Как да гледате Рик и Морти сезон 4 онлайн в чужбина

Как да гледате Рик и Морти сезон 4 онлайн


Първата половина на сезон 4 на Рик и Морти завърши с излъчване, но без конкретна дата за пускане за втората половина (някъде през 2020 г. е толкова подробна, колкото имаме), има много време да бъдем уловени. По-долу ще обясним как да предаваме поточно четири сезона на Рик и Морти от чужбина, използвайки виртуална частна мрежа (VPN).

Ние препоръчваме само официални източници за гледане Рик и Морти сезон 4 онлайн. Въпреки че може да са налични нелицензирани потоци, те обикновено не си струват времето или усилията ви. Една от причините за това е, че неоторизирани източници могат да се вземат офлайн за нарушаване на авторски права. Комбинирайте това с по-ниско качество на видеото, много забавяне и дълги времена на буфериране и става ясно, че този метод най-вероятно ще ви накара да пропуснете някои от сезона на Рик и Морти 4.

Рик и Морти сезон 4 е достъпен само за затворени в региона платформи. Като такъв, ще трябва да се свържете с VPN, за да предавате епизоди на потоци на живо от чужбина.

Как да гледате Рик и Морти сезон 4 онлайн с VPN

VPN скриват вашия реален IP адрес, заменяйки го с този на сървъра, към който сте свързани. Това означава, че ако използвате базиран в САЩ сървър, можете да подмамете американските поточни услуги да ви позволят да ги използвате в чужбина. Звучи объркващо? Не се притеснявайте; ето стъпка по стъпка ръководство за гледане на Рик и Морти сезон 4 онлайн отвсякъде:

  1. Регистрирайте се с VPN услуга. Препоръчваме ExpressVPN. CyberGhost и NordVPN обаче са две големи ценни алтернативи.
  2. Изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение (или разширение на браузъра) за вашето устройство.
  3. Отворете приложението VPN и се свържете със сървър на съответното място. Например, използвайте a сървър в САЩ да деблокирате Adult Swim или британски за достъп до Всички 4 в чужбина.
  4. Посетете избрания от вас уебсайт, създайте акаунт (ако се изисква) и влезте.
  5. Накрая, опитайте да играете епизод. Сега тя трябва да играе без проблеми. Ако съдържанието все още е блокирано, опитайте да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си.

Как да гледаме Рик и Морти сезон 4 по американската телевизия

Знаме на САЩ

Можете да гледате Рик и Морти сезон 4 на Adult Swim. Обикновено трябва да влезете с абонамента си за кабелна телевизия, но след седмица или повече новите епизоди стават безплатни за гледане.

Ако наистина не можеш да чакаш и искаш гледайте Adult Swim без кабел, бихте могли да влезете alsio с AT&T TV, FuboTV, Hulu с Live TV, Sling TV или YouTube TV акаунт. Всички тези услуги предлагат безплатна пробна версия, така че можете да се регистрирате, да предавате Rick и Morty на живо и да анулирате, преди изпитването да приключи, за да не бъдете таксувани.

Adult Swim е достъпен само в САЩ. Въпреки това, с VPN можете да предавате на живо Rick и Morty сезон 4 онлайн онлайн отвсякъде. ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го изпробвате безрисково и да поискате пълно възстановяване, ако не сте доволни.

Къде другаде мога да гледам онлайн Рик и Морти сезон 4?

Рик и Морти имат култ, следващ в целия свят, така че е естествено, че той ще бъде достъпен за стрийминг в чужбина. По-долу обясняваме кои мрежи показват Рик и Морти сезон 4, където се намирате:

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Рик и Морти сезон 4 се излъчва по Канал 4, което означава, че можете гледайте го напълно безплатно Всички 4. Ще трябва да бъдете бързи, тъй като новите епизоди са достъпни само 30 дни след излъчването и няма конкретна информация за това къде ще можете да гледате кога са премахнати (шансовете са Netflix UK ще получите сезон 4 в някакъв момент, но не се казва кога).

Съдържанието на канал 4 е ограничено по географски начин и е достъпно само във Великобритания. Ако пътувате в чужбина, можете да получите достъп до Всички 4 чрез получаване на IP адрес във Великобритания чрез VPN.

Австралия

австралийски флаг

Ако сте в Австралия, нещата са хубави и лесни: Рик и Морти сезон 4 е наличен в Netflix. Тази услуга струва $ 9,99 AUD на месец, но ако вече нямате акаунт, има 30-дневна безплатна пробна версия. Само пет епизода за гледане, това е повече от достатъчно време, за да бъдете уловени.

Netflix е заключен в региона и Рик и Морти не са достъпни навсякъде. За да го гледате извън Австралия, ще ви трябва VPN.

Какво можем да очакваме от Рик и Морти сезон 4?

Ще има общо 10 епизода в сезон 4, въпреки че тази поредица ще бъде разделена на две части, като втората половина излъчва някъде през 2020 г. Както и в предишните сезони, повечето епизоди са самостоятелни приключения, така че не очаквайте дълготраен, сложно изтъкан разказ , Въпреки това, сезон 4 има някои от най-запомнящите се епизоди до този момент, включително един, включващ змии, космически програми и измама.

Кои членове на актьорския състав се завръщат за сезон 4 на Рик и Морти?

Всички ключови членове на актьорския състав се завръщат. Това включва Джъстин Ройланд като герои Рик и Морти, Крис Парнел като Джери, Спенсър Грамър като Лято и Сара Чалке като Бет. Както и в предишните сезони, ще има много звезди за гости, които изразяват герои. В действителност, сезон 4 е предназначен за Пол Джиамати, Катлийн Търнър, Сам Нийл и Тайка Уайтити.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − = 17