Как да гледате новото телевизионно предаване на Watchmen онлайн отвсякъде

Как да гледате стражари сезон 1 онлайн

Първата серия от стража ще премиера в 21:00 EST (18:00 PST / 2 AM BST) на 20 октомври. Ще бъде доста кратък сезон, само с девет часа продължителни епизоди, но от плюс, международните фенове няма да имат дълго да чакат, тъй като стража се освобождава почти едновременно в няколко страни. Погледнете по-долу, за да разберете как можете да поточно стража ТВ шоу от чужбина.

Важно е да се отбележи, че ще препоръчваме само официални източници. Макар и нелицензиран стража вероятно ще са налични потоци, които често предоставят само лагични видеоклипове с ниска разделителна способност и за да се влошат нещата, те могат да бъдат заснети офлайн за нарушаване на авторски права без предупреждение. Има много законни начини да гледате стража Телевизионно шоу онлайн, така че няма какво да спечелите, като използвате сенчести потоци от трети страни.

Стражите Телевизионното предаване ще се излъчва само в географски услуги за стрийминг. Това означава, че ще ви трябва VPN, за да гледате дали сте извън поддържана държава.

Как да предавате онлайн телевизионното шоу на Watchmen онлайн отвсякъде

VPN маршрутизират трафика ви през сървър в друга част на света, скривайки истинското си местоположение и го правят да изглеждате, че сте в действителност в друга държава. Въпреки че това звучи сложно, VPN-ите са наистина доста лесни за използване. Просто следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате и поточно стража ТВ шоу от всяка точка на света:

  1. Започнете с регистрация за VPN, ако още не сте го направили. Препоръчваме ExpressVPN, но ако търсите алтернатива на ниска цена, NordVPN и CyberGhost са отличен избор.
  2. Инсталирайте приложението VPN (като се уверите, че получите правилната версия за вашето устройство) и влезте.
  3. Решете коя от услугите по-долу искате да деблокирате, след което се свържете със сървър в съответната държава. Например, ще използвате канадски сървър, за да отблокирате Crave или британски, за да получите достъп до Now TV в чужбина.
  4. Ако избраната от вас услуга изисква да създадете акаунт, направете това сега. Имайте предвид, че може да се нуждаете от начин на плащане, който е свързан с адрес в нужната държава.
  5. Накрая, опитайте да гледате видео на избраната от вас услуга. Тя трябва да започне почти моментално, но ако не, опитайте да изчистите кеша и бисквитките си, след което да опресните страницата.

стража ще излъчваме на живо, затова е важно да прекарате няколко минути в стъпките по-горе преди премиерната дата. По този начин, ако имате някакви проблеми, ще имате време да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN и може да не се наложи да пропуснете началото на първия епизод.

Как да гледате предаването на Watchmen TV на живо по американската телевизия

Знаме на САЩ

стража сезон 1 ще се излъчва изключително по HBO. Въпреки че тази услуга ви позволява да гледате първия епизод на много предавания безплатно, ще трябва да влезете, за да предавате поточно останалата част от поредицата. Ако вашият пакет за кабелна телевизия вече включва HBO, можете да влезете в HBO Go и да гледате без допълнителни разходи.

Искате да гледате стража Телевизионно шоу онлайн без кабел? За щастие имате много възможности. Можете например да се запишете в HBO Now. Това струва $ 14,99 USD и идва със седемдневен пробен период. Заслужава да се спомене това HBO Now не ви позволява да гледате стража на живо, все пак; Вместо това нови епизоди ще бъдат добавени в библиотеката по поръчка в рамките на 24 часа след показването им по телевизията.

Ако предпочитате поток стража сезон 1 на живо, можете да се регистрирате за AT&T TV Now ($ 50 на месец) или добавете пакета от канали за HBO към абонамента си за Amazon Prime Video, Hulu или PlayStation Vue (за допълнителни $ 14.99 на месец).

Всички горепосочени услуги са заключени в региона и ще показват само стража ТВ шоу в САЩ. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да гледате от чужбина. ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да стриймвате стража без риск и ако не сте доволни, можете просто да отмените искането за пълно възстановяване.

Къде другаде мога да живея поток стражари онлайн?

За разлика от някои други мрежи, HBO не оставя своите международни фенове да чакат. Най- стража Телевизионното шоу ще бъде пуснато в много страни до 24 часа след излъчването в САЩ. Прочетете, за да разберете как да стриймвате стража къде си:

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

В Обединеното Кралство, стража ще бъде показана в 21:00, 21 октомври, в Sky Atlantic. Това означава, че ако вече сте клиент на телевизия Sky, можете лесно гледайте онлайн чрез Sky Go ап. Ако нямате кабел (или сте с друг доставчик), ще трябва да се регистрирате вместо Now TV.

Тази услуга струва £ 8,99 на месец и се предлага с безплатна седемдневна пробна версия. Освен че ви позволява да предавате на живо Sky Sky Atlantic, сега TV ще добавя нови епизоди на стража до библиотеката му по заявка, малко след като приключат излъчването.

Sky Go и Now TV са географски ограничени, което означава, че ще трябва да бъдете или във Великобритания или свързани с британски VPN сървър, за да ги използвате.

Канада

Канадско знаме

стража сезон 1 ще излъчва едновременно в Канада и САЩ. Това означава, че канадските фенове могат излъчвайте нови епизоди на 21:00 Копнеж. Ако вече получавате HBO и Crave като част от абонамента си за телевизия, можете да влезете и да гледате без допълнителни разходи.

Възможно е също да гледате стража онлайн, без кабел. Просто трябва да платите за абонамент за филми на Crave + HBO ($ 19,98 CAD на месец след едноседмична безплатна пробна версия). Това ще ви позволи да предавате предаването на живо, но заслужава да се отбележи, че епизодите ще бъдат достъпни и при поискване няколко часа по-късно.

Crave е регионално заключен и се предлага само в Канада. Все още можете да използвате тази услуга в чужбина, като се свържете към канадски VPN сървър.

Австралия

австралийски флаг

Австралийските фенове могат да гледат стража всеки понеделник в 12:00 AEST на Fox Showcase, започваща на 21 октомври. Ако сте заети по това време (и много хора ще бъдат), можете да хванете повторение в 20:30 тази вечер вместо това.

Съществуващите клиенти на телевизия Foxtel могат влезте в Foxtel Go приложение и започнете да предавате онлайн веднага без допълнителни разходи. Ако сте с друг доставчик, единствената друга възможност е да създадете акаунт в Foxtel Now. Това струва $ 25 AUD на месец, но идва с 10-дневна безплатна пробна версия, по време на която можете да гледате всеки канал, който харесвате.

Услугите на Foxtel са заключени в региона, така че ще ви трябва VPN, за да ги използвате, ако сте извън Австралия.

Какво можем да очакваме от първия сезон на Watchmen?

Най- стража Телевизионното шоу не е малка екранна адаптация на комиксите. Вместо това, това е история, която се случва в същата вселена, след като супергероите бяха извън закона. Това каза, че ще има няколко връзки към изходния материал: Доктор Манхатън, оригиналният копринен призрак и Озимандиите са планирани, за да се появят.

Помещението на стража Първият сезон е доста прост: след като култът, почитащ Роршах, започва да се насочва към полицаи, полицията започва да носи маски. В течение на девет епизода ще видим детектив Анжела Абар (Реджина Кинг) да прокара границата между миротвореца и бдителността.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

Adblock
detector