Как да гледате MasterChef сезон 10 онлайн

Как да гледате Masterchef сезон 10 онлайн (1)

Майстор готвачДесетият сезон започва в 17:00 PST (8:00 EST / 1 ч. BST) на 29 май. Обикновено има около 20 епизода с един пуснат всяка седмица, което означава, че можем да очакваме сезон десет да приключи някъде тази есен. Има какво да очакваме с нетърпение преди, макар и по-долу, ще ви уведомим как да гледате Майстор готвач сезон десет на живо, където и да сте по света.

Ще препоръчваме само официални източници. Докато популярни предавания харесват Майстор готвач често са достъпни на нелицензирани сайтове за поточно предаване, съветваме да не ги използвате. За начало техните видеоклипове често са лаги и с ниска разделителна способност. Освен това няма гаранция, че тези потоци няма да бъдат прехвърлени офлайн за нарушаване на авторски права отчасти, което не ви позволява да завършите епизод. С толкова много законни начини да гледате, няма наистина причина да се използват неоторизирани потоци.

Поточните услуги, показващи Майстор готвач сезон 10 са затворени в региона, така че ще ви трябва VPN, за да ги използвате извън техните страни.

Най-добрият VPN за MasterChef: ExpressVPN

ExpressVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VPN кодират вашия трафик, предотвратявайки трети страни като вашия доставчик на интернет услуги (ISP), работодател или правителство да виждат какво получавате до онлайн. Те обаче ви позволяват да получите достъп до гео ограничени услуги от всяка точка на света. Препоръчваме ExpressVPN: това е бърза и надеждна услуга с отлична деблокираща способност и над 3000 сървъра в 94 страни.

  Как да гледате Проповедник сезон 4 онлайн отвсякъде

Започването на ExpressVPN отнема само няколко минути; просто изберете желаната продължителност на абонамента си (един месец, шест месеца или година) и платете. Можете дори да плащате в Bitcoin, ако искате да останете възможно най-анонимни. ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково. Ако не сте доволни или се нуждаете само от VPN за кратко време, просто отменете, за да получите пълно възстановяване.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN за СТРЕЙМИНГ: ExpressVPN е VPN-ориентиран към конфиденциалност със силни защитни функции, високоскоростни сървъри в над 90 страни и възможност за деблокиране на популярни поточни услуги като Netflix, FOX и Amazon Prime Video от чужбина.

Как да предавате MasterChef сезон 10 в чужбина с VPN

С правилния VPN е лесен достъп до гео ограничени платформи в чужбина. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате и поточно Майстор готвач сезон 10 отвсякъде:

 1. Първо, регистрирайте подходящ VPN. Вече споменахме ExpressVPN, но ако търсите алтернатива на ниска цена, NordVPN и CyberGhost са силен избор.
 2. Изтеглете и инсталирайте подходящата версия на софтуера за вашето устройство.
 3. Изберете коя от поточните услуги по-долу искате да деблокирате.
 4. Свържете се със сървър в съответната държава. Например, ще използвате американски сървър, за да отблокирате FOX или канадски сървър за CTV.
 5. Пуснете видеоклип на избраната от вас услуга. През повечето време ще започне веднага. Ако това не стане, изчистете бисквитките и кеша на браузъра си, след това опреснете страницата.

Ако искате да предавате поточно предаване Майстор готвач на живо, горещо препоръчваме да тествате вашата VPN с стъпките по-горе преди началото на шоуто. По този начин ще имате достатъчно време да получите помощ от екипа за обслужване на клиенти на вашия VPN, ако нещо не работи както се очаква.

Как да гледате MasterChef сезон 10 безплатно по американската телевизия

Знаме на САЩ

Майстор готвач сезон 10 ще се излъчва изключително по FOX. Въпреки че можете да гледате до един час съдържание безплатно, ще трябва да влезете с подробности за вашия доставчик на кабели, за да предавате повече от един епизод.

  Kako gledati X Factor: Celebrity putem Interneta besplatno (odasvud)

Ако нямате кабел, можете просто да се регистрирате за DirecTV Now, Hulu с Live TV, Sling TV, PlayStation Vue или YouTube TV вместо това. Всички тези услуги предлагат безплатен пробен период (обикновено една седмица), но като Майстор готвач работи няколко месеца, рано или късно ще трябва да платите. С 15 долара на месец Sling TV е най-евтиният начин за гледане Майстор готвач без кабел.

Можете драстично да намалите разходите за поточно предаване Майстор готвач сезон 10, ако желаете да изчакате няколко часа. Нови епизоди ще бъдат добавени към библиотеката по поръчка на Hulu малко след като приключат излъчването и тъй като няма да гледате на живо, ще ви трябва само базовия абонамент на Hulu, който струва $ 5,99 на месец (за сравнение, Hulu с разходите на телевизия на живо $ 44,99 на месец). Още по-добре, Hulu включва всеки предишен епизод на Майстор готвач и ви позволява да плащате в карти за подаръци, така че можете технически да се регистрирате отвсякъде.

Услугите по-горе са достъпни само в САЩ. Освен това, Sling TV предлага само FOX в избрани региони. Можете да заобиколите и двете проблеми, като използвате VPN за свързване към американски сървър.

Мога ли да предавам на живо международни версии на MasterChef?

Не е задължително да сте в САЩ, за да гледате Майстор готвач. По-долу ще обясним кои мрежи показват версията на вашата държава Майстор готвач.

Канада

Канадско знаме

В момента CTV показва шести сезон на MasterChef Канада. Нови епизоди излъчват всеки понеделник в 9:00 PST (11:00 EST), но заслужава да се отбележи, че канадски Майстор готвач има далеч по-малко епизоди на сезон. Ние обаче сме само на половината път, така че има още много за гледане.

  Hogyan nézheted meg a This Is Us 4. évadot online bárhonnan

За съжаление CTV изисква от потребителите да влязат с подробности за своя доставчик на кабели, преди да могат да гледат каквото и да било. Без достъпна само онлайн абонамент, тази платформа е почти невъзможна за използване, освен ако обикновено не живеете в Канада. Канадците, които временно са в други страни, все още могат да влизат и да предават поточно съдържание, както обикновено, като се свържат към VPN.

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Британската версия на Майстор готвач наскоро завърши своя петнадесети сезон, но предстои още. Още един сезон на Celebrity MasterChef се дължи на ефира някъде тази година и ще има участия от Адриан Едмондсън (Младите), Вики Патисън (Джорди Шор) и боксьорът Дилиан Уайт, между другото.

Разбираемо е, че в момента подробности са оскъдни, но това е нова поредица ще се излъчва по BBC One, което означава, че ще можете да го гледате на живо по BBC iPlayer всеки път, когато бъде пуснат. Тази стрийминг платформа обаче е заключена в региона, така че ще ви трябва VPN за достъп отвън извън Обединеното кралство.

Гърция

Гърция флаг _ Знаме на Гърция

MasterChef Гърция сезон шест ефира всеки ден в 9PM EEST (6PM PST / 8PM EST) на Star. Тази платформа е напълно безплатна за използване и дори не е нужно да създавате акаунт. Заслужава да се спомене това Star предоставя само съдържание на гръцки език, обаче субтитрите не са налични.

Звездата не е ограничена географски, което означава, че можете да получите достъп до нея отвсякъде. Въпреки това, ние все още препоръчваме да използвате VPN, тъй като е известно, че някои доставчици на интернет услуги ограничават мрежовите скорости на потребителите, които често предават потоци.

Какво можем да очакваме от сезон 10 на MasterChef?

В трейлъра на тийзъра за десетата серия на Майстор готвач, Гордън Рамзи твърди, че това ще е най-конкурентният сезон досега. Споменават се няколко особено трудни предизвикателства, включително едно, в което състезателите трябва да съборят пилешко око със завързани очи.

И изглежда, че нещата ще станат само по-изтощителни с напредването на поредицата. Например, финалистите ще бъдат натоварени с изпълнението на услугата за вечеря в уважавания ресторант Gordon Ramsay в Лондон.

About the author

Comments

 1. tely on American television, so if you have access to a cable or satellite subscription, you can watch it for free on FOX. However, if you dont have a subscription, you can still watch it online through various streaming services such as Hulu, Sling TV, or YouTube TV. Keep in mind that these services may require a subscription fee, but they often offer free trials for new users. Additionally, some episodes may be available for free on the FOX website or app, but you may need to sign in with a cable or satellite provider account. As always, we recommend using only official and legal sources to watch MasterChef season 10. Happy streaming!

Comments are closed.