Kako gledati CMA nagrade 2019 putem interneta s bilo kojeg mjesta

Kako gledati 53. CMA nagrade besplatno putem VPN-a (1)


53. godišnje nagrade CMA emitirat će se uživo Srijeda, 13. studenog u 20 sati EST i 19:00 CST. Emitirat će se i u 20 sati PST, ali to neće biti prijenos uživo. U nastavku ćemo objasniti kako besplatno možete gledati CMA Awards 2019 na mreži. Možete i saznati najbolje VPN-ove koje koristite za gledanje događaja s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Preporučujemo samo službene izvore za gledanje nagrada CMA 2019. Neovlašteni streamovi su česti, ali riskiraju da vas zbog kršenja autorskih prava odvedu izvan mreže. Vjerojatno ćete također smatrati da su lošije kvalitete s videozapisima male rezolucije, kao i prevelikim količinama punjenja i zaostajanja. Međutim, besplatno možete gledati nagrade CMA na mreži putem interneta, tako da nema potrebe gubiti vrijeme na nepouzdane, neslužbene izvore.

CMA nagrade će se prikazivati ​​samo na platformama s zaključanom regijom. To znači treba vam VPN da biste mogli uživo prenositi događaj iz inozemstva.

Kako gledati CMA Awards 2019 na mreži besplatno

Za besplatno gledanje nagrada CMA na mreži, morat ćete postaviti VPN. Ne brinite ako nikad prije niste koristili VPN, to je vrlo jednostavno i provest ćemo vas korak po korak.

Evo kako gledati CMA Awards 2019 putem Interneta bez ikakvog mjesta:

  1. Prijavite se kvalitetnom VPN uslugom. Preporučujemo ExpressVPN. Međutim, CyberGhost i NordVPN također su izvrsni za deblokiranje i nude izvrsnu vrijednost.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za uređaj s kojeg želite gledati CMA nagrade.
  3. Otvorite svoju VPN aplikaciju ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u Australiji. Ovo će vam pružiti australijsku IP adresu, koja vam omogućuje da deblokirate platformu 9GEM za 9 stream sada u inozemstvu.
  4. Idite u 9Now i prijavite se za besplatni račun, pružajući tražene osobne podatke (uključujući australski poštanski broj - bilo koji posao). Odaberite live stream koji bi sada trebao biti deblokiran.
  5. Još imate problema? Pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika. Možete se povezati i s drugim poslužiteljem ako je IP adresa koju koristite na crnoj listi.

Preporučujemo vam unaprijed provjerite funkcionira li vaš VPN s 9Now (ili bilo kojom drugom platformom) CMA Awards. To vam daje vrijeme da se obratite korisničkoj podršci svog VPN-a radi dodatnih uputa, ako je potrebno. Također smanjuje rizik da ćete propustiti događaj u tijeku uživo.

Kako gledati CMA Awards 2019 besplatno na australijskoj TV

australija zastava

Jedini način za gledanje CMA Awards 2019 online bez kabela je na 9GEM. Možete uživo prenositi australski kanal slobodnog zraka putem njegove 9Now internetske platforme. Imajte na umu da ćete za gledanje uživo morati prijaviti besplatan račun. Zbog toga morate unijeti svoju adresu e-pošte i stvoriti zaporku. Trebat ćete unijeti i svoje ime, datum rođenja i poštanski broj (bilo koji australski poštanski broj).

Da biste mogli gledati uživo simulirano emitiranje CMA nagrada 9Now, morat ćete se povezati s VPN serverom u Australiji. Razlog za to je taj 9 Sadržaj je ograničen na regiju i dostupan je samo u Australiji. Možete isprobati ExpressVPN uz 9Now bez rizika zahvaljujući VPN-ovoj 30-dnevnoj garanciji povrata novca. Ako niste zadovoljni, možete zatražiti puni povrat sve dok ste još u roku od 30 dana.

Gdje drugdje mogu gledati nagrade CMA na mreži?

Iako postoje brojni drugi načini za gledanje nagrada CMA na mreži, svi zahtijevaju da imate kablovsku televiziju ili plaćate mjesečnu pretplatu. Nadalje, neki su prikazani u ponavljanju, a ne prijenose uživo. Ako ne vidite svoju zemlju na popisu u nastavku, pogledajte ovaj popis međunarodnih emisija:

NAS

Zastava SAD-a

Nagrade CMA, ABC emitira od 2006. godine. Gledanje uživo zahtijeva prijavu kod davatelja kablovske televizije. Međutim, ako nemate pretplatu za kablovsku televiziju, imate i mogućnost gledanja putem sljedećih usluga streaminga: AT&T TV (od 59,99 USD mjesečno), Hulu (44,99 USD mjesečno) i YouTube TV (49,99 USD mjesečno).

Iako je ABC dostupan i na PlayStation Vueu, imajte na umu da se usluga treba zatvoriti u siječnju 2020. Također je vrijedno znati da je ABC sadržaj blokiran i dostupan samo u SAD-u. Možete ga gledati u inozemstvu dobivanjem američke IP adrese putem VPN-a.

Kanada

Kanadska zastava

Uslijedit će prijenos uživo s CMA Awards 2019 uživo CTV2. Međutim, morat ćete se prijaviti kod svog davatelja kablovske televizije da biste događaj gledali uživo. Nadalje, postoje zemljopisna ograničenja, što znači da ne možete gledati iz inozemstva bez povezivanja s poslužiteljem u Kanadi.

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Glavna opcija za gledanje nagrada CMA na UK TV je na BBC Four. Međutim, važno je to znati ovo će biti samo jednočasovno emitiranje 22. novembra, više od tjedan dana nakon što se događaj odvija. Možete uživo prenositi BBC Four putem BBC iPlayera. Iako je ovo besplatno, ipak morate stvoriti račun. Konkretno, morat ćete navesti svoju adresu e-pošte, datum rođenja i poštanski broj (svaki britanski poštanski broj je prihvaćen). Zbog činjenice da je sadržaj BBC iPlayera geografski ograničen, trebat će vam britanska IP adresa da biste ga gledali izvan Velike Britanije.

Što bih trebao znati o 53. nagradama CMA?

53. dodjela nagrada Country Music Association održat će se u Bridgestone Areni u Nashvilleu. Poznat i kao CMA Awards, događaj će biti domaćin Carrie Underwood. Na njoj će biti i posebni gosti, uključujući Reba McEntire i Dolly Parton.

Za nagrade CMA izglasava 7.400 članova Country Music Association. To uključuje voditelje glazbe, umjetnike i glazbenike. Neke od nagrada na događaju uključuju "Zabavnik godine", "Album godine", "Glazbeni video godine" i "Novi izvođač godine". Potpuni popis nominiranih za nagrade možete pronaći na službenom web mjestu CMA Awards.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6