Как да гледате Killing Eve Season 2 в чужбина

Как да гледате Killing Eve Season 2 онлайн

Killing Eve сезон два ефира в САЩ, Ирландия, Австралия и Канада първо и все още няма дата на излизане за Обединеното кралство. Ако искате да гледате Killing Eve във Великобритания или от другаде, следвайте това решение.

Сезон втори от Убиване на Ева премиери на 7 април в 8:00 EST (5PM PST / 1AM BST) в САЩ. Ще има общо осем епизода, с нов всяка седмица до края на сезона на 26 май. По-долу ще обясним как можете да гледате новата поредица от Убиване на Ева живейте безплатно, от всяка точка на света.

Трябва да го отбележите тази публикация ще препоръча само официални източници. Докато недобросъвестните уебсайтове често са домакини на неоторизирани поточни предавания на живо от популярни предавания като Убиване на Ева, те често са с много лошо качество, с лагващо видео с ниска разделителна способност. Освен това, тези потоци рискуват да бъдат преведени офлайн от притежателя на авторските права на шоуто отчасти, така че дори да не видите края. Както можете да гледате Убиване на Ева сезон два безплатно, няма причина да се използват ненадеждни, нелицензирани източници.

Да гледам Убиване на Ева безплатно, ще ви трябва VPN, освен ако не сте в Австралия или Ирландия.

Как да живеем на живо Killing Eve в чужбина с VPN

С правилната VPN е лесно да се заобиколят регионалните ограничения. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате и поточно Убиване на Ева сезон два отвсякъде:

 1. На първо място, регистрирайте подходящ VPN. Препоръчваме да използвате ExpressVPN, въпреки че NordVPN и CyberGhost са и висококачествени, евтини алтернативи.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера. Ще има няколко различни версии, така че не забравяйте да получите съответното приложение за вашето устройство.
 3. Изберете кой от официалните източници по-долу искате да използвате.
 4. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в съответната държава. Например, ще използвате ирландски сървър, за да деблокирате RTÉ в чужбина.
 5. Опитайте да пуснете видео на избрания от вас сайт. Трябва да започне веднага, но ако не, изчистете бисквитките и кеша на браузъра си, след това опитайте да опресните страницата.

Като Убиване на Ева ще се предава на живо, горещо препоръчваме да тествате вашата VPN с стъпките по-горе, преди всеки епизод да започне. По този начин вие гарантирате, че ако нещо не работи според очакванията, все още ще имате време да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN. Този подход също прави по-малко вероятно да пропуснете част от епизод.

Как да гледате сезон 2 на Killing Eve безплатно по австралийската телевизия

австралийски флаг

Въпреки че австралийската публика трябваше да изчака два месеца, за да види първия сезон, това този път няма да е проблем. Той няма да бъде в традиционната телевизия до 19 април, но можеш поток онлайн сега на ABC iview. Ще има нов епизод всяка събота от 11 часа сутринта, но най-вероятно те ще бъдат налични при поискване само седмица или повече след това.

Едно от най-добрите неща за тази платформа е, че тя е напълно безплатна. Освен това няма нужда да създавате акаунт. ABC iview е заключен в региона, но все пак можете да го използвате от чужбина, като се свържете към един от австралийските сървъри на вашата VPN. Имате нужда от VPN? ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на пари, което означава, че ако не сте доволни, можете просто да се откажете, за да поискате пълно възстановяване.

Как да гледате Killing Eve сезон 2 безплатно в ирландската телевизия

Ирландия флаг

В Ирландия, сезон 2 на Убиване на Ева ще се излъчва по RTÉ2. Тази услуга е напълно безплатна за използване и дори не е нужно да създавате акаунт. RTÉ ще показва по един епизод всяка седмица в 21:30 BST (13:30 PST / 16:30 EST). Те ще бъдат добавени към библиотеката на платформата при поискване малко след приключване на излъчването. Те вероятно ще бъдат налични само за седмица, така че, ако пропуснете епизод, най-добре е да наваксате възможно най-бързо.

Трябва да имате предвид няколко потенциални проблема, когато използвате RTÉ. Първо, докато Убиване на Ева официално започва на 7 април, Ирландската публика няма да може да го гледа до 10 април. Като такъв, ще трябва да решите дали искате да платите, за да гледате предаването възможно най-скоро, или да задържите няколко дни и да го предавате безплатно.

Наскоро RTÉ модернизира своите възможности за заключване на региона и в резултат на това повечето VPN не могат да го деблокират извън Ирландия. Можем обаче да потвърдим, че CyberGhost все още работи.

Къде другаде мога да гледам Killing Eve season 2 онлайн?

Убиване на Ева е изключително популярно шоу и не трябва да е изненада, че ще бъде показано в няколко страни по света. Погледнете по-долу, за да разберете как да стриймвате Убиване на Ева където и да си.

САЩ

Знаме на САЩ

Американските фенове имат много възможности, когато става дума за гледане на новия сезон. Ако имате абонамент за кабелна телевизия, можете да влезете в уебсайта на BBC America и да гледате премиерата на живо в 8:00 EST. Възможно е дори да гледате всеки епизод два дни преди излъчването му с AMC Premiere, но тази услуга струва $ 5,99 USD на месец в допълнение към изискването за кабел.

Не се тревожете обаче; има няколко най-горните платформи (DirecTV Now, fuboTV, Hulu, Philo, PlayStation Vue и YouTube TV), които ще ви позволят да гледате AMC, друг канал, показващ серията на живо. Препоръчваме основния абонамент на Hulu тъй като включва цялата първа серия и е далеч по-евтина от другите (5,99 долара на месец, вместо около 45 долара). Няма да можете да гледате нови епизоди на живо, но обикновено те се добавят малко след като завършат излъчването по телевизията.

Всички горепосочени услуги са гео ограничени и се предлагат само в САЩ. Въпреки че можете да се регистрирате за Hulu отвсякъде, като използвате карта за подарък, ще ви трябва VPN, за да го използвате от други страни.

USTV Now е услуга за стрийминг, предназначена да позволи на членове на американските въоръжени сили да гледат телевизия от дома си, когато са извън страната. Въпреки това, всъщност не проверява дали сте във военната или не. Премиумният абонамент ви позволява да гледате AMC (и в резултат на това, Убиване на Ева) и струва $ 19,99 USD на месец, с едноседмична безплатна пробна версия. Най-хубавото е, че USTV Now ви позволява да се регистрирате, дори ако методът ви за плащане не е свързан с адрес в САЩ. USTV Now не е затворен в региона, но все пак препоръчваме да използвате VPN, тъй като те намаляват риска от прекъсване на връзката ви от вашия доставчик на интернет услуги.

Канада

Канадско знаме

Браво ще излъчва втори сезон по едно и също време, когато се показва в САЩ. В момента тя също предлага цялата първа серия от Убиване на Ева при поискване. Има обаче улов: тази платформа изисква от потребителите да влезте с доставчика си на кабели подробности, преди да могат да гледат нещо, на живо или не. Освен това, няма поддръжка за доставчици на най-високо ниво.

Ако искате да наваксате преди началото на новия сезон, можете да се възползвате от едномесечния пробен период на Crave. Тази услуга обикновено струва $ 9,99 CAD на месец, но можете просто да се регистрирате, да гледате първия сезон и да се откажете, за да не бъдете таксувани.

Crave е наличен само в Канада, което означава, че ще ви трябва VPN за достъп до него в чужбина.

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Макар че не знаем точно кога Убиване на Ева втори сезон ще пристигне на британските екрани, можем да спекулираме. Преди това шоуто беше премиерно в Обединеното кралство пет месеца след излизането му в САЩ, но писателят Емералд Фенъл твърди, че феновете няма да трябва да чакат толкова дълго следващия път “и почти едновременното излъчване на този сезон в няколко англоезични страни, излиза през май или юни изглежда вероятно.

Междувременно можете гледайте всеки епизод от първи сезон на BBC iPlayer. Тази платформа е безплатна за използване, въпреки че първо ще трябва да създадете акаунт. Въпреки, че сте поискали пощенския си код по време на регистрацията, той всъщност не се използва за определяне на вашето местоположение и всеки пощенски код във Великобритания ще работи. Британският закон изисква да имате телевизионен лиценз, за ​​да използвате BBC iPlayer, но услугата не потвърждава това, вместо това да се разчита изцяло на честна система.

BBC iPlayer е с географско ограничение. Като такъв, ще трябва или да сте във Великобритания, или да сте свързани с британски VPN сървър, за да гледате.

Какво можем да очакваме от втория сезон на Killing Eve?

Внимание: следват спойлери. Първата серия от Убиване на Ева завърши на скала, която има доста големи последици за предстоящия сезон. По-долу ще разкрием всичко, което знаем за Убиване на Ева сезон втори.

В края на напрегнатия, изпълнен с екшън финал, Ива намушва Виланел, която успява да избяга. В този момент знаете правилото: ако не виждате тяло, този герой вероятно не е мъртъв. Трейлърът за втори сезон потвърждава това, показвайки, че не само Виланел все още е жива, тя е все така зле, както преди. Знаем, че няма да има пропускане на времето между двата сезона, така че може дори да разберем как точно Виланел успява да оцелее най-близкото си лице със смъртта.

Има и слухове, които се въртят по отношение на втори убиец. Естествено, Ева иска да завърши това, което е започнала, но е възможно вниманието й да бъде привлечено другаде. Вилянела обаче не е нищо друго, ако не егоистичен и вероятно няма да приеме това лягане. Въпреки че детайлите на сюжета са малко и далеч между тях, този сезон обещава да бъде един от феновете, няма да забравим скоро.

Убиване на Ева сезон 2 актьорски състав

Докато актьорският състав остава до голяма степен непроменен, има няколко нови допълнения. По-долу разбихме всички основни играчи Убиване на ЕваВтори сезон.

 • Сандра О, като Ева
 • Джоди Комер като Виланел
 • Фиона Шоу в ролята на Каролин Мартенс
 • Нина Сосаня (герой все още неназован)
 • Едуард Блумел като Хюго
 • Джулиан Барат (герой все още неназован)
 • Шанън Тарбет (нов сезон редовен, все още няма подробности)
 • Хенри Лойд-Хюз (нов сезон редовен, все още няма подробности)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 3

Adblock
detector