Kako gledati Endeavour 6 sezonu na mreži s bilo kojeg mjesta

Poduhvat sezone 6


Iako Nastojati Šesta sezona možda je završila s emitiranjem u Velikoj Britaniji, gledatelji u drugim dijelovima svijeta morat će pričekati malo duže. Primjerice, u SAD-u će prva epizoda biti prikazana 16. lipnja u 18:00 PST (9:00 PM EST). Ne brinite, međutim: u nastavku ćemo vam reći kako gledati svaku epizodu Nastojati šest sezona uživo, ma gdje bili.

Treba napomenuti da ovaj post preporučuje samo službene izvore. Popularne emisije poput Nastojati često su dostupne na sjenovitim web lokacijama za strujanje, ali savjetujemo da ih ne koristite. Videozapisi na takvim web lokacijama često su uspavani i niske rezolucije, a mogu ih se ukloniti zbog kršenja autorskih prava u svakom trenutku, što znači da možda nećete ni vidjeti kraj serije. U svakom slučaju možete besplatno strujati Endeavour, tako da nema ništa za dobivanje upotrebom nepouzdanih, neovlaštenih izvora.

Sve se usluge prikazuju Nastojati imaju regiju. Zbog toga će vam trebati VPN za pristup tim platformama iz inozemstva.

Kako gledati Endeavour sezonu 6 u inozemstvu s VPN-om

Deblokirajte geografski ograničene usluge streaminga lako je, čak i ako nikada prije niste koristili VPN. Samo slijedite korake u nastavku za strujanje Nastojati u inozemstvu:

  1. Započnite s prijavom na VPN ako već niste. Preporučujemo ExpressVPN, ali CyberGhost i NordVPN su izvrsne alternative po niskoj cijeni.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN softver. Većina nudi razne aplikacije za različite operativne sustave, stoga pripazite da nabavite odgovarajuću verziju za svoj uređaj.
  3. Odlučite koju od usluga ispod želite deblokirati.
  4. Povežite se s jednim od svojih VPN poslužitelja u željenoj zemlji. Na primjer, koristili biste britanski poslužitelj za deblokiranje ITV Hub-a ili američki poslužitelj za PBS.
  5. Pokušajte reproducirati videozapis na odabranoj usluzi. Treba se učitati odmah, ali ako nije, možda ćete moći ispraviti problem brisanjem predmemorije i kolačića, a zatim ponovno učitavanjem stranice.

Nastojati šesta sezona emitirat će se uživo, stoga je važno osigurati da vaš VPN funkcionira (koristeći gore navedene korake) prije početka emisije. Na ovaj način, ako ništa ne funkcionira kako ste očekivali, imat ćete dovoljno vremena za pomoć od VPN korisničkog tima za korisničku podršku i možda nećete morati propustiti početak premijere.

Kako besplatno strujati Endeavour na UK TV (ograničeno vrijeme)

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Britanski gledatelji mogu prenositi cijelu šestu sezonu Nastojati besplatno sada. Naći ćete sve četiri epizode Čvorište ITV, ali imajte na umu da epizode istječu 30 dana nakon što su prikazane na TV-u i još nije jasno kako ćete moći gledati nakon što se to dogodi.

Morat ćete stvoriti i račun prije nego što zaista možete koristiti ovu uslugu. To je prilično jednostavno, iako će se od vas tražiti da unesete britanski poštanski broj. Ne upotrebljava se za određivanje vaše lokacije i funkcionirat će bilo koji važeći poštanski broj u Velikoj Britaniji. Imajte na umu da će iako škotski korisnici biti preusmjereni na STV Player, Nastojati zapravo nije dostupan na ovoj platformi nakon što je uklonjen početkom travnja.

Želite gledati starije epizode? Iako Nastojati dostupan je na Amazon Prime Video, svaka epizoda košta 2,99 funti, a druga sezona je nedostupna. Međutim, iTunes vam trenutno omogućuje kupnju prethodnih sezona po 8,99 funti svake ili 29,99 funti za kompletnu kolekciju.

ITV Hub dostupan je samo u Engleskoj i Walesu. Ako ste u Škotskoj ili putujete u inozemstvo, još uvijek možete gledati Nastojati spajanjem na engleski VPN poslužitelj. Još nemate VPN? ExpressVPN dolazi sa 30-dnevna garancija povrata novca što znači da možete prenositi cijelu šestu sezonu bez rizika. Nakon toga, ako više niste zadovoljni ili vam više ne treba VPN, možete jednostavno otkazati i zatražiti potpuni povrat novca.

Kako besplatno gledati Endeavour na australijskoj televiziji

australija zastava

ABC će emitirati nove epizode Nastojati svakog petka u 20:31 AEST, od 7. lipnja. Ponovit će se sljedeći dan u 12:30, samo u slučaju da propustiš epizodu. ABC je potpuno besplatan za gledanje i čak ni ne morate stvoriti račun. Pored toga, epizode će biti dostupne na zahtjev kratko vrijeme nakon emitiranja.

S druge strane, u Australiji je gledanje sezona 1-5 putem interneta teže. trenutno, Nastojati nije dostupan na bilo kojem glavnom australskom streaming servisu, što znači da je vaša jedina opcija pojedinačna kupovina prošlih sezona na iTunes-u. Cijene variraju ovisno o sezoni, ali općenito, možete očekivati ​​da ćete platiti oko 15,99 AUD AUD.

ABC je geografski ograničen, pa ćete morati gledati bilo što u Australiji ili koristiti australski VPN poslužitelj..

Gdje drugdje mogu strujati Endeavour on-line?

Izvan Ujedinjenog Kraljevstva? Nema problema - u nastavku ćemo objasniti koji emiteri prikazuju Nastojati sezona 6 u drugim zemljama:

SAD

Zastava SAD-a

U Americi, Nastojati emitirat će se isključivo PBS od 21:00 EST 16. lipnja. Nažalost, PBS je mreža koja je u mogućnosti gledati, Nastojati dostupan je samo na mreži pretplatnicima Masterpiecea. To košta 5 USD mjesečno, a za prijavu će vam trebati kreditna kartica koja je povezana sa američkom adresom. Vrijedno je napomenuti da vam Masterpiece ne dopušta gledanje televizije uživo, ali nove će epizode biti dostupne na zahtjev ubrzo nakon završetka emitiranja na TV-u.

Također možete dodati dodatak Masterpiece svojoj pretplati na Amazon Prime Video. Ova metoda je nešto skuplja (5,99 dolara mjesečno), ali dolazi s jednotjednim besplatnim probnim vremenom. Ako možete pričekati do 7. lipnja kada su sve četiri epizode emitirane, moći ćete se prijaviti, gledati cijelu sezonu, a zatim otkazati kako biste izbjegli naplatu. Još bolje, američka knjižnica Amazon Prime Video trenutno uključuje svaku prethodnu sezonu Nastojati, što znači da je lako nadoknaditi ako ste propustili nekoliko epizoda.

PBS Masterpiece dostupan je samo u SAD-u. Međutim, postojeći pretplatnici mogu pristupiti toj usluzi iz drugih zemalja povezivanjem s jednim od američkih poslužitelja VPN-a.

Što možemo očekivati ​​od 6. sezone?

Šesta sezona počinje osam mjeseci nakon događaja iz pete sezone. Nakon što je ponižen, Morse sada živi u ruralnom području, daleko od života na koji je navikao u Oxfordu. To, međutim, ne znači da će nova sezona biti dosadna. Shaun Evans, zvijezda emisije i sada redatelj, tvrdi da ova serija detaljnije razmatra mračne aspekte Morseovog života, što je i razumljivo s obzirom na ono što se dogodilo u finalu sezone pet. Također znamo da je sezona sedma potvrđena za izlazak negdje 2020., tako da barem obožavatelji neće morati predugo čekati kada se ova serija završi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 18