Как да гледате The 100 сезон 6 онлайн

Как да гледате на 100 сезона на живо онлайн (2)

Сезон 6 от 100-те ще се състои премиера в събота, 30 април, в 18:00 PST (1:00 GMT / 9:00 EST), с нов епизод всяка седмица. Очаква се да продължи 13 епизода, което означава, че тази поредица трябва да приключи някъде през юли. Предвид събитията от финала на сезон 5, тази поредица обещава да бъде значително различна от тези, които са били преди, и по-долу, ще обясним как можете да стриймвате всеки един от новите епизоди онлайн.

Тази публикация ще препоръча само официални източници. Популярни предавания като 100-те често са достъпни на неоторизирани сайтове за стрийминг, но силно препоръчваме да не ги използвате. Видеоклиповете често са с ниска разделителна способност и не се синхронизират с аудиото им за начало, но също така са склонни да бъдат сваляни за нарушаване на авторски права, което означава, че няма гаранция, че ще можете да гледате през целия сезон. Като 100-те така или иначе ще бъде достъпна безплатно, няма предимство за гледане на ненадеждни, нелицензирани уебсайтове.

Много от услугите се показват 100-те сезон 6 са гео-ограничени. Ще ви трябва VPN за достъп до тях в чужбина.

Как да гледате The 100 в чужбина с VPN

В началото VPN могат да изглеждат поразителни, но всъщност е доста просто да разблокирате географски ограничени платформи от чужбина. Следвайте стъпките по-долу, за да стриймвате 100-те отвсякъде:

  1. Започнете с регистрация за подходящ VPN. Препоръчваме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са две силни алтернативи на ниска цена.
  2. След това изтеглете и инсталирайте приложението, като не забравяйте да получите правилната версия за операционната система на вашето устройство.
  3. Решете коя услуга искате да гледате 100-те сезон 6 на.
  4. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в съответната държава. Например, трябва да използвате американски сървър за достъп до CW или британски, за да деблокирате Всички 4.
  5. Опитайте да пуснете видео на избрания от вас сайт. Той трябва да се зареди почти моментално, но ако не, изчистването на кеша и бисквитките ви след това опресняване на страницата обикновено отстранява проблема.

Ако искате да предавате поточно предаване 100-те на живо, препоръчваме да изпълните стъпките горе преди 30 април. Този подход гарантира, че ако нещо не работи както се очаква, все пак ще имате време да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN и може да не се наложи да пропуснете старта на епизод.

Как да стриймвате The 100 сезон 6 безплатно по американската телевизия

Знаме на САЩ

CW ще показва новия сезон в САЩ. Този телевизионен оператор добавя нови епизоди към библиотеката на уебсайта си по заявка в деня след излъчването им. Можете да ги предавате безплатно безплатно, и дори не е необходимо първо да създавате акаунт CW обаче не предлага поток на живо и епизодите се премахват след 30 дни.

Има няколко услуги за поточно предаване, които предлагат CW, така че ако предпочитате да гледате 100-те сезон 6 на живо, имате няколко възможности. Понастоящем можете да предавате CW с YouTube TV, Hulu с телевизия на живо, DirecTV сега и fuboTV (на избрани места).

Тези услуги варират от $ 40–50 USD на месец, и всеки включва седемдневна безплатна пробна версия. Тези изпитания не са достатъчно дълги, за да поточно през целия сезон, но те трябва да ви позволят да решите дали си струва да платите, за да гледате нови епизоди на живо. Прочетете, за да видите кой безплатен британски канал показва целия сезон.

Всички горепосочени платформи са ограничени географски и са достъпни само в САЩ. Все още можете да получите достъп до тях от чужбина с помощта на американски VPN сървър.

Къде другаде мога да гледам 100-те онлайн?

Сезон 6 от 100-те вероятно ще се предлага в няколко различни страни, но понастоящем има само няколко потвърдени международни оператора. Прочетете, за да разберете как да гледате 100-те в твоята държава:

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Предишни сезони на 100-те са излъчили по E4 във Великобритания, което означава, че това е вероятно и за сезон 6. Като такъв ще можете да го направите гледайте нови епизоди на живо в стрийминг платформата на Канал 4, Всички 4. Още по-добре, тази услуга запазва нови епизоди за кратко време след излъчването им, което ви позволява да наваксате, дори ако сте пропуснали излъчването на живо.

Всички 4 са безплатни за използване, въпреки че ще трябва да създадете акаунт, преди да можете да гледате каквото и да било. Това е доста стандартно в по-голямата си част, но ще бъдете помолени да въведете пощенски код. Това не е за какво да се притеснявате; не се използва за определяне на вашето местоположение и всъщност всеки британски пощенски код ще работи.

Трябва да отбележите, че ако гледате съдържание на живо на All 4, британският закон изисква да имате телевизионен лиценз. Това е лесно случайно да се пренебрегне, тъй като All 4 всъщност не проверява дали потребителят има лиценз или не и само ги предупреждава за това изискване от време на време, вместо всеки път, когато се опитва да гледа телевизия на живо. Всички 4 са достъпни само във Великобритания, така че ще ви трябва VPN, за да го използвате в чужбина, препоръчваме ExpressVPN, който работи добре с всички 4.

Канада

Канадско знаме

За канадските зрители е лесно да бъдат в течение 100-те. Докато никой канадски оператор няма да показва новия сезон на живо, нови епизоди ще бъдат добавени към Netflix Canada няколко часа след като излязат в САЩ.

Можете да се регистрирате в Netflix за $ 9,99 CAD на месец, а новите абонаменти идват с едномесечна безплатна пробна версия. Най-хубавото от всичко е, че в момента Netflix Canada предлага всеки предишен сезон на 100-те. Със 71 епизода, за да преминете, има много задържане до 30 април. За достъп до Netflix Canada ще трябва да сте в Канада или да използвате канадски VPN сървър.

Други места

CW засега само потвърди кои мрежи ще се показват 100-те сезон 6 в три държави. Можем да очакваме повече подробности с приближаването на премиерата, но ако вашата държава не е спомената конкретно в нито едно прессъобщение, препоръчваме първо да проверите регионалната библиотека на вашата Netflix и безплатното гледане на стрийминг платформите. Ако последният сезон не е на нито един от тях, възможно е единственият ви вариант да бъде закупуване на сезона на услуги като iTunes, Google Play или Microsoft Store.

Мога ли да подавам сезони 1–5 от 100-те онлайн?

Интересува се да навакса в предишните сезони на 100-те? Наличието на шоуто се различава в различните региони, но по-долу ще обясним как можете да гледате сезони от 1 до 5 от 100-те на линия.

Австралия: Netflix Australia има сезони 1–4, но ще трябва да купите сезон 5. Google Play Store предлага най-ниската цена ($ 31,49 AUD).

Канада: Netflix Canada предлага всеки предишен сезон.

Япония: Всички пет сезона са в Netflix.

Мексико: Първите четири сезона са достъпни в Netflix. Можете да закупите сезон 5 в Google Play Store за $ 24.99 USD (около $ 477 MXN).

UK: Amazon Prime Video има сезони 1–4, а петият е достъпен за закупуване на iTunes (£ 14.99).

САЩ: Сезони 1–5 са достъпни в Netflix.

Какво знаем за сезон 100 на 6?

По-долу ще обясним какво можете да очаквате 100-те сезон шести. След финалния експлозив на пети сезон, със сигурност има какво да се говори. Внимание: следват спойлери.

Джейсън Ротенберг, 100-теШоурунърът преди време намекна, че шести сезон ще бъде много по-различен от всеки от останалите, а сега знаем защо. Оцелелите са се отказали от Земята и са се насочили към нова планета. Въпреки това, след десет години, не всички са се събудили от криоспир. Това означава, че вероятно първите няколко епизода ще последват Кларк и Белами, докато изследват новия си дом.

Тогава е тайнственият Елигий III. Досега всичко, което знаем за този кораб е, че той е бил създаден от учени и че е напуснал Земята доста преди събитията от първи сезон. Оцелелите (ако има такива) може и да са на тази нова планета, но Ротенберг потвърди, че шести сезон няма да следва традиционния сюжет „ние срещу тях”; главните герои са на път да имат достатъчно трудности да се адаптират към извънземна планета, те също не трябва да водят война.

Шести сезон на практика е меко рестартиране на поредицата и като такова остава да се види дали феновете ще продължат да се настройват или дали просто ще се изключат сега, когато основната дъга на историята приключи (както се случи с няколко други популярни показва като Scrubs и Имало едно време). С изцяло нов екип от писатели, диво различен сюжет и обещанието за отговори на дългогодишни въпроси, шести сезон може да бъде глътка свеж въздух, който 100-те потребности.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3

Adblock
detector