Как да гледате Малката русалка на живо! онлайн отвсякъде

Как да гледате Малката русалка на живо! онлайн с VPN

Малката русалка на живо! излъчен на 5 ноември 2019 г. Ако сте пропуснали предаването на живо, не се притеснявайте! Ще обясним къде можете да го намерите, за да го прегледате отново и отново! Имайте предвид, че ще ви трябва VPN, за да гледате Малката русалка на живо! от чужбина. Това е така, защото съдържанието е заключено за региона и е достъпно само в САЩ. За щастие има някои висококачествени VPN, които лесно могат да заобиколят подобни географски ограничения.

Ние препоръчваме само официални източници за гледане Малката русалка на живо!. Въпреки че има много неоторизирани източници, те са с по-ниско качество с ниска разделителна способност. Освен това някои неразрешени потоци се отвеждат офлайн за нарушаване на авторските права. Можете да избегнете цялата тази кавга, като гледате Малката русалка на живо! чрез един от официалните източници, обхванати по-долу.

Малката русалка на живо! ще бъде наличен само на затворени в региона платформи. Поради тази причина ще ви трябва VPN, ако искате да го гледате в чужбина (извън САЩ).

Как да гледате Малката русалка на живо! онлайн с VPN

С VPN можете да изглеждате така, сякаш търсите от друга държава. Това е много полезно за деблокиране на гео-ограничено съдържание, като The Little Mermaid Live !. Нямате търпение да започнете? Всичко, което трябва да направите, е да следвате простите стъпки по-долу.

Ето как да гледате Малката русалка на живо! Онлайн в чужбина (извън САЩ):

 1. Регистрирайте се с VPN. Препоръчваме ExpressVPN но CyberGhost и NordVPN са две достъпни алтернативи за гледане на Малката русалка на живо! от чужбина.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN или разширението на браузъра за вашето устройство (устройството, от което искате да гледате The Little Mermaid Live!).
 3. Свържете се със сървър в САЩ за a IP адрес на САЩ. Това ще ви позволи да деблокирате ABC или Disney + и да ги гледате в чужбина (извън САЩ).
 4. За да гледате чрез ABC, ще трябва да влезете с доставчик на кабелна телевизия в САЩ. В случай на Disney +, се изисква платен абонамент.
 5. Отидете на ABC или Disney + и изберете видеоклип, който трябва да се възпроизвежда без ограничения. Ако съдържанието все още е блокирано, трябва да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си.

Как да гледате Малката русалка на живо! по американската телевизия

Знаме на САЩ

По време на писането, единственият начин да гледате Малката русалка на живо! е на ABC (макар че ще идва към Disney + на 12 ноември 2019 г.). Това изисква да имате абонамент за кабелна телевизия и да влезете в ABC с помощта на данните си за вход за кабелна телевизия. След това можете да гледате чрез ABC.com или приложението ABC. Докато ABC е достъпен чрез редица популярни стрийминг услуги, включително AT&T TV и Hulu, Малката русалка на живо! беше достъпна само за гледане на живо в деня на излъчване и не се предлага при поискване.

Моля, имайте предвид, че ABC е заключена в региона и се предлага само в САЩ. Все пак можете да гледате от чужбина, като се свържете към американски сървър чрез VPN. Добро място за начало е с ExpressVPN, който предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да изпробвате ExpressVPN безрискови и да поискате пълно възстановяване, ако VPN не отговаря на вашите очаквания.

Къде другаде мога да гледам Малката русалка онлайн?

Ако нямате абонамент за кабелна телевизия, единственият друг начин за гледане Малката русалка на живо! ще бъде на Disney+. Услугата за стрийминг трябва да стартира в САЩ, Канада и Холандия на 12 ноември 2019 г. Абонамент за САЩ Disney + е на цена от 6,99 долара на месец, докато годишният абонамент е 69,99 долара (това работи малко по-евтино при 5,83 долара на месец).

Disney + ще идва в Австралия и Нова Зеландия през 19 ноември 2019 г. Въпреки това, харесванията на Обединеното кралство, Франция, Германия и Испания ще трябва да изчакат до 31 март 2020 г. Като такива може да се наложи да използвате VPN в за да гледате Малката русалка на живо! в Disney +, в зависимост от местоположението ви. Свързвайки се със сървър в САЩ, Канада или Холандия, ще имате американски, канадски или холандски IP адрес за деблокиране на платформата в чужбина.

Какво трябва да знам за Малката русалка на живо?

Малката русалка на живо! е специална музикална телевизия, базирана на анимационния филм от 1989 г. „Малката русалка“. Създаден за ABC, той разполага с хибриден формат, в който филмът е прожектиран пред публика на живо и е замесен с музикални изпълнения на живо на песни от филма (както и сценичната версия на Бродуей). Малката русалка на живо! излъчен по ABC на 5 ноември, 2019 г. и привлече 9,01 милиона зрители.

Кой е в актьорския състав на Малката русалка на живо?

Актьорският състав на Малката русалка на живо! е съставен от различни популярни актьори и певци. По-специално, Аули Кравальо играе ролята на принцеса Ариел докато Джоди Бенсън, оригиналният глас на Ариел, представя специалното. В него участват също кралица Латифа като Урсула, Шаги като Себастиан, Джон Стамос като главен готвач Луис, Греъм Филипс като принц Ерик и Амбър Райли като емсей.

Кои песни присъстват в The Little Mermaid Live?

Малката русалка на живо! включва всички популярни песни от оригиналния анимационен филм, включително част от вашия свят и под морето. Ето пълен списък с песните, които са изброени в реда на появата:

 • Fathoms отдолу - Ерик, Гримсби и Ансамбъл
 • Дъщерите на Тритон - Emcee, Ensemble
 • Част от твоя свят - Ариел
 • Част от вашия свят (реприза) - Ариел
 • Под морето - Себастиан, Ариел и Ансамбъл
 • Бедни нещастни души - Урсула и Ариел
 • Нейният глас - Ерик
 • Les Poissons - готвач Луи
 • Целуни момичето - Себастиан, Ансамбъл
 • Ако само - Ариел, Ерик
 • Бедни нещастни души (репресия) - Ванеса, Урсула
 • Честит завършек - В ролите
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 64 =

Adblock
detector