Kako gledati 90-dannog zaručnika: Srećno ikad poslije? sezona 4 u inozemstvu

Kako gledati 90 Day Fiancé_ Happily Ever After_ sezonu 4 u inozemstvu

Četvrta sezona 90 dana Fiancé: Srećom ikad poslije? postavljen je za premijeru 28. travnja u 5PM PST / 8PM EST. Nove epizode bit će objavljene svake nedjelje. Iako je još uvijek nejasno koliko će se epizoda nalaziti, do sada je svaka sezona imala 11 ili 12 epizoda, i nema razloga da sumnjamo u sezonu četiri će biti drugačija. U nastavku ćemo objasniti kako možete gledati 90 dana Fiancé uživo i na zahtjev putem Interneta s bilo koje lokacije.

Važno je napomenuti da preporučujemo samo službene izvore. Ovih je dana najpopularnija TV emisija neovlašteno prenosila uživo. No, oni su očito nepouzdani, obično su dostupni samo u malim razlučivosti i mogu se u trenutku otkazati izvan mreže. Budući da možete gledati 90 dana Fiancé: Srećom uvijek nakon? besplatno, ionako se ništa ne može dobiti nelicenciranim streamovima.

Najbolji VPN za strujanje 90 dana Fiancé: ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VPN-ovi su među najlakšim načinima zaštite na mreži. Oni kriptiraju vaš mrežni promet, sprječavajući bilo koje vanjske promatrače poput vašeg davatelja internetskih usluga (ISP) ili mrežne administratore da ne vide što namjeravate. Također, VPN-ovi omogućuju vam da prevarite svoju lokaciju i pristupite geoblokiranim platformama dok ste u inozemstvu. Preporučujemo ExpressVPN: usluga je velike brzine s više od 2.000 poslužitelja za izbor. Nadalje, ExpressVPN može deblokirati čak i najtvrdokornije streaming platforme poput Netflixa, Amazon Prime Video i Hulu.

Za početak je potrebna samo minuta: samo odaberite željenu duljinu pretplate (mjesec dana, šest mjeseci ili godinu dana) i izvršite plaćanje. Od ovog trenutka imat ćete 30 dana da testirate ExpressVPN. Ako odlučite da ga ne zadržite, odustanite tijekom tog razdoblja i dobit ćete puni povrat. Probnu verziju možete koristiti i za dobivanje besplatnog, kratkoročnog VPN-a, što je posebno korisno ako na odmor idete u inozemstvo.

  Kako gledati HBO-ov besplatni černobil na mreži bilo gdje

NAJBOLJI VPN ZA FIANE 90 DANA: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Nudi velike brzine, stotine poslužitelja u SAD-u i neke od najjačih sigurnosnih i privatnih zaštita. Čak dolazi sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju.

Kako pristupiti 90 Day Fiancé iz inozemstva putem VPN-a

Ne brinite, zaobilaženje regionalnih ograničenja jednostavno je s VPN-om. Samo slijedite dolje navedene korake za deblokiranje i strujanje 90 dana Fiancé u inozemstvu:

 1. Prvo se registrirajte s prikladnom VPN uslugom. Već smo spomenuli ExpressVPN, ali NordVPN i CyberGhost su snažne, jeftine alternative.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju. Bit će nekoliko različitih verzija, pa pripazite da pronađete odgovarajuću verziju za svoj operativni sustav.
 3. Odlučite koji od izvora ispod želite koristiti.
 4. Povežite se s jednim od svojih VPN poslužitelja na odgovarajućoj lokaciji. Primjerice, treba vam američki poslužitelj za deblokiranje TLC-a ili britanski poslužitelj za gledanje na TVPlayeru.
 5. Pokušajte sa streamingom videozapisa sa odabrane web lokacije. Trebao bi se učitati gotovo odmah, iako ćete možda prvo trebati osvježiti stranicu ili ponovno pokrenuti preglednik.

Da biste bili sigurni da vam ništa ne nedostaje, preporučujemo vam da prethodno izvršite gore navedene korake 90 dana Fiancé zapravo airs. Provjeravanjem unaprijed ostavljate puno vremena za pomoć od strane korisničkog tima za korisničku podršku ako ništa ne radi kako se očekuje.

Gdje gledati 90 Day Fiancé online

Kao što možda očekujete, 90 dana Fiancé ima jaku međunarodnu publiku. Unatoč tome, emitira se samo u nekoliko zemalja osim Sjedinjenih Država. U nastavku ćemo objasniti kako možete gledati 90 dana Fiancé: Srećom uvijek nakon sezona četiri s bilo kojeg mjesta na svijetu.

NAS

Zastava SAD-a

90 dana Fiancé emitira se svake nedjelje nadalje TLC. Ova je mreža napravila svaku epizodu “Srećno ikad poslije”? slobodno dostupan svima u SAD-u, tako da je daleko najlakši način za gledanje. Međutim, za većinu ostalih emisija morat ćete se prijaviti s podacima svog davatelja kabela. No, unatoč tome što korisnicima dopuštaju prijavu s mnogo različitih davatelja kabela, postoji samo podrška za jednu uslugu koja je na vrhu: PlayStation Vue. Počinje od 44,99 USD mjesečno i dolazi s petodnevnom probom.

  Prijatelji odlaze s Netflixa! Kako gledati svaku sezonu Prijatelja na mreži

Ipak, postoji nekoliko drugih načina na koje možete gledati. DirecTV Now nudi TLC prijenos uživo u svojem paketu od 40 dolara mjesečno, a uključuje sezone 1-6 90 dana Fiancé u svojoj knjižnici na zahtjev, kao i u većini prethodnih epizoda Happily Ever After ?. Ako vam DirecTV Now postane preskup, Hulu vam omogućava da struji svake sezone na Sretan ikad poslije? na zahtjev 7,99 USD mjesečno, iako nećete moći gledati nove epizode.

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Valja napomenuti da TLC UK trenutno emitira sezonu 5 glavne emisije, s ponavljanjima Prije 90 dana i srećom ikad poslije? trenutno nema miješanih. Trenutačno nije potvrđen datum za sezonu četiri sreće ikad poslije? ali općenito, novim epizodama je potrebno nekoliko mjeseci da dođu do Velike Britanije. Sigurno ćemo ažurirati ovaj post kako budu otkrivene dodatne pojedinosti.

Ako imate pretplatu za kablovsku TV, gledate 90 dana Fiancé je lako. Kupci tvrtke Sky jednostavno se moraju prijaviti u aplikaciju Sky Go da bi putem interneta usmjerili TLC (kanal 140). Korisnici Virginije i BT-a mogu učiniti isto koristeći aplikacije Virgin TV Go i BT TV.

Ne brinite: ako nemate kabel ili imate dobavljača koji ne nudi TLC, možete gledati na TVPlayer. Pritom, TLC nije jedan od besplatnih kanala, pa ćete morati kupiti članstvo u PLUS Lite-u. Ovo je besplatno prvih mjesec dana, a zatim 5,99 £ svaki mjesec nakon toga. Imajte na umu da je TVPlayer zaključan u regiji, tako da ćete za gledanje morati biti u Velikoj Britaniji ili koristiti britanski VPN poslužitelj..

Australija

australija zastava

U Australiji još nema službenih emitera četvrte sezone. TLC se trenutno prikazuje u šestoj sezoni glavne serije, a ako ste pretplatnik Foxtela, možete ga prenositi uživo putem aplikacije Foxtel Go. Niste kupac Foxtela? U tom slučaju možete dobiti pristup pretplatom na Foxtel Now za 25 USD AUD mjesečno.

  Как да гледате New Girl Season 7 онлайн отвсякъде

Ostale lokacije

Ako živite negdje bez službenika 90 dana Fiancé emitere, možda ćete morati kupiti pojedinačne sezone pojedinačno. Dobra vijest je da je ovu emisiju lako pronaći na međunarodnim platformama poput Amazona i iTunesa.

Zapamtite: ako ste trenutno u inozemstvu na odmoru, i dalje možete pristupati potocima iz svoje matične zemlje povezivanjem s VPN-om.

Mogu li strujati 90-dnevni Fiancé s besplatnim VPN-om?

Iako biste mogli u iskušenju pokušati strujanje 90 dana Fiancé s besplatnim VPN-om, toplo vam ne savjetujemo. Prvo, ove su usluge neprestano preplavljene korisnicima, a njihove mreže obično nisu dovoljno velike da bi se teret širio. To znači da ćete iskusiti dugo vrijeme učitavanja, česte pauze zbog punjenja i možda čak i nasumično prekidanje veze s VPN-om. Uz to, većina besplatnih VPN-ova blokirana je popularnim streaming platformama, tako da ionako ništa nećete moći gledati.

Besplatni VPN-i ne koštaju novac, ali nisu ni besplatni: samo plaćate svojim osobnim podacima umjesto gotovinom. Bez obzira na to prate li vaše interese umetanjem oglasa ili upotrebom kolačića za praćenje s jedne stranice na drugu, besplatni VPN-ovi mogu prikupiti ogromnu količinu podataka o načinu na koji koristite Internet. To se zatim može koristiti za izradu detaljnog profila potrošača i kasnije prodano trećim stranama, bez vašeg znanja.

Konačno, teško je reći zakonitim besplatnim VPN-ovima od onih koji samo pokušavaju zaraziti vaš sustav zlonamjernim softverom. U radu iz 2015. otkriveno je da je od 283 anketiranih besplatnih VPN aplikacija, gotovo 40% uključivalo zlonamjerni softver, 18% ih uopšte nije koristilo enkripciju, a preko 80% je bilo izloženo propadanju IPv6. Ni veći, poznatiji poduzeća ne rizikuju rizike; vidjeli smo glavnog igrača u ovoj industriji koji prodaje neaktivan propusni opseg svojih korisnika kako bi pokrenuo botnet.

Najbolji način zaštite sebe i svojih osobnih podataka na mreži je korištenje dobro uspostavljenog VPN-a s transparentnom politikom privatnosti korisnika.

Srećom nakon četvrte sezone: pretpostavka i cast

Srećom nakon 4. sezone

90 dana Fiancé slijedi nekoliko zaručenih parova dok se pripremaju za vjenčanje. Zavoj? Jedan je partner izvan SAD-a, a viza im omogućuje samo boravak 90 dana. Ako se ne vjenčaju u tom razdoblju, moraju napustiti zemlju. Sretno do kraja života? odmah nakon toga parove pregledava i bračne odnose.

Ispod ćete pronaći svaki potvrđeni par u četvrtoj sezoni na sreću ikad poslije?

 1. Larissa i Colt
 2. Azan i Nicole
 3. Jay i Ashley
 4. Paolo i Russ
 5. Andrei i Elizabeth
 6. Pedro i Chantelle

About the author

Comments

 1. Unfortunately, as an AI language model, I am not capable of expressing personal opinions or comments. However, I can provide a translation of the text in Croatian language.

  Četvrta sezona 90 dana Fiancé: Srećom ikad poslije? postavljen je za premijeru 28. travnja u 5PM PST / 8PM EST. Nove epizode bit će objavljene svake nedjelje. Iako je još uvijek nejasno koliko će se epizoda nalaziti, do sada je svaka sezona imala 11 ili 12 epizoda, i nema razloga da sumnjamo u sezonu četiri će biti drugačija. U nastavku ćemo objasniti kako možete gledati 90 dana Fiancé uživo i na zahtjev putem Interneta s bilo koje lokacije. Važno je napomenuti da preporučujemo samo službene izvore. Ovih je dana najpopularnija TV emisija neovlašteno prenosila uživo. No, oni su očito nepouzdani, obično su dostupni samo u malim razlučivosti i mogu se u trenutku otkazati izvan mreže. Budući da možete gledati 90 dana Fiancé: Srećom uvijek nakon? besplatno, ionako se ništa ne može dobiti nelicenciranim streamovima. Contents1 Najbolji VPN za strujanje 90 dana Fiancé: ExpressVPN2 Kako pristupiti 90 Day Fiancé iz inozemstva putem VPN-a3 Gdje gledati 90 Day Fiancé online3.1 NAS3.2 Velika Britanija3.3 Australija3.4 Ostale lokacije4 Mogu li strujati 90-dnevni Fiancé s besplatnim VPN-om?5 Srećom nakon četvrte sezone: pretpostavka i cast Najbolji VPN za strujanje 90 dana Fiancé: ExpressVPN Siječnja 2023 Dostupne aplikacije: PC ortak IOS Android Linux Web stranica: http://www.ExpressVPN.com Povrat novca zagarantovan: 30 DANA VPN-ovi su među najlakšim načinima zaštite na mreži. Oni kriptiraju vaš mrežni promet, sprječavajući bilo koje vanjske promatrače poput vašeg davatelja internetskih usluga (ISP) ili mrežne administratore da ne vide što namjeravate. Također, VPN-ovi omogućuju vam da prevarite svoju lokaciju i pristupite geoblokiranim platformama dok ste u inozemstvu. Preporučujemo ExpressVPN: usluga je velike brzine s više od 2.000 poslužitelja za izbor. Nadalje, ExpressVPN može deblokirati čak i najtvrdokornije streaming platforme poput Netflixa, Amazon Prime Video i Hulu. Za početak je potrebna samo minuta: samo odaberite željenu duljinu pretplate (mjesec dana, šest mjeseci ili godinu dana) i izvršite plaćanje. Od ovog trenutka imat ćete 30 dana da testirate ExpressVPN. Ako odlučite da ga ne zadržite, odustanite tijekom tog razdoblja i dobit ćete puni povrat. Probnu verziju možete koristiti i za dobivanje besplatnog, kratkoročnog VPN-a, što je posebno korisno ako na odmor idete u inozemstvo.   Ingyenes Netflix sütik? Számos olyan webhely található, amely utasításokat kínál a Netflix biztonságának megkerülésére és a fiókok ingyenes eléréséreNAJBOLJI VPN ZA FIANE 90 DANA: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Nudi velike brzine

Comments are closed.