Kako gledati britanski film Got Talent: The Champions uživo

Kako uživo gledati BGT The Champions

Britanija ima talente prvaka premijerno će se dogoditi u 20:00 BST (12:00 PST / 15:00 EST). Ukupno će biti šest epizoda, što znači da će se predstava završiti 5. listopada, zabraneći bilo kakva nepredviđena odgađanja. U nastavku ćete pronaći sve što trebate znati, uključujući način stvaranja uživo BGT: Prvaci online iz inozemstva.

Napomena: Savjetujemo fanovima da se drže dalje od natjecateljskih Twitter računa jer je ovaj show unaprijed snimljen i pobjednički čin već je dodao fotografije sebe kako drže trofej.

Ovaj će post preporučivati ​​samo službene izvore. S obzirom na popularnost Britanija ima talent, vjerovatno će biti dostupni nelicencirani protoci. No to su obično uspavane i nude samo videozapise s niskom razlučivošću. Uz to, struje trećih strana mogu se trenutačno upozoriti na kršenje autorskih prava zbog kršenja autorskih prava. Možete pogledati svih šest epizoda Britanija ima talent: Prvaci online besplatno, ionako nema razloga da pribjegavamo neovlaštenim, nepouzdanim strujama.

Nažalost, još nisu najavljeni međunarodni emiteri. To znači da će vam trebati VPN za gledanje Britanija ima talent: Prvaci izvan Velike Britanije.

Kako strujati britanski Got Talent: Pobjednici u inozemstvu s VPN-om

Nikada prije niste koristili VPN i niste sigurni gdje započeti? Ne brini; u nastavku, pokazat ćemo vam kako deblokirati i strujati Britanija ima talent: Prvaci iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Evo kako gledati Britanija ima talent: Prvaci na mreži u inozemstvu s VPN-om:

 1. Prvo se prijavite za VPN koji može deblokirati ITV Hub. Posebno preporučujemo ExpressVPN, ali ako tražite jeftinu alternativu, NordVPN i CyberGhost oba su jaka izbora.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju, vodeći računa o tome da dobijete odgovarajuću verziju za svoj uređaj.
 3. Povežite se s jednim od vaših poslužitelja na VPN-u. Ako koristite škotski poslužitelj, i dalje ćete ga moći gledati, iako će biti on STV Player umjesto ITV Hub.
 4. Sada, stvorite ITV Hub račun. Od vas će se tražiti vaš poštanski broj, ali ITV zapravo ne provjerava živite li tamo ili ne, pa će raditi bilo koji važeći britanski poštanski broj.
 5. Na kraju, pokušajte nešto gledati. Vaš se videozapis treba odmah učitati, ali ako vidite pogrešku ("Oprosti! Ovaj videozapis trenutno nije dostupan"), Očistite predmemoriju i kolačiće, a zatim ponovno učitajte stranicu.
  Как да гледате Arrow Season 8 онлайн в чужбина (извън САЩ)

Kako gledati britanski film Got Talent: The Champions besplatno na UK TV-u

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

ITV je jedina mreža koja prikazuje BGT: Prvaci u Ujedinjenom Kraljevstvu. To znači da možete svaku epizodu gledajte uživo i besplatno na ITV Hub-u (ili STV Player ako ste u Škotskoj). Nećete brinuti ni da će epizoda propustiti, jer će svaka biti dostupna na zahtjev 30 dana nakon emitiranja.

Zakon Britanije zahtijeva da imate TV licencu ako gledate bilo što kako je prikazano na TV-u. To znači da će vam trebati licenca za strujanje BGT: Prvaci uživo, ali ne na zahtjev. U svakom slučaju, ITV Hub ne provjerava imate li TV dozvolu ili ne i u potpunosti se oslanja na sustav časti.

ITV Hub i STV Player imaju zaključavanje regije i dostupni su samo u Velikoj Britaniji. Ako ste u inozemstvu, možete se prijaviti i gledati uobičajeno spajanjem na britanski VPN poslužitelj. Nemate VPN? ExpressVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca tako da ga možete koristiti za streaming prvih nekoliko epizoda Britanija ima talent: Prvaci bez rizika i zatražite povrat novca ako niste impresionirani.

Po čemu se ovaj show razlikuje od britanskog Got Talenta?

Redovni Britanija ima talent natjecanje traje puno duže vrijeme od verzije prvaka, a trajalo je mjesecima, umjesto samo šest tjedana. To je zato što se djela prvo moraju na audiciji, a onda prođu u sljedeći krug i, na kraju, natječu jedni protiv drugih. BGT: Prvaci, s druge strane, bit će značajni natjecatelji iz prethodnih sezona, u potpunosti uklanjajući potrebu za audicijama.

Osim ove, struktura emisije ostaje u velikoj mjeri nepromijenjena. Kao i uvijek, Simon Cowell, Amanda Holden, David Walliams i Alesha Dixon sudit će djela, a And i Dec će predstaviti.

  Как смотреть ITV в США

Međutim, to ne znači da će obožavatelji znati točno što očekivati. Dok je većina sudionika bila na Britanija ima talent u nekom su trenutku neki gotovo nepoznati u Velikoj Britaniji, uključujući Američki talentPropovjednik Lawson i Australija ima talentBonnie Anderson.

Tko su sudionici?

Ukupno 45 djela iz Britanija ima talent i 14 njegovih međunarodnih spin-off-a sudjelovat će. Oni će se uvoditi, devet tjedno, dok ostane samo nekolicina djela. Akti prvog tjedna su sljedeći:

 • Ashleigh i Sully, pas i njegov trener
 • Bad Salsa, ples salsa iz Indija ima talent
 • Bello & Annaliese Nock, dvojac iz sjene Američki talent
 • Boogie Storm, plesna skupina
 • Connie Talbot, pjevačica
 • Kseniya Simonova, umjetnica iz pijeska iz Ukrajinski ima talent
 • Nelson blizanci, komičari iz Australija ima talent
 • Paul Potts, operni pjevač
 • Sveta Riana, iluzionistica iz Azija ima talent

About the author

Comments

 1. aju snimiti, a zatim se emitiraju u tjednim epizodama. Britanija ima talent: Prvaci je također drugačiji jer se natječu samo pobjednici prethodnih sezona, što znači da su svi sudionici već dokazali svoj talent. Također, ova verzija ima drugačiji format ocjenjivanja, gdje se sudionici natječu u grupama i samo jedan pobjednik iz svake grupe ide u finale. Tko su sudionici? Sudionici u Britanija ima talent: Prvaci su pobjednici prethodnih sezona, uključujući Susan Boyle, Paul Potts, Ashleigh i Pudsey, i mnoge druge. Ovo je prilika da se ponovno upoznate s nekim od najtalentiranijih ljudi koji su ikad nastupili u showu. Očekujte nevjerojatne plesne točke, pjevače, akrobate i mnoge druge izvedbe koje će vas ostaviti bez daha. Ne propustite ovaj nevjerojatan show i pogledajte ga na ITV Hub-u ili STV Playeru ako ste u Velikoj Britaniji, ili koristite VPN ako ste u inozemstvu.

Comments are closed.