Как да гледате Winter Love Island 2020 онлайн от чужбина (поток безплатно)

Как да гледате остров Winter Love онлайн

Островът за зимна любов ще започне нататък 12 януари в 21:00 GMT (13:00 PST / 16:00 EST). Всяка вечер ще се появява нов епизод на ITV2 и тъй като всяка серия се изпълнява за 30+ епизода, ще има много за задържане на феновете. В момента в чужбина? Не се притеснявайте; по-долу ще обясним как да гледате остров Winter Love от чужбина (извън Обединеното кралство).

Имайте предвид, че ще препоръчваме само официални източници. Въпреки че често можете да намерите популярни предавания в неоторизирани поточни сайтове, силно препоръчваме да не ги използвате. Обикновено видеоклипът е с много ниско качество и винаги има вероятност той да бъде свален за нарушаване на авторски права. Можете да предавате на живо поток Winter Love Island безплатно, което означава, че няма нужда да използвате сенчести, ненадеждни източници.

Центърът ITV е заключен в региона. Това означава, че ако сте в чужбина и няма официален телевизионен оператор Winter Love Island, ще ви трябва VPN, за да гледате.

Как да гледате Остров Winter Love онлайн безплатно отвсякъде

VPN улесняват изкривяването на местоположението ви и деблокирането на географски ограничени поточни платформи от чужбина. По-долу ще намерите стъпка по стъпка ръководство за достъп до потоци на живо или по заявка на Winter Остров на любовта от извън Обединеното кралство с VPN.

Ето как да гледате Остров Winter Love 2020 онлайн в чужбина (безплатно):

  1. Решете кой VPN искате да използвате. Препоръчахме ExpressVPN по-горе, но CyberGhost и NordVPN са и висококачествени, евтини алтернативи.
  2. Изтеглете софтуера за VPN, като се уверете, че получите правилната версия за операционната система на вашето устройство.
  3. Свържете се с един от британските сървъри на вашата VPN (или с подходящата държава за международни версии на Остров на любовта).
  4. Създайте безплатен акаунт за ITV Hub. Ще бъдете помолени да въведете пощенски код, но всеки валиден пощенски код във Великобритания ще работи.
  5. Опитайте да възпроизведете видео на уебсайта или приложението на ITV или STV. Всички съобщения за грешки трябва да изчезнат и съдържанието да се зареди почти веднага. Ако не, опитайте да изчистите бисквитките си и да заредите отново страницата.

Как да предавате безплатно Остров Winter Love безплатно в UK TV

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Гледайки зима Остров на любовта на живо онлайн не може да бъде по-лесно; зрителите в Англия и Уелс (или свързани с VPN сървъри в тези страни) могат поток Winter Love Island безплатно на ITV Hub. Още по-добре, старите епизоди са достъпни при поискване през следващите три месеца, така че няма нужда да изпадате в паника, ако пропуснете такъв.

Шотландските зрители ще бъдат насочени към STV Player със съобщението „Съжалявам - Този видеоклип не е достъпен за гледане чрез ITV във вашия регион.“ Имайте предвид, че докато шотландските потребители могат да създадат акаунт в ITV, всъщност ще се нуждаят от STV акаунт, за да гледат. на линия.

Грешка в ITV Player

Сайтът ITV не го прави очевиден, но се нуждаете от телевизионен лиценз, за ​​да гледате съдържание на живо, както се показва по телевизията. Не е нужно да плащате за лиценз, ако искате само да гледате Зима Остров на любовта след като се добави към библиотеката на ITV Hub при поискване (обикновено няколко часа по-късно).

ITV Hub е заключен в региона, така че ще ви трябва VPN за достъп отвън извън Обединеното кралство. Все още нямате такъв? ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да предавате безплатен риск Winter Island Island и да получите парите си обратно, ако не сте удовлетворени.

Как да гледате международни версии на Love Island онлайн

Love Island Australia

австралийски флаг

Love Island Australia наскоро завърши втората си серия и можете да гледате всеки епизод на безплатно на 9Now. Ще трябва да създадете акаунт и да въведете австралийски пощенски код, но това е, доколкото върви процесът на потвърждение. Обърнете внимание, че за достъп до сайта е необходим австралийски IP адрес, но можете лесно да го получите, като се свържете с един от австралийските сървъри на вашата VPN.

Love Island USA

Знаме на САЩ

Американската версия на Love Island ще започне своя втори сезон някъде през лятото. Дотогава обаче можете да предавате всички 22 епизода от първи сезон в CBS All Access. Тази услуга обикновено струва 5,99 долара на месец, но има седемдневна безплатна пробна версия, така че ако бързате, можете да се хванете безплатно.

CBS All Access е достъпен само в САЩ. Ако в момента сте в чужбина, можете да използвате тази платформа като нормална, като се свържете с американски VPN сървър.

Често задавани въпроси за онлайн поточно предаване

Как да използвам VPN за деблокиране на други поточни платформи?

Първо, отидете на уебсайта на вашия доставчик на VPN и изтеглете правилната версия на софтуера за вашето устройство. Приложението ще ви помоли да влезете и след това ще ви предостави списък с места, с които можете да се свържете.

Обикновено е очевидно с коя държава ще трябва да се свържете. Например ITV Hub и BBC iPlayer изискват британски IP адрес, така че ще използвате сървър във Великобритания. По подобен начин се нуждаете от американски сървър за достъп до американски платформи като CW TV и Hulu.

Имам ли нужда от VPN, ако съм във Великобритания?

Докато можете да гледате Остров на любовта без VPN от Обединеното кралство, препоръчваме ви да използвате такъв все пак. Известно е, че различни доставчици на интернет услуги (ISP) намаляват скоростта на интернет, ако решат, че предавате твърде много потоци. VPN скрива вашите дейности, така че това ограничение става по-трудно за оправданията на интернет доставчиците. Освен това VPN мрежите предотвратяват повечето видове атаки Man-in-the Middle и значително повишават вашата онлайн сигурност.

Защо не мога да гледам Love Island, въпреки че моят VPN е свързан?

Има няколко причини, поради които все още може да срещнете проблеми, въпреки че VPN е свързан. Първо, уверете се, че използвате UK сървър. Това е често срещан проблем, но този, който често се пренебрегва.

След това проверете детайлите на вашия ITV акаунт. Дори и да използвате подходящ сървър, пощенският код, който сте въвели по време на регистрация, ще реши дали използвате плейъра ITV или STV. За да сте сигурни, че имате достъп до всички предавания на ITV, препоръчваме да използвате английски пощенски код.

Ако сте опитали горните стъпки и все още имате проблеми, опитайте да се свържете с екипа за поддръжка на вашия VPN. Понякога услугите надграждат мерките си за гео ограничение. Това може да доведе до кратки периоди на недостъпност, но обикновено вашият доставчик на VPN ще има някои сървъри, които работят. Поддръжката на клиенти трябва да може да ви каже кои сървъри да използвате в тези ситуации.

Отказ от отговорност: Comparitech не оправдава и не насърчава нарушаване на авторски права, включително поточно видео от пиратски източници. Въпреки че VPN могат да скрият географски ограничения и да маскират идентичността на потребителя, моля, помислете за местните закони, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтегляте или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − 23 =

Adblock
detector