Как да гледате Supergirl сезон 4 онлайн отвсякъде

Бихте ли искали да гледате Супер момиче сезон 4 онлайн? В тази публикация ще обясним къде можете да живеете на живо Супер момиче и гледайте предишни сезони при поискване безплатно. Ще покажем и как можете да използвате виртуална частна мрежа (VPN), за да заобиколите гео ограниченията и потока Супер момиче от чужбина.


Как да гледате Supergirl сезон 4 онлайн

Супер момиче Сезон 4 премиерно представен на 14 октомври. Преди това шоуто се излъчваше всеки понеделник, но отсега нататък новите епизоди ще излизат в 1 ч. BST (5PM PST / 8PM EST) всяка неделя. Всеки сезон досега е имал между 20–23 епизода, така че тази поредица вероятно ще продължи до май или юни 2019 г. По-долу ще обясним къде можете да предавате всеки епизод на Супер момиче сезон 4 на живо.

Имайте предвид, че ще препоръчваме само официални източници. Популярни предавания като Супер момиче често имат неоторизирани потоци, но те идват със значителни недостатъци. Например, те често са с ниско качество, нямат поддръжка на подзаглавия и са склонни да се правят частично офлайн. С толкова много законни начини да гледате, няма нужда да прибягвате до нелицензирани потоци.

Най-добър VPN за стрийминг Supergirl: ExpressVPN

ExpressVPN усилват

VPN мрежите предлагат лесен начин да се защитите при поточно предаване. Те криптират вашия трафик, предотвратявайки четенето му от вашия доставчик на интернет услуги, хакери или мрежови администратори. Освен това VPN мрежите правят лесен достъп до геоблокирано съдържание. Препоръчваме ExpressVPN: с висока скорост, широка сървърна мрежа и изключителна поддръжка на много платформи, той е идеален за стрийминг. Освен това ExpressVPN може да деблокира големи услуги като Netflix и BBC iPlayer, две платформи, с които много други VPN се борят.

Първите стъпки с ExpressVPN са прости: просто изберете предпочитаната от вас продължителност на абонамента (един, шест или дванадесет месеца) и заплатете. През следващите 30 дни вие можете да използвате услугата колкото искате. Не съм впечатлен? Просто отменете, за да получите пълно възстановяване, без зададени въпроси. Можете също така да използвате това изпитание за ефективно получаване на безплатно, краткосрочно VPN покритие, например, ако отивате в чужбина на почивка или се опитвате да гледате едно конкретно геоблокирано събитие в чужбина.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Вземете три месеца допълнително безплатно с годишния абонамент на ExpressVPN. Ще получите и 49% отстъпка, което намалява месечните ви разходи до едва 6,67 долара.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да гледате Supergirl в чужбина с VPN

Нови за VPN и не сте сигурни как да започнете? Следвайте стъпките по-долу, за да заобиколите регионалните ограничения и внимавайте Супер момиче от чужбина:

  1. Започнете с избора на подходящ VPN доставчик. Накратко споменахме ExpressVPN, но ако търсите сравними варианти на ниска цена, NordVPN и CyberGhost са сериозен избор.
  2. Изтеглете софтуера за VPN. Ще има няколко различни версии, така че не забравяйте да получите правилната за вашето устройство.
  3. Решете кой от длъжностното лице Супер момиче по-долу, които искате да използвате.
  4. Свържете се с VPN сървър на съответното място. Например, ще ви е необходим американски сървър, който да гледате на CW, или сървър във Великобритания, за да деблокирате Sky Go.
  5. Опитайте да заредите видео от избрания от вас източник. Тя трябва да започне почти моментално, но може да се наложи първо да обновите страницата или да презаредите браузъра си.

За да избегнете разочарование, горещо препоръчваме да тествате вашата VPN с горепосочените стъпки Супер момиче всъщност ефири. Това ви дава достатъчно време да се свържете с екипа за поддръжка на вашия VPN, ако нещо се обърка или не работи както се очаква.

Къде да предавате онлайн Supergirl

Супер момиче е много популярно шоу, така че не е изненада, че се излъчва в няколко различни страни. По-долу ще обясним как можете да гледате Супер момиче където и да си по света.

НАС

Знаме на САЩ

Гледането Супер момиче в САЩ е хубаво и просто: CW ще добави нови епизоди в библиотеката си по заявка малко след излъчването им. Потребителите не трябва да се регистрират или плащат нищо, за да гледат, но тъй като сайтът е блокиран гео, ще трябва да сте в Америка или да сте свързани със сървър в САЩ. Също така, уебсайтът CW не ви позволява да гледате на живо.

Има обаче решение. Различни услуги в най-горната част (DirecTV Now, fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV и YouTube TV) предлагат възможността да предавате CW на живо. От тях Хулу е най-евтино; струва $ 11,99 на месец и идва с безплатна едномесечна пробна версия.

Ако искате да наваксате преди началото на сезон 4, можете да намерите всеки предишен сезон на Супер момиче в Netflix US. Има достатъчно време за гледане на сезони от 1 до 3 по време на едномесечния пробен период на Netflix, но ако решите да го запазите, абонаментите започват от $ 7,99 на месец.

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Британските зрители могат да гледат Супер момиче живейте на Sky One. Новите епизоди ще излъчват седмично, започвайки на 22 октомври от 20:00. Настоящите абонати на Sky могат да гледат онлайн чрез приложението Sky Go. Не се притеснявайте, ако нямате кабелна телевизия (или сте с друг доставчик), можете да предавате поточно предаване Супер момиче на живо с абонамент за Now TV.

По-конкретно, ще ви трябва пропуск за телевизия сега. Това струва £ 7,99 на месец и осигурява достъп до 11 различни канала, включително Sky One. Има и двуседмична безплатна пробна версия, която е особено примамлива предвид броя на предаванията в библиотеката на телевизия Now при поискване. Няма да можете да гледате само всеки предишен епизод на Супер момиче, но също Светкавицата и DC's Legends of Tomorrow.

Канада

флаг на Канада

Супер момиче се излъчва на Showcase в Канада. Това представлява проблем за хората, които искат да гледат на живо сезон 4, тъй като на уебсайта на Showcase са достъпни само клипове. Вместо това, за да предавате онлайн най-новия сезон, ще трябва да закупите всеки епизод в платформи като iTunes или Microsoft Store. Също така си струва да се отбележи, че ако сте само в Канада временно, все още можете да се настроите на потоци от дома си с помощта на VPN.

Точно както в САЩ, канадските зрители могат да намерят сезони 1-3 на Супер момиче в Netflix. Ще можете и да хванете Светкавицата и Gotham тук, което не е лошо като се има предвид, че услугата струва само $ 8,99 CAD на месец, като първият ви месец е безплатен.

Австралия

австралийски флаг

FOX8 е единственото място за гледане Супер момиче сезон 4 в Австралия. Съществуващите клиенти на Foxtel могат да влязат в приложението Foxtel Go и да предават нови епизоди, докато излъчват всеки понеделник в 20:30 ADST. Ако обаче още не сте получили Foxtel, ще трябва вместо това да се регистрирате в Pop Pack на Foxtel Now. Това струва $ 15 AUD на месец и се предлага с двуседмична пробна версия, по време на която ще имате достъп до всички канали за стрийминг на живо на услугата..

За съжаление, докато Foxtel преди това имаше по-стари сезони на Супер момиче налични при поискване, това вече не е така. За да стане по-лошо, нито една друга основна услуга за стрийминг в Австралия също няма тази серия. В резултат на това единственият начин за предаване на сезони 1-3 е да ги закупите в iTunes или Microsoft Store.

Други места

Вероятно е Супер момиче е наличен в други страни, но CW не е публикувал списък на международни радио- и телевизионни оператори, така че подходящи източници са особено трудни за намиране. Препоръчваме първо да потърсите библиотеката на Netflix на вашата страна, а след това може би и да търсите онлайн, за да видите дали някой голям оператор излъчва предаването във вашата страна.

Ако не можете да намерите нищо, възможно е единствената ви възможност да закупите предишни сезони в iTunes, Google Play Store, Amazon или Microsoft Store. Ако в момента пътувате, не забравяйте, че ако се свържете с VPN, ще можете да гледате потоци на живо и да имате достъп до геоблокирани платформи, базирани във вашата страна.

Мога ли да гледам Supergirl с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи могат да бъдат привлекателна перспектива, но в действителност те идват с няколко основни недостатъка. Например, при повече потребители, отколкото техните ограничени сървърни мрежи могат да поддържат, безплатните VPN мрежи обикновено не могат да предлагат достатъчно висока скорост за поточно видео без прекъсване. Всъщност можете да очаквате дори и при поискване съдържание да се буферира за продължителни периоди от време. С месечните лимити на данни, системите за опашка и тенденцията да бъдат незабавно поставени в черен списък чрез стрийминг услуги, безплатните VPN просто не са добър избор за онези, които търсят редовно предаване.

Може да се запитате как безплатен VPN може да си позволи да съществува. Потребителите не плащат директно, така че тези услуги използват други начини за генериране на доход. Понякога това става чрез инжектиране на реклами в сайтовете, които посещавате. Друг път е, като наблюдавате дейностите си по проследяване на бисквитки и продажба на получения потребителски профил на трети страни без ваше знание. VPN мрежите са създадени така, че да ви позволят да контролирате собствената си онлайн сигурност, но тъй като нямате начин да знаете кой е личен за вашите дейности, безплатните VPN мрежи всъщност правят това много по-трудно.

За повечето хора е почти невъзможно да се каже дали действително използват легитимен VPN или не. Това е особено притеснително, когато считате, че има десетки приложения за инсталиране на зловреден софтуер, представящи се за „безплатни VPN-та“. Дори и да намерите такава, която не се опитва да зарази вашата система, няма гаранция, че тя изобщо криптира трафика ви. Дори добре познатите безплатни VPN идват с рискове; видяхме един основен доставчик да продава честотната лента на своите потребители, за да помогне за улесняване на ботнет. За да се защитите онлайн, препоръчваме да използвате реномирана VPN услуга с доказан опит за защита на личния живот на своите клиенти.

Supergirl сезон 4 често задавани въпроса

Често задавани въпроси за Supergirl сезон 4

Какво мога да очаквам от сезон 4?

Докато дългогодишните фенове на сериала могат да очакват да видят Кара да се бори с лоши момчета и да намери мястото си като извънземно в нашия свят, основният жребий на сезон 4 безспорно е кросоувърът Elseworlds.

Планирано да започне 9 декември, Elseworlds е триепизодна специална дъга, която ще види екипи на Arrow, The Flash и Supergirl при посещение в Готъм Сити. В момента подробностите са разбираемо оскъдни, но знаем, че тази година кросоувърът ще види представянето на Ruby Rose (Оранжевото е новото черно) като Батбан и Елизабет Тулоч (Portlandia) като Лоис Лейн.

Трябва ли да видя Стрелка или Светкавицата да гледам Супер момиче?

В по-голямата си част можете да гледате Супер момиче без да сте виждали нито едно от свързаните предавания (познати колективно като Arrowverse заглавия). Ще откриете, че всеки път, когато се появи герой от друга серия, Супер момиче дава на зрителите обща представа кои са и какво искат. Това каза, ако търсите пълната история, може да искате да помислите за гледане Стрелка, Светкавицата, и DC's Legends of Tomorrow. Тези заглавия обикновено се предлагат на същите платформи като Супер момиче така че ако имате време (и търпение) да ги гледате всички, наистина няма причина да не го направите.

Кой е на Супер момиче отливка?

Мелиса Беноист (радост) ще репресира ролята си на Кара Zor-El / Supergirl. Докато нейният братовчед Супермен (Тайлър Хоеклин) в момента не е, ние знаем, че той ще се появи по-късно този сезон, вероятно по време на дъгата на Elseworlds.  

Разбира се, Супер момиче също така включва разнообразен състав на не-свръхчовешки герои. Феновете могат да очакват да видят редовни сериали Джими Олсън, Алекс Данвърс и Уин Шотт, но с планирана настройка на Готъм за по-късно през годината е разумно да се предполага, че ще има и нови лица.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2