Kako gledati Doctor Who Series 11 u inozemstvu (izvan Velike Britanije)

Želite gledati Liječnik koji je sezona 11 iz inozemstva (izvan Velike Britanije)? U nastavku ćemo objasniti kako možete strujati Liječnik koji je online besplatno izvan Ujedinjenog Kraljevstva i najbolje VPN-ove koje možete koristiti. To će vam omogućiti da zaobiđete geo-ograničenja i prijenos uživo 11 serije Liječnik koji je iz SAD-a, Francuske, Njemačke, Španjolske ili bilo kojeg drugog svijeta.

Kako gledati doktora koji online iz inozemstva

Liječnik koji je11. sezona započela je 7. listopada i završit će 9. prosinca s dodatnom posebnom epizodom koja će se emitirati na Božić. Nove epizode emitiraju se svake nedjelje, obično oko 18:45 BST (10:45 AM PST / 13:45 EST), iako će se sljedeći tjedan emitirati u 18:55. U nastavku ćemo objasniti gdje možete gledati svaku epizodu uživo.

Važno je napomenuti da preporučujemo samo službene izvore. Liječnik koji je je fenomen znanstvene fantastike i kao rezultat toga sigurno postoje nelicencirani tokovi. Međutim, to su često nekvalitetni i skloni preuzimanju iz programa prijenosa. Kao što to može gledati bilo tko s licencom za UK Liječnik koji je besplatno, stvarno nema razloga za upotrebu neslužbenih strujanja.

Najbolji VPN za doktora koji: ExpressVPN

ExpressVPN pojačati

VPN-ovi su među najjednostavnijim načinima zaštite vaših mrežnih aktivnosti od znatiželjnih očiju. Osim što kriptiraju vaš promet, omogućuju vam povezivanje s poslužiteljima diljem svijeta i zaobilaženje geo-ograničenja kako biste mogli pristupiti svojim uobičajenim streaming uslugama iz inozemstva. Preporučujemo ExpressVPN: to je brzi VPN s više od 2.000 poslužitelja koji se protežu u 94 zemlje. Najbolje od svega je što može pouzdano deblokirati platforme poput Netflixa, BBC iPlayera i Amazon Prime Video.

Prijavljivanje je jednostavno i traje samo nekoliko minuta. Jednostavno odaberite željenu duljinu pretplate (mjesec dana, šest mjeseci ili godinu dana) i izvršite uplatu. Ovo započinje probno razdoblje od 30 dana i ako smatrate da usluga nije zadovoljavajuća, možete je otkazati i dobiti potpuni povrat novca, bez ikakvih pitanja. Ovo jamstvo povrata novca također znači da kratkoročno možete učinkovito koristiti ExpressVPN besplatno, ako idete na godišnji odmor u inozemstvo.

EKSKLUZIVNI POPUST: Uštedite 49% i ostvarite dodatna tri mjeseca besplatno uz godišnju pretplatu ExpressVPN-a.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

Kako deblokirati doktora koji u inozemstvu s VPN-om

Nikada prije niste koristili VPN? Ne morate paničariti - deblokiranje usluga s ograničenom geološkom oznakom je jednostavno. Evo kako gledati doktora koji ima VPN:

  1. Prvo se registrirajte kod renomiranog dobavljača VPN-a. Gore smo spomenuli ExpressVPN, ali NordVPN i CyberGhost su jeftine alternative, visoke performanse.
  2. Instalirajte VPN softver. Za najpopularnije operativne sustave postoji drugačija verzija pa pripazite da preuzmete pravu.
  3. S popisa u nastavku odaberite odgovarajući izvor.
  4. Povežite se s jednim od svojih VPN poslužitelja u odgovarajućoj zemlji. Na primjer, trebat će vam britanski poslužitelj za deblokiranje BBC iPlayera ili američki poslužitelj za deblokiranje BBC America.
  5. Pokušajte učitati video s web mjesta. Nakon što ponovno učitate stranicu, trebala bi se početi reproducirati gotovo odmah, a sve pogreške trebale bi nestati.

Dobro je proći prethodno navedene korake Liječnik koji je zapravo dolazi. Na ovaj način, ako naiđete na poteškoće, imat ćete još puno vremena za kontaktiranje korisničke podrške vašeg VPN-a. BBC koristi posebno stroge mjere geo-ograničenja, pa kao takav vaš VPN možda neće raditi povremeno. U tim slučajevima korisnička podrška može vas često uputiti na poslužitelj koji i dalje može deblokirati BBC-jeve usluge.

Gdje gledati doktora koji online

Liječnik koji je je izuzetno popularna serija, i kao rezultat, emitira se istovremeno u nekoliko zemalja širom svijeta. U nastavku ćemo vam priopćiti kako podesiti bez obzira u kojoj zemlji živite.

SAD

Zastava SAD-a

Gledatelji Mericana mogu na zahtjev potražiti svaku epizodu od druge sezone nadalje BBC America. Epizode iz 11. sezone učitavaju se nekoliko sati nakon što završe emitiranje na britanskoj televiziji.

Nije potrebna registracija ili plaćanje, iako ćete za gledanje morati biti u Americi ili biti povezani s američkim poslužiteljem. Pokušaj strujanja sadržaja izvan Sjedinjenih Država rezultira sljedećom pogreškom: "Geografska ograničenja - ovaj sadržaj nije dostupan na vašoj lokaciji”.

Možete emitirati i nove epizode uživo, iako ćete se prethodno morati prijaviti s pojedinostima davatelja kablovskih usluga. Ako nemate kablovsku TV, to nije problem: možete se prijaviti i putem svoje pretplate na DirecTV Now ili FuboTV.

Kanada

zastava Kanade

U Kanadi, Liječnik koji je može se prenositi uživo uživo Prostor. Da biste gledali prijenos uživo, trebat će vam pretplata na kablovsku televiziju, jer je trenutno nemoguće prijaviti se nijednom uslugom koja se nalazi na vrhu.

Čak i ako nemate kabel, i dalje je moguće gledati na zahtjev. Doduše, dostupne su samo epizode standardne definicije iz serije 11, ali ne morate se prijaviti da biste ih gledali. Nove se epizode dodaju u biblioteku na zahtjev nekoliko sati nakon što završe emitiranje, tako da nećete morati predugo čekati da biste ih uhvatili.

Svemirski geo blokira njegov sadržaj, što znači da će vam trebati VPN za gledanje ako ste izvan Kanade. Strani posjetitelji prikazuju pogrešku preglednika ("Ovaj sadržaj nije dostupan za pregled u vašem pregledniku”) Umjesto za geo-ograničenje, ali to nestaje ako ste spojeni na kanadski poslužitelj.

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

streaming Liječnik koji je u Velikoj Britaniji je vrlo jednostavno: samo ga gledajte uživo BBC iPlayer. Prethodno ćete morati otvoriti račun, ali ovo je besplatno i traje samo minutu. Trebali biste napomenuti da za zakonski morate imati valjanu UK TV licencu za gledanje. Međutim, ne postoji stvarni postupak provjere, tako da se ova usluga uglavnom oslanja na sustav časti.

Kao i kod gore navedenih usluga, epizode su dostupne na zahtjev neposredno nakon emitiranja. No BBC iPlayer nudi jednu značajku na kojoj većina streaming platformi nema: mogućnost gledanja sa audio opisima ako ste oštećeni vidom.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za BC iPlayer

Australija

australija zastava

abeceda čini nove epizode Liječnik koji je besplatno dostupan, bez registracije, svima u Australiji. Opet, ova usluga geoblokira njezin sadržaj, pa ćete morati gledati australijski poslužitelj da biste ga gledali iz inozemstva.

Dok ABC možete prenositi uživo, nove epizode dostupne su na zahtjev i onima koji su propustili emitiranje. Najnovija epizoda dodaje se u biblioteku na zahtjev odmah nakon emitiranja na TV-u. Vrijedi napomenuti da iako je sezona 11 dostupna na zahtjev, možete uhvatiti sezonu 1-10 na Netflixu.

Ostale lokacije

Ako živite u zemlji koja ne govori engleski jezik, vaše mogućnosti su daleko više ograničene. Ako nema lokalnog emitiranja Liječnik koji je, i nije uključen u biblioteku Netflixa vaše zemlje, možda ćete biti prisiljeni da kupite prethodne sezone ili epizode pojedinačno na platformama kao što su Google Play, iTunes ili Amazon.

Ako vaša zemlja ima televizijsku postaju koja vam omogućuje gledanje Liječnik koji je besplatno (poput Kanade ili Australije), ali trenutno ste u inozemstvu, još uvijek se možete prilagoditi povezivanjem s jednim od svojih VPN-ovih poslužitelja u relevantnoj zemlji.

Mogu li prenositi Doctor Who s besplatnim VPN-om?

Besplatni VPN-ovi mogu se činiti jednostavnim načinom zaštite na mreži, ali imaju nekoliko nedostataka koje premium usluge nemaju. Na primjer, besplatne usluge imaju više korisnika, a manje poslužitelja za širenje tereta. To rezultira dugim vremenima učitavanja, mucanjem videa i potencijalno čak sporadičnim prekidima veze. Ovi faktori čine besplatne VPN-ove lošim izborom za streaming HD videozapisa u živo. Nadalje, te su usluge često prve na crnoj listi popisa strujanja, tako da nisu dugoročno pouzdane..

Kako si besplatni VPN može priuštiti rad? Iako ne plaćate u gotovini, tvrtki i dalje pomažete u ostvarivanju profita. Sakupljajući podatke o vašoj aktivnosti pomoću kolačića za praćenje, ove tvrtke mogu sastaviti vrlo detaljan dosje o vašim navikama pregledavanja. To je već dovoljno invazivno, ali neki čak prodaju ove podatke trećim osobama bez vašeg znanja. Kao rezultat toga, mogli biste ustanoviti da upotreba besplatnog VPN-a zapravo smanjuje vašu internetsku sigurnost umjesto da je poboljša.

Na kraju, nema garancije da je VPN koji koristite siguran. Otkriveno je da je barem jedna velika trgovina aplikacija domaćin desetaka navodnih besplatnih VPN-ova koji zapravo uključuju zlonamjerni softver ili u nekim slučajevima zapravo ne kriptiraju vaš promet. Čak su i poznati poznati besplatni VPN-i uhvaćeni kako zloupotrebljavaju povjerenje svojih korisnika, s obzirom da je jedan za njih prodavao propusnu korisničku propusnost radi profita..

Najbolji način da ostanete sigurni na mreži je korištenje uglednog VPN-a s provjerenom evidencijom zaštite privatnosti korisnika.

Doktor koji sezonu 11 promijenio je promjene

Gledajte doktora koji žive u inozemstvu s VPN-om

2018 je značajna godina za Liječnik koji je. Sezona 11 obilježava prvi put kada je Doktora glumila žena i po svemu sudeći, njezin je nastup u prvoj epizodi bio izniman. Jodie Whittaker iz ovog serijala glumi titulu, ali ona nije jedini dodatak koji emisija glumi.

Kao i uvijek, Doktor će putovati s grupom pratitelja. Ovaj put su to Graham (Bradley Walsh, od Ulica krunidbe i Potjera slava), Ryan (Tosin Cole - Ratovi zvijezda: Sila se budi) i Yasmin (Mandip Gill - Hollyoaks, liječnici).

Čekaj - serija 11? Zar nije liječnik koji stvarno stari?

Iako je ovogodišnja serija poznata kao sezona 11, zapravo je sezona 37. Liječnik koji je započeo je davne 1963. godine i trajao je 26 sezona do 1989. Nakon tog trenutka, fanovi su čekali 16 godina da se emisija vrati, s Christopherom Ecclestonom u glavnoj ulozi.

Od tada dolazi svake godine nova serija, osim 2009., kada je periodično objavljeno pet posebnih epizoda. Čini se da će se ovaj put nastaviti u nedogled otkad je oživio Liječnik koji je bio je uspjeh za BBC i na lokalnoj i na međunarodnoj razini.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

Adblock
detector