Kako gledati Game of Thrones Season 8 besplatno online

HBO-ov hit show Igra prijestolja Sezona 8 predviđena je za premijeru 14. travnja, a 10 će epizoda emitirati do lipnja. Planirajte podešavanje u 21:00 EST / 18 PM PST svaki tjedan.

Ako već ne plaćate HBO, možda ćete bezbrižno lutati poput Dothrakija u svojim pokušajima da pronađete dobru opciju za strujanje. Ako ste u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi ili Australiji (ili imate načine plaćanja za ove zemlje), možete gledati Igra prijestolja Sezona 8 besplatno. Ako ste negdje drugdje, još uvijek postoje neke sjajne niske cijene ako znate gdje potražiti. Pokazat ćemo vam kako.

Ovaj će post preporučivati ​​samo službene izvore. Razumijemo. Nitko ne želi propustiti dobio premijera sezone ili bilo koja od završnih sezona, po tom pitanju. Nažalost, cyber-kriminalci vole plijeniti Igra prijestolja fanovi koji se okreću neslužbenim opcijama streaminga ili piratskim web mjestima.

Naš vodič uputit će vas kako besplatno gledati Game of Thrones na zakonitim web stranicama, ne samo za prvu epizodu, već za cijelu sezonu.

Igra prijestolja dostupan je u cijelom svijetu, ali većina izvora ima regiju. Kao rezultat toga, možda će vam trebati VPN da biste dobili besplatne ili jeftine opcije streaminga ako ste izvan svoje matične zemlje..

Kako strujati Igra prijestolja 8. sezona uživo putem VPN-a

VPN-ovi su potpuno legalni alati koji vam omogućuju zaobići zaključavanje regije. Spajanjem na VPN možete pristupiti strujnom sadržaju bilo gdje u svijetu prilično lako. Za Sezona prijestolja 8, sve što trebate učiniti je sljedeće:

 1. Prvo se prijavite za željenu VPN uslugu. ExpressVPN je preporučena opcija, ali možda biste trebali razmotriti druge jeftine alternative poput NordVPN i CyberGhost.
 2. Zatim instalirajte VPN aplikaciju na svoj streaming uređaj (Amazon Fire TV, tablet, iOS ili Android, Windows ili Mac računalo). Imajte na umu da većina VPN aplikacija neće raditi na igraćim konzolama ili pametnim televizorima.
 3. Povežite se s VPN serverom u zemlji u kojoj se nalazi vaša odabrana usluga struje. Na primjer, trebat će vam američki poslužitelj za HBO-ovu streaming aplikaciju, kanadski poslužitelj za Crave ili australijski poslužitelj za Foxtel Now.
 4. Odaberite uslugu strujanja koja se nudi u zemlji u kojoj imate način plaćanja (potreban za prijavu na besplatna suđenja).
 5. Kreirajte svoj račun i otvorite video. Ako se možete prijaviti i reproducirati videozapise, spremni ste! Ako se možete prijaviti, ali ne čini se da reproducirate videozapise, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće ili zatvorite preglednik i učitajte web mjesto u privatnom pregledniku ili anonimnom načinu.

Preporučujemo vam da prođete kroz ove korake prije premijere sezone ili prije svake nove epizode. Tako ćete osigurati da vaš VPN radi i neće vam iskustvo pokvariti kolege idućeg jutra.

Također, pripazite na spoilere na društvenim mrežama! Slobodno zanemarite sve svoje prijatelje ili privremeno onemogućite vaše Facebook i Twitter račune. Nećemo vas kriviti.

Uz to učinimo, istražimo detaljnije kako gledati Game of Thrones besplatno na mreži ove godine, sa bilo kojeg mjesta na svijetu.   

Kako gledati Igra prijestolja Besplatna sezona 8 u Velikoj Britaniji i Irskoj

uk zastava

Vaše su mogućnosti pomalo ograničene u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj ako ste Igra prijestolja obožavatelj, ali nisu loši. Sky Atlantic jedini je pružatelj usluga, ali možete dobiti besplatnu probnu verziju putem televizije Now.

 • Stanovnici Velike Britanije dobit će 7-dnevno besplatno probno razdoblje za sad Pass TV Entertainment (pokriva epizodu 1)
 • Stanovnici Irske dobit će 14-dnevno besplatno probno razdoblje za sad TV Pass Entertainment Pass (obuhvaća epizode 1 i 2)

Nakon besplatne probne verzije, Sky TV iznosi 7,99 funti mjesečno u Velikoj Britaniji i 15,00 eura mjesečno u Irskoj. No, Sky također vodi posao u obje zemlje: 3 mjeseca Now TV za 17,99 £ u Velikoj Britaniji (25% popusta) i 20 € u Irskoj (više od 50% popusta).

Možete se prijaviti i na besplatnu probnu verziju, otkazati i ponovo se prijaviti pomoću drugog načina plaćanja i adrese e-pošte, što olakšava dobivanje višestrukog prijenosa Live of Thrones uživo bez troškova.

Značajno je da sada TV zahtijeva fizičku adresu za prijavu. Ako putujete izvan Velike Britanije ili Irske i imate fizičku adresu i opcije plaćanja koje trebate koristiti, preporučujemo korištenje VPN-ova s ​​besplatnom probnom probom i garancijom povrata novca: ExpressVPN je naš najbolji izbor za ovu vrstu strujanja i zaobilaznice regije. 

Kako gledati Igra prijestolja besplatno u SAD-u

igra prijestola slobodnih u nama

S obzirom na to da je HBO američka tvrtka, i Igra prijestolja je američka emisija, ne biste se trebali previše iznenaditi kada saznate da postoji više načina za pristup HBO-ovom sadržaju i to besplatno.

No, evo stvarnog posla. Možete se prijaviti na službenu, samostalnu uslugu streaminga HBO-a uz besplatnu probnu verziju od 7 dana, koja će vam omogućiti besplatno gledanje prve epizode sezone 8.

HBO je dostupan i kao dodatak Hulu + TV uživo, PlayStation Vue, Amazonski kanali, DirecTV Now i AT&T WatchTV. Možete dobiti besplatno probno razdoblje većine ovih usluga (s izuzetkom Amazon Prime Channel), a zatim dobiti besplatno probno razdoblje HBO-a kada se na njega prijavite putem tih usluga.

Evo potpunog prikaza kako maksimizirati svoje Igra prijestolja Besplatna suđenja u sezoni 8

Držite se svojih zmajeva. Evo kratkog vodiča za dobivanje Game of Thrones sezone 8 u SAD-u tijekom cijele sezone.

 • Za dobio epizoda 1 (premijera sezone): Stvorite HBO račun sa 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom za gledanje Igra prijestolja Premijera sezone 8. Otkažite pretplatu po završetku emisije.
 • Za dobio 2. epizoda: Prijavite se na Hulu + Live TV i dodajte HBO kao kanal. Imat ćete besplatno probno razdoblje za oba (7 dana za Hulu, ali HBO tehnički dolazi s 30 dana besplatno putem Hulu-a, tako da ćete moći gledati epizodu 2 besplatno. Otkažite pretplatu po završetku emisije.
 • Za dobio epizoda 3: Prijavite se na PlayStation Vue Access paket, a zatim dodajte HBO kao kanal u svoj paket. PlayStation Vue nudi 5-dnevno besplatno probno razdoblje, dok će HBO imati besplatno 7-dnevno probno razdoblje, zato se pobrinite da se ne prijavite prerano. Moći ćete besplatno gledati epizodu 3. Nakon prekida prikazivanja, otkažite pretplatu.
 • Za dobio 4. epizoda: Prijavite se na DirecTV Now Plus od Max. Bilo koji paket dolazi s HBO-om automatski, i dobit ćete besplatnu probnu verziju od 7 dana, što znači da možete gledati epizodu 4 besplatno. Otkaži nakon završetka emisije.
 • Za dobio epizoda 5: Prijavite se na AT&T Watch TV, koji dolazi sa 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom. Dodajte HBO u svoj paket tijekom besplatnog probnog razdoblja za gledanje epizode 5 besplatno. Otkaži nakon završetka emisije.

To će vas pokriti samo za prvu polovicu sezone. Što je s epizodama 6-10? Lako! Jednostavno slijedite isti postupak kao gore, ali koristite drugu kreditnu karticu i adresu e-pošte da biste se prijavili! Na taj način moći ćete sve gledati Igra prijestolja Besplatna online sezona 8.

Kako dobiti američki HBO i Igra prijestolja u inozemstvu

Također je moguće gledati američki HBO ako ste trenutno u inozemstvu u zemlji u kojoj su HBO i Igra prijestolja nisu dostupne ni u jednom službenom servisu. Jednostavno slijedite ove korake.

 1. Idite na Moju poklon karticu da biste kupili poklon karticu HBO Now koja se može koristiti za plaćanje HBO online pretplate. Poklon kartica od 30 dolara platit će se u dva mjeseca
 2. Spojite se na američki poslužitelj putem ExpressVPN ili druge preporučene VPN usluge, a zatim idite na HBO.com
 3. Prijavljivanje za novi račun (i dalje ćete dobiti besplatnu probnu verziju, što znači da će vas poklon kartica od 30 USD pokriti za 9 tjedana pristupa američkom HBO-u)
 4. Započnite streaming! Obavezno slijedite ranije navedene korake o strujanju Igra prijestolja Sezona 8 s VPN-om

Kako gledati Igra prijestolja Besplatna 8 sezona u Australiji

igra prijestolja besplatno online u Australiji

Nedavno smo razgovarali s Claytonom Besterom s australijske radio stanice Flow FM (16:00 ARVO Flow) o opasnostima Igra prijestolja piratstvo. Ako želite gledati Igra prijestolja 8. sezona u Australiji imate nekoliko pravnih opcija koje neće imati rizik privatnosti i sigurnosti koji su povezani s web lokacijama o piratstvu.

Foxtel i Foxtel Now

Za Australca Igra prijestolja fanovi, Foxtel i Foxtel Sada su vaše opcije za gledanje emisije uživo. Ako ste korisnik Foxtela, imat ćete već pristup HBO-ovom sadržaju.

Ako niste trenutni Foxtel kupac, možete se prijaviti u Foxtel Now. Trošak je 25 AUD mjesečno. Međutim, možete se prijaviti besplatnim probnim vremenom preko Foxtel Now Essentials paketa.

Ne morate unositi fizičku adresu e-pošte. To znači da se možete lako prijaviti pomoću različitih načina plaćanja i adrese e-pošte kako biste dobili više besplatnih pokusa.

Kako gledati Igra prijestolja Besplatna online sezona 8 u Kanadi

Dobre vijesti, Kanađane dobio obožavatelji! Moći ćete se vrlo lako pridružiti akciji u Winterfellu ove godine. Streaming usluga Crave sada nosi HBO sadržaj, uključujući Igra prijestolja!

Možete se prijaviti za Crave s dodatkom Movies + HBO za 20 USD mjesečno. Dobit ćete i jednomjesečno besplatno probno razdoblje. To će vas obuhvatiti za prve 3 epizode Igra prijestolja 8. sezona. Ako želite gledati besplatno cijelu sezonu, jednostavno otkažite prije nego što se vaše besplatno probno razdoblje završi. Jednostavno se ponovo prijavite s drugom adresom e-pošte i načinom plaćanja kako biste dobili još jednu besplatnu probnu inačicu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =

Adblock
detector