Как да гледате онлайн сезон на викингите онлайн отвсякъде

Първата половина на викингите Сезон 5 завърши с изненадващата смърт на няколко основни герои. Какво ще се случи през второто полувреме? Ако с нетърпение очаквате завръщането на това предаване, може би сте се чудили как да гледате викингите Сезон 5В онлайн. Тази статия ще проучи как да живеете на живо викингите в САЩ или в чужбина в Канада, Австралия, Нова Зеландия, Великобритания или другаде.

Сезон 5 на викингите

Ако имате кредитна карта в САЩ и можете да се абонирате за History Channel, използването на една от многото поточни услуги, като например Philo, е най-добрият ви вариант. Има шанс, който може също да можете да гледате викингите Сезон 5 епизоди безплатно в History.com, след като са излъчили на живо.

Ако пътувате извън САЩ, най-добрият VPN за използване е ExpressVPN. За потребители, които не могат да получат абонамент за US History Channel, опциите включват History.ca, Amazon Prime UK, SBS.au и други.

Изображение 5 на викингите 2

викингите Сезон 5 ще премие в САЩ на 28 ноември от 21:00. Ще има десет епизода, а съдбата на хората от Категат ще бъде решена до края на сезона. Сезон 6 ще излъчи някъде в началото на следващата година.

Най-добър VPN за викингите: Express VPN

Екран на началната страница на ExpressVPN

Има много опции за гледане викингите както в САЩ, така и в други страни. Но без значение кой уебсайт използвате, за да гледате викингите в родината си ще бъдете блокирани, ако пътувате извън границите на вашата страна. Това е така, защото History Channel е лицензирал викингите в някои страни изключително на трети страни, като SBS в Австралия. Като част от сделките, които е постигнал, той се съгласи да блокира потребителите, намиращи се във всяка страна, да преглеждат епизоди на викингите от източници в други страни.

Въпреки този проблем, можете лесно да заобиколите геоблоковете на History Channel, като използвате VPN, за да скриете IP адреса си. Това ще ви позволи да пътувате навсякъде по света, без да пропускате епизод на викингите.

Препоръчваме ExpressVPN за феновете на предаванията на History Channel като викингите. ExpressVPN има сървъри в над 90 държави, не съхранява регистрации и има успешен опит за обикаляне на geoblocks в History.com, Hulu, Netflix и други стрийминг сайтове.

Отнема само няколко минути, за да започнете. Просто изберете дали искате да се абонирате за един, шест или 12 месеца. Ако решите в рамките на 30 дни, че не харесвате услугата, можете да се откажете за пълно възстановяване.

ТРИ МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Изберете годишния план на ExpressVPN, за да спестите 49% и да получите безплатно допълнително тримесечно покритие.

Как да гледате викингите Сезон 5 онлайн

За да гледам викингите онлайн, първо ще трябва да определите кои източници носят шоуто във вашата страна. Ето списък на източници за САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия.

Съединени щати

Викингите по история САЩ

Ако сте от САЩ, най-добрият начин да гледате викингите онлайн е чрез стрийминг услуга, която носи канал за история. Можете също да гледате на официалния уебсайт на History Channel, ако имате абонамент или използвате приложението History Channel. Новите епизоди ще бъдат публикувани едновременно с излъчването им по кабелна и сателитна услуга. Когато щракнете върху епизод, ще бъдете помолени да влезете с телевизионен доставчик. Ако нямате телевизионен доставчик, са достъпни следните опции само за онлайн:

 • Фило ($ 16 / месец) НАЙ-ЦЕНА ОПЦИЯ
 • Fubo TV (пакет от $ 44.99 / месец)
 • Sling Orange / Sling Blue ($ 25 / месец)
 • HDHomeRun Premium TV ($ 34.99 / месец)
 • Blend TV (39,93 долара / месечен пакет)
 • Hulu с телевизия на живо ($ 39,99 на месец)
 • DirecTV сега ($ 40 / месечен пакет)

Всеки от тези телевизионни доставчици предлага 7-дневна безплатна пробна версия.

Ако не искате да се регистрирате с доставчик на телевизия, можете също да наемете епизоди на викингите при поискване в деня след излъчването им за $ 2,99 на епизод, използвайки следните услуги:

 • Незабавно видео от Amazon
 • качи

Всички тези услуги могат да бъдат достъпни само с кредитна или дебитна карта в САЩ.

Канада

Викинги по история в Канада

Ако сте от Канада, най-добрият сайт за гледане викингите е официалният сайт за канал History в Канада. Новите епизоди ще бъдат публикувани в ефир. За съжаление не можем да намерим телевизионни доставчици само в Канада, които да са съвместими с History.ca. Ще ви трябва кабелна или сателитна услуга, за да получите достъп до нови епизоди на викингите.

Великобритания

Викинги по история във Великобритания

Ако сте от Обединеното кралство, имате две възможности за гледане викингите Сезон 5, част 2 онлайн. Първата опция е да се абонирате за Amazon Prime за £ 7,99 / месец. Новите епизоди ще бъдат публикувани в деня след излъчването им на History. Втората възможност е да използвате TVPlayer.com и да се абонирате за пакета “PLUS Lite” за £ 5,99 / месец. В този случай ще можете да гледате нови епизоди, когато те излъчват или записват, и да ги гледате по-късно.

И двете услуги предлагат 30-дневна безплатна пробна версия. Нови епизоди на викингите може да се наеме и на цена от 1,49 паунда на епизод от Amazon.

Всички тези услуги изискват достъп до Великобритания с кредитна или дебитна карта.

Австралия и Нова Зеландия

Викингите на SBS изображение 2

Ако сте от Австралия или Нова Зеландия, можете да гледате нови епизоди на викингите на официалния уебсайт на SBS. Просто влезте с вашия доставчик на телевизия, за да получите достъп до епизоди при поискване.

Как да поточно викингите в чужбина с VPN

Горните методи за стрийминг за викингите Сезон 5В ще работи, докато имате правилните методи за плащане за тези страни. Проблем ще възникне, ако пътувате извън границите на вашата страна. Например, ако живеете във Великобритания, можете да се регистрирате за TVPlayer, мислейки, че това ще ви позволи да видите всеки епизод от новия сезон на викингите. Но след това пътувате до САЩ и установявате, че получавате съобщение за грешка всеки път, когато се опитате да получите достъп до TVPlayer.com.

грешка в tvplayer

Подобна грешка ще възникне, ако живеете в САЩ и се опитате да получите достъп до history.com от Обединеното кралство или живеете в Австралия и се опитате да гледате SBS.com.au от САЩ. Във всички тези случаи проблемът е, че вашият IP адрес се вижда. В резултат на това уебсайтът, до който се опитвате да осъществите достъп, знае, че сте в друга държава.

Този проблем може лесно да бъде решен с помощта на VPN, за да запазите IP адреса си личен. Ето как можете да направите това:

 • Изберете доставчик на VPN. Както казахме по-рано, смятаме, че ExpressVPN е най-добрият вариант. Но CyberGhost и NordVPN също са ниски разходи, високоскоростни опции
 • Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера от уебсайта на доставчика
 • Изберете сървър от страната, в която се намира услугата. Например, ако сте абонирани за TV Player, свържете се със сървър във Великобритания. Ако сте абонирани за DirecTV Now, свържете се с американски сървър.
 • Отворете уебсайта на вашата услуга и започнете да гледате!

Това е всичко, което може да гледате телевизия от чужбина с VPN.

Тази статия ще обхваща само официални източници. Въпреки че вероятно ще има пиратски потоци от викингите налични, не препоръчваме да ги използвате. В повечето случаи пиратските потоци ще бъдат с ниска разделителна способност и са склонни към буфериране. Много от тях са хоствани на уебсайтове, които могат да съдържат злонамерен софтуер или ограничена сигурност на сайта. Те също могат да бъдат взети изцяло офлайн. И има много официални потоци, така че няма много причина да се прибягва до неофициални.

Мога ли да поток викингите с безплатен VPN?

Докато безплатен VPN понякога може да работи за заобикаляне на geoblocks, той обикновено причинява неудовлетвореност на потребителите. Повечето безплатни VPN имат ограничения за данни, които са твърде ниски за поточно видео, особено за висококачествено видео и звук. Освен това те обикновено нямат достатъчно инфраструктура, за да се справят с трафика, генериран от хиляди потребители. Поради това те често пускат сигнали дори за потребители, които просто сърфират в мрежата.

Безплатните VPN често също записват данните на потребителите, като навлизат в тяхната поверителност. Продажбата на тези данни е как те печелят пари от услугата. Това е още една добра причина да стоите далеч от тях.

Препоръчваме да използвате VPN, които имат висока скорост, което води до по-добро качество на картината и звука и по-малко буфериране. Можете да прочетете списък с някои добри тук.

Какво представлява History Channel викингите?

викингите е историческа драма, написана от Майкъл Хърст (Елизабет, Елизабет: Златният агентд, Тюдорите). Започва с историята на Рагнар Лотброк (изигран от Травис Фимел), герой, често споменаван в норвежките саги и поезия. Според легендата, Лотброк бил яростен войн, който тероризирал голяма част от Англия и Франция през 9 век. В телевизионния сериал той е изобразен като средностатистически фермер, който се издига да стане скандинавски крал, като организира дръзки набези срещу англичаните.

След като Лотброк умира в сезон 4, поредицата следва синовете на Лотброк, докато те продължават да изграждат власт в цяла Европа.

Въпреки че голяма част от викингите " сюжетът е измислен, той също се тъче в елементи от норвежки легенди и изследва религиозния конфликт между римокатолицизма и норвежкия езичество, съществувал през IX век. Шоуто е заснето в Ирландия и е изпълнено с красиви сцени от ирландски пейзажи. В допълнение към тези елементи, феновете на викингите също са привлечени от силната актьорска игра, която предоставя от Фиммел, Густаф Скарскгард (Флоки), Джесалин Гилсиг (Сиги) и Клайв Стеден (Роло).

Ако искате да гледате предишните сезони, за да се подготвите за новия, всички те са достъпни на Hulu в САЩ и Amazon Prime Video в САЩ и Великобритания.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =

Adblock
detector