Как да гледате New Girl Season 7 онлайн отвсякъде

Бихте ли искали да гледате Ново момиче сезон 7 онлайн безплатно, дори когато сте в чужбина? Днес ще ви информираме как да предавате на живо Ново момиче, как виртуална частна мрежа (VPN) заобикаля регионалното блокиране и кои са най-добрите VPN за използване.

Как да гледате Ново момиче сезон 7 онлайн

По-рано тази година, Ново момиче завърши седмия си и последен сезон. Докато по-ранните сериали имаха 22 епизода, сезон 7 го поддържаше кратък и сладък само с осем. Това го прави идеален за гледане на неразположение и по-долу ще обясним точно кои услуги ви позволяват да правите точно това.

В тази публикация ще препоръчваме само официални източници. Както при повечето популярни телевизионни предавания, Ново момиче има своя справедлив дял от нелицензирани потоци. Те обаче често се предлагат само в стандартна дефиниция и няма гаранция, че ще останат онлайн за определен период от време. Това обаче не е проблем, тъй като има няколко места, които можете да гледате Ново момиче законно, безплатно.

Най-добър VPN за стрийминг на New Girl: ExpressVPN

ExpressVPN поточно видео

Използването на VPN е един от най-лесните начини да се предотврати наблюдението на вашите онлайн дейности. VPN криптира вашия трафик, така че вашият мрежов администратор или доставчик на интернет услуги не могат да кажат със сигурност какво искате. Като допълнителен бонус VPN мрежата ви дава възможност да облъчите местоположението си и да получите достъп до геоблокирани сайтове от чужбина. Препоръчваме ExpressVPN: той е достатъчно бърз за поточно предаване без прекъсване, предлага сървъри в 94 държави и може лесно да отблокира упорити платформи като Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video.

Отнема само една минута, за да започнете: просто изберете продължителност на абонамента (един месец, шест месеца или година) и платете. Това започва 30-дневна гаранция за връщане на парите, като ви дава достатъчно време да тествате услугата и да видите дали тя отговаря на вашите очаквания. Ако не, няма проблем – просто анулирайте и ще получите пълно възстановяване. Това изпитание означава, че можете да използвате ExpressVPN за безплатно, краткосрочно покритие, например, ако напускате страната във ваканция или искате да гледате едно конкретно събитие.

  Ingyenes Netflix sütik? Számos olyan webhely található, amely utasításokat kínál a Netflix biztonságának megkerülésére és a fiókok ingyenes elérésére

БЕЗПЛАТНИ МЕСЕЦА: Изберете едногодишния план на ExpressVPN, за да получите допълнителни три месеца безплатно и да спестите 49% от общите разходи. Това намалява месечната Ви сметка до едва 6,67 долара.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да гледате New Girl в чужбина с VPN

Нови за VPN и не знаете как да започнете? Просто следвайте стъпките по-долу, за да отблокирате повечето геоблокирани услуги:

  1. Първо, регистрирайте се в подходяща VPN услуга. Вече споменахме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са силни алтернативи на ниска цена.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN. Всяка операционна система има различна версия, така че не забравяйте да получите правилната.
  3. Изберете един от официалните Ново момиче излъчващи от списъка по-долу.
  4. Свържете се с VPN сървър в съответната държава. Използвате американски сървър, за да деблокирате FOX, например, или британски сървър за Amazon Prime Video.
  5. Опитайте поточно видео на избрания от вас сайт. Тя трябва да се зареди почти моментално, но ако не, опитайте да презаредите страницата или да рестартирате браузъра си.

Ако искате да гледате събитие на живо, препоръчваме предварително да изпълните стъпките по-горе. Това гарантира, че ако нещо не работи според очакванията, ще имате достатъчно време да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN.

Къде да гледате New Girl сезон 7 онлайн

Въпреки че не излизат нови епизоди, Ново момиче остава много популярен и като такъв се предлага в няколко страни по света. По-долу ще обясним кои услуги ви дават възможност за поточно предаване Ново момиче къде си.

НАС

Знаме на САЩ

Изключително лесно е за гледане Ново момиче в Америка. Феновете могат да гледат по-голямата част от сезон 7 безплатно, без регистрация, на FOX. Това каза, че ще ви е необходим абонамент за кабелна телевизия, за да предавате епизоди 1, 2 и 3. В момента е невъзможно да влезете с която и да е услуга с най-висока класа, въпреки че Hulu позволява на абонатите да гледат сезон 7 при поискване. Тази услуга струва $ 7,99 на месец. И FOX, и Hulu са геоблокирани, което означава, че ще трябва да се свържете с американски VPN сървър, за да гледате от чужбина.

Ако искате да гледате по-стари сезони, имате късмет: всички те са достъпни в Netflix US. Пакетите на Netflix започват от $ 7,99 на месец и включват едномесечна безплатна пробна версия. Ако вече нямате акаунт – и сте достатъчно посветен – е възможно да гледате всеки епизод от 1-6 сезони безплатно, като ги прегледате всички през безплатния пробен период.

  Как да гледате сезон 2 на Outpost онлайн отвсякъде

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Макар че Ново момиче вече завърши в САЩ, последната му серия все още не е излъчена във Великобритания. Сезон 7 ще бъде излъчване на Е4 от 18 октомври, като всеки епизод се излъчва в 21:30 BST. Това означава, че ще можете да предавате всеки епизод на живо безплатно на All 4. Първо ще трябва да създадете акаунт, по време на който ще бъдете помолени да въведете пощенски код във Великобритания: не се притеснявайте, това не е така не се използва за проверка на вашето местоположение.

За съжаление, нито една основна услуга за стрийминг във Великобритания не включва Ново момиче в библиотеката му. Като такъв, единствената ви възможност е да купувате сезони или епизоди поотделно в платформи като Amazon или Chili. Не забравяйте, че ако сте само във Великобритания временно, все още можете да се настройвате на потоци от вашата страна като използвате VPN.

Канада

флаг на Канада

За съжаление няма данни относно това кога канадските зрители ще могат да видят сезон 7 по телевизията. Това каза, че можете да закупите тази серия на Amazon Prime Video и iTunes.

Точно както в САЩ, сезони 1-6 от Ново момиче се предлагат в Netflix Canada. Месечните абонаменти започват от $ 8.99 CAD и включват безплатна едномесечна пробна версия. Преди това сезоните бяха добавени в състава на Netflix малко преди следващото излъчване, което означава, че можем да очакваме сезон 7 да пристигне някъде през пролетта на 2023 г..

Австралия

австралийски флаг

Понастоящем няма дата за излизане на New Girl сезон 7 в Австралия. Преди изложбите на FOX бяха излъчени по TEN, но от миналата година това вече не е така. Въпреки че изберете FOX заглавия като Теория за Големия взрив са били възстановени, Ново момиче в момента не е от тях.

Това каза, сезон 6 вече се излъчва по Fox8, с два епизода всяка неделя от 17:30. Ако вече сте абонирани за Foxtel, можете да предавате поточно Fox8 онлайн с приложението Foxtel Go. Не се притеснявайте, ако не: можете да получите достъп до Foxtel Now вместо това. Поп пакетът струва $ 15 AUD на месец и има двуседмичен пробен период, който ви дава достъп до всеки канал.

Други места

Ново момиче се предлага в страни, различни от изброените по-горе, обикновено по международни канали и услуги, маркови FOX. Въпреки това, без изчерпателен списък на международни радио- и телевизионни оператори, може да се наложи да направите някои изследвания, за да намерите местен източник. Ако няма такива, не забравяйте, че можете да купувате цели сезони на услуги като Amazon Prime Video, iTunes и Google Play Store.

  Hogyan nézheti meg a Love Island USA online bárhonnan

Мога ли да гледам New Girl с безплатен VPN?

Въпреки че може да изглежда, че безплатните VPN мрежи предлагат лесен метод за запазване на безопасността онлайн, всъщност те имат няколко значителни недостатъци. Първо, има тяхното представяне; безплатните VPN имат по-малко сървъри от техните първокласни съперници, но все пак постоянен приток на потребители. Това води до дълги времена на зареждане, често буфериране, а в някои случаи и пълно изключване от VPN. Тези услуги често са първите в черния списък от притежателите на авторски права, така че няма гаранция, че ще можете да гледате каквото и да било.

Може да се запитате как безплатните VPN мрежи могат да си позволят да поддържат своите мрежи. Истината е, че тези услуги са намерили други начини да печелят пари. Възможно е да вмъкват реклами в посещаваните от вас сайтове, но някои дори използват бисквитки за проследяване, за да наблюдават кои сайтове посещавате, дори когато сте прекъснали връзката. След това тези данни могат да бъдат компилирани в подробни потребителски профили, които след това могат да бъдат продавани на трети страни без знанието на потребителя.

Вижте също: Как да спрете проследяването на браузъра

И накрая, много е трудно да разберете дали използвате законно безплатен VPN или не. Проучване за 2015 г. с 283 безплатни VPN приложения установи, че почти 40% включват злонамерен софтуер от някакъв вид. Може би по-притеснително е, че всички тези приложения бяха открити в Google Play Store. Разпознаваемото име не означава, че и вие ще бъдете защитени; дори видяхме един основен безплатен VPN да продава честотната лента на своите потребители, за да помогне за стартиране на ботнет.

Най-добрият начин да защитите данните си е да използвате реномиран VPN с доказан опит за защита на поверителността на своите клиенти.

Какво могат да очакват феновете от сезон 7 на New Girl?

Сезон 7 ще бъде малко по-различен от предишните сезони по няколко начина. На първо място, това се случва три години след последния епизод на шести сезон. Джес и нейните приятели продължиха с живота и кариерата си, но не се притеснявайте; бандата все още е заедно.

Второ, има само осем епизода вместо 22. Това означава, че шоуто ще постави основен акцент върху разрешаването на всякакви висящи сюжетни нишки, вместо да създава нови сюжетни линии. Има обаче малко лей-начин, тъй като в шести сезон свърши доста добра работа, завързвайки всякакви свободни краища. Разбира се, това се завърна, когато създателите не знаеха дали седмия сезон ще бъде зелено. За щастие беше и можете да гледате всичко онлайн.

About the author

Comments

  1. момиче сезон 7 все още може да се гледа онлайн. След като се абонирате за VPN услуга като ExpressVPN, можете да гледате сериала в различни държави, като САЩ, Великобритания, Канада и Австралия. Важно е да използвате само официални източници, за да гледате сериала законно и безплатно. Сезон 7 е кратък и сладък, със само осем епизода, което го прави идеален за гледане на неразположение. С VPN услуга като ExpressVPN можете да гледате сериала без прекъсвания и да се наслаждавате на любимите си герои, дори когато сте в чужбина.

Comments are closed.