Kako gledati Fresh Off The Boat (sezona 4) na mreži

Kako gledati sezonu Fresh Off The Boat 4 na mreži

Dok Svježe s broda trenutno emitira svoju petu sezonu u nekim zemljama, emisija se tek treba nadoknaditi drugdje. Primjerice, u Velikoj Britaniji, četvrta sezona je praizvedena na televiziji negdje u travnju, s dvije epizode uzvratne svakog ponedjeljka u 22:05 BST (2:00 PM PST / 5:00 EST). U nastavku ćemo objasniti kako svaku epizodu nove serije možete prenositi uživo i besplatno, bez obzira na to gdje se nalazite.

Ovaj će post preporučivati ​​samo službene izvore. Popularne emisije poput Svježe s broda često su dostupni na beskrupuloznim, neslužbenim stranicama za strujanje, ali toplo savjetujemo da ih ne upotrebljavate. Kvaliteta videozapisa često je vrlo loša, a ako to nije dovoljno loše, uvijek postoji rizik da će stream koji gledate biti odvojen izvan mreže zbog kršenja autorskih prava, dijelom kroz epizodu. Ionako možete besplatno gledati sezonu 4, pa se nema razloga osloniti na sjenovite streaming stranice.

Mnoge se usluge prikazuju Svježe s broda besplatno su zaključani u regiji, što će vam trebati VPN da biste im pristupili iz drugih zemalja.

Kako uživo prenositi Fresh Off the Boat putem VPN-a

VPN-ovi mogu izgledati zastrašujuće ako ih nikad prije niste koristili, ali zapravo čine vrlo jednostavan pristup platformama s zaključanim regijama u inozemstvu; samo slijedite dolje navedene korake:

  1. Započnite s prijavom na odgovarajući VPN. Preporučujemo ExpressVPN, ali ako tražite jeftinu alternativu, NordVPN i CyberGhost su izvrsni izbor.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju, vodeći računa da dobijete odgovarajuću verziju za svoj uređaj.
  3. Odlučite koju od usluga struje ispod želite da koristite.
  4. Povežite se s VPN serverom u odgovarajućoj zemlji. Na primjer, trebat će vam britanski poslužitelj za deblokiranje 5Stara ili američki koji ćete gledati na ABC.
  5. Pokušajte učitati videozapis na odabranoj usluzi. Trebalo bi početi gotovo odmah. Ako ne, očistite predmemoriju i kolačiće preglednika, ponovno učitajte stranicu i pokušajte ponovo.
  Kako gledati 90-dannog zaručnika: Srećno ikad poslije? sezona 4 u inozemstvu

Ako želite gledati Svježe s broda uživo, toplo preporučamo da prođete gore navedene korake prije datuma premijere. To osigurava da ako nešto pođe po zlu, i dalje ćete imati vremena kontaktirati VPN tim za korisničku podršku i možda nećete morati propustiti početak epizode..

Kako gledati Fresh Off The Boat sezonu 4 besplatno na UK TV

uk zastava

5Star je prvotno planirao započeti prikazivanje sezone 4 ove emisije 5. travnja, ali zbog promjene rasporeda platforma će umjesto toga nastaviti s emitiranjem sezone 3. Ne postoje daljnji detalji kada možemo očekivati ​​da vidimo četvrtu sezonu Svježe s broda još uvijek, ali ćemo vas stalno ažurirati jer su dostupne dodatne informacije.

Međutim, ne morate brinuti. Velika Britanija knjižnice Amazon Prime Video uključuje svaku epizodu iz prve četiri sezone. Ova usluga nudi besplatnu probnu verziju od 30 dana, a uz ukupno 101 epizodu, definitivno je moguće gledati sve njih prije nego što probno razdoblje završi. Samo se sjetite otkazati kada završite kako biste izbjegli naplatu.

Ako biste željeli pričekati i prenositi emisiju uživo, trebali biste znati da zakon u Velikoj Britaniji zahtijeva da imate TV licencu. Međutim, My5 (internetska platforma na kojoj možete pogledati 5star sadržaj) zapravo ne provjerava imate li licencu, a korisnike pretvara na poštenost.

I Amazon Prime Video UK i 5Star imaju regiju. Kao takav, morat ćete biti u Velikoj Britaniji ili koristiti britanski VPN poslužitelj da biste ih koristili. Ako još nemate VPN, možete iskoristiti ExpressVPN-ovu 30-dnevnu garanciju povrata novca bez rizika. Iako ćete morati platiti unaprijed, možete u bilo kojem trenutku (i iz bilo kojeg razloga) otkazati zahtjev za povrat cijelog povrata.

Gdje drugdje mogu gledati Fresh Off The Boat na mreži?

Radiotelevizije u mnogim drugim zemljama unovčuju uspjeh ove emisije. U nastavku ćemo objasniti kako strujati Svježe s broda na mreži u svojoj zemlji:

SAD

Zastava SAD-a

Svježe s broda trenutno emitira svoju petu sezonu na ABC-u. Ako već imate pretplatu za kablovsku TV, slobodno se prijavite i odmah započnite gledanje. Nove epizode emitiraju se svakog petka u 17:00 PST (8:00 PM EST), a dodaju se knjižnici ove platforme na zahtjev sljedećeg dana. No dostupni su samo mjesec dana, pa se isplati biti u toku ako je moguće.

  Как да гледате Нанси Дрю сезон 1 онлайн отвсякъде (безплатно!)

Nemate kabel? ABC vam omogućuje prijavu na svom Huluu putem TV uživo, DirecTV Now, PlayStation Vue ili YouTube TV računa. Vrijedno je napomenuti da ABC ima posebno snažne mjere geo-ograničenja, što znači da se mnogi VPN-ovi trude da ga deblokiraju u inozemstvu. Srećom, postoji puno lakši način za gledanje.

Pretplata na Hulu osnovna cijena košta 5,99 USD mjesečno, što ga čini daleko skupljim od bilo kojeg drugog paketa koji se nalazi u vrhu. Još bolje, dolazi s 30-dnevnom besplatnom probom i prihvaća darovne kartice, tako da se možete prijaviti s bilo kojeg mjesta. Hulu nudi svaku epizodu iz svih pet sezona svijeta Svježe s broda. Iako više nećete moći gledati uživo, nove epizode uglavnom su dostupne dan ili dva nakon što su prikazane na TV-u.

Gore navedene usluge dostupne su samo u SAD-u. Kao takav, trebat će vam VPN da biste ih koristili u inozemstvu.

Australija

australija zastava

Australskim navijačima stvari su malo teže. TenPlay trenutno prikazuje ponavljanja iz druge sezone svakog ponedjeljka navečer u 21:00 AEST, a Fox8 emitira nove epizode iz pete sezone u subotu u 19:30. Obje usluge pružaju svoj sadržaj dostupnim na zahtjev kratko vrijeme nakon emitiranja, tako da ako propustite epizodu, i dalje ćete imati priliku nadoknaditi.

Iako TenPlay zahtijeva da se prijavite prije nego što možete gledati bilo što, slobodno to učinite. No da biste gledali Fox8 na mreži, trebat će vam ili postojeći Foxtel kabelski plan ili pretplata na Foxtel Now. Foxtel Now košta 25 AUD AUD mjesečno i uključuje 10-dnevno besplatno probno razdoblje, koje nije dovoljno dugo da bi se gledalo ostatak sezone, ali barem potreban paket kanala uključen je u osnovnu pretplatu.

Nažalost, nijedna glavna usluga struje u Australiji ne nudi svaku prethodnu seriju, što znači da ste učinkovito na volji TV mreža. Sezone možete kupiti pojedinačno na iTunesu (obično za oko 27,99 USD), ali to očito nije idealno. Zapamtite: ako obično živite negdje drugdje, uslugama iz svoje matične zemlje možete pristupiti VPN-om.

  Как да гледате Mandalorian онлайн отвсякъде

TenPlay i Foxtel Now oba su blokirani. I dalje im možete pristupiti iz inozemstva spajanjem na australijski VPN poslužitelj.

Kanada

Kanadska zastava

kanadski Svježe s broda obožavatelji mogu gledati sezonu pet na CHCH. Nije potrebna registracija ili plaćanje, ali postoji ulov. Ova usluga omogućuje vam samo gledanje televizije uživo i nema sadržaja na zahtjev. Emisija se emitira svakog petka u 20:00 EST, a nažalost, ako propustite epizodu, ne postoji način da je gledate osim da je kupite pojedinačno ili pričekate ponavljanje.

Iako CHCH nije regionalno ograničen, ipak preporučujemo korištenje VPN-a kad gledate bilo što. Osim što svoje aktivnosti skrivaju od znatiželjnih očiju, VPN-ovi smanjuju vjerojatnost da će vaš pružatelj internetskih usluga (ISP) ugasiti vašu vezu.

Indija

Flag_of_India

Hotstar ima ekskluzivna prava na emitiranje za Svježe s broda u Indiji. Ova platforma nudi svaku epizodu ove emisije na zahtjev, a uključuje i sedmodnevno besplatno probno razdoblje. Kao takvo, možete gledati sezonu ili dvije besplatno, ali bit će mnogo teže završiti svaku epizodu prije nego što se suđenje završi. Ako kasnije odlučite nastaviti koristiti uslugu, to će vas koštati 199 dolara mjesečno.

Hotstar prihvaća nekoliko glavnih kreditnih kartica, tako da je moguće prijaviti se iz inozemstva. Međutim, usluga je geografski ograničena, što znači da će vam trebati VPN da biste je koristili izvan Indije.

Kada će sezona Fresh Off the Boat stići u Veliku Britaniju?

Britanski navijači trenutno su cijelu sezonu iza svojih američkih susjeda, a trenutno nije jasno kada mogu očekivati ​​da će ih vidjeti Svježe s brodaPeta serija. Kad je Channel 5 pokupio prava emitiranja 2023. godine, odlučio je krenuti ispočetka, iako je emisija započela svoju četvrtu sezonu u Americi.

Ta je odluka, iako razumljiva, dovela do zbrke i možda je dovela gledatelje do suparničke streaming platforme, Amazon Prime Video, koja je nove epizode učitavala isti dan kad su emitirani u SAD-u. Amazonova britanska knjižnica ne uključuje petu sezonu, što podrazumijeva da je između njih možda već postignut dogovor. U tom slučaju, kanal 5 vrlo mirno govori o tome, ali obavijestit ćemo vas o bilo kakvim kretanjima.

About the author

Comments

  1. u zatražiti povrat novca ako niste zadovoljni uslugom.

    Croatian:
    Dok Svježe s broda trenutno emitira svoju petu sezonu u nekim zemljama, emisija se tek treba nadoknaditi drugdje. U Velikoj Britaniji, četvrta sezona je prikazana u travnju, s dvije epizode uzvratne svakog ponedjeljka u 22:05 BST. U ovom postu objašnjeno je kako možete besplatno prenositi svaku epizodu nove serije, bez obzira na to gdje se nalazite. Preporučujemo da koristite službene izvore, a ne neslužbene stranice za strujanje. Mnoge usluge koje prikazuju Svježe s broda su zaključane u regiji, pa će vam trebati VPN da biste im pristupili iz drugih zemalja. Amazon Prime Video u Velikoj Britaniji uključuje svaku epizodu iz prve četiri sezone, a ova usluga nudi besplatnu probnu verziju od 30 dana. Međutim, ako želite prenositi emisiju uživo, morat ćete imati TV licencu u Velikoj Britaniji.

Comments are closed.