Kako gledati Black Mirror sezonu 5 putem interneta s bilo kojeg mjesta

Kako gledati Black Mirror sezonu 5 na mreži


Cijelu petu sezonu Crno ogledalo izlazi 5. lipnja. Prethodne sezone dodane su Netflixu u 12:00 PST (3:00 EST / 8 AM BST), a nema razloga da sumnjamo da će išta biti drugačije. Nije baš uhvaćen? Ima još puno vremena za gledanje sezona 1–4 (i naravno, prva epizoda "odaberite svoju avanturu", BanderSnatch), a u nastavku ćemo vam priopćiti kako strujati svaku epizodu Crno ogledalo online besplatno.

Preporučujemo samo službene izvore. Dok sjenovita mjesta za streaming napreduju na neslužbenim prijenosima popularnih emisija, savjetujemo im da ih ne upotrebljavate. Za početak, oni često nude videozapise s niskom razlučivosti, a da im stvar bude još gora, njihov se sadržaj može u bilo kojem trenutku ukloniti zbog kršenja autorskih prava. Možete gledati Crno ogledalo besplatno, pa nema razloga koristiti neovlaštene izvore.

Crno ogledalo primarno će se prikazivati ​​na Netflixu, streaming servisu zaključanom u regiji. Ako ovo pokazuje nije dostupan u verziji Netflixa u vašoj zemlji, trebat će vam VPN da biste ga gledali.

Kako strujati Black Mirror sezona 5 na mreži

Za većinu ljudi to će biti lako strujanje Crno ogledalo sezona 5 na mreži. Koliko mi znamo, Netflix će ovu emisiju objaviti na globalnoj razini, tako da biste uvijek trebali gledati, čak i ako putujete između zemalja.

Nemojte paničariti ako već nemate Netflix račun: ova usluga dolazi s jednomjesečnom besplatnom probom. Sa samo 23 epizode ukupno, trebali biste imati dovoljno vremena za gledanje cijele emisije. Nemate pravo na besplatno suđenje ili vam treba malo više vremena? Cijene Netflixa razlikuju se ovisno o vašoj lokaciji, ali općenito, možete očekivati ​​da ćete za standardnu ​​pretplatu plaćati oko 8,35 USD mjesečno.

Zašto ne mogu gledati Black Mirror na Netflixu?

Netflix je povremeno dopustio međunarodnim mrežama da emitiraju svoje revije u određenim zemljama (Kula od karata na primjer, pokazao je Sky u Njemačkoj). Uz to, postoji nekoliko zemalja u kojima Netflix nije dostupan (Kina, Sjeverna Koreja, Krim i Sirija). To znači da neće svi moći gledati Crno ogledalo na Netflixu. Trenutno nema potvrđenih međunarodnih emitera osim Netflixa, ali ne škodi vam da budu pripremljeni za svaki slučaj.

Možete koristiti VPN da biste spofitirali svoju lokaciju i pristupili verziji Netflixa druge zemlje u inozemstvu. Ova će vam metoda čak omogućiti da se prijavite na Netflix u zemljama u kojima obično nije dostupan (mada ćete morati kupiti poklon karticu s valutom države na kojoj se nalazi vaš VPN poslužitelj).

Još nemate VPN? Preporučujemo ExpressVPN. Ovaj brzi VPN nudi preko 3000 poslužitelja u 94 zemlje i može deblokirati brojne popularne platforme, uključujući Netflix US, Amazon Prime Video i Hulu u inozemstvu. Najbolje od svega, jer ExpressVPN ima 30-dnevno jamstvo povrata novca, možete ga isprobati bez rizika. Ako niste zadovoljni ili vam je potreban samo VPN Crno ogledalo, možete otkazati kako biste primili puni povrat.

Kako deblokirati Netflix u inozemstvu putem VPN-a

Ako je Netflix blokiran u vašoj zemlji ili Crno ogledalo nije dostupno u vašoj regionalnoj biblioteci, ta ograničenja jednostavno možete zaobići VPN-om. Slijedite korake u nastavku za strujanje Crno ogledalo sezona 5 s bilo kojeg mjesta:

 1. Prvo se prijavite za odgovarajući VPN. Gore smo već spomenuli ExpressVPN, ali NordVPN i CyberGhost dvije su izvrsne, jeftine alternative.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN softver. Obično postoje aplikacije za nekoliko različitih operativnih sustava, stoga pribavite pravu za svoj uređaj.
 3. Spajanje na poslužitelj u zemlji u kojoj Crno ogledalo nalazi se na Netflixu. Većina glavnih VPN-ova može deblokirati Netflix US, pa preporučujemo korištenje američkog poslužitelja.
 4. Prijavite se i pokušajte reproducirati video.

Trebalo bi početi odmah, ali možda ćete vidjeti pogrešku Čini se da koristite deblokator ili proxy. Isključite bilo koju od ovih usluga i pokušajte ponovo.”Očistite kolačiće i predmemoriju, a zatim osvježite stranicu. Ako i dalje ne radi, za daljnju podršku kontaktirajte svog drugog poslužitelja ili kontaktirajte svog VPN pružatelja usluga.

Je li Black Mirror dostupan na Amazon Prime?

Nažalost ne. Trenutno je Netflix jedina ponuda usluga streaminga Crno ogledalo, a s obzirom na uspjeh emisije, malo je vjerojatno da će se to uskoro promijeniti. S druge strane, Netflix je dostupan u više zemalja nego Amazon Prime Video, pa je lakše gledati Crno ogledalo prilikom putovanja.

Što znamo o sezoni 5 Crnog zrcala?

Netflix je nedavno objavio trailer za petu sezonu Crno ogledalo a čini se da bi ovu seriju do sada moglo biti najteže gledati. Nova sezona, poput one prije nje, staviće naše mikroskope u odnos s tehnologijom i postaviti pitanja o moralnosti i etičnosti buduće tehnologije. U nastavku smo dali kratak pregled sve tri nadolazeće epizode:

 • Upadljivi vipersi: Kombinacija aplikacija za upoznavanje i sposobnost pregledavanja starih sjećanja (posljednji put viđena u „Cijeloj povijesti vas“) uzrokuju probleme u bračnoj vezi.
 • paramparčad: Čovjekova frustracija oslanjanjem svijeta na tehnološke rezultate u oružanom obračunu s policijom.
 • Rachel, Jack i Ashley Too: Kućna pomoćnica u stilu Alexa stiče osjećaj kad popstar na kojem temelji temelji počne sumnjati u sebe.

Crna zrcala sezone pet uloga

Crno ogledalo oduvijek je imao prepoznatljiva lica i peta sezona neće biti drugačija. U nastavku ćete naći neke poznate ličnosti koje su se pojavile u najavama za najavljivanje, ali sigurno postoje dodatni nastupi o kojima nećemo znati dok epizode ne budu objavljene.

 • Miley Cyrus
 • Anthony Mackie
 • Andrew Scott
 • Damson Idris
 • Nicole Beharie
 • Madison Davenport
 • Pom Klementieff
 • Topher Grace
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 12