Kako gledati Doctor Who sezone 12 online besplatno

Kako gledati Doctor Who sezone 12 online besplatno

Doktor koji je ove godine učinio nešto drugačije, riješivši se praznika posebnog u korist početka svoje dvanaeste sezone. Navijači sada mogu uhvatiti novu epizodu svake nedjelje u 18:55 GMT u Velikoj Britaniji (ili 20:00 EST / 17:00 PST ako ste u Sjevernoj Americi). Pročitajte dalje kako biste saznali kako strujati Doktor koji sezonu 12 žive iz inozemstva.

Napominjemo da ćemo samo preporučiti službene izvore za Liječnik koji je sezona 12. S obzirom na to koliko je popularna ova emisija, nelicencirani tokovi gotovo su neizbježni, ali savjetujemo da ih ne koristite. Za početak imaju videozapise vrlo loše kvalitete, a vlasnike autorskih prava obično brzo skidaju neovlaštene streamove. Srećom, nema potrebe pribjegavati sjenovitim, nepouzdanim izvorima jer možete gledati cijelu dvanaestu sezonu Liječnik koji je online besplatno.

Dvanaesta sezona od Liječnik koji je prikazivat će se samo na streaming platformama s zaključanom regijom. Kao takav, trebat će vam VPN da biste gledali putujete li u inozemstvo, a nema službenog lokalnog emitera.

Kako živjeti stream doktor Tko je u inozemstvu besplatno s VPN-om

Većina servisa za strujanje dostupna je samo u određenim zemljama. Kada se povežete s VPN-om, davatelj usluga streaminga vidi samo IP adresu VPN poslužitelja koji koristite. Budući da možete odabrati u kojoj se zemlji nalazi vaš VPN poslužitelj, možete prevariti svoju lokaciju i koristiti usluge koje su prethodno bile nedostupne u vašoj zemlji.

Evo kako gledati dr. Tko u inozemstvu:

  1. Prije svega, prijavite se na odgovarajući VPN. Preporučujemo ExpressVPN iako su CyberGhost i NordVPN izvanredne, jeftine alternative.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju. Pojavit će se nekoliko različitih verzija za različite platforme, pa pripazite da nabavite pravu.
  3. Prijavite se i povežite se s poslužiteljem na željenom mjestu. Na primjer, koristili biste britanski poslužitelj za deblokiranje britanskih streaming usluga kao što je BBC iPlayer.
  4. Posjetite web mjesto koje želite deblokirati. Trebali biste moći gledati sadržaj bez ikakvih problema, ali ako ne, pokušajte očistiti kolačiće i ponovno učitati stranicu. Možda biste trebali isprobati i drugi poslužitelj u slučaju da je onaj koji koristite na crnoj listi.
  5. To je to, sada možete gledati Dr Who iz inozemstva i povezivati ​​se s kućnim streaming uslugama kao normalno.

Liječnik koji je posebna će se emisija uživo, što znači da je od vitalne važnosti da se osigurate da vaš VPN radi prije vremena. Ovaj pristup osigurava da ćete imati dovoljno vremena za pomoć (ako je potrebno) od strane korisničkog tima za podršku VPN-a i znači da nećete propustiti početak epizode zbog neočekivanih tehničkih problema.

Kako gledati Doctor Who besplatno na UK TV

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Britanski navijači mogu potok Liječnik koji je uživo od 18:55 GMT na BBC iPlayeru. Ova je usluga potpuno besplatna za korištenje, iako ćete morati otvoriti račun prije nego što bilo što gledate. Ne brinite ako propustite epizodu; Također će biti dostupne na zahtjev nekoliko sati nakon emitiranja.

Britanski zakon zahtijeva da imate TV licencu ako gledate bilo što na BBC iPlayeru. Međutim, suprotno uvriježenom mišljenju, BBC iPlayer ne traži da unesete broj TV dozvole. Jednostavno vas zanima imate li licencu ili ne i ne potvrđuje odgovor na bilo koji način.

BBC iPlayer ima ugrađene posebno stroge mogućnosti zaključavanja regije, a mnogi VPN-ovi se trude da ga deblokiraju. Ipak, možemo potvrditi da ExpressVPN i dalje radi. Još bolje, ova usluga dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, što znači da možete isprobati bez rizika i zatražiti potpuni povrat novca ako niste zadovoljni.

Gdje drugdje mogu strujati doktora koji je sezona 12 online?

Liječnik koji je možda je britanski show, ali ima posvećenu legiju obožavatelja raširenih po cijelom svijetu. Ako se nalazite izvan svoje matične zemlje, i dalje se možete povezati s uobičajenim servisima za streaming putem VPN-a.

Pogledajte u nastavku kako biste saznali koja mreža prikazuje sezonu 12 u vašoj zemlji:

SAD

Zastava SAD-a

Prikazivat će se BBC America Liječnik koji je sezona 12, ali postoji ulov. Besplatna je samo prva epizoda i da biste gledali bilo koje buduće epizode (ili bilo koje prethodne sezone), morat ćete se prijaviti s podacima svog davatelja kabela..

Srećom, BBC America također podržava pregršt vrhunskih usluga (fuboTV, Philo i YouTube TV) tako da je i dalje moguće Gledati Liječnik koji je bez kabla. Svaka od ovih usluga uključuje besplatnu probnu verziju, tako da, ako nemate ništa protiv čekanja, možete se prijaviti, strujati Liječnik koji je, i otkažite u roku od tjedan dana da se ne naplati. U suprotnom, preporučujemo upotrebu Phila, jer je cijena od 20 USD mjesečno najjeftiniji način gledanja.

Gore su postavljene platforme i dostupne su samo u SAD-u. I dalje im možete pristupiti iz inozemstva spajanjem na američki VPN poslužitelj.

Kanada

Kanadska zastava

U Kanadi će se sezona 12 prikazivati ​​isključivo na CTV Sci-Fi-u. Ako vaš paket kabelske televizije već sadrži CTV kanale, jednostavno se možete prijaviti s podacima vašeg davatelja i strujati Liječnik koji je uživo u 20:00 EST / 17:00 PST svaki tjedan. Epizode su na zahtjev dostupne i ubrzo nakon završetka emitiranja, tako da nije velika stvar ako je propustite. Nažalost, ne postoji način da gledate CTV na mreži bez kabela.

CTV je geografski ograničen, što znači da ćete morati biti u Kanadi ili koristiti kanadski VPN poslužitelj prije nego što možete gledati bilo što.

Australija

australija zastava

Liječnik koji je emitira se u 19:31 AEDT svaki tjedan. Obožavatelji ga mogu besplatno gledati na ABC iView, a čak neće morati prvo stvoriti račun. Nove epizode bit će dostupne za streaming na zahtjev neposredno nakon emitiranja, a bit će dostupne otprilike mjesec dana.

Budući da je ova usluga struje ograničena zemljopisnim putem, trebat će vam VPN za gledanje izvan Australije.

Što navijači mogu očekivati ​​od Doctor Whoa, sezona 12?

Prvo stvari: Jodie Whittaker ponovit će svoju ulogu trinaeste inkarnacije liječnika. Premijera sezone 12, pod nazivom "Spyfall", vidjela je njezin pokušaj rušenja kriminalnog majstora dok je prisustvovao jednoj od njegovih zabava.

U međuvremenu, Yaz, Graham i Ryan susreću se s prijateljima i obitelji kod kuće, pružajući gledateljima dodatni uvid u njihov osobni život. To ne znači da će ove sezone biti sporije tempom, a s ogromnim klisurama na kraju prve epizode, ovo bi im mogla biti posljednja prilika da se opustite na neko vrijeme ...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 64

Adblock
detector