Как да гледате Tell Me a Story сезон 2 онлайн

Как да гледате Tell Me a Story сезон 2 онлайн

Tell Me a Story сезон 2 ще премие премиерно Четвъртък, 5 декември по CBS All Access. Въпреки това си струва да знаете, че CBS All Access е достъпен само в САЩ. За да гледате Tell Me a Story в чужбина, ще ви трябва VPN. Това ще ви помогне да деблокирате геоблокирано съдържание извън САЩ.

Ние ще препоръчваме само официални източници за гледане Разкажи ми приказка сезон 2. Въпреки че вероятно ще са налице неоторизирани потоци, не ви съветваме да ги използвате. Нелицензирани източници обикновено предлагат нискокачествено поточно предаване с видео с ниска разделителна способност. Всъщност може да срещнете проблеми с производителността като изоставане и буфериране. Освен това, неофициални източници могат да бъдат взети офлайн за нарушаване на авторски права. За щастие, не е необходимо да рискувате да пропуснете сезон 2, кажете ми казвайте история, защото можете да го гледате от всяка точка на света с VPN.

Сезон 2 Tell Me a Story 2 ще се показва само на CBS All Access, която е платформа, заключена за региона. Това означава ще ви трябва VPN, за да го гледате в чужбина (извън САЩ).

Как да гледате Tell Me a Story сезон 2 онлайн

Ако не сте сигурни откъде да започнете, не се притеснявайте! Ще ви преведем стъпка по стъпка в процеса на това как да предавате на живо поток Tell Me a Story 2 сезон онлайн.

  Как да гледате Mandalorian онлайн отвсякъде

Ето как да гледате „Кажи ми история“ онлайн отвсякъде:

  1. Първо, регистрирайте се с VPN, който деблокира CBS All Access. Препоръчваме ExpressVPN. CyberGhost и NordVPN обаче са две алтернативи с голяма стойност, които работят и с CBS All Access.
  2. След това изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение или разширение за браузър за устройството, от което ще гледате Tell Me a Story сезон 2 в чужбина.
  3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в САЩ. Ще ви бъде назначен IP адрес в САЩ, което ви позволява да деблокирате CBS Пълен достъп в чужбина.
  4. Влезте в CBS All Access. Ако все още нямате акаунт, ще трябва да изберете абонаментен план. Имайте предвид, че това изисква вашият начин на плащане да бъде свързан с адрес в САЩ.
  5. Изберете CBS All Access на живо или пълен епизод, който сега трябва да се възпроизвежда без ограничения. Ако съдържанието все още е блокирано, опитайте да изчистите бисквитките на браузъра си.

Най-добрият начин да избегнете пропускането на Tell Me a Story е да тествайте вашата VPN с CBS All Access предварително от премиера на сезон 2. Това ви дава време да се свържете с поддръжката на вашата VPN за допълнителна помощ, ако срещнете проблеми.

Как да гледате Кажи ми история 2 сезон онлайн по американската телевизия

Знаме на САЩ

Единственият начин да гледате Разкажи ми приказка сезон 2 започва CBS пълен достъп. Това изисква да се абонирате за един от платени планове на CBS All Access. Те струват или $ 5,99 USD (ограничени реклами), или $ 9,99 (без реклами) на месец. Можете да спестите 15% при закупуване на годишен план, на цена от $ 59.99 или $ 99.99. Имайте предвид, че безплатният търговски план ви позволява също да изтегляте и възпроизвеждате видеоклипове офлайн. И двата абонаментни плана включват едномесечна безплатна пробна версия.

Съдържанието на CBS All Access е ограничено по географски начин и е достъпно само в САЩ. Също така е важно да се отбележи, че системата за таксуване на CBS приема само кредитни карти в САЩ - международни кредитни карти не се приемат. Ще ви трябва и VPN и IP адрес на САЩ за да отблокирате и гледате CBS All Access от чужбина. ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това ви дава възможност да го изпробвате с CBS All Access, без риск.

  Mennyibe kerül a Netflix havonta?

Къде мога да гледам „Кажи ми история“ сезон 1 онлайн?

Докато сезон 2 ми казва премиера на CBS All Access, може да се стигне до по-нататъшно стрийминг на услуги в бъдеще. Това изглежда вероятно, тъй като Tell Me a Story сезон 1 се предлага на различни международни платформи.

Например, ако сте в Дания, Финландия, Норвегия или Швеция, можете да поточно Разкажи ми приказка сезон 1 на HBO Nordic. Абонамент за HBO Nordic струва приблизително 12 USD на месец и идва с 2-седмична безплатна пробна версия. Тази услуга обаче е геоблокирана, така че ако сте извън една от тези страни, ще ви трябва VPN за достъп.

Австралийските фенове също имат възможност да гледат Tell 1 a Story сезон 1 на 10 All Access. Тази услуга за стрийминг на абонамент струва $ 9,99 AUD (приблизително $ 6,75 USD) на месец. Отново, това е платформа със заключена за региона област и като такава няма да можете да гледате без австралийски IP адрес.

И накрая, ако сте в САЩ, можете да закупите Разкажи ми приказка индивидуални епизоди от сезон 1 за $ 2,99 USD всеки, или целия първи сезон (10 епизода) за $ 19,99 на Amazon Prime Video.

Какво можем да очакваме от Tell Me a Story сезон 2?

Tell Me a Story е психологически трилър, който взема популярни приказки и ги преобразява с тъмен обрат. Докато сезон 1 беше поставен в Ню Йорк и преплетени Трите малки прасета, Червената шапчица и Хензел и Гретел, сезон 2 ще се проведе в Нешвил и ще изследва приказките за Красавицата и Звяра, Спящата красавица и Пепеляшка. Сезон 2 е да следваме семейство Прут „докато те навигират в любовта, загубата, романтиката и терора…“

  Како гледати Вицториа'с Сецрет Фасхион Схов 2023 на мрежи

Кои членове на актьорския състав се завръщат за Tell 2 a Story сезон 2?

Докато в Tell 2 a Story сезон 2 има нова история, някои членове на актьорите ще се върнат (макар и като нови герои). Това включва Пол Уесли като Тъкър Рийд и Даниел Кембъл като Оливия Муун. Нови членове на актьорския състав са Кари-Ан Мос (Ребека Прут), Одета Аннабъл (Мади Прут), Ека Дарвил (Бо Морис), Мат Лори (Джаксън Прут), Натали Алин Линд (Ашли Роуз Прут) и Ашли Мадекве (Симоне Гарланд).

About the author

Comments

  1. пари и е отличен избор за деблокиране на CBS All Access. Не забравяйте, че използването на неофициални източници за гледане на сезон 2 на Tell Me a Story може да доведе до проблеми с производителността и нарушаване на авторски права. Затова е по-добре да използвате официални източници и да се абонирате за CBS All Access, за да гледате сезон 2 на Tell Me a Story без ограничения. Не забравяйте да тествате вашата VPN предварително, за да се уверите, че можете да гледате сезон 2 на Tell Me a Story без проблеми.

Comments are closed.