Kako besplatno gledati DC-ove Legende sutrašnje sezone 5

Kako gledati DCS Legends of Tomorrow Season 5 na mreži

Peta sezona DC-ovih Legendi sutra počinje 21. siječnja u 21:00 EST (18:00 PST / 2 AM GMT). Ukupno, bit će šesnaest epizoda, a svaka će biti objavljena svaki tjedan, što znači da možemo očekivati ​​da će ova sezona završiti negdje u travnju. No, kako je prikazano samo na uslugama zaključanima u regiji, trebat će vam VPN za gledanje dok putujete u inozemstvo. Čitajte dalje kako biste saznali kako uživo streaming Legende sutrašnjice sezona 5 putem Interneta s bilo kojeg mjesta (čak i u inozemstvu).

U ovom članku, istražit ćemo službene izvore za prijenos uživo Legende o Tomoruw. Dostupne su i neslužbene (piratske) streamove, no ne preporučujemo ih. Neslužbene struje imaju slabu kvalitetu slike i često se snimaju izvan mreže. Možete strujati Legende sutrašnjice online besplatno, u svakom slučaju, neslužbene struje baš i nisu potrebne.

Valja napomenuti da će Legends of sutra emitirati samo na streaming servisima zaključanim u regiji. To znači da ako putujete u inozemstvo i u vašoj zemlji nema službenog emitera, trebat će vam VPN (virtualna privatna mreža) da biste se povezali sa svojim streaming uslugama nazad kući.

Kako gledati DC-ove Legende sutrašnjice on-line s VPN-om

Usluge strujanja često su dostupne samo u određenim zemljama i neće vam dopustiti gledanje iz inozemstva. Međutim, promjenom IP adrese pomoću VPN-a, možete lako prevariti svoju lokaciju i gledati Legende sutrašnjice putem interneta, čak i u inozemstvu.

Evo kako gledati DC Legende sutrašnjice putem Interneta s bilo kojeg mjesta:

 1. Odaberite dobavljača VPN-a. Gore smo spomenuli ExpressVPN, ali Cyberghost i NordVPN su također dobre opcije.
 2. Idite na web mjesto davatelja VPN-a i preuzmite najnoviju verziju softvera. Obavezno nabavite ispravnu verziju za svoj operativni sustav.
 3. Instalirajte softver i pokrenite ga
 4. Odaberite poslužitelj iz Sjedinjenih Država
 5. Jednom kada se poslužitelj poveže, upotrijebite web mjesto poput Whatsmyip.org da biste bili sigurni da sada imate američku IP adresu
 6. Dođite do službene web stranice CW u vašem web pregledniku
 7. Kliknite na najnoviju epizodu programa Legende sutrašnjice početi igrati
  Kako gledati sezonu Priče sluškinja 3 na mreži

Kako biste bili sigurni da ne morate čekati da biste vidjeli nove epizode, preporučujemo da isprobate ovu metodu u drugim emisijama ili u ranijim epizodama prije objavljivanja novih. Na ovaj način možete mijenjati poslužitelje ili kontaktirati službu za korisnike unaprijed ako nešto pođe po zlu.

Kako gledati Legende sutrašnjice besplatno na američkoj TV

Zastava SAD-a

Legende sutrašnjice emitira se na CW-u, besplatnoj mreži za emitiranje u SAD-u. Svaka nova epizoda koja se emitira na CW-u također se objavljuje na njihovoj službenoj web stranici CWTV.com u 11:00. EST u noći. Ako se nalazite u SAD-u, to znači da možete gledati nove epizode Legende sutrašnjice besplatno jednostavnim otvaranjem preglednika, navigacijom do web mjesta i klikom na najnoviju epizodu.

Međutim, to nisu jedini načini gledanja emisije uživo. Druga je mogućnost prijaviti se za USTVnow, besplatnu, vrhunsku TV uslugu namijenjenu američkoj vojsci stacioniranoj u inozemstvu. Nudi sve američke televizijske kanale u standardnoj definiciji, uključujući CW. Možete se prijaviti s bilo kojeg mjesta, a sve što trebate navesti je vaše ime i adresa e-pošte.

Druga je mogućnost prijaviti se za "mršavi paket" internetske TV usluge. To će vam omogućiti gledanje emisije uživo u visokoj razlučivosti. Evo popisa nekoliko mršavih snopova koji uključuju CW:

 • NA&T TV Now: 65 USD USD mjesečno za 65+ kanala
 • YouTube TV: 49,99 USD mjesečno za 60+ kanala
 • Hulu s TV uživo: 54,99 USD mjesečno za 60+ kanala
 • FuboTV: 59,99 USD mjesečno za 100+ kanala

Imajte na umu da su sve gore navedene usluge zaključane u regiji. Kao takav, trebat će vam VPN da biste gledali jeste li u inozemstvu. ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, omogućujući vam gledanje bez rizika i traženje potpunog povrata novca ako niste zadovoljni.

  Как да гледате Хари Потър в Netflix отвсякъде през 2023 г.

Gdje drugdje mogu gledati Legende sutrašnjeg dana na mreži?

Pored toga što je dostupan na službenoj web stranici CW-a, Legende sutrašnjice može se naći i na još nekoliko mjesta. Slijedi popis mjesta na kojima možete strujati Legende sutrašnjice iz SAD-a, Kanade, Velike Britanije i Australije.

Kanada

Kanadska zastava

Legende sutrašnjice također će se uživo emitirati u HD-u na CTV Sci-fi-ju istovremeno kada se emitira u SAD-u. Međutim, nažalost, morat ćete se prijaviti s detaljima svog davatelja kabela da biste ih gledali. Sa pozitivne strane, ako propustite epizodu, možete ga prenositi nekoliko sati kasnije na zahtjev.

CTV je geoblokiran, pa ćete morati pristupiti Kanadi ili upotrebljavati kanadski VPN poslužitelj da biste mu pristupili.

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Trenutno u Velikoj Britaniji još nema službeni datum izlaska Legends of Tomorrow. Prethodne sezone emitirale su se na televiziji Sky One i Now TV ubrzo nakon njihovog objavljivanja u SAD-u, iako to izgleda da nije slučaj za petu sezonu.

Australija

australija zastava

Ako se nalazite u Australiji, možete uhvatiti Legende sutrašnjice svake srijede u 21:30 AEDT (ponedjeljak navečer u 21:00 EST) na Foxtel 8. Ako je taj kanal uključen u vaš TV paket, možete ga bez struje usmjeravati putem Interneta putem web stranice ili aplikacije Foxtel GO. Inače se možete prijaviti za Foxtel Now po cijeni od 25 AUD mjesečno.

Foxtel usluge dostupne su samo u Australiji, pa će vam trebati VPN ako ste u inozemstvu.

Mogu li strujati Legende sutrašnjice s besplatnim VPN-om?

Ne preporučujemo upotrebu besplatnog VPN-a. Iako vam neke besplatne VPN-ove mogu omogućiti da privremeno obilazite blokove sa geografskim sadržajem, one često neće raditi dovoljno dobro za HD streaming bez međuspremnika. Neki će čak spremiti SD protoke.

  Hogyan nézheted meg az Új Pápa 1. évadját online

Besplatni VPN-ovi često imaju tisuće korisnika koji se pokušavaju povezati s zastarjelom infrastrukturom. To dovodi do prekida rada poslužitelja i pada signala. Uz to, većina besplatnih VPN-a ograničit će upotrebu vaših podataka. Ograničenje podataka često je daleko ispod onoga što biste trebali usmjeravati ili SD ili HD video.

Pored toga, oni često vode zapise o aktivnostima korisnika, što dovodi do narušavanja privatnosti koje bi VPN-ovi trebali ukloniti. Da biste zaštitili svoju privatnost, preporučujemo upotrebu VPN-a s evidencijom zaštite privatnosti korisnika.

Detaljni popis VPN-ova koji su izvrsni za streaming videa potražite u našem vodiču s VPN-ovima.

Što je DC-ove legende sutra?

Legende sutrašnjice je superherojska televizijska serija koju su razvili Marc Guggenheim, Phil Klemmer, Andrew Kreisberg i Greg Berlanti. Emisija se temelji na likovima iz DC stripova i odvija se u "Arrowverse", zajedničkom fiktivnom univerzumu koji uključuje likove iz emisija CW Strijela, Bljesak, Lisica, Super djevojka, i drugi.

U njemu su Arthur Darvill (Doctor Who's "Rory Williams") kao Rip Hunter, avanturist koji putuje i vođa grupe junaka; Caity Lotz (MTV-ovi) Dolina smrti) kao ubojica i vigilante; Wentworth Miller i Dominic Purcell (od Bijeg iz zatvora slava) kao dva lopova koji nemaju nadmoći; i Brandon Routh (zvijezda 2006. Nadčovjek) kao znanstvenik / inženjer koji je stvorio mehaničko odijelo koje mu omogućuje promjenu veličine.

Radnja predstave vrti se oko prijetnje zla besmrtnog imena Vandal Savage, koji namjerava uništiti svijet. Junaci putuju kroz vrijeme, posjećujući Drevni Egipat, Sovjetski Savez, Sjedinjene Države u 1970-ima i druga egzotična mjesta i vremena dok jure i bore se protiv ovog zlog bića.

Osim vremenski putovačkog aspekta, mnogi gledatelji uživaju u duhovitom dijalogu i brzopoteznoj radnji u DC-ove legende sutra.

Ako nikada prije niste pogledali emisiju i želite sustići sadašnju sezonu, pilot epizoda i većina epizoda iz prethodnih sezona dostupni su na Netflixu, kao i CraveTV-u u Kanadi.

About the author

Comments

 1. epizoda. Legends of Tomorrow je popularna serija koja će se emitirati od 21. siječnja u 21:00 EST (18:00 PST / 2 AM GMT). Ova sezona će imati šesnaest epizoda, a svaka će biti objavljena svaki tjedan. Međutim, ako putujete u inozemstvo, trebat će vam VPN za gledanje jer se emitira samo na uslugama zaključanima u regiji. U ovom članku možete saznati kako gledati Legende sutrašnjice online besplatno ili putem službenih izvora za prijenos uživo. Preporučujemo da ne koristite neslužbene (piratske) streamove jer imaju slabu kvalitetu slike i često se snimaju izvan mreže. Ako se nalazite u SAD-u, možete gledati nove epizode Legende sutrašnjice besplatno na CW-u ili se prijaviti za USTVnow. Također postoji mogućnost prijavljivanja za “mršavi paket” internetske TV usluge. Sretno gledanje!

 2. epizoda. Legends of Tomorrow je popularna serija koja će se emitirati od 21. siječnja u 21:00 EST (18:00 PST / 2 AM GMT). Ova sezona će imati šesnaest epizoda, a svaka će biti objavljena svaki tjedan. Međutim, ako putujete u inozemstvo, trebat će vam VPN za gledanje jer se emitira samo na uslugama zaključanima u regiji. U ovom članku, istražit ćemo službene izvore za prijenos uživo Legende sutrašnjice. Preporučujemo da ne koristite neslužbene (piratske) streamove jer imaju slabu kvalitetu slike i često se snimaju izvan mreže. Možete strujati Legende sutrašnjice online besplatno, ali ako putujete u inozemstvo, trebat će vam VPN (virtualna privatna mreža) da biste se povezali sa svojim streaming uslugama nazad kući. Legends of Tomorrow emitira se na CW-u, besplatnoj mreži za emitiranje u SAD-u, ali također možete se prijaviti za USTVnow ili “mršavi paket” internetske TV usluge kako biste gledali emisiju uživo u visokoj razlučivosti. U svakom slučaju, ova sezona Legends of Tomorrow obećava biti uzbudljiva i ne smijete je propustiti!

 3. Unfortunately, as an AI language model, I do not have a preferred language to write comments in. However, I can provide a translation of the text into different languages if needed. Please let me know which language you prefer.

Comments are closed.

Adblock
detector