Как да гледате Poldark сезон 4, 3, 2 или 1 в чужбина (извън Обединеното кралство)

Как да гледате Poldark сезон 1-4 в чужбина

Poldark сезон 4 току-що завърши излъчването в САЩ, месеци след като финалът беше излъчен във Великобритания. С финалния сезон на шоуто, излъчен по някое време тази година, никога не е имало по-добро време да се актуализирате. По-долу ще поговорим малко за това, което можете да очаквате от предстоящия сезон и ще ви обясним къде можете да предавате Poldark сезони 1–4 онлайн.

Тази публикация ще препоръча само официални източници. Популярни предавания като Poldark често са достъпни на неоторизирани сайтове за стрийминг, но ние съветваме да не използвате някой от тях. Често ще откриете, че качеството на видеото е много лошо, с непоправими субтитри на чужд език или аудио извън синхронизацията. Освен това често се препращат към връзки към такива потоци за нарушаване на авторски права, така че може да се окажете неспособни да завършите сезона. С няколко законни начина да гледате, няма причина да прибягвате до сенчести и ненадеждни сайтове за стрийминг.

Много от услугите се показват Poldark няма да работи в чужбина. За достъп до тези платформи от други страни ще ви трябва VPN.

Най-добрият VPN за гледане на Poldark в чужбина: PrivateVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

  • настолен компютър
  • Mac
  • IOS
  • андроид
  • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VPN кодират вашия мрежов трафик, предотвратявайки четенето му от вашия доставчик на интернет услуги (ISP), работодател или правителство. Те също така ви позволяват да излъжете местоположението си и да измамите геоблокирани доставчици на услуги като Netflix и Amazon Prime Video да ви позволят достъп извън предвидената зона за излъчване. Препоръчваме PrivateVPN: това е надежден, високоскоростен VPN със силна сигурност и възможност за деблокиране на множество популярни платформи, включително Netflix Switzerland - единствената версия на Netflix за всички страни през всички 4 сезона на Poldark.

Започнете с PrivateVPN е лесно: просто изберете желаната продължителност на абонамента (един месец, три месеца или година) и платете. PrivateVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате напълно безрисково. Ако не сте доволни или просто ви е нужен, за да гледате Poldark онлайн, можете да анулирате и да получите пълно възстановяване, без зададени въпроси.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ПОЛДАРК: PrivateVPN може да се похвали с висока скорост, сигурни връзки, отлична деблокираща способност и политика без регистрация, което го прави силен избор за стрийминг Poldark на линия.

Как да предавате Poldark от чужбина с VPN

Никога не сте използвали VPN преди? Не се притеснявайте: заобикалянето на регионалните ограничения всъщност е съвсем просто. Изпълнете стъпките по-долу, за да деблокирате гео ограничени поточни услуги отвсякъде:

  1. Започнете с избора на подходящ VPN. Накратко разгледахме PrivateVPN по-горе, но ExpressVPN и NordVPN са две висококачествени алтернативи.
  2. След това инсталирайте подходящата версия на софтуера за вашата операционна система.
  3. Решете коя услуга за поточно предаване искате да деблокирате.
  4. Свържете се с VPN сървър в съответната държава. Например, ще трябва да използвате швейцарски сървър за достъп до Netflix Switzerland или американски, за да деблокирате PBS.
  5. Опитайте да възпроизведете видео на избраната от вас услуга. Той трябва да се зареди почти моментално, но ако не стане, изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, след което презаредете страницата.

Как да гледате сезони Poldark 1-4 онлайн

Най-лесният начин за гледане Poldark онлайн е да получите достъп до Netflix Швейцария чрез VPN. Понастоящем тази платформа предлага достъп до четирите сезона на Poldark. Той струва CHF 11,90 на месец, но идва с месечен безплатен пробен период. Тъй като има 32 епизода общо, с малко посвещение, трябва да можете да гледате всеки епизод преди изтичането на изпитването.

Още по-добре, Netflix е достъпен по целия свят, така че не трябва да имате проблеми с регистрацията от чужбина. Заслужава да се спомене обаче, че докато PrivateVPN може да деблокира швейцарския каталог на Netflix, същото не е вярно за всеки VPN. Можете да разберете повече за тези, които вършат работа в тази публикация.

Къде другаде мога да гледам Poldark онлайн?

Докато Poldark се показва по телевизията в много страни по света, само шепа официални радио- и телевизионни оператори всъщност ви позволяват да гледате поредицата онлайн. Погледнете по-долу, за да разберете как можете да стриймвате Poldark в твоята държава:

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Въпреки излъчването по BBC, в BBC iPlayer няма епизоди на Poldark. Вместо, зрителите във Великобритания могат да намерят сезони 1-3 на Netflix UK. Тази услуга струва £ 5,99 на месец, но идва с едномесечна пробна версия. Това означава, че ако сте бързи, можете да предавате поточно първите три сезона онлайн безплатно.

И четирите сезона са достъпни в Amazon Prime Video, но за съжаление те не са включени в членството Ви в Prime и трябва да бъдат закупени поотделно. Сезон 4 в момента струва £ 16,99 (или 12,99 паунда за версията със стандартна дефиниция). Можете също да изберете да закупите този сезон на iTunes на същата цена.

За да получите достъп до британските библиотеки на Netflix и Amazon Prime Video, ще трябва или да сте в Обединеното кралство, или да сте свързани с един от UK сървърите на вашата VPN. Научете повече за получаването на IP адрес във Великобритания за библиотеката на Netflix във Великобритания тук.

САЩ

Знаме на САЩ

Всеки предишен епизод на Poldark е достъпен на PBS. За разлика от по-голямата част от съдържанието на PBS, това предаване е достъпно само за абонати на ТРИТОРИ паспорт и не може да бъде гледано безплатно. Можете да получите достъп, като плащате минималната сума, която е 5 USD на месец, но тъй като тази услуга приема само кредитни карти, които са свързани с американски адрес, за чуждите потребители е много трудно да се регистрират. Ако в момента сте в чужбина, но обикновено живеете в Америка, можете да се регистрирате с обичайния си начин на плащане.

Amazon Prime Video позволява на абонатите да предават поточни сезони 1–3 без допълнителни разходи. Тази услуга е включена в Amazon Prime, която е 12,99 долара на месец. Има и 30-дневен пробен период, така че ако бързате, вероятно ще можете да предавате тези сезони безплатно.

Докато сезон 4 е на Amazon Prime Video, можете да го гледате само ако имате добавката на PBS Masterpiece. Това струва $ 5,99 на месец и идва със 7-дневен пробен период. Има само осем епизода, така че може да можете да предавате поточно през целия сезон, преди да изтече безплатната пробна версия. Просто не забравяйте да отмените след това, за да не бъдете таксувани.

Каталозите на PBS и Amazon Prime Video за САЩ са достъпни само в Америка. Като такъв, ще ви трябва VPN за достъп до тези услуги от чужбина.

Други места

Poldark се предлага в няколко страни, различни от споменатите по-горе, но в много случаи феновете трябва да купуват сезони поотделно в услуги като Amazon Prime Video, iTunes или Google Play. Можете обаче, поток сезони 1–3 в Netflix в Белгия, Франция, Ирландия и Люксембург.

Кога излиза сезон 5 на Poldark?

Подробности за Poldark сезон 5 са ​​малко и далеч между тях. Знаем, че снимките за последния сезон на шоуто приключиха на 1 февруари и можем да очакваме, че ще видим нови епизоди някъде тази година. Предишните сезони бяха излъчени първо във Великобритания и дойдоха в САЩ след няколко месеца, така че изглежда вероятно американските фенове да имат известно време да чакат. Не забравяйте обаче: VPN мрежата ви позволяват достъп до поточни услуги от други страни, независимо къде се намирате в света.

Ще мога ли да гледам на живо Poldark сезон 5 на живо онлайн?

Нови епизоди на Poldark се излъчват по BBC, което означава, че можете да ги гледате на живо и безплатно на BBC iPlayer или TVPlayer.com. Те също са достъпни при поискване в продължение на 30 дни след това. Тези сайтове обаче са достъпни само във Великобритания. Все още можете да получите достъп до тях от чужбина, като се свържете към британски VPN сървър: това не само позволява на жителите на Обединеното кралство да бъдат в течение с любимите си предавания, докато са на почивка, предлага на американците начин да излъчват последните епизоди доста преди датата на излизането им в САЩ.

След 30 дни тези епизоди ще бъдат премахнати от BBC iPlayer. Препоръчваме да ги прегледате преди това, тъй като няма гаранция, че ще можете да гледате безплатно след това. Всъщност няма предходен сезон на Poldark в момента е достъпна на безплатна за използване платформа.

Имайте предвид, че BBC iPlayer изисква от потребителите да имат телевизионен лиценз, за ​​да гледат на живо или по заявка съдържание, но това всъщност не е потвърдено, когато влизате в сайта. За да се регистрирате за безплатен акаунт, ще трябва да предоставите пощенски код на Обединеното кралство, но и това не е проверено.

Кои книги обхващат първите четири сезона?

Поредицата Poldark се състои от 12 книги, така че само с пет сезона, телевизионното предаване има много основание за измисляне. Сезони 1–4 останаха относително верни на своя изходен материал и отразяваха събитията до края на седма книга „Ядосаният прилив“.

Не можем разумно да очакваме да покрием пет тома през оставащия сезон. Преобладаващата теория сред феновете е, че петата серия ще адаптира книгата „Непознатият от морето“, която се фокусира върху ново поколение Poldarks и която започва с прескачането на 11 години. Доколкото знаем, в главния актьорски състав няма промени, така че можете да очаквате да видите Айдан Търнър, Елинор Томлинсън и Джак Фартинг да репресира своите роли последно по-късно тази година.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 31

Adblock
detector