Kako gledati istinskog detektiva na mreži u Velikoj Britaniji (ili bilo gdje drugdje)

Kako gledati True Detective na mreži u Velikoj Britaniji ili inozemstvu

Istinski detektiv jedna je od najvećih emisija posljednjih nekoliko godina. Međutim, iako ga je bilo lako gledati tijekom početnog izdanja, to je teže strujati Istinski detektiv od kraja treće sezone. Na sreću, prikazuje se još nekoliko streaming servisa Istinski detektiv i u nastavku ćemo vam reći kako gledati svaku epizodu Istinski detektiv putem interneta iz Velike Britanije ili iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Napominjemo da preporučujemo samo službene izvore. Iako su popularne emisije poput Istinski detektiv su često dostupne na sjenovitim web lokacijama za strujanje, savjetujemo da ih ne upotrebljavate. Za početak, videozapisi su često uspavani i male rezolucije. Nadalje, može ih se pokrenuti izvan mreže u bilo koje vrijeme zbog kršenja autorskih prava, tako da možda nećete stići vidjeti kraj sezone. Možete gledati svako godišnje doba Istinski detektiv besplatno, tako da nema potrebe za korištenjem nelicenciranih izvora.

Istinski detektiv dostupan je samo na platformama sa zaključanom regijom, što znači da će vam trebati VPN da biste ga gledali iz inozemstva.

Kako gledati True Detective u inozemstvu putem VPN-a

VPN-ovi u početku mogu izgledati pomalo zastrašujuće, ali kad jednom znate kako ih upotrebljavati, u inozemstvu možete deblokirati geografski ograničene usluge. Slijedite korake u nastavku za strujanje Istinski detektiv iz Velike Britanije, SAD-a, Kanade, Meksika ili bilo kojeg mjesta na svijetu:

  1. Započnite s prijavom na odgovarajući VPN ako već niste. Preporučujemo ExpressVPN iako su NordVPN i CyberGhost obje velike jeftine alternative.
  2. Sada preuzmite i instalirajte VPN softver. Većina usluga nudi niz aplikacija za različite operativne sustave i uređaje, pa se pobrinite za pravu.
  3. Odlučite koju platformu ispod želite deblokirati.
  4. Povežite se na VPN poslužitelj u odgovarajućoj zemlji. Na primjer, upotrijebite američki poslužitelj za deblokiranje HBO-a ili australijski poslužitelj za Crave.
  5. Pokušajte reproducirati videozapis na odabranom web mjestu. Trebalo bi početi odmah, ali ako ne, uklanjanje predmemorije i kolačića, a zatim osvježavanjem stranice trebali biste riješiti većinu problema.

Kako struji True Detective na UK TV-u

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Trenutno nijedna glavna usluga struje u Velikoj Britaniji ne omogućuje vam gledanje Istinski detektiv besplatno. No sve tri sezone možete kupiti na Amazon Prime Video i iTunes. Obje platforme imaju istu cijenu (18,99 funti po sezoni ili 2,49 funti po epizodi), tako da nema koristi od izbora jedne preko druge.

Obično nove epizode Istinski detektiv prikazane su na Sky Atlantic-u, slično kao i većina drugih HBO-ovih emisija. To znači da će, kada se sezona četvrta konačno objavi, biti moguće gledati je uživo na televiziji Now (7,99 funti mjesečno) ili aplikaciji Sky Go (besplatnoj za postojeće kupce na Sky TV-u).

Istinski detektiv dostupan je samo u nekoliko knjižnica Amazon Prime Video i iTunes. Ako ga želite gledati izvan Velike Britanije, prvo ćete se morati povezati s britanskim VPN serverom. Nemate VPN? ExpressVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca tako da možete strujati Istinski detektiv bez rizika. Ako niste zadovoljni ili vam je potreban samo VPN za ovaj jedan zadatak, možete jednostavno otkazati i zatražiti potpuni povrat.

Gdje drugdje mogu gledati istinskog detektiva na mreži?

Srećom nekoliko međunarodnih streaming platformi nose sve tri sezone Istinski detektiv. Pogledajte dolje da biste saznali gdje gledati Istinski detektiv na mreži u svojoj zemlji:

SAD

Zastava SAD-a

Najlakši način za gledanje Istinski detektiv u SAD-u je na HBO-u. Ako vaš paket kabelske televizije već uključuje HBO, možete prijaviti se u HBO Idi i odmah započnite strujanje sve tri sezone. Nemate kabel? Nema problema: samo se prijavite za HBO Now. Ova usluga obično košta 14,99 USD mjesečno, ali dolazi s jednotjednom besplatnom probom, tako da ako budete brzi, možda ćete moći gledati sve na vrijeme.

Inače, ova emisija uključena je s DirecTV Now, Hulu (s dodatkom HBO) i Hotstar pretplatama. DirecTV, Hulu i Huluov dodatak HBO-u nude probno razdoblje, što znači možete gledati Istinski detektiv besplatno sve dok se sjećate otkazati prije nego što se suđenje završi. Ako biste voljeli posjedovati digitalnu kopiju emisije, cijele sezone možete kupiti na Amazon Prime Video za 27,99 USD svaki.

Sve gore navedene usluge ograničene su na geo. Kao takav, morat ćete ili biti u SAD-u ili biti povezani s američkim VPN poslužiteljem da biste ih koristili.

Kanada

Kanadska zastava

U Kanadi, Crave je jedina usluga struje koja trenutno omogućuje gledanje Istinski detektiv sezona 1–3 na mreži. Prve dvije sezone uključene su u osnovnu pretplatu, ali za gledanje treće serije trebat će vam plan "Filmovi + HBO". To košta 19,98 USD mjesečno, mada vaš prvi mjesec je besplatan. Ukupno ima samo 24 epizode, pa bi ovo trebalo biti više nego dovoljno vremena za završetak serije. Kada završite, samo otkažite račun kako biste izbjegli naplatu.

Crave ima regiju i postoji samo u Kanadi. Za upotrebu ove usluge u inozemstvu morat ćete se povezati s kanadskim VPN serverom.

Australija

australija zastava

Svake sezone od Istinski detektiv je dostupan na Foxtel Now. To obično košta 25 AUD mjesečno plus dodatnih 10 dolara za paket Drama kanala, ali Foxtel Now nudi 10-dnevno besplatno probno razdoblje, tijekom kojeg ćete moći gledati sve što vam se sviđa. Ako otkažete prije završetka suđenja, možete učinkovito strujati svaku epizodu Istinski detektiv besplatno.

Ako 10 dana nije dovoljno vremena, preporučujemo da Foxtel Now zadržite dodatnih mjesec dana. Trenutno je jedina druga opcija sezonska kupnja pojedinačno za 21,99 dolara na usluzi Fetch, tako da Foxtel ovdje nudi pristojnu vrijednost.

Fetch i Foxtel su zaključani u regiji. Nadalje, Foxtel tijekom registracije traži australijski telefonski broj, što inozemnim korisnicima otežava prijavu. Postojeći pretplatnici i dalje mogu pristupiti tim uslugama u inozemstvu putem VPN-a.

Kad izlazi True Detective sezona 4?

Pojedinosti su malo i daleko između, ali znamo da HBO trenutno ne radi u sezoni 4. To ne znači da je nikad nećemo vidjeti: Nic Pizzolatto, pisac emisije javno je rekao da ima "divlje" planove za novu sezonu. Trenutno možemo samo pričekati da vidimo hoćemo li HBO obnoviti emisiju ili ne.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2

Adblock
detector