Как да гледате The X Factor: The Band онлайн безплатно

Как да гледате The X Factor The Band онлайн безплатно

X Factor обещава да бъде малко по-различен тази година, с два спинафа, вместо една редовна серия. Версията за знаменитости току-що завърши, което означава, че е време за X Factor: The Band, шоу, в което Саймън Коуел се опитва да намери следващата One Direction или Little Mix. Първият епизод ще бъде премиерен в 20:30 GMT на 9 декември, с нови епизоди на 11, 13 и 15 декември. Прочетете, за да разберете как да предавате на живо Х фактор: Групата отвсякъде.

Трябва да обърнете внимание, че ще препоръчваме само официални източници за Х фактор. Поради популярността на това шоу нелицензирани потоци са почти неизбежни, но не препоръчваме да ги използвате. Видеоклипът е с много лошо качество и потоците от трети страни са склонни към изоставане. Освен това, неоторизирани потоци могат да бъдат прехвърлени офлайн без предупреждение за нарушаване на авторски права. Можете да гледате X фактор: Групата безплатни онлайн, така или иначе, което означава, че няма причина да се използват ненадеждни потоци от трети страни.

Факторът Х: Групата ще излъчва само географски услуги за стрийминг. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да гледате от чужбина.

Как да гледате The X Factor: The Band онлайн отвсякъде

Повечето големи поточни услуги проверяват IP адреса на потребителя, за да ограничат достъпа до тези в определена държава. Въпреки това, когато се свържете с VPN, получавате нов IP адрес, специфичен за региона. Това измамва платформите, затворени в региона, да мислят, че сте разположени някъде различно, което ви позволява да гледате отвсякъде. Звучи объркващо? Не се притеснявайте, просто следвайте стъпките по-долу.

Ето как да гледате безплатно The X Factor: The Band онлайн (отвсякъде) безплатно:

  1. Първо се регистрирайте при подходящ VPN доставчик. Препоръчваме ExpressVPN въпреки че CyberGhost и NordVPN са две високоефективни, евтини алтернативи.
  2. Изтеглете и инсталирайте VPN, като не забравяйте да получите правилната версия на приложението за вашето устройство.
  3. Свържете се с един от британските сървъри на вашата VPN. Ако имате възможност да изберете град, Лондон обикновено е добър избор.
  4. Създайте безплатен акаунт за ITV Hub. По време на регистрацията ще бъдете помолени да въведете пощенския си код, но няма потвърждение, така че всеки валиден пощенски код във Великобритания ще работи.
  5. И накрая, опитайте да гледате пряк поток на ITV Hub. Той трябва да се зареди почти моментално, но ако не, изчистете кеша и бисквитките си, след това презаредете страницата.

Като Факторът Х: Групата ще излезе на живо, струва си да отделите няколко минути, за да сте сигурни, че вашият VPN работи преди премиерата. По този начин ще имате повече от достатъчно време, за да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN и няма да трябва да пропуснете началото на епизод поради неочаквани технически проблеми.

Как да гледате The X Factor: The Band безплатно в UK TV

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Както обикновено, Х фактор ще се излъчва по ITV1. Това означава, че можете гледайте го безплатно онлайн през Център за ITV. Няма нужда да се притеснявате, ако пропуснете епизод, тъй като той ще бъде достъпен при поискване поне седмица след това.

Трябва да отбележите, че британският закон изисква да имате телевизионен лиценз, ако гледате нещо онлайн едновременно с това, което се показва на традиционната телевизия. ITV Hub обаче работи на честна система и всъщност не проверява дали имате лиценз или не. Лиценз не е необходим, ако възнамерявате да гледате The X фактор: Групата по заявка.

ITV Hub е заключен в региона и се предлага само във Великобритания. Можете да получите достъп до него от чужбина, като се свържете към един от британските сървъри на вашата VPN. Все още нямате VPN? ExpressVPN се предлага с безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите така че можете да го опитате и просто да поискате пълно възстановяване на сумата, ако не е удовлетворено.

Мога ли да гледам The X Factor: The Band в други страни?

световен глобус

В момента няма потвърдени международни оператори за Факторът Х: Групата. Показват се обаче AXS и Family Фактор Х: Знаменитост в САЩ и Канада, съответно, така че е възможно да се издиша Бандата по-късна дата. Ще актуализираме тази публикация, тъй като повече информация стане достъпна.

Какво могат да очакват феновете от новия сезон на The X Factor?

Най-голямата промяна през този сезон е форматът. Въпреки че групите могат да влязат в редовната версия на The X Factor, отделните изпълнители могат (и често го правят) да спечелят в крайна сметка. Но тази година всичко е за групите. Хората все още могат да влизат, но те ще бъдат сдвоени с други хора, за да сформират група (при условие, че са я включили в състезанието).

Състезателите настрана, това е повече или по-малко бизнес, както обикновено. Саймън Коуел и Никол Шерцингер ще се завърнат като съдии, въпреки че Луис Уолш ще бъде заменен от ротационен актьорски състав на известни личности. Леона Люис е потвърдена като гост съдия поне за първи епизод.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 36

Adblock
detector