Как да гледате Peaky Blinders серия 5 онлайн

Как да гледате Peaky Blinders серия 5 онлайн (1)

Peaky Blinders серия 5 ще излъчи в неделя, 25 август в 21:00 (GMT). За разлика от предишните сезони, които се излъчваха по BBC 2, серия 5 на Peaky Blinders ще излъчи по BBC 1. Ако сте извън Обединеното кралство, можете да гледате Peaky Blinders серия 5 безплатно в стрийминг услугата на BBC iPlayer с помощта на VPN.

Моля, имайте предвид, че тази статия ще обхваща само официални източници за гледане на Peaky Blinders онлайн. Въпреки че това шоу може да е достъпно на незаконни стрийминг сайтове, ние не ги препоръчваме. По-специално, те са уязвими да бъдат затворени в даден момент. Нещо повече, те са склонни да осигуряват по-ниско качество на видеото и лоша производителност, с много буфериране и изоставане. Освен това можете да предавате онлайн безплатно Peaky Blinders серия 5 безплатно на BBC iPlayer с VPN.

Peaky Blinders се предлага само на платформи, затворени в региона. Това означава, че ще ви трябва VPN, за да го гледате в чужбина.

Как да гледате Peaky Blinders серия 5 онлайн с VPN

Използването на VPN за гледане на Peaky Blinders серия 5 онлайн е изненадващо бързо и лесно. Можете да гледате Peaky Blinders серия 5 онлайн на BBC iPlayer чрез предаване на живо на BBC 1 чрез приложението BBC iPlayer или като изберете епизода при поискване, следвайки телевизионното предаване на живо. Ето кратко кратко стъпка по стъпка ръководство за това какво ще трябва да направите:

Използване на VPN за гледане на Peaky Blinders серия 5

  1. На първо място, ще трябва да създадете акаунт на BBC iPlayer (регистрацията е безплатна), ако все още нямате такъв. Това изисква да въведете датата на раждане, имейл адреса си, защитена парола и пощенски код във Великобритания. Всеки пощенски код във Великобритания се приема. Не е необходимо да предоставяте доказателство за местоположението си.
  2. Регистрирайте се с VPN услуга със сървъри във Великобритания, които могат да деблокират BBC iPlayer на BBC. Препоръчваме ExpressVPN. CyberGhost и NordVPN обаче са и отлични, евтини алтернативи.
  3. Изтеглете и инсталирайте подходящото приложение или разширение за браузър за вашето устройство.
  4. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър във Великобритания.
  5. Изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, за да гарантирате, че BBC iPlayer ще забрави предишния ви IP адрес и местоположение. След това той трябва да приеме новия IP адрес във Великобритания на VPN.
  6. Отидете на BBC iPlayer (чрез уебсайта или някое от приложенията) и изберете епизод на Peaky Blinders, който сега трябва да се деблокира. Ако не, препоръчваме ви да се свържете с различен сървър във Великобритания. Освен това, опитайте да се свържете с поддръжката на вашата VPN.

Къде другаде мога да гледам Peaky Blinders онлайн?

Първоначално Peaky Blinders серия 5 ще бъде достъпна само в BBC One и BBC iPlayer (пълната серия 1-4 ще намерите и на iPlayer на BBC). Въпреки това, серии 1-4 са достъпни за гледане с няколко други поточни услуги. Поради тази причина е вероятно само въпрос на време, докато Peaky Blinders серия 5 не се появи отвъд BBC.

Ако искате да изравните старите епизоди, можете да намерите серия 1-4 от Peaky Blinders На Нетфликс САЩ и Великобритания. Докато BBC iPlayer е безплатен, Netflix е платена услуга с абонаментни цени на $ 8.99 / £ 5.99, $ 12.99 / £ 8.99 и $ 15.99 / £ 11.99, по време на писането. Има обаче и опция за 30-дневна безплатна пробна версия за нови клиенти, така че можете да гледате повечето от Peaky Blinders безплатно, ако сте бързи! Говорейки за безплатни опити, ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково.

Можете също така да закупите всеки епизод или серия (1-4) от Peaky Blinders На Амазонка. Епизод в качеството на SD в момента струва $ 1,99, докато HD епизод е 2,99 долара. Като алтернатива, цял сезон е на цена от 10,99 долара (SD) или 14,99 долара (HD). Наистина, това не е най-добрият вариант, когато можете да гледате Peaky Blinders безплатно в BBC iPlayer или в Netflix чрез безплатна пробна версия.

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на Peaky Blinders серия 5?

За съжаление, много безплатни VPN просто не могат да деблокират BBC iPlayer. Това прави много трудно да гледате серия 5 Peaky Blinders, тъй като тя е достъпна само за BBC. Дори ако искате просто да деблокирате стари епизоди на Peaky Blinders в Netflix, повечето безплатни VPN не работят с тази стрийминг услуга. Освен това, безплатните VPN мрежи не са идеални за стрийминг поради често бавните сървъри, които създават много непоследователно стрийминг изживяване.

Ние също така съветваме срещу безплатни VPN мрежи, тъй като те са склонни да нямат защита и поверителност на своите платени съперници. По-специално, известни са много безплатни VPN, които регистрират личните данни и история на сърфиране на потребителите, продажба на информацията на трети страни. Дори тези, които не поддържат регистрационни файлове, може да не използват криптиране, за да защитят вашите данни. Други безплатни VPN мрежи могат да печелят, като ви насочат със спам реклами. Като цяло безплатните VPN не се доближават до качеството на най-добре платените VPN.

Какво можем да очакваме от Peaky Blinders серия 5?

Заключението на Peaky Blinders Season 4 вижда семейството на Шелби по-мощно от всякога след избирането на Томи за депутат в избирателния район на Южен Бирмингам. Серия 5 вероятно ще изследва тези нови политически връзки, както и различните последствия от финансовия крах от 1929 г. Друга сериозна тема, която се очаква да бъде разгледана, е все по-крехкото психично здраве на Томи.

Кои членове на актьорския състав ще се завръщат в Peaky Blinders?

Потвърдено е, че с изключение на Джо Коул (Джон Шелби), всички основни членове на актьорския състав ще се завърнат за серия 5. Това включва Килиан Мърфи (Томи Шелби), Хелън Маккрори (леля Поли), Пол Андерсън (Артър Шелби), Софи Ръндъл (Ада Шелби), Кейт Филипс (Линда Шелби) и Наташа О'Киф (Лизи Старк). Айдан Гилън също ще се завръща като Аберама Голд.

Peaky Blinders Series 5 ще видите и представянето на нови герои, включително Сам Клафлин в ролята на Освалд Мосли и Брайън Глийсън и Аня Тейлър-Джой, чиито имена на герои тепърва ще бъдат обявени. За съжаление, не очакваме да видим завръщането на Том Харди след смъртта на героя му Алфи Соломон в края на серия 4.

Ще има ли Peaky Blinders серия 6?

Да, ще има а Peaky Blinders серия 6! Всъщност вероятно ще има и серия 7, според Стивън Найт, създател на шоуто. Найт оттогава обсъжда възможността за филм Peaky Blinders, позовавайки се на нарастващата популярност на шоуто, особено в езерцето в Съединените щати.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 88

Adblock
detector