Kako gledati Game of Thrones Season 8 besplatno (bilo gdje)

Kako gledati Game of Thrones Season 8 online

Ažurirano 18. svibnja 2019. za finale GoT-a: Ažurirali smo ovaj post najnovijim i najboljim načinima da to učinimo Gledati Igra prijestolja sezona 8 epizoda 6 na mreži, bez ikakvog mjesta na svijetu (kao i ranijih epizoda). Kao i uvijek, samo ćemo preporučiti službene izvore za strujanje GoT-a.

Igra prijestolja sezona 8 praizvedena je 14. travnja s epizodom koja je uglavnom služila podsjetnicima gledatelja na neriješene crte prethodnih sezona; prošlo je više od godinu dana. Nove epizode bit će objavljene svake nedjelje u 18:00 PST (9:00 PM EST / 2AM BST), ali konačna serija emisije također će biti najkraća, s ukupno šest epizoda. Vrijedno je spomenuti da će svaka od tih epizoda biti duža nego u prethodnim godinama, kao što je prikazano u nastavku:

 • Premijera sezone (već emitirana): 14. travnja u 18:00 PST, u trajanju od 54 minute
 • Druga epizoda: 21. travnja u 18:00 PST, u trajanju 58 minuta
 • Treća epizoda: 28. travnja u 18:00 PST, u trajanju od jednog sata i 22 minute
 • Četvrta epizoda: 5. svibnja u 18:00 PST, u trajanju od jednog sata i 18 minuta
 • Peta epizoda: 12. svibnja u 18:00 PST, u trajanju od jednog sata i 20 minuta
 • Finale sezone: 19. svibnja u 18:00 PST, u trajanju od jednog sata i 20 minuta

Nećete biti kod kuće tijekom emitiranja? Nemojte paničariti; u nastavku ćemo objasniti kako gledati Igra prijestolja online s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Ovaj će post preporučivati ​​samo službeni Igra prijestolja emitera. Kao vrlo popularna emisija, gotovo sigurno će se dogoditi neovlašteni tokovi, ali ne preporučujemo njihovu upotrebu. Za početak su obično uspavane i niske razlučivosti, ali kao naj piratskija emisija u 2017., HBO je u visokoj pripravnosti. To znači da je vrlo vjerovatno da će pratiti forume, uklanjati veze i prenositi struje kršenja autorskih prava u srednjem emitiranju.

Popularne streaming platforme obično blokiraju sadržaj, ograničavajući pristup, osim ako niste u određenoj zemlji. Kao takav, morat ćete koristiti VPN za gledanje Igra prijestolja na ove usluge iz inozemstva.

Najbolji VPN za Game of Thrones: ExpressVPN

ExpressVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Deblokiranje i strujanje HBO-a u inozemstvu zapravo je vrlo jednostavno. Slijedite korake u nastavku za strujanje Igra prijestolja sezona 8 bilo gdje

 1. Prvo se registrirajte kod odgovarajućeg davatelja VPN-a. Preporučujemo ExpressVPN, ali
 2. NordVPN i CyberGhost izvrsne su, jeftine usluge, vrijedne vašeg razmatranja.
 3. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću verziju aplikacije za svoj uređaj.
 4. Povežite se s poslužiteljem u državi u kojoj se nalazi željena usluga. Primjerice, za deblokiranje HBO-a ili britanske usluge za Now TV morat ćete upotrijebiti američki poslužitelj..
 5. Pokušajte učitati prethodno nepristupačni sadržaj. Trebao bi se učitati odmah, ali ako ne, očistite kolačiće i predmemoriju preglednika, a zatim ponovno učitajte stranicu.

Zapamtite: ako namjeravate gledati TV uživo, najvažnije je da unaprijed testirate svoj VPN. Na ovaj način, ako naiđete na bilo kakve probleme, još uvijek ima vremena za pomoć kontaktirati tim za korisničku podršku. Igra prijestolja nije emisija koju želite propustiti, a odgovarajuće testiranje osigurava da to nećete morati.

BESPLATNO dobijte plaćeni VPN: Ako tražite samo kratkoročno pokrivanje VPN-a (na primjer, ako idete u inozemstvo na odmor), možda biste trebali isprobati 30-dnevnu garanciju povrata novca ExpressVPN-a. Plaćanje unaprijed je potrebno, ali možete ga otkazati u bilo kojem trenutku kako biste vratili svoj novac. Ovaj efektivno besplatni mjesec pokrića znači da možete gledati četiri od šest nadolazećih Igra prijestolja epizode iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kako živjeti stream Igra prijestolja u SAD-u

Zastava SAD-a

Igra prijestolja jedna je od najvećih emisija u posljednjih nekoliko godina i kao rezultat toga, streaming platforme su se raspršile kako bi osigurale prava emitiranja na nju. U nastavku ćemo vam reći koje vam usluge omogućuju strujanje Igra prijestolja sezona osam na mreži:

HBO

HBO Go Game of Thrones

HBO proizvodi Igra prijestolja, tako da ne bi trebalo biti iznenađenje da je to jedina mreža koja emitira emisiju u SAD-u. Srećom, ako pretplata na vašu kablovsku televiziju uključuje HBO, možete se prijaviti u HBO GO i odmah početi besplatno strujati. Ova usluga nudi i svaku prethodnu epizodu na zahtjev u slučaju da se želite sustići prije premijere sezone osam.

Nemate kabel? Bez brige. Možete se prijaviti za HBO NOW, paket koji košta više od 14,99 USD mjesečno. HBO Now nudi biblioteku identičnog sadržaja, i najbolje od svega, omogućava vam strujanje Igra prijestolja uživo; ovo je važno napomenuti, jer nekoliko platformi dopuštaju korisnicima bez kabela da gledaju na zahtjev. Ova usluga također nudi sedmodnevno besplatno probno razdoblje, tako da iako ne možete besplatno strujati cijelu sezonu, trebali biste barem moći vidjeti je li HBO Now pravi za vas.

HBO GO i HBO NOW su zaključani u regiji i dostupni su samo u SAD-u. Nadalje, budući da HBO NOW prihvaća samo načine plaćanja povezane sa američkom adresom, stranim se korisnicima teško prijaviti. Amerikanci u drugim zemljama mogu se registrirati kao uobičajeni i gledati putem interneta putem VPN-a.

DirecTV Now

DirecTV sada Igra prijestolja

DirecTV Now nedavno je predstavio dva nova paketa, a oba uključuju HBO. Najjeftiniji od njih je 50 USD mjesečno, a uključuje jednotjednu besplatnu probnu inačicu. To bi moglo izgledati strmo, ali imate pristup više od 40 drugih kanala, pa bi moglo biti vrijedno ako redovno gledate TV online. Još bolje, trenutno postoji promocija koja snižava cijenu za 20 USD prva tri mjeseca: koristite samo kôd "20OFF3" na odlasku (ipak vas to sprečava da iskoristite suđenje).

Ova je usluga za streaming geo blokirana i može se gledati samo iz SAD-a. Da biste mu pristupili iz inozemstva, morat ćete se povezati s američkim VPN serverom.

Hulu

Hulu igra prijestolja

Iako Hulu ne uključuje HBO kao standard, možete se prijaviti za osnovnu pretplatu (5,99 USD mjesečno) i plaćati dodatnih 14,99 USD svakog mjeseca za dodatak HBO. Hulu dolazi s jednomjesečnim probnim razdobljem i omogućava vam snimanje novih epizoda Igra prijestolja tako da ih možete kasnije ponovo strujati.

Nažalost, Hulu je dostupan samo u SAD-u. Zapravo provjerava je li vaš način plaćanja povezan s američkom adresom, ali kako možete platiti putem darovnih kartica, tehnički je moguće prijaviti se s bilo kojeg mjesta. I dalje će vam trebati VPN da biste ga stvarno mogli gledati iz inozemstva.

PlayStation Vue

PlayStation Vue Game of Thrones

PlayStation Vue ima razne TV pakete, počevši od 49,99 USD mjesečno. Samo najskuplja uključuje standardnu ​​HBO, ali ovaj kanal možete dodati bilo kojem drugom planu za dodatnih 15 USD svakog mjeseca. Zapravo ne trebate PlayStation da biste koristili PlayStation Vue ali s kraćim probnim razdobljem i većim ukupnim troškovima, ovo nije idealan način gledanja Igra prijestolja osim ako ste već pretplatnik.

Za pristup PlayStation Vue morate biti u Americi ili biti povezani s američkim VPN serverom.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video Game of Thrones

Ako imate račun Amazon Prime, možete koristiti Amazon Prime Video bez ikakvih dodatnih troškova. No obično, ova platforma omogućuje samo gledanje sadržaja na zahtjev. S dodatkom HBO (14,99 USD mjesečno), moći ćete strujati nove epizode Igra prijestolja uživo. Zaista nema prednosti ovoj metodi ipak se pretplatite na HBO NOW direktno.

Dodatak HBO-a Amazon Prime Video dostupan je samo američkim kupcima. Da biste ga nabavili u inozemstvu, trebat će vam VPN.

Kako živjeti stream Igra prijestolja sezona 8 u inozemstvu

Igra prijestolja jedna je od najpopularnijih TV emisija naokolo, s dosljedno visokim gledateljstvom i velikim međunarodnim praćenjem. Kao takav, HBO je omogućio izuzetno jednostavno gledanje emisije u inozemstvu. U nastavku potražite međunarodne televizijske stanice u svojoj zemlji:

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

britanski Igra prijestolja fanovi će novu epizodu moći gledati na Sky Atlantic, kanalu koji je dostupan putem Interneta preko Sky GO. Epizode će biti dostupne u isto vrijeme kad budu emitirali u SAD-u (2:00 GMT), a ponovit će se sljedeće večeri u 21:00. Vrijedno je napomenuti da će vam trebati pretplata na Sky TV za prijavu, a to je dugotrajan i skup proces za prijavu novih kupaca, bez jamstva da će usluga biti gotova do 14. travnja.

Ne brinite: postoji drugi način za gledanje. Sad TV omogućuje vam da uživo prenosite Sky Atlantic i košta puno manje, samo 7,99 funti mjesečno. Ova usluga uključuje dvotjednu besplatnu probnu verziju i ne zaključuje vas na dugoročni ugovor, što je čini idealnom za strujanje Igra prijestolja sezona osma Nadalje, svaka će epizoda biti dostupna na zahtjev do tjedan dana nakon emitiranja.

Iako je TV nedavno uklonio prethodne sezone iz svoje biblioteke na zahtjev, od tada je objavio da će se one vratiti 1. ožujka, ostavljajući vam dovoljno vremena za ažurnost.

Sky GO i Now TV su geo-ograničeni, što znači da ćete morati gledati u Velikoj Britaniji ili biti povezani s VPN serverom u Velikoj Britaniji da biste mogli gledati.

Kanada

Kanadska zastava

Do prošle godine Kanađane je bilo vrlo teško gledati Igra prijestolja uživo. Prije ste morali imati kablovsku televiziju i TMN Go račun, ali to više nije slučaj zahvaljujući masovnom spajanju između Filmske mreže, HBO-a i CraveTV-a. Sada, sve što morate učiniti za strujanje Igra prijestolja pretplatite se na Crave i dobiti Crave + HBO paket, koja mjesečno košta 19,98 USD.

Morate li nešto sustignuti prije početka sezone osam? Crave također ima svaku prethodnu epizodu Igra prijestolja, tako da nećete morati trošiti bogatstvo na kupovinu sezone od jedne do sedam na Amazonu ili iTunesu (iako možete, ako želite da ih posjedujete).

Crave TV dostupan je samo u Kanadi. To znači da ćete za pristup u inozemstvo morati koristiti kanadski poslužitelj.

Australija

australija zastava

Foxtel je službeni službenik Australije Igra prijestolja emitera od početka emisije 2011. godine, a ove se godine ništa nije promijenilo. Ako već imate pretplatu na Foxtel TV, možete se prijaviti u Foxtel Go i počnite gledati prethodnih sezona odmah, jer su sve dostupne na zahtjev. Ako ne, morat ćete se prijaviti na Foxtel Now za 25 USD AUD mjesečno; Potrebno je pakiranje kanala standardno uključeno te postoji 10-dnevno besplatno probno razdoblje.

Knjižnica za dohvaćanje na zahtjev uključuje starije sezone Igra prijestolja, ali ova usluga neće prikazivati ​​nove epizode jer su one ekskluzivne za Foxtel.

Obje usluge su geografski ograničene i dostupne su samo iz inozemstva putem australijskog VPN poslužitelja.

Francuska

Flag_of_France-e1527750876576

Postoji samo jedan način gledanja Igra prijestolja u Francuskoj i na OCS. Dok ste se nekada morali prijavljivati ​​putem mobilnog operatera, to više nije potrebno jer sada postoji plan s vrhunskim modelom koji košta 9,99 eura mjesečno i dolazi s dvotjednom besplatnom probnom presudom. OCS također nudi svaku prethodnu sezonu emisije na zahtjev.

Dok će se emisija emitirati na engleskom, OCS prekriva francuske titlove koji se ne mogu isključiti. To nije idealno, ali budući da nema alternative, ne može se učiniti puno oko toga.

Upamtite, ako obično živite u zemlji s dužnosnikom Igra prijestolja i ako se nalazite u Francuskoj privremeno, možete i dalje koristiti VPN da biste pristupili svojoj uobičajenoj usluzi.

Španija

Flag_of_Spain Španjolski

Igra prijestolja Osma sezona bit će dostupna na HBO España od 15. travnja. Ova usluga uključuje jednomjesečno besplatno probno razdoblje nakon čega košta 7,99 eura mjesečno. Sezone 1-7 već su dostupni i na zahtjev, samo u slučaju da malo zaostanete.

Na Movistaru možete gledati i ako imate postojeću pretplatu i potreban TV paket. Međutim, ova je metoda novim kupcima neprobojno skupa, posebno s obzirom na kratku duljinu sezone 8.

HBO España i Moviestar dostupni su samo u Španjolskoj. Za gledanje iz inozemstva morat ćete se povezati s jednim od vaših španjolskih poslužitelja VPN-a.

Ostale lokacije

HBO zapravo stvara Igra prijestolja dostupan u više od 170 različitih regija, tako da ne brinite ako vaša zemlja nije spomenuta gore. U većini slučajeva nova će se sezona emitirati na regionalnom HBO kanalu (iako vam neće sve to omogućiti gledanje putem interneta, a u nekim će se slučajevima epizode možda pojaviti i nekoliko dana nakon što emitiraju emitiranje). Niste sigurni je li HBO dostupan tamo gdje ste? Pogledajte ovaj popis međunarodnih HBO kanala da biste saznali gdje možete gledati Igra prijestolja u tvojoj zemlji.

Mogu li besplatno prenositi streaming Game of Thrones?

Tehnički gledano da, ali bit će teško. Prikazuje se većina platformi Igra prijestolja sezona osam nudi samo jednotjednu probu, koja nije dovoljno duga, jer svake sedmice ima nove epizode. No, kako je ova sezona tako kratka i emitira se na toliko platformi, možete se prijaviti za probno razdoblje, gledati jednu epizodu, otkazati prije nego što naplatite i ponavljati dok se emisija ne završi..

Vrijedno je spomenuti da ovaj pristup djeluje samo ako ste iz zemlje u kojoj se pruža određena usluga. Mnogi, uključujući Hulu, PlayStation Vue i DirecTV Sada provjere je li vaš način plaćanja registriran u željenoj regiji i ako ne , nećete moći ništa gledati.

Je igra prijestolja na Netflixu?

trenutno, Igra prijestolja nije dostupno ni na jednoj verziji Netflixa. Ova emisija glavni je zarađivač novca za HBO, tako da razumljivo, mreža želi da bude čvrsto zatvorena. Stvari se mogu promijeniti nakon završetka sezone, ali realno, proći će nekoliko godina Igra prijestolja pogađa Netflix, ako ikad uspije.

Što možemo očekivati ​​od finalne sezone Festivala Igra prijestolja?

Upozorenje: sljedeći dio sadrži spojlere za prethodne sezone Igra prijestolja.

Pojedinosti o novoj sezoni su malo i daleko, ali imamo neke podatke što možemo očekivati. Na primjer, znamo da će osma sezona imati samo šest epizoda, iako će biti duže nego inače.

Budući da je prošlo više od godine od kraja sedme sezone, evo kratkog pregovora: Starkovi su uzvratili Winterfell, ali se suočavaju s monumentalnim izazovom: silom ujediniti Jug protiv White Walkersa (jer diplomacija nije uspjela). Da stvar bude još gora, Greyjoys ne žele sudjelovati u bitci, a White Walkeri imaju svog zmaja. Objavljena su i otkrića o Jonovom roditeljstvu koja su ga mogla vidjeti kako se suočava s prijetnjama iz vlastitog logora.

Također treba riješiti nekoliko drugih visećih tema. Što će se dogoditi s Mountainom: hoće li se suočiti s Houndom u borbi koji će navijači s ljubavlju prozivati ​​"The Cleganebowl"? Hoće li Theon zaslužiti mjesto kralja Željeznih otoka? I naravno, hoće li Arya dobiti Cerseijevo ime sa njenog popisa? Samo ćemo morati paziti da to otkrijemo.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 67

Adblock
detector