Как да гледате Сезон 6 на Schitt Creek онлайн (безплатно!)

Как да гледате сезон 6 на Schitt Creek 6

Нови епизоди на Schitt’s Creek ще излъчва всеки вторник вечер в 21:00 EST (18:00 PST / 2 AM GMT). Общо ще има четиринадесет епизода, което означава, че можем да очакваме този сезон да приключи някъде през април. Въпреки че шестият сезон всъщност вече е започнал, няма нужда да се притеснявате, тъй като по-долу ще обясним как точно можете да наваксате и да предавате на живо Schitt’s Creek от чужбина.

Трябва да обърнете внимание, че ще препоръчваме само официални Schitt’s Creek радио- и телевизионни оператори. Въпреки че почти сигурно ще бъдат налични нелицензирани потоци, съветваме да не ги използвате. Те не само че предоставят видео с по-ниско качество, но и могат да бъдат свалени в момент на известие за нарушаване на авторските права. Добрата новина е, че можете да гледате Schitt’s Creek сезон шест безплатно онлайн, така че просто няма нужда от потоци от трети страни.

Schitt’s Creek ще се излъчва само на затворени за региона платформи за стрийминг. Ако пътувате в чужбина (и няма официален оператор, където се намирате), ще ви трябва VPN, за да гледате новия сезон.

Как да гледате Schitt’s Creek онлайн в чужбина

Повечето геоблокирани услуги получават местоположението на потребителя от техния IP адрес. Ако обаче сте свързани с VPN, се вижда само IP адресът на сървъра. Това улеснява изкривяването на вашето местоположение и достъп до платформите, затворени в региона в чужбина. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате Schitt’s Creek докато пътувате.

  Как в прямом эфире транслировать MTV VMA за рубежом в 2023 году бесплатно

Ето как да гледате Schitt’s Creek сезон 6 онлайн безплатно отвсякъде:

  1. Започнете с регистрация за реномиран VPN. Препоръчваме ExpressVPN, въпреки че CyberGhost и NordVPN са две други отлични, евтини опции.
  2. След това трябва да инсталирате VPN софтуера. Основните доставчици са склонни да имат приложения за всички най-популярни операционни системи, така че не трябва да имате проблеми тук.
  3. Влезте и се свържете с канадски сървър (избраният от вас град няма значение).
  4. И накрая, посетете уеб сайта на CBC Gem и опитайте да гледате епизод на Schitt’s Creek. Той трябва да играе незабавно, но ако не, изчистете бисквитките на браузъра си и опитайте отново.

Нов епизод от Schitt’s Creek сезон шест ефира живеят всяка седмица, затова препоръчваме да отделите няколко минути, за да сте сигурни, че вашият VPN работи правилно преди време. Това ви предоставя повече от достатъчно време, за да получите помощ при всякакви проблеми и гарантира, че няма да трябва да пропуснете началото на епизод.

Как да предаваме на живо Schitt’s Creek безплатно на канадска телевизия

Канадско знаме

CBC има изключителни права за излъчване на Schitt’s Creek в Канада. Това е чудесно, тъй като означава, че феновете могат поточно новия сезон онлайн безплатно CBC Gem. Ще можете да гледате нови епизоди на живо, но не се притеснявайте, ако имате други планове, тъй като те ще бъдат добавени в библиотеката при поискване на услугата няколко часа след излъчването. Още по-добре, библиотеката на CBC Gem в момента предлага всеки предишен сезон на Schitt’s Creek (въпреки че трябва да създадете безплатен акаунт за гледане на по-стари епизоди).

CBC Gem е регионално заключен, така че ще трябва да сте в Канада или да използвате VPN за достъп до него. Все още нямате VPN? ExpressVPN включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да предавате поточно през новия сезон без риск и да заявите пълно възстановяване, ако не сте доволни.

  Kako gledati Game of Thrones Season 8 besplatno (bilo gdje)

Къде другаде мога да гледам онлайн сезонът на Schitt Creek 6?

Като се има предвид колко популярно е това шоу, трябва да бъде толкова изненада, че се излъчва в повече от една държава. Погледнете по-долу, за да разберете кои мрежи показват шести сезон Schitt’s Creek къде си:

САЩ

Знаме на САЩ

Поп ТВ излъчва Schitt’s Creek сезон шести в САЩ. Можеш гледайте всеки епизод от всеки сезон безплатно при поискване но ако предпочитате да предавате това предаване на живо, ще трябва да влезете с данните на вашия доставчик на кабелна телевизия.

Искате да предавате на живо Schitt’s Creek без кабел? За щастие можете да влезете и с няколко платформи за стрийминг в най-горната част. Те включват Hulu с телевизия на живо, fuboTV, AT&T TV Now и YouTube TV. Въпреки че всяка от тези услуги се предлага с безплатна пробна версия, никоя не е достатъчно дълга, за да гледате целия шести сезон, така че ако можете да чакате допълнителни няколко часа всяка седмица, ще бъде много по-евтино просто да гледате при поискване.

Трябва да обърнете внимание, че всички горепосочени услуги са заключени в региона. Възможно е обаче да получите достъп до тях извън САЩ чрез американски VPN сървър.

Други места

За съжаление няма конкретни подробности за това кога Schitt’s Creek сезон шест ще бъде пуснат извън Северна Америка. Освен това, графикът за издаване варира в различните региони. Например, предишните сезони са имали тенденция да пристигат във Великобритания през май, но австралийските фенове не можеха да гледат няколко месеца по-късно.

Крит сезон 6 на Schitt: актьорски състав, слухове и какво да очаквам

Нека започнем с обръщението към слона в стаята: да, това ще бъде последният сезон на Schitt’s Creek. Има обаче сребърна подплата: тя не е отменена, което означава, че не трябва да се притесняваме за бърза, полупечена финал.

  Како гледати Грантцхестер Сеасон 5 на мрежи бесплатно

И така, какво могат да очакват феновете в шести сезон? Е, всички главни роли се завръщат, включително Катрин О’Хара и Юджийн Леви като Мойра и Джони. Нещо повече, Дан Леви твърдеше, че има няколко „наистина големи ансамбъл сцени“. Предвид на профила в Instagram наскоро публикува снимка на пръстени, изглежда като сигурен залог да предположим, че най-накрая ще видим сватбата на Дейвид и Патрик.

About the author

Comments

  1. о лесно да го намерите онлайн. В САЩ, Schitts Creek сезон 6 може да се гледа на Pop TV, ако имате абонамент за кабелна телевизия. Това също може да бъде гледано на поточни услуги като Hulu и Amazon Prime Video. В други места по света, може да се гледа на различни поточни услуги като Netflix и Apple TV . Независимо къде го гледате, Schitts Creek е едно от най-забавните и забавни шоута на телевизията в момента и определено заслужава да бъде гледано.

Comments are closed.