Kako gledati Harryja Pottera na Netflixu s bilo kojeg mjesta 2020. godine

Kako gledati Harryja Pottera na Netflixu s bilo kojeg mjesta

Ako ste Potterhead, vjerojatno ste se pitali: kada će Harry Potter biti na Netflixu? Pa, bit će vam drago kad saznate da svi filmovi o Harry Potteru dolaze na Netflix. Nažalost, neće se pojaviti u Netflix knjižnicama širom svijeta i mogu se pogledati samo u Francuskoj, Belgiji, Španjolskoj, Australiji i Novom Zelandu (neki su filmovi dostupni i na Netflixu u Kanadi).

Netflix koristi filtre geo-lokacije kako bi osigurao da se biblioteke sadržaja razlikuju ovisno o vašoj lokaciji. Ali ne brinite se. Ako želite gledati Harryja Pottera na Netflixu u SAD-u, Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje izvan vrlo ograničenog broja zemalja u kojima je standardno dostupan, trebat će vam VPN. Korištenje virtualne privatne mreže (VPN) može izbjeći Netflix filtre i pomoći vam da pristupite katalogu koji uključuje Harryja Pottera.

VPN-ovi kriptiraju sav internetski promet koji teče prema i iz vašeg uređaja i usmjeravaju ga preko posredničkog poslužitelja po vašem izboru. Šifrirani tunel je praktički nepristupačan, što znači da ni Netflix ni vaš davatelj internetskih usluga ne mogu shvatiti što radite na mreži. A kad odaberete poslužitelj, recimo Australiju, vaša se IP adresa mijenja s australijskom. Kao rezultat toga, sve web lokacije i aplikacije domaćina koje povežete pretpostavljaju da se fizički nalazite u zemlji.

Kako gledati Harryja Pottera na Netflixu pomoću VPN-a

Evo kako gledati Harryja Pottera na Netflixu s bilo kojeg mjesta na svijetu:

 1. Odaberite odgovarajućeg VPN davatelja. Preporučujemo ExpressVPN, ali NordVPN i CyberGhost su sjajne alternativne mogućnosti.
 2. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju za svoj uređaj izravno s web stranice davatelja usluga ili službenog tržišta aplikacija.
 3. Nakon dovršetka instalacije očistite predmemoriju i kolačiće preglednika kako biste uklonili stare identifikatore lokacije. Ponovo pokrenite uređaj.
 4. Povežite se na VPN poslužitelj u Australiji. Preporučujemo Australiju, jer trenutno nalazi čitavu biblioteku filmova o Harryju Potteru, a nekoliko vrhunskih VPN-ova (uključujući one gore) može pristupiti australijskoj biblioteci Netflix.
 5. Otvorite Netflix i prijavite se s postojećim vjerodajnicama za Netflix račun.
 6. Prenesite sav Harry Harry Potter koji vam se sviđa.

Imajte na umu da ćete možda trebati odabrati određeni poslužitelj za otključavanje Netflix knjižnice koju želite. Ako vam je potrebna pomoć oko pronalaženja pravog, možete se obratiti korisničkom timu za VPN.

Najbolji VPN za gledanje Harryja Pottera: ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks netflixTestirano Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN naš je glavni izbor gledati Harryja Pottera online s bilo kojeg mjesta na svijetu. Pružatelj usluga nudi preko 3000 poslužitelja širom svijeta, uključujući puno mogućnosti u Australiji. On štiti sav mrežni promet vojnim šifriranjem, zajedno s dodatnim sigurnosnim mjerama kao što je prekidač za internetsko ubijanje, savršenu tajnu naprijed i zaštitu od propuštanja DNS-a. Velike brzine i pouzdana korisnička podrška dio su paketa, a jedan račun omogućava do pet istodobnih veza.

ExpressVPN ima izvrstan potencijal za deblokiranje i može omogućiti pristup više Netflix knjižnica, uključujući i australijsku.

Što još mogu učiniti s VPN-om?

VPN-ovi čuvaju vas na internetu i sigurno, pri čemu znate da je vaš digitalni otisak daleko od znatiželjnih očiju. To znači da hakeri koji vrebaju na javnim WiFi mrežama ne mogu pregledavati vaše podatke, a vaš mrežni pružatelj usluga ili vlada ne mogu pratiti vaše mrežne aktivnosti.

Osim Netflixa, VPN može otključati mnoštvo popularnih geo ograničenih mjesta za streaming kao što su Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer, Adult Swim i još mnogo toga.

VPN-ovi su sjajna ideja za pristup bankarskim i financijskim proizvodima dok putujete u inozemstvo. Možete izgledati kao da se prijavljujete iz svoje matične zemlje, izbjegavajući crvene zastave i moguće upozorenja o prijevari.

Koji su filmovi o Harryju Potteru dostupni na Netflixu?

Svi filmovi o Harry Potteru navedeni su dolje na Netflixu u Francuskoj, Belgiji, Španjolskoj, Australiji i Novom Zelandu. Na Netflixu u Kanadi dostupni su samo posljednja četiri filma.

 1. Harry Potter i filozofski kamen
 2. Harry Potter i Dvorana tajni
 3. Harry Potter i Azkabanski zarobljenik
 4. Harry Potter i vatrena čašica
 5. Harry Potter i Red Feniksa
 6. Harry Potter i polukrvni princ
 7. Harry Potter i darovi smrti (1. dio)
 8. Harry Potter i darovi smrti (2. dio)

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Netflix

"Harry Potter World" Tonyja Hisgetta licenciran pod CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4

Adblock
detector