Kako gledati gospodina Robota sezonu 4 na mreži putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Kako gledati gospodina Robota sezonu 4 na mreži


G. RobotČetvrta i posljednja sezona premijerno će se predstaviti u 22:00 EST (19:00 PST / 3:00 BST). Ukupno će biti 13 epizoda, što znači da možemo očekivati ​​da će ova serija dobro završiti 29. prosinca, pod pretpostavkom da neprekidni raspored puštanja jedne epizode po tjednu. Čitajte dalje kako biste saznali kako gledati G. Robot sezona 4 online s bilo kojeg mjesta, čak i u inozemstvu.

Trebali biste biti svjesni da preporučujemo samo službene izvore. S obzirom na popularnost ove emisije, nelicencirani streamovi gotovo će sigurno biti dostupni. Međutim, savjetujemo da ih ne koristite; ne samo da su često zaostali i slabe razlučivosti, već se potoci trećih strana često provode i izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. Sa zakonitim načinima gledanja G. Robot u nekoliko zemalja nema razloga za pribjegavanje sjenovitim, neovlaštenim strujama.

Ova emisija emitirat će se samo na geografski ograničenim streaming uslugama. To znači da će vam trebati VPN za gledanje G. Robot sezona 4 u inozemstvu.

Kako gledati gospodina Robota 4 sezone u inozemstvu s VPN-om

VPN-ovi olakšavaju pristup geo-ograničenim uslugama u inozemstvu. Oni funkcioniraju tako što svoj promet usmjeravaju preko poslužitelja negdje drugdje u svijetu, skrivaju vašu stvarnu IP adresu i trik-platformama vjeruju da se zapravo nalazite u željenoj zemlji.

Evo kako gledati G. Robot sezona 4 s bilo kojeg mjesta s VPN-om:

  1. Prvo se prijavite za odgovarajući VPN. Preporučujemo ExpressVPN ali NordVPN i CyberGhost su izvrsna alternativa za niske cijene.
  2. Zatim instalirajte VPN aplikaciju, pripazeći da nabavite odgovarajuću verziju za svoj uređaj.
  3. Odlučite koju uslugu želite deblokirati i povezati se s poslužiteljem u relevantnoj zemlji. Primjerice, za deblokiranje američke mreže upotrijebite američki poslužitelj ili kanadsku mrežu.
  4. Stvorite račun (ako je potrebno). Imajte na umu da će ovo možda zahtijevati da imate način plaćanja povezan s lokalnom adresom.
  5. Na kraju, pokušajte reproducirati videozapis na odabranoj usluzi. Treba početi odmah, ali ako ne, većinu problema možete riješiti uklanjanjem predmemorije i kolačića, te ponovnim učitavanjem stranice.

Ako želite strujati G. Robot uživo, toplo preporučamo da prije premijere prođete kroz gore navedene korake. Na ovaj način imat ćete dovoljno vremena za pomoć u pretplatničkom timu VPN-a i nećete biti uhvaćeni u stražnjim tehničkim problemima.

Kako uživo gledati gospodina Robota 4 sezone na američkoj televiziji

Zastava SAD-a

U Americi, G. Robot sezona 4 emitirat će se isključivo na USA Network. To znači da ako vaš paket kabelske televizije već sadrži ovaj kanal, možete se prijaviti na web mjesto i započeti streaming bez dodatnih troškova.

Možete i gledati G. Robot online bez kabela. USA Network omogućuje prijavu s postojećom pretplatom na fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV ili YouTube TV pretplatu. Sve ove usluge dolaze s besplatnom probom, ali nijedan nije dovoljno dugačak da biste cijelu sezonu mogli strujati besplatno. Kao takav, preporučujemo korištenje Sling TV-a; po 15 USD mjesečno, to je najmanje skupa opcija.

Želite li nadoknaditi sezona 1–3? Oni su trenutno dostupni na Amazon Prime Video, iako ćete morati platiti 14,99 USD po seriji.

Sve gore navedene usluge su zaključane u regiji. Gledati G. Robot na bilo kojem od njih u inozemstvu možete se povezati s američkim VPN serverom. Još nemate VPN? ExpressVPN dolazi sa 30-dnevna garancija povrata novca, omogućujući vam da isprobate uslugu bez rizika i zatražite puni povrat ako niste zadovoljni.

Gdje bih drugdje mogao gledati Mr.Robota?

Trenutno je najavljeno samo nekoliko međunarodnih emitera, iako je vjerojatno da će ih stići još jednom kada započne sezona 4. Pogledajte u nastavku kako biste saznali koje se mreže prikazuju G. Robot sezona 4 u vašoj zemlji:

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Trenutno je jedini način na koji britanski navijači mogu strujati G. Robot sezona 4 je prijaviti se za Amazon Prime Video. Ova usluga nudi sve prethodne serije i dodaće nove epizode iz sezone 4 u roku od 24 sata izdanja u SAD-u, počevši 7. listopada. U prethodnim godinama epizode su obično dodavane sljedećeg dana oko 7:00 BST, iako taj raspored prijenosa nije postavljen u kamenu.

Amazon Prime košta 7,99 funti mjesečno, ali uključuje 30-dnevno besplatno probno razdoblje. To znači da ako nemate ništa protiv čekati nekoliko mjeseci, možete se prijaviti, gledati četvrtu sezonu, a zatim otkazati račun kako ne biste naplatili.

Ova će se usluga samo prikazivati G. Robot u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kao takav, trebat će vam VPN da biste ga gledali iz inozemstva.

Kanada

Kanadska zastava

Izlog je jedina mreža koja emitira G. Robot u Kanadi. Nažalost, na web-mjestu Showcase nema prijenos uživo (ili čak epizoda na zahtjev). Kanadskim navijačima, međutim, postoji prilično okrutan način gledanja Showcasea na mreži.

Prvo, trebat će vam račun za Amazon Prime Video koji košta 30,99 USD mjesečno nakon 30-dnevnog besplatnog probnog razdoblja. Zatim ćete morati platiti dodatnih 12,99 USD za paket kanala STACKTV. Ova metoda nije idealna s obzirom na njezinu visoku cijenu, ali nema drugih načina za strujanje G. Robot na mreži u Kanadi, ne postoji alternativa.

Paket kanala STACKTV dostupan je samo u Kanadi. I dalje joj možete pristupiti iz inozemstva ako se povežete s jednim od vaših kanadskih poslužitelja VPN-a.

Što možemo očekivati ​​od gospodina Robota, sezona 4?

Prikolice za G. Robot sezona četvrta otkriva priličnu količinu informacija. Znamo, na primjer, da će se ova serija postaviti u prosincu 2015., a usredotočit će se na igre mačaka i miša između Elliota i Whiterosea. Zvijezda serije (i dobitnik Oscara) Rami Malek tvrdi da će kraj biti "vrlo, vrlo klimaktivan", a u emisiji koja tako veliki naglasak iznenađuje svoju publiku, teško je vidjeti kako to može biti pogrešno.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 68