Как да гледате теорията за големия взрив (сезон 12) онлайн

Опитвам се да гледам Теория за Големия взрив на линия? В тази публикация ще обясним кои сайтове ви позволяват да гледате Теория за Големия взрив на живо и при поискване. Ще покажем и как виртуалните частни мрежи (VPN) могат да заобиколят регионалното блокиране и да ви пускат на живо Теория за Големия взрив в чужбина.

Как да гледате теорията за големия взрив на живо онлайн

Добър ход е, но Теория за Големия взрив завършва окончателно. Сезон 12 е премиерно представен на 24 септември, а нови епизоди излизат всеки четвъртък в 1 ч. BST (5PM PST / 8PM EST). Вече има няколко епизода, които трябва да наваксате, но тъй като предишната серия имаше 24 епизода, има още доста време, преди шоуто да завърши завинаги. По-долу ще обясним как можете да гледате всеки епизод на живо онлайн.

Важно е да се отбележи, че ще препоръчваме само официални потоци. Теория за Големия взрив е толкова популярно шоу, че нерегламентираните поточни предавания на живо са почти неизбежни. Това обаче има основни недостатъци, включително видео с ниско качество и тенденция да се предава офлайн за нарушаване на авторски права. При правилно лицензирани потоци в много страни няма причина да се съгласявате за нещо по-малко.

Най-добрият VPN за теорията за големия взрив: ExpressVPN

Екран на началната страница на ExpressVPN

VPN мрежите са сред най-лесните начини да бъдете в безопасност, докато стриймирате. Те криптират вашия трафик, правейки го нечетлив от всички външни наблюдатели, като хакери или вашия доставчик на интернет услуги. Препоръчваме да използвате ExpressVPN за стрийминг; това е високоскоростен VPN с повече от 2000 сървъра в 94 държави. Той дори е в състояние надеждно да деблокира стрийминг платформите, повечето други VPN имат проблеми с Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Първите стъпки с ExpressVPN са прости: просто изберете срок за абонамент (един месец, шест месеца или една година) и направете плащане. Тази услуга се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да я тествате, преди да се ангажирате. Ако не сте удовлетворени, просто анулирайте през това време, за да получите пълно възстановяване без въпроси. Можете също така да използвате този пробен период, за да получите краткосрочна VPN защита безплатно, например, ако отивате в чужбина на почивка или искате да предавате едно конкретно събитие на геококирана платформа.

ЕКСКЛУЗИВНА ОТСТЪПКА: Читателите на Comparitech могат да спестят 49% при годишни абонаменти за ExpressVPN. Това намалява месечните разходи до едва 6,67 долара.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да предавате теорията на Големия взрив от чужбина с VPN

Не се притеснявайте, сравнително лесно е да деблокирате гео ограничени платформи, дори ако никога преди не сте използвали VPN:

  1. На първо място, ще трябва да изберете подходяща VPN. Вече разгледахме ExpressVPN за кратко, но NordVPN и CyberGhost са две силни алтернативи на ниска цена.
  2. Изтеглете и инсталирайте софтуера. Ще има няколко различни версии, така че не забравяйте да получите правилната за вашата операционна система.
  3. Изберете кой от официалните източници по-долу искате да използвате.
  4. Свържете се с един от вашите VPN сървъри на съответното място. Например, за да деблокирате, използвате американски сървър HBO Макс, или британско за деблокиране Всички 4.
  5. Опитайте да заредите видеоклип в избрания от вас сайт. Тя трябва да започне почти веднага, но може да се наложи да обновите страницата, за да видите промените.

Горещо препоръчваме да изпълните стъпките по-горе преди Теория за Големия взрив започва. По този начин, ако нещо се обърка неочаквано, все още ще имате време да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти на вашата VPN за помощ.

Къде да гледате теорията за големия взрив онлайн

Теория за Големия взрив е изключително популярен и се излъчва в десетки страни по света. По-долу ще обясним къде можете да гледате, където и да сте.

НАС

Знаме на САЩ

Теория за Големия взрив се излъчва на HBO Макс. Всички епизоди са достъпни при поискване.

И така, как можете да гледате предишни сезони на Теория за Големия взрив на линия? DirecTV Now има последните няколко сезона и като Amazon, iTunes и Google Play Store ви позволява да купувате по-стари епизоди поотделно. Можете също така да предавате безплатно каквито и да било повторения, излъчени на TBS безплатно, но те са достъпни само за кратко време.

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Сезон 12 от Теория за Големия взрив не е премиерата във Великобритания до 18 октомври. След това ще се излъчва всеки четвъртък вечер от 20:30 часа по E4. Това означава, че ще можете да гледате всеки нов епизод на живо във всички 4. Въпреки това първо трябва да създадете акаунт. По време на процеса на регистрация ще бъдете помолени да въведете пощенски код във Великобритания, но няма процес на проверка.

Всички 4 в момента не позволяват на потребителите да гледат стари епизоди на Теория за Големия взрив по заявка. Това обаче не е проблем, тъй като сезоните от 1 до 11 се предлагат изцяло в Netflix UK. Ако все още нямате абонамент за Netflix, можете да получите такъв за 5,99 паунда на месец, като първият ви месец е безплатен.

Канада

флаг на Канада

CTV прави епизод на всяка седмица свободно достъпни онлайн в деня след първоначалното му излъчване. Въпреки това, за да гледат предишни епизоди от сезон 12 или за достъп до потока на живо, потребителите ще трябва първо да влязат с данните на своя доставчик на кабели. The Comedy Network също показва нови епизоди на живо, но като CTV, е необходим абонаментен абонамент за гледане.

За съжаление няма голяма услуга за стрийминг, която да позволява на канадските зрители да гледат всеки предишен сезон на Теория за Големия взрив. Crave предлага сезони 1-7 и струва $ 9,99 CAD на месец, но за по-късните епизоди, единствената възможност е да ги закупите поотделно в iTunes или Google Play Store. Не забравяйте, че ако сте извън родината си, все още можете да се настроите да гледате предавания на живо от обичайния си доставчик с VPN.

Нова Зеландия

Как да гледате теорията за големия взрив (сезон 12) онлайн

Феновете в Нова Зеландия могат да гледат всеки епизод на Теорията за големия взрив за Безплатно На TVNZ. Първо ще трябва да създадете акаунт, но това изисква само да потвърдите имейл адреса си.

Интересно е, че изглежда, че този сайт има различни мерки за блокиране на географски данни въз основа на типа съдържание, до което се опитвате да получите достъп. По-конкретно, потоците на живо могат да бъдат деблокирани от чужбина с няколко основни VPN, но епизодите при поискване не могат и могат да върнат грешка: „Носителят не може да бъде зареден или поради това, че сървърът или мрежата не са успели, или защото форматът не се поддържа".

Франция

Flag_of_France-e1527750876576

Сезон 12 от Теория за Големия взрив може да се предава на живо и безплатно NRJ 12. Живите потоци са блокирани за региона, така че ще трябва да сте във Франция или да сте свързани с френски VPN сървър, за да гледате. Имайте предвид, че вероятно няма да можете да заредите потока, докато използвате рекламен блокер.

За съжаление не можете да гледате предишни епизоди при поискване в NRJ 12. Абонатите на MyCanal могат да предават първия сезон онлайн, но тази услуга започва от 19,90 евро на месец, което е малко скъпо. MTV France показва всякакви повторения от ранни сезони почти всяка вечер, но отново, те не могат да бъдат гледани онлайн.

Други места

Теория за Големия взрив всъщност излъчва в далеч повече страни от тези, които изброихме по-горе. Въпреки че няма официален списък на международни радио- и телевизионни оператори, феновете на сайта на Wikia създадоха свой собствен. Въпреки че не можем да потвърдим, че този списък е актуален на 100%, той включва актуални официални източници за много страни.

Мога ли да гледам теорията за големия взрив с безплатна VPN?

Безплатните VPN мрежи могат да изглеждат привлекателни на пръв поглед, но всъщност са с няколко основни недостатъка. Например, тези услуги имат огромен брой потребители, но все пак по-малко сървъри, които помагат за разпространението на натоварването. Това означава, че е вероятно да изпитате дълго време за зареждане, видео, което заеква често и може би дори от време на време прекъсване на връзката с VPN. Очевидно това не е чудесно за онези, които искат да предават поточно съдържание на живо, но за да стане по-лошо, безплатните VPN мрежи обикновено са първите, които са поставени в черен списък от големите стрийминг платформи.

Глобалните сървърни мрежи са скъпи за изграждане и поддръжка, така че как една безплатна услуга може да си го позволи? Истината е, че безплатните VPN-и печелят от своите потребители, независимо дали става въпрос за инжектиране на реклами в посещаваните от вас сайтове или чрез използване на проследяващи бисквитки, за да поддържате раздели за вашите дейности. След като бъде записана достатъчно информация, подробностите за навиците ви при сърфиране могат да бъдат продадени на трети страни без ваше знание. Предполага се, че VPN мрежите ще повишат вашата анонимност онлайн, но бизнес практики като тези са в най-добрия случай морално сиви и могат да представляват основен риск за сигурността.

За непрофесионалния човек е невероятно трудно да разбере дали използвате законна VPN или не. Троянците, маскирани като безплатни VPN, се крият в полезрението на Google Play Store и дори ако изтеглите безплатен VPN, който не включва злонамерен софтуер, няма гаранция, че той действително криптира вашия трафик. Добре познатите услуги не са непременно по-безопасни; през 2015 г. видяхме основен играч в това пространство да продава потребителска честотна лента, за да помогне за стартиране на ботнет. Препоръчваме да използвате реномирана VPN услуга, която е отворена за методите си на криптиране и има първоначална политика за регистриране на клиенти.

Какво е новото в Теория на Големия взрив, сезон 12?

Showrunner Стив Холанд вече разкри, че това ще бъде последният сезон на Теория за Големия взрив. Докато 24-епизодното изпълнение означава, че има достатъчно време за повече истории от един епизод, основният акцент на писателите ще бъде решаването на дългосрочни сюжетни линии по начин, който е удовлетворителен за аудиторията.

Има един по-специално един, на когото безспорно ще бъдат дадени няколко епизода, струващи ефирно време: „супер асиметрия“ на Шелдън от финала на сезон 11. Виждали сме го да прави големи открития в миналото, но това може да бъде този, който го вижда да получи признанието и статуса, който търси от години. Според Холанд е важно публиката да осъзнае, че героят „е толкова умен, колкото казахме, че е той“.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 49

Adblock
detector