Как да гледате Outlander Season 4 онлайн (извън САЩ)

Ако сте чакали да видите повече от приключенията на Клер и Джейми Фрейзър, може би се чудите как да гледате чужденец Сезон 4 онлайн. Тази статия ще обсъди как да живеете на живо чужденец в САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и други страни. Ще обсъди и как да гледате чужденец ако пътувате в чужбина и кои са най-добрите VPN мрежи за стрийминг чужденец.

Outlander на STARZ

Ако имате кредитна карта в САЩ, абонирането за STARZ direct е най-малко скъпият и най-простият начин да получите достъп до нови чужденец епизоди. Ако пътувате извън САЩ, най-добрият VPN за използване е ExpressVPN. За потребители, които не могат да получат абонамент за STARZ, W мрежата, Amazon Prime и приложението и уебсайтът Watch Foxtel са опции, когато са налични.

Външно изображение 2

чужденец Сезон 4 ще премие премиерно на 4 ноември от 20:00. EST в САЩ на STARZ. Той ще има 13 епизода.

Тази статия ще обхваща само официални източници. Въпреки че вероятно ще има уебсайтове, които носят пиратски потоци от чужденец, те могат да съдържат злонамерен софтуер или да имат други проблеми със сигурността. Освен това неофициалните потоци често имат ниска разделителна способност или са склонни към буфериране и срив. Не препоръчваме да използвате неофициални източници за поточно предаване чужденец.

Най-добър VPN за чужденец: Express VPN

Изразете уебсайтове за отключване на VPN

Въпреки че има много официални опции за стрийминг Outlander онлайн, всички те блокират потребители, които се намират извън определени страни. Например STARZ direct е наличен само в САЩ, а W мрежата е достъпна само в Канада. Ако се абонирате за някоя от тези мрежи и след това пътувате извън страната, в която се намира, няма да можете да гледате чужденец.

Решението на този проблем е да използвате VPN, за да скриете вашия IP адрес. Това ще ви позволи да се насладите чужденец епизоди в целия свят. VPN ще ви помогне също така да ви предпази от атаки от човек в средата, прослушване на интернет доставчика, скоростно заглушаване на ISP и други нарушения на поверителността.

Най-добрият VPN за феновете на чужденец и други STARZ програмиране е ExpressVPN. Той не поддържа журнали, има сървъри в над 90 страни и има доказан опит в заобикалянето на geoblocks от Starz.com, Netflix, Hulu и други стрийминг услуги.

ТРИ МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Изберете годишния план на ExpressVPN, за да спестите 49% и да получите безплатно допълнително тримесечно покритие.

Как да гледате чужденец Сезон 4 онлайн

STARZ е лицензирал чужденец към различни поточни услуги в различни страни. Ето къде да гледате чужденец в САЩ, Канада, Великобритания и Австралия.

Съединени щати

Outlander в САЩ

Ако имате кредитна или дебитна карта, издадена в САЩ, най-лесният начин да гледате нови епизоди на чужденец е чрез свързване към официалния уебсайт на STARZ. Самостоятелната услуга за стрийминг на STARZ се предлага за $ 8,99 / месец със 7-дневна безплатна пробна версия.

Някои телевизионни услуги с най-висок клас също предлагат STARZ като канал за добавяне. Ако вече имате една от тези услуги, можете да добавите STARZ към нея, вместо да получавате STARZ директно. Ето няколко популярни телевизионни доставчици, които предлагат STARZ:

  • Sling TV ($ 9 / месец)
  • Hulu с телевизия на живо ($ 8,99 на месец)
  • YouTube TV ($ 9 на месец)
  • DIRECTV СЕГА (включен в $ 75 / месец пакет "Gotta Have It" или за $ 8 добавен към други пакети)

Ако имате кабелна или сателитна услуга, можете да гледате чужденец на STARZ.com, използвайки идентификационните данни за вход на вашата услуга.

Канада

Outlander на W

В Канада, чужденец е достъпна в W Network. Всеки нов епизод излъчва в 10 ч. EST, един час след приключване на излъчването в САЩ. За да гледате онлайн, отворете официалния уебсайт на W и влезте с вашия телевизионен доставчик. W не е казал кой ден или час всеки епизод ще бъде публикуван на уебсайта. Но обичайната практика за повечето мрежи е да публикувате нови епизоди или през нощта, която излъчват, или през деня след това.

Великобритания

Outlander във Великобритания

Във Великобритания, нов чужденец епизодите са налични в деня след излъчването им през Amazon Prime. Жителите на Обединеното кралство могат да се регистрират в Amazon Prime Video с цена от 7,99 паунда на месец с 30-дневна безплатна пробна версия. Ако не искате да се абонирате за Prime, друга възможност е да наемете чужденец епизоди в деня, след като излъчат за £ 2.49 за брой.

Австралия

Outlander в Австралия

В Австралия, чужденец се излъчва по Foxtel всеки понеделник от 12:00. AEDT, започва с премиерата на 5 ноември. Новите епизоди могат да бъдат гледани онлайн чрез приложението и уебсайта Watch Foxtel. Абонамент за Foxtel струва $ 30 AUD / месец за най-малко скъпата опция.

Как да поточно чужденец в чужбина с VPN

Ще трябва да имате начин на плащане, разположен в държавата, в която смятате да видите чужденец. Например, ще ви трябва американска кредитна карта, за да се абонирате за STARZ direct и австралийска кредитна карта, за да се абонирате за Foxtel.

Ако пътувате извън границите на вашата страна, ще се сблъскате с проблем. Услугата, за която сте платили, ще бъде в една държава, докато вие ще имате достъп до Интернет от друга държава, където тази услуга е блокирана.

Можете да разрешите този проблем, като използвате VPN, за да скриете вашия IP адрес. Ето как да поточно чужденец и други програми в чужбина с VPN:

  • Решете кой VPN доставчик да използвате. Препоръчваме ExpressVPN, но NordVPN и Cyberghost също са добър избор
  • Отворете уебсайта на доставчика на VPN и инсталирайте софтуера
  • Когато софтуерът се зареди, изберете сървър от страната на услугата, за която сте абонирани. Например, ако имате абонамент за Foxtel, изберете австралийски сървър. Ако имате абонамент за STARZ, изберете американски сървър
  • Свържете се с уебсайта на вашата услуга и кликнете върху епизода, който искате да гледате

Мога ли да поток чужденец с безплатен VPN?

Вместо да таксуват абонаментна такса, безплатните VPN регистрират данни за това, което клиентите правят онлайн. След това те продават тази информация на рекламодатели. Тази практика поражда опасения относно неприкосновеността на личния живот.

Безплатните VPN също имат ограничения за данни, които обикновено са твърде ниски, за да позволят поточно видео. И те имат хиляди потребители, които се опитват да се свържат с лоша инфраструктура, която почти никога не е надградена. Техните ограничения и проблеми с поверителността ги правят много лоша възможност за повечето дейности, дори сърфиране в интернет.

Препоръчваме само VPN, които имат висока скорост и здрава защита на поверителността. За съжаление, безплатни VPN мрежи, за които знаем, че в момента не отговарят на това описание. Въпреки това, много отлични VPN предлагат абонаменти до $ 3- $ 7 на месец, ако се регистрирате за достатъчно дълъг срок. Ето списък с повече информация.

Какво е чужденец?

чужденец е телевизионна драма, базирана на едноименната поредица от книги на Даяна Габалдън. Той е разработен от Роналд Д. Мур (Star Trek: Следващото поколение, Battlestar Galactica, спирала). В него участват Катриона Балфе като Клер Рандал (по-късно Клер Фрейзър), която се оказва транспортирана назад във времето, след като посети Craigh na Dun. Тя завършва през 18-ти век, където се среща с някои шотландски горници, преследвани от британските войски.

Клер се влюбва в един от високопланинците на име Джеймс Фрейзър. В процеса тя се увлича от бунта на Якобит, докато се разпространява във Франция. Фенове на чужденец обичайте начина, по който вплете исторически факти в сюжета на историята. Има информация за шотландско-британските войни от 1700-те, за бунта на Якобите във Франция и много други събития от европейската история. Те също се радват на сложните сюжетни обрати, сцени с екшън и екстремни герои от поредицата.

Ако искате да наваксате предишните сезони, преди да гледате новия, цялата серия е достъпна в приложението и уебсайта на STARZ в САЩ и Amazon Prime във Великобритания.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector