Kako gledati BBC iPlayer u SAD-u besplatno

Kako gledati BBC u SAD-u

Ako u upotrebi VPN-a možete besplatno gledati BBC iPlayer u SAD-u, međutim mnogi VPN-ovi su blokirani od strane BBC-a. Pročitajte da vidite koji VPN-ovi rade i kako ih koristiti.

VPN-ovi kriptiraju vaš promet, sprečavajući da nadgledaju vaše aktivnosti hakeri, davatelj internetskih usluga (ISP), vaš poslodavac ili vlada. No, imaju još jednu veliku prednost: omogućuju vam promjenu IP adrese. Kako se platforme za streaming često oslanjaju na korisničku IP adresu za potvrdu njihove lokacije, pristup geoblokiranim uslugama u inozemstvu je jednostavan kao povezivanje s poslužiteljem u odgovarajućoj zemlji.

BBC sadržaj dostupan je na mreži putem BBC iPlayera, to uključuje sadržaje sa BBC One i drugih BBC kanala. BBC ulaže ogromnu količinu resursa u poboljšanje svojih mjera geo-ograničenja, tako da ne mogu sve VPN-e deblokirati mrežnu platformu za strujanje..

Međutim, postoji nekoliko odabranih VPN-ova koji pouzdano mogu pristupiti BBC iPlayeru u Americi, a dok smo detaljnije pregledali svaki od njih u nastavku, u nastavku možete pronaći kratak sažetak svakog od njih:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor za gledanje BBC-a u SAD-u! Brza, pouzdana, sigurna i izvrsna sposobnost deblokiranja, ova usluga olakšava streaming BBC-a s bilo kojeg mjesta na svijetu. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Budžet, usluga prilagođena korisnicima s unaprijed konfiguriranim sigurnosnim opcijama i snažnom deblokadom, CyberGhost je idealan za one nove u VPN-ovima.
 3. NordVPN Nudi velike brzine, ogromnu mrežu poslužitelja, pravila o nepozivanju i prilagodljive sigurnosne značajke po pristupačnoj cijeni..
 4. PrivateVPN Ovaj VPN je siguran, zaštićen privatnošću, brži od većine i deblokira širok spektar popularnih streaming usluga.
 5. VyprVPN VPN orijentiran na sigurnost, velikim brzinama i mogućnošću deblokiranja BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta.

Kako gledati BBC iPlayer u Americi

Zapravo je vrlo lako zaobići regionalna ograničenja s VPN-om. U nastavku ćemo objasniti kako možete koristiti BBC iPlayer i VPN da biste BBC prenosili uživo u SAD-u.

Evo kako gledati BBC iPlayer u SAD-u:

 1. Prijavite se za jedan od niže spomenutih VPN-a (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju tako da osigurate odgovarajuću verziju za operativni sustav vašeg uređaja.
 3. Povežite se s jednim od britanskih poslužitelja vašeg VPN-a.
 4. Prijavite se na BBC iPlayer i pokušajte učitati video. Trebalo bi početi odmah, ali možda ćete najprije morati očistiti kolačiće i keširanje preglednika. Kad to učinite, osvježite stranicu i trebali biste moći slobodno strujati.
 5. Sadržaju sada možete pristupiti s BBC One, BBC Two, BBC Three i BBC Four na iPlayeru.

BESPLATNI PLATNI VPN: Ako vam je potrebna samo kratkoročna VPN pokrivenost, možete iskoristiti ExpressVPN's 30-dnevna garancija povrata novca. Iako ćete morati platiti unaprijed, možete odustati u bilo kojem trenutku tijekom tog razdoblja da biste zatražili potpuni povrat novca, bez ikakvih pitanja. U praksi to znači da možete besplatno emitirati BBC mjesec dana.

Odabir pravog VPN-a za gledanje BBC-a u inozemstvu

S toliko različitih VPN pružatelja koji svi tvrde da su najbolji, može biti teško odlučiti koga ćemo koristiti. Da bismo pronašli najbolje VPN-ove za streaming BBC-a u SAD-u, odlučili smo preporučiti samo usluge sa svim sljedećim karakteristikama:

 • Pouzdano deblokira BBC iPlayer i slične streaming platforme
 • Nudi konstantno velike brzine veze
 • Koristi snažnu enkripciju i uključuje nekoliko drugih sigurnosnih značajki
 • Ne bilježe podatke koji bi vas mogli prepoznati
 • Sadrži aplikacije za sve najpopularnije operativne sustave

Najbolji VPN-ovi za gledanje BBC-a u SAD-u

Ispod ćete pronaći naš popis najboljih VPN-ova za gledanje BBC-a u SAD-u:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira BBC na USAT testiranom jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ima više od 3.000 poslužitelja u 94 zemlje širom svijeta, uključujući Veliku Britaniju. Ova usluga može pouzdano deblokirati streaming platforme s kojima se bore mnogi drugi VPN-ovi, uključujući BBC iPlayer, ITV Hub i Netflix UK. A što je najbolje, dovoljno je brz streaming HD sadržaja uživo bez ikakvog primjetnog mucanja ili spremanja.

Ova VPN usluga uključuje 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i IPv6, savršenu tajnu prema naprijed i prekidač za zaustavljanje (koji zaustavlja sav promet kad se neočekivano prekinete vezu) kako bi vaše aktivnosti bile uvijek privatne. ExpressVPN ne bilježi podatke koji bi vas mogli prepoznati, ali moguće je registrirati gotovo potpuno anonimno Bitcoin i e-adresu koja se baca na drugu adresu za dodatni sloj privatnosti. Podrška je dostupna 24/7 putem live chat-a u slučaju bilo kakvih problema.

Aplikacije ExpressVPN dostupne su za Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Planovi uključuju pristup firmveru prilagođenog rutera kako bi se što lakša zaštita svih vaših uređaja.

Pros:

 • Deblokira glavna web mjesta za strujanje, npr. Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • Dovoljno brzo za reprodukciju HD videozapisa bez punjenja
 • Čvrsta privatnost i sigurnost
 • Platite anonimno Bitcoin-om

Cons:

 • Dopuštene su samo tri istodobne veze

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA BBC: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Nudi velike brzinske veze, snažne sigurnosne i privatne značajke i izvrsnu sposobnost deblokiranja. Nadalje, uz 30-dnevno jamstvo povrata novca, možete isprobati ovu uslugu bez rizika.

Ovdje pročitajte cijelu recenziju ExpressVPN-a

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

CyberghostDeblokira BBC u USATested Jan 2020. godine

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost nudi pristup 486 britanskih poslužitelja i više od 5000 drugih u 88 zemalja. Ova je usluga izuzetno jednostavna za korisnike; svaki poslužitelj prikazuje trenutačno učitavanje i uslugu streaminga koju je dizajniran za deblokiranje. Uz velike brzine i do sedam istodobnih veza, CyberGhost osigurava da možete slobodno strujati BBC besprijekorno kod kuće ili u pokretu.

Ovim VPN-om čini se što je moguće sigurnijim online. Štiti vaše podatke 256-bitnom enkripcijom, prekidačem za stalno ukidanje i zaštitom od curenja IPv6 i DNS. To nije sve: to automatski blokira oglase i skenira zlonamjerni softver. CyberGhost ne bilježi osobne podatke, ali možete platiti u Bitcoin-u za dodatnu anonimnost. Ako naiđete na bilo kakve probleme, možete se obratiti korisničkoj podršci putem live chat-a, 24/7.

CyberGhost nudi aplikacije za Windows, Android, MacOS, Linux i iOS. Mrežni usmjerivači su podržani, ali zahtijevaju ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Brza i pouzdana usluga
 • Nema problema s deblokiranjem američkih Netflixa, BBC iPlayera i više
 • Sve sigurnosne značajke omogućene su prema zadanim postavkama

Cons:

 • Nije prikladno za one koji trebaju kontrolu naprednih značajki

NAJBOLJA PRORAČUNSKA OPCIJA: CyberGhost ima velike brzinske veze, sveobuhvatnu sigurnost i mogućnost deblokiranja BBC-a bilo gdje. Dolazi sa 45-dnevnom garancijom povrata novca.

Ovdje pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhosta

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNDeblokira BBC u USATested Jan 2020. godine

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima više od 5.400 brzih poslužitelja koji se šire u 62 zemlje, uključujući 707 samo u Velikoj Britaniji. Uspio je zaobići čak i najtvrdokornije mjere blokiranja zemljopisa, što znači da ćete moći pristupiti uslugama poput Amazon Prime Video, Netflix UK i BBC iPlayer s bilo kojeg mjesta na svijetu. NordVPN omogućuje do šest istodobnih veza, pa je idealno ako želite zaštititi sve svoje uređaje odjednom.

Ova usluga stavlja veliki naglasak na vašu sigurnost. Njegove značajke uključuju 256-bitnu enkripciju, prekidač za uklanjanje zlonamjernog softvera, skener zlonamjernog softvera, adblocker i zaštitu od DNS, IPv6, WebRTC i propuštanja porta. Korisnici mogu odabrati pristup Toru putem VPN-a ili koristiti više VPN-a istovremeno za dodatnu zaštitu. NordVPN ima strogu politiku zapisivanja bez dnevnika tako da je vaša privatnost u dobrim rukama. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chata uživo.

NordVPN ima aplikacije za Linux, MacOS, Windows, iOS i Android. Za upotrebu na kućnim usmjerivačima potrebna je ručna instalacija.

Pros:

 • Veliki naglasak na sigurnosti i privatnosti
 • Stotine britanskih poslužitelja velike brzine
 • Izvrsna jeftina alternativa za strujanje
 • Nema nikakve zapisnike

Cons:

 • Veza s nekim poslužiteljima može biti spora i nepouzdana

Naš rezultat:

4.5 od 5

DOBRO SVE OKO KRUG: NordVPN je brza, jeftina usluga orijentirana na privatnost koja vašu sigurnost shvata ozbiljno. Što je još bolje, njeni planovi uključuju 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ovdje pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira BBC u USATested Jan 2020. godine

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima samo 88 poslužitelja u 57 zemalja (šest u Velikoj Britaniji), ali on nadoknađuje njegovu manju mrežu nudeći veće brzine od mnogih sličnih usluga. Uz to, PrivateVPN pouzdano deblokira ne samo BBC iPlayer, već i Netflix UK, ITV Hub i All 4. Ova usluga omogućuje povezivanje šest uređaja odjednom..

S 256-bitnom enkripcijom, zaštitom od curenja DNS-a, WebRTC-a i IPv6 i prekidačem za zaustavljanje (samo za Windows), PrivateVPN jamči da je vaš promet u svakom trenutku siguran. Vaše se aktivnosti ne mogu pratiti po vama (bilo da plaćate u Bitcoin-u ili ne) zahvaljujući politici ove usluge bez zapisnika. Razgovor uživo dostupan je 22 sata svakog dana (nije u mreži od 13:00 PST), a uz vaše dopuštenje osoblje može daljinsko konfigurirati softver za vas.

PrivateVPN ima Windows, Android, MacOS i iOS aplikacije. Djeluje na Linux platformama i bežičnim usmjerivačima s ručnom konfiguracijom.

Pros:

 • Deblokira Hulu, Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • Vrlo velike brzine
 • Davatelj nula-dnevnika

Cons:

 • Ostali davatelji imaju više opcija za odabir poslužitelja
 • Razgovor uživo nije non-stop

Naš rezultat:

4.5 od 5

STREAM BBC BILO KAKO: PrivateVPN ne vodi zapisnike, daje prioritet vašoj sigurnosti i nudi brz, besprijekoran streaming. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ovdje pročitajte cijelu recenziju PrivateVPN-a

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

5. VyprVPN

VyprVPNDeblokira BBC u USATested Jan 2020. godine

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.VyprVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VyprVPN trenutno ima više od 700 poslužitelja u 64 zemlje, uključujući Veliku Britaniju. Ova usluga nudi konstantno velike brzine i može lako deblokirati popularne streaming platforme, uključujući Netflix UK, ITV Hub i naravno, BBC iPlayer. Dopuštene su tri istodobne veze iako se to pretplatnicima povećava na pet.

Ova usluga koristi 256-bitnu enkripciju, prekidač za zaustavljanje (u aplikacijama za radne površine), savršenu tajnu prema naprijed i zaštitu od propuštanja DNS-a prema zadanim postavkama. Može obeshrabriti vaš promet koristeći svoj vlasnički protokol Chameleon, što otežava otkrivanje da koristite VPN. VyprVPN ne bilježi nikakve osobne podatke, čineći vas gotovo cjelovitim anonimnim putem na mreži. Podrška je dostupna putem live chat-a, 24/7.

VyprVPN nudi aplikacije za Blackphone, Android, iOS, Windows i MacOS. Ručno se može instalirati na Linux uređaje i odabrati internetske usmjerivače.

Pros:

 • Izvrsne značajke zaštite i privatnosti
 • Brza i pouzdana veza
 • Deblokira najpopularnije web lokacije sa blokiranim geo

Cons:

 • Ne prihvaća Bitcoin
 • Dvosmjerna struktura cijena

Naš rezultat:

4 od 5

NAPREDNA SIGURNOST: VyprVPN je pružatelj usluga usmjeren na sigurnost s velikim brzinama, snažnim deblokirajućim potencijalom i bez zapisivanja. Nudi čak i trodnevno besplatno probno razdoblje.

Ovdje pročitajte cijelu recenziju VyprVPN-a

VyprVPN Kupon uštedite 81% na dvogodišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

Mogu li gledati BBC u inozemstvu s besplatnim VPN-om?

Besplatni VPN-i mogu biti primamljivi, ali savjetujemo da ne koristite jedan iz više razloga. Prvi je njihov nastup; besplatni VPN-ovi rijetko imaju dovoljno poslužitelja da podrže sve svoje korisnike, a to se manifestira kao mala brzina. Streaming je prilično intenzivan za podatke, posebno pri većoj razlučivosti i kao takav vjerovatno je da ćete osjetiti nesretnu reprodukciju, kvalitetu videozapisa i duga vremena punjenja. Nadalje, BBC redovito ažurira svoje mjere za blokiranje geo-a, tako da postoji velika mogućnost da uopće nećete moći pristupiti BBC iPlayeru s besplatnim VPN-om..

Te bi usluge mogle biti besplatne za korištenje, ali to su tvrtke i kao takve postoje kako bi zaradile novac. Većina koristi model koji podržava oglas ili nudi pogodnosti poput većih brzina uz mjesečnu naknadu, ali neki pribjegavaju sjenovitijim praksama. Neke usluge spremaju kolačiće za praćenje na vašem uređaju kako bi vidjeli koje stranice posjećujete, a rezultirajući profil potrošača prodaju oglašivačima. Ovo preuzima kontrolu nad tim tko vaše podatke vidi iz vaših ruku, što je upravo suprotno onome što bi VPN trebao raditi.

Nažalost, teško je čak i znati upotrebljavate li sigurni VPN ili ne. Istraživači su nedavno testirali 283 besplatne VPN aplikacije i otkrili da gotovo 40% sadrži zlonamjerni softver, 84% je bilo izloženo propuštanju IPv6, a 18% nije koristilo nikakav šifriranje. Poznate usluge nisu nužno sigurnije; 2015. godine Hola je uhvaćen kako prodaje bandwith za pomoć u pokretanju botneta.

Korištenje uglednog VPN-a s jasnim pravilima o privatnosti za korisnike je najbolji način da ostanete sigurni na mreži.

Kako se prijaviti za BBC iPlayer

Stvaranje novog računa za BBC je jednostavno i traje samo nekoliko minuta. Prvo idite na stranicu za prijavu i kliknite Registriraj se. Od vas će se tražiti da unesete pojedinosti uključujući datum rođenja, adresu e-pošte i poštanski broj. Međutim, ovaj posljednji korak nije previše odvraćaj za prekomorske gledatelje jer je prihvaćen bilo koji poštanski broj u Velikoj Britaniji i ne morate ni na koji način dokazivati ​​svoju lokaciju. Kada završite, kliknite Registar, i potvrditi svoju adresu e-pošte.

Britanski zakon zahtijeva da imate TV dozvolu za gledanje bilo čega na BBC iPlayeru. Iako ova usluga ponekad prikazuje skočni prozor koji vas svjesni toga, ne pojavljuje se svaki put kad pokušate nešto gledati i kao takav, lako je zaboraviti. IPlayer zapravo ne provjerava imate li TV dozvolu ili ne i u potpunosti se oslanja na sustav časti.

Zašto bih inače trebao VPN?

VPN-ovi omogućuju vam više od gledanja BBC-a u SAD-u. Zabrinuti ste zbog ograničenja pristupa vašem bankovnom računu za RBS, Santander ili Halifax jer ste se prijavili iz druge zemlje? Prvo se samo povežite s britanskim VPN serverom i vjerovatno je da automatizirani sustav vaše banke neće ni shvatiti da ste zapravo negdje drugdje. Ovu metodu možete koristiti i za pristup stranicama za klađenje poput Ladbrokesa i William Hill-a izvan Ujedinjenog Kraljevstva.

Kako se vaš promet često preusmjerava putem poslužitelja u potpuno drugoj zemlji, možete koristiti VPN da biste zaobišli bilo koje web filtriranje nametnuto od vašeg radnog mjesta ili vlade. Javne wifi mreže često su manje sigurne nego što bi trebale biti, što znači da su glavna meta hakera. Međutim, kada se povežete s VPN-om, sigurno ćete znati da su vaše aktivnosti sigurne od znatiželjnih očiju.

Koje BBC kanale i emisije mogu gledati s VPN-om?

BBC nudi veliki izbor sadržaja u rasponu od sapunica do mrkih drama. U nastavku smo naveli BBC kanale koje možete prenositi uživo i neke emisije koje možete gledati na BBC iPlayeru:

kanali:

 1. BBC One
 2. BBC Two
 3. CBBC
 4. BBC Four
 5. BBC vijesti
 6. CBeebies
 7. BBC Three
 8. BBC Škotska
 9. S4C
 10. Parlament BBC
 11. BBC Alba
 12. Radio 1

TV emisije:

 • Red dužnosti
 • Ubijanje Eve
 • EastEnders
 • Treća brzina
 • QI
 • Baptiste
 • Utakmica dana
 • žrtva
 • Bijelo zlato
 • Tjelohranitelj
 • Panorama
 • Plava planeta 2
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 87

Adblock
detector