Как да гледате модерен семеен сезон 11 онлайн отвсякъде

Как да гледате модерен семеен сезон 11 онлайн

Най- Модерно семейство Сезон 11 е премиерно в 21:00 EST (18:00 PST) на 25 септември. Забелязано е, че ще има общо 18 епизода, малко по-малко от предишните сезони и както винаги, нови епизоди ще излъчат в ABC. Не се притеснявайте, ако този канал не е наличен във вашата страна; по-долу ще обясним как да предаваме на живо новата серия Модерно семейство отвсякъде.

Трябва да го отбележите ще препоръчваме само официални източници. Предвид популярността на това шоу, неоторизираните потоци са почти неизбежни, но ние съветваме да не ги използвате. Дори да оставим настрана закъсалото видео с ниска разделителна способност, потоци от трети страни често се премахват за нарушаване на авторски права. За щастие има няколко законни начина да гледате новия сезон на Модерно семейство онлайн, така че няма нужда да прибягвате до сенчести, нелицензирани потоци.

Модерно семейство ще бъдат показани само за поточно обслужване, заключено в региона. В резултат на това ще ви трябва VPN, за да гледате от чужбина.

Как да стриймвате Modern Family сезон 11 от чужбина с VPN

Всъщност е доста просто да деблокирате гео ограничени услуги в чужбина. Свързването към виртуална частна мрежа (VPN) тунелира вашия трафик чрез посреднически сървър на място по ваше желание. Той превключва вашия IP адрес, за да изглежда, че сте на избраното от вас място, което ви позволява да заобиколите гео ограниченията. Следвайте стъпките по-долу, за да гледате Модерно семейство сезон 11 отвсякъде.

Ето как да гледате онлайн Family Modern 11 сезон отвсякъде:

  1. Започнете с регистрация за висококачествен VPN. Препоръчваме ExpressVPN въпреки че, ако търсите алтернатива на ниска цена, PrivateVPN и Surfshark са и отличен избор.
  2. След това изтеглете и инсталирайте VPN софтуера. Ще има няколко различни версии, така че не забравяйте да получите правилната за вашето устройство.
  3. Решете коя услуга искате да деблокирате и се регистрирайте за акаунт (ако се изисква). Имайте предвид, че това може да изисква да имате начин на плащане, свързан с местен адрес.
  4. Сега се свържете със сървър в съответната държава. Например, имате нужда от британски сървър, за да деблокирате Sky Go или американски за ABC.
  5. Опитайте да възпроизведете видео на избраната от вас услуга. Той трябва да се зареди незабавно, но ако имате проблеми, изчистете кеша и бисквитките, след което презаредете страницата.
  Како гледати теорију великог праска (сезона 12) на мрежи

Нови епизоди на Модерно семейство ще излъчва на живо, така че е важно да се уверите, че вашата VPN работи правилно преди време. По този начин, ако срещнете проблеми, ще имате достатъчно време да получите помощ от екипа за поддръжка на клиенти на вашата VPN.

Как да гледате Модерно семейство сезон 11 онлайн

Модерно семейство има фенове по целия свят, така че е естествено последният му сезон да се излъчва в множество региони. Погледнете по-долу, за да видите кои мрежи се показват Модерно семейство къде живееш:

САЩ

Знаме на САЩ

Американските фенове могат да стриймват новия сезон на Модерно семейство живеят на ABC. Ако вашият пакет за кабелна телевизия вече включва този канал, можете просто да влезете в уебсайта на ABC и да започнете да гледате без допълнителни разходи. Възможно е също да гледате Модерно семейство сезон 11 на живо без кабел, въпреки че ще ви трябва Hulu, PlayStation Vue или YouTube TV акаунт.

Една седмица след излъчването на нови епизоди те стават свободно достъпни, дори ако нямате абонамент за кабел или някоя от горните услуги. По този начин, ако нямате нищо против да изоставите една седмица, е възможно да предавате поточно предаване Модерно семейство сезон 11 онлайн безплатно.

ABC се предлага само в САЩ и тази услуга има изключително строги функции за гео ограничение. Това означава, че повечето VPN просто няма да ви позволят да гледате от чужбина. Можем обаче да потвърдим това по време на писането, ExpressVPN и PrivateVPN може да деблокира ABC. Тази услуга се предлага без риск 30-дневна гаранция за връщане на парите което означава, че можете да го изпробвате и да поискате пълно възстановяване, ако не е удовлетворено.

  Бесплатное печенье Netflix? Несколько сайтов, предлагающих инструкции по обходу безопасности Netflix и бесплатному доступу к учетным записям

Канада

Канадско знаме

Global ще излъчи Модерно семейство сезон 11 в цяла Канада. Тази услуга ви позволява да влизате и да предавате телевизия на живо без допълнителни разходи, ако имате абонамент за кабелна телевизия, но за съжаление не предлага никакъв вид пропуск само за онлайн.

Подобно на ABC, Global ви позволява да гледайте пълни епизоди, без да влизате ако сте готови да изчакате седмица. Нови епизоди на Модерно семейство ще бъде достъпна само при поискване за седем дни и няма подробности за това как ще можете да гледате, след като бъдат премахнати от библиотеката на Global. Поради тази причина е най-добре да наваксате възможно най-скоро, ако гледате при поискване.

Global е регионално заключен, което означава, че ще трябва да бъдете в Канада или свързан към един от канадските сървъри на вашата VPN, за да получите достъп до него.

Индия

Как да гледате модерен семеен сезон 11 онлайн отвсякъде

Добра новина за индианец Модерно семейство фенове: първият епизод от сезон 11 ще бъде добавен към Hotstar на 26 септември, само ден след излъчването му в САЩ. Тъй като това е шоу в Star World, обаче, ще ви трябва абонамент за Hotstar Premium. Те струват ₹ 299 на месец или ₹ 999 на година.

Hotstar е гео ограничен и ще включва само Модерно семейство като част от индийската му библиотека. Освен това тази услуга активно блокира повечето VPN мрежи. По време на писането беше възможно да гледате Hotstar от чужбина, използвайки Surfshark.

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

В момента няма дата за излизане от Обединеното кралство Модерно семейство сезон 11. Въпреки това, ако историята има какво да върви, британските фенове могат да чакат значително чакане; сезон 10, например, достигна до Обединеното кралство само пет месеца след премиерата му.

  Ingyenes Netflix sütik? Számos olyan webhely található, amely utasításokat kínál a Netflix biztonságának megkerülésére és a fiókok ingyenes elérésére

Когато сезон 11 настъпи, ще бъде почти сигурно се излъчва по Sky One като всеки сезон преди него. Ако вече сте абонат на Sky TV, можете да влезете в приложението Sky Go и да започнете незабавно да гледате. В противен случай най-добрият ви залог е да се регистрирате за Now TV: това ви позволява да предавате на живо Sky One (и няколко други канала) на живо за £ 7.99 на месец.

Sky Go и Now TV са достъпни само във Великобритания. Можете обаче да получите достъп до тях като нормално от чужбина, като се свържете към британски VPN сървър.

Какво можем да очакваме от сезон 11 на Modern Family?

Детайлите все още са оскъдни по отношение на действителния сюжет на сезон 11, макар да знаем, че това ще бъде последната серия. Освен това е потвърдено, че поне част от него ще се върти около Хейли и как се приспособява към живота с близнаци.

Освен всичко това, което знаем е, че повечето (ако не и всички) от главния състав ще се върнат поне за камено по време на предстоящата серия. Най-просто казано, феновете просто ще трябва да изчакат и да видят какво ще се случи.

About the author

Comments

  1. ето от страните извън САЩ няма да могат да гледат Модерно семейство на ABC. Затова е необходимо да използвате VPN, за да деблокирате гео ограниченията и да гледате новия сезон отвсякъде. Канада Канадските фенове могат да гледат Модерно семейство на CTV. Тази мрежа предлага и онлайн поточно предаване на своя уебсайт, който може да бъде достъпен от всяка точка на света с помощта на VPN. Индия Индийските фенове могат да гледат Модерно семейство на Star World. Тази мрежа също предлага онлайн поточно предаване на своя уебсайт, който може да бъде достъпен от всяка точка на света с помощта на VPN. Великобритания Великобританските фенове могат да гледат Модерно семейство на Sky One. Тази мрежа предлага и онлайн поточно предаване на своя уебсайт, който може да бъде достъпен от всяка точка на света с помощта на VPN. Какво можем да очакваме от сезон 11 на Modern Family? Сезон 11 на Модерно семейство ще бъде последният за това култово шоу. Феновете могат да очакват да видят още емоционални моменти, смешни ситуации и забавни диалози, които са характерни за това шоу. Сезонът ще се фокусира върху последните моменти на семейството Дъни, като ще разкрие какво ще стане с героите след края на шоуто. Всички фенове на Модерно семейство с нетърпение очакват да видят как ще завърши тази история, която е била част от техния живот в продължение на много години.

Comments are closed.