Как да гледате Mandalorian онлайн отвсякъде

Как да гледате Mandalorian онлайн отвсякъде

Мандалориецът е заглавие за стартиране на новата стрийминг платформа на Disney, Disney +. Като такъв най-ранният, че повечето хора ще могат да го гледат, е 12 ноември, когато тази услуга официално стартира в САЩ, Канада и Холандия. Докато сайтове като Netflix пускат пълни сезони на своите шоута в един замах, Disney разпространява всички осем епизода на Мандалориецът навън, с по един нов епизод всяка седмица до края на декември. Погледнете по-долу, за да разберете как да стриймвате Мандалориецът от чужбина.

Ще препоръчваме само официални източници. Тъй като това шоу е достъпно само за една услуга, заключена в региона, нелицензирани потоци са почти неизбежни. Това обаче често са некачествени, с изоставащо видео с ниска разделителна способност. Освен това, потоци от трети страни могат да бъдат премахнати по всяко време за нарушаване на авторски права. Както и да е обяснено по-долу, оттогава няма нужда да се използват ненадеждни, неоторизирани източници Мандалориецът скоро ще видите по-широко международно издание, което улеснява гледането в чужбина.

Мандалориецът ще се показва само в Disney +. Тази услуга е регионално заключена, така че ще ви трябва VPN, за да гледате дали са от чужбина.

Как да гледате Mandalorian онлайн от чужбина, използвайки VPN

Стрийминг услугите разчитат на IP адреса на потребителя, за да кажат в коя държава се намира. Въпреки това, когато се свържете с VPN, получавате нов, специфичен за региона IP адрес, в коя държава се намира избраният от вас сървър. Това улеснява използването на услуги с ограничен достъп като Disney + в чужбина; просто следвайте стъпките по-долу.

  Как смотреть Гарри Поттера на Netflix из любой точки мира в 2023 году

Ето как да гледате Mandalorian онлайн отвсякъде с VPN:

 1. Започнете, като се регистрирате за подходящ VPN, ако още не сте го направили. Ние специално препоръчваме ExpressVPN, но CyberGhost и NordVPN са отлични алтернативи на ниска цена.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера. Имайте предвид, че обикновено има няколко версии, от които да избирате, така че не забравяйте да получите подходящото приложение за вашето устройство.
 3. Свържете се с VPN сървър в страна, където е на разположение Disney +. Сървърите в САЩ са склонни да бъдат най-бързите, така че те вероятно са най-добрият избор.
 4. Сега създайте акаунт в Disney +. Важно е да се отбележи, че ще ви е необходим начин на плащане, свързан с адрес в държава, в която е на разположение Disney +.
 5. И накрая, влезте и опитайте да гледате видео. Трябва да откриете, че се зарежда веднага, но ако не, повечето проблеми могат да бъдат решени чрез изчистване на бисквитките и презареждане на страницата.

Как да гледате Mandalorian онлайн

Знаме на САЩ

Ако сте в САЩ, Холандия или Канада, ще можете да го направите поток Мандалориецът онлайн на 12 ноември, когато стартира Disney +. Междузвездни войни феновете в Австралия и Нова Зеландия няма да чакат твърде дълго, тъй като Disney + ще пристигне в тези страни седмица по-късно, на 19 ноември.

Тази услуга се предлага със седемдневна безплатна пробна версия и ще струва 7 USD на месец (или $ 70, ако сте готови да платите за една година напред). Цените леко варират, ако сте извън САЩ, но като цяло ще платите по-малко. В Австралия например тази услуга струва $ 8,99 AUD на месец, което е малко над 6 USD.

Disney + е затворен в региона и ще бъде наличен само в САЩ, Канада и Холандия при старта. Ако сте извън една от тези страни, можете просто да се свържете с VPN и да получите достъп до услугата от чужбина. ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да гледате Мандалориецът отвсякъде безрискови и искат пълно възстановяване, ако не са удовлетворени.

  Kako gledati Peaky Blinders seriju 5 online

Къде другаде мога да предавам онлайн мандалорския сезон 1?

световен глобус

за жалост, Disney не е обявила други регионални оператори все още. Това означава, че хората от Обединеното кралство, Западна Европа и Латинска Америка могат да останат в очакване до 2023 г., за да го гледат. Още по-лошото е, че тези в азиатско-тихоокеанските страни и Източна Европа няма да могат да гледат, докато Disney + стартира там някъде през септември 2023 г..

Ако знаем нещо за Междузвездни войни феновете обаче, те са изключително посветени и нямат проблеми да съобщават оплакванията си. Изправени пред толкова дълго чакане и няма легитимен начин да гледате на някои от най-големите пазари в света, не е трудно да се предполага, че много хора ще се обърнат към неофициални източници.

В крайна сметка Disney има три възможности: да представи своя международен график за издаване, да продаде права за излъчване на местни мрежи или да отчужди феновете на един от най-успешните си франчайзи.

Какво знаем за Mandalorian?

Въпреки че специфики за МандалориецътСюжетът е малко и далеч между тях, ние имаме предпоставка: това шоу се поставя пет години след събитията на Завръщане на джедаите и ще последват мандалорски ловец на глави, докато се занимават с бизнеса си в „външните достижения на галактиката, далеч от авторитета на Новата република“.

Но какво означава това? Е, основното вземане е това Мандалориецът ще се съсредоточи главно върху ежедневния живот на лова на глави, а не върху обширните търговски преговори и базирани в Сената сцени, които се помрачиха Призрачната заплаха. Изглежда, че трейлърът за изстрелване потвърждава това, като главният герой се бори (или се подготвя за битка) в почти всеки кадър.

  Kako gledati Game of Thrones Season 8 besplatno (bilo gdje)

The Mandalorian: сезон първи актьорски състав

Както се очакваше, Дисни е излязъл и е назначил актьорски състав за първи сезон Мандалориецът. По-долу сме изброили някои от най-разпознаваемите звезди на шоуто:

 • Педро Паскал като Мандалорианецът
 • Джанкарло Еспозито като Моф Гидиън
 • Вернер Херцог като клиент
 • Taika Waititi (само глас) като IG-11
 • Бил Бър (персонаж все още неназован)
 • Джина Карано като Кара Дюн
 • Джулия Джоунс като Омера
 • Ming-Na Wen като Fennec Shand
 • Наталия Тена (герой все още неназован)
 • Ник Нолте като Куиил

About the author

Comments

 1. Мандалориецът е едно от най-очакваните заглавия на новата стрийминг платформа на Disney, Disney . Това е интересен подход от страна на Disney, като разпространяват всички осем епизода на Мандалориецът навън, с по един нов епизод всяка седмица до края на декември. Въпреки това, е важно да се използват само официални източници, тъй като това шоу е достъпно само за една услуга, заключена в региона. Затова, ако сте извън САЩ, Канада или Холандия, можете да използвате VPN, за да гледате Мандалориецът от чужбина. Disney е наличен със седемдневна безплатна пробна версия и ще струва 7 USD на месец (или $ 70, ако сте готови да платите за една година напред). Въпреки че цените леко варират в зависимост от страната, в която се намирате, тази услуга е страхотен начин да гледате Мандалориецът и други любими заглавия на Disney.

Comments are closed.