни и не могат да бъдат прочетени от никого. Освен това, тъй като вашият трафик се пренасочва през сървъри на други места по света, VPN мрежите са лесен начин за заобикаляне на уеб филтрирането, наложено от правителството или собственика на горещата точка.

Какво мога да гледам в ITV Hub?

ITV Hub ви дава възможност да предавате на живо шест телевизионни канала (ITV, ITV2, ITVBe, ITV3, ITV4, CITV) на живо и безплатно. Има и широк избор от съдържание при поискване. По-долу сме изброили някои от най-популярните заглавия на услугата:

 1. Emmerdale
 2. Остров на любовта
 3. Единственият път е Есекс
 4. Изведи ме
 5. Гласът
 6. Танци на лед
 7. Добро утро Британия
 8. Кухнята на ада
 9. Преследването
 10. Шоуто на Джеръми Кайл
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 79

Adblock
detector