Kako gledati ITV u SAD-u

Kako gledati ITV u SAD-u (1)

Za gledanje ITV uživo iz Amerike trebat će vam VPN, no neće sve VPN raditi s ITV-om. Pokazat ćemo vam što radite i kako ih možete upotrebljavati za strujanje ITV-a u SAD-u.

VPN-ovi poboljšavaju vašu internetsku sigurnost šifriranjem prometa. To sprečava vašeg davatelja internetskih usluga (ISP), poslodavca ili vladu da vide što radite na mreži. VPN možete koristiti i za pristup web lokacijama i uslugama izvan njihovog predviđenog područja emitiranja. Vrlo je jednostavno: te web lokacije pronalaze lokaciju korisnika provjeravanjem njegove IP adrese, ali kada se povežete s VPN-om, dobit ćete novu IP adresu specifičnu za zemlju u kojoj se nalazi vaš odabrani poslužitelj..

Internetska streaming platforma ITV naziva se ITV Hub. On je dostupan samo korisnicima u Velikoj Britaniji, a zbog strogih mjera geo-ograničenja, ne može ga svaka VPN deblokirati u inozemstvu. Kasnije ćemo detaljnije obraditi preporučene VPN-ove, ali ako ste u žurbi, kratki pregled svakog možete pronaći u nastavku:

 1. ExpressVPN S jakim fokusom na sigurnost, privatnost i brzinu, te izvrsnom deblokiranom sposobnošću, ExpressVPN idealan je za strujanje ITV-a u SAD-u.
 2. CyberGhost Ova se usluga odlikuje brzim poslužiteljima koji su optimizirani za strujanje, unaprijed konfiguriranom sigurnošću i sučeljem prilagođenim početnicima..
 3. NordVPN Izuzetno svestran VPN s velikim brzinama, naprednim sigurnosnim značajkama i mogućnošću deblokiranja ITV-a iz bilo kojeg mjesta.
 4. IPVanish Brza i lagana usluga s visokim ograničenjem veze i snažnom podrškom na više platformi, IPVanish je savršen za strujanje u pokretu..
 5. PrivateVPN Nudi brže od prosječnih brzina, ne zapisuje i lako deblokira nekoliko popularnih platformi, uključujući ITV Hub.
 6. Surfshark Ima izvrsnu sposobnost deblokiranja, politiku zapisivanja i širok raspon sigurnosnih značajki.
 7. Štit za žarište Brz i pouzdan, uz snažnu predanost vašoj sigurnosti, Hotspot Shield omogućuje jednostavno gledanje ITV čvora, bez obzira na to gdje se nalazite.

Kako gledati ITV u SAD-u s VPN-om

VPN-ovi mogu izgledati zastrašujuće, ali zapravo su prilično jednostavni za korištenje. U nastavku ćemo objasniti kako gledati ITV u SAD-u ili bilo gdje drugdje:

 1. Započnite s registracijom za jedan od niže VPN-a (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte softver osiguravajući da dobijete odgovarajuću verziju za svoj uređaj.
 3. Povežite se s jednim od svojih VPN poslužitelja u Velikoj Britaniji.
 4. Prijavite se na ITV Hub i pokušajte reproducirati video. Treba se učitati odmah, ali ako ne, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika, a zatim ponovno učitajte stranicu.

BESPLATNI BESPLATNI VPN: Samo vam treba VPN samo kratko vrijeme? Bez obzira idete li na odmor ili samo želite gledati određenu emisiju na ITV-u, možete iskoristiti ExpressVPN's 30-dnevna garancija povrata novca. Iako ćete morati platiti unaprijed, u bilo kojem trenutku možete otkazati potpuni povrat novca, omogućujući vam da besplatno gledate ITV u inozemstvu..

Odabir najboljih VPN-ova za strujanje ITV-a u inozemstvu

Odlučiti koji VPN koristiti rijetko je jednostavno kao što bi trebao biti. Nove se usluge neprestano pojavljuju i svaka nudi različite značajke. Da bismo olakšali stvari, prilikom pronalaženja najboljih VPN-ova za gledanje ITV-a u SAD-u odlučili smo preporučiti samo usluge koje ispunjavaju sve kriterije u nastavku:

 • Deblokira ITV Hub i slične britanske streaming usluge
 • Omogućuje brze i pouzdane veze
 • Zapisnik nema osobne podatke
 • Koristi moćno enkripciju i nudi razne dodatne sigurnosne značajke
 • Pruža aplikacije za najpopularnije platforme i uređaje

Najbolji VPN-ovi za gledanje ITV-a u SAD-u

Pogledajte dolje da biste saznali koji su VPN-ovi najbolji za deblokiranje ITV-a u inozemstvu:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2023

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN ima više od 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, uključujući Veliku Britaniju. Ovo je brz, pouzdan VPN koji vam omogućuje gledanje HD videozapisa uživo bez ikakvog zastoja ili punjenja. Što je još bolje, pouzdano može deblokirati velike streaming usluge uključujući ITV Hub i Netflix UK iz inozemstva.

Ova usluga osigurava da je vaš promet sakriven u svakom trenutku s kombinacijom 256-bitne enkripcije, prekidačem za zaustavljanje (koji zaustavlja sve prijenos podataka u slučaju da iznenada prekinete vezu), savršenom tajnošću naprijed i zaštitom od curenja DNS-a i IPv6. Dok možete platiti s Bitcoin-om za dodatnu anonimnost, ExpressVPN ne bilježi podatke koji se mogu prepoznati tako da ste zaštićeni bilo koji način. Trebate pomoć? Korisničku podršku možete dobiti 24/7 putem chata uživo.

  Как да гледате Сезон 1 на Новия папа онлайн

ExpressVPN nudi aplikacije za Windows, MacOS, Linux, Android i iOS uređaje. To uključuje prilagođeni firmver kako bi se instalacija usluge na usmjerivaču učinila što jednostavnijom.

Pros:

 • Nema problema s deblokiranjem UK streaminga sadržaja dok su u inozemstvu poput Netflixa, BBC iPlayera i više
 • Dosljedne, brze veze
 • Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti
 • Platite anonimno Bitcoin-om

Cons:

 • Nešto skuplje od rivala

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA ITV: ExpressVPN je naš izbor broj 1. To je brza i pouzdana usluga koja stavlja veliki naglasak na vašu internetsku sigurnost i privatnost. Što je najbolje, dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

Cyberghost

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost trenutno ima više od 5.700 poslužitelja u 89+ zemalja (uključujući oko 486 poslužitelja u Velikoj Britaniji). Zamišljen je da bi strujanje bilo što jednostavnije: svaki poslužitelj pokazuje uslugu kojom deblokira trenutačno učitavanje poslužitelja, a brzine su dovoljno visoke da bi se strujao HD sadržaj uživo bez uočljivog međusobnog punjenja. CyberGhost omogućuje do sedam istodobnih veza, dok većina njegovih rivala dopušta između tri i šest.

Jedna od najvećih prednosti ove usluge je ta što su sve njezine sigurnosne značajke zadano omogućene. To uključuje 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a i IPv6, blokiranje oglasa, skeniranje zlonamjernog softvera i prekidač za zaustavljanje (u desktop i mobilnim aplikacijama). CyberGhost ne bilježi nikakve osobne podatke ali omogućava vam da se prijavite anonimno ako želite. To je usluga vrlo korisna, ali podrška je dostupna preko live chat 24/7, u slučaju da vam je potrebna.

CyberGhost ima aplikacije Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Radi s odabranim mrežnim usmjerivačima, ali ih prvo treba ručno konfigurirati.

Pros:

 • Brzi poslužitelji optimizirani za strujanje
 • Čvrsta privatnost i sigurnosne značajke omogućene su prema zadanim postavkama
 • Opcija s niskim cijenama s aplikacijama prilagođenim početnicima

Cons:

 • Nedostatak opcija konfiguracije može omesti korisnike energije

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJA PRORAČUNSKA OPCIJA: CyberGhost je brz, pristupačan i idealan za pristup geoblokiranim uslugama poput ITV Hub-a u inozemstvu. Njegovi planovi uključuju 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju o Cyberghostu

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NordVPN ima najveću mrežu bilo kojeg velikog pružatelja usluga: više od 5.400 poslužitelja u 62 zemlje, s više od 700 samo u Velikoj Britaniji. Ovo je vrlo brza usluga koja se može pohvaliti izvrsnim mogućnostima deblokiranja; Omogućuje vam pristup ne samo ITV-u, već i nekoliko drugih britanskih platformi, uključujući BBC iPlayer, Amazon Prime Video i All 4.

Ovaj VPN uključuje nekoliko naprednih sigurnosnih značajki. Postoje 256-bitna enkripcija, prekidač za uklanjanje specifičnih za aplikaciju, adblocker, skener zlonamjernog softvera i zaštita od curenja DNS-a, WebRTC-a, IPv6 i preusmjeravanja portova. Možete čak koristiti dva VPN-a odjednom ili se povezati s Torom putem VPN-a ako želite. NordVPN ne vodi zapisnike, pa se vaše aktivnosti ne mogu pratiti po vama Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem chata uživo u slučaju bilo kakvih problema.

NordVPN aplikacije dostupne su za MacOS, Linux, Windows, iOS i Android. Može se ručno instalirati na odabranim bežičnim usmjerivačima.

Pros:

 • Ekspanzivna mreža poslužitelja
 • Davatelj budžeta koji ne štedi na sigurnosnim ili privatnim značajkama
 • Politika bez zapisnika
 • Brzina je dovoljno brza za HD streaming

Cons:

 • Aplikacija za desktop može biti neugodna za korištenje

Naš rezultat:

4.5 od 5

BRZO I SIGURNO: NordVPN nudi velike brzine, izvanrednu sposobnost deblokiranja i slobodu da svoju sigurnost prilagodite svojim potrebama. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju NordVPN-a

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanish

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish nudi pristup više od 1.200 poslužitelja raspoređenih u više od 60 zemalja uključujući UK. Ova je usluga brza, pouzdana i lagana, s pristojnim mogućnostima deblokiranja, zbog čega je odavno omiljena onima koji žele strujati na mobilnim uređajima. Nadalje, omogućava do deset istodobnih veza, što je puno više od većine ostalih VPN-ova.

  Hogyan nézhetem a Poldark 5. évadját külföldön (az Egyesült Királyságon kívül)

Ovaj VPN osigurava vaš promet korištenjem kombinacije 256-bitnog enkripcije, prekidača za zaustavljanje (samo za radne verzije) i IPv6 i DNS zaštitu od propuštanja. Možete odlučiti da prikrivate svoj OpenVPN promet, što vam pomaže sakriti činjenicu da uopće koristite VPN.. IPVanish ima pravilo bez zapisivanja, tako da nema rizika da se vaše aktivnosti prate kod vas. Predstavnici korisničke podrške spremni su pomoći putem 24/7 chata uživo.

IPVanish nudi aplikacije za Windows, MacOS, Android, iOS i Amazon Fire TV i Firestick. Ručna instalacija potrebna je za upotrebu s Linux platformama ili kućnim usmjerivačima.

Pros:

 • Vrlo velike brzine
 • Impresivne značajke sigurnosti i privatnosti
 • Potpuno usluga bez greške neće ugroziti vašu privatnost

Cons:

 • Ne prihvaća bitcoin

Naš rezultat:

4 od 5

STREAM ITV BILO KAKO: IPVanish je brzi VPN, sigurnosno svjestan VPN, s visokom granicom veze i jakom podrškom za više platformi. Sadrži 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju IPVanish-a

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN ima manje poslužitelja od nekih svojih rivala (88 u 57 zemalja, uključujući šest u Velikoj Britaniji), ali on pruža iznadprosječne brzine i lako može deblokirati širok raspon tvrdoglavih streaming platformi, uključujući ITV Hub, BBC iPlayer, Netflix UK i Sve 4. Dopušteno je do šest istodobnih veza, što znači da možete zaštititi većinu, ako ne i sve, svojih uređaja odjednom.

Ova usluga koristi 256-bitnu enkripciju, DNS, WebRTC i IPv6 zaštitu od propuštanja i prekidač za zaustavljanje (samo za Windows) kako biste bili sigurni u svakom trenutku. Možete platiti s Bitcoin-om ako želite, ali PrivateVPN ima strogu politiku nepojavljivanja, pa ste skoro potpuno anonimni. Razgovor uživo dostupan je 22 sata dnevno (isključujući 1-3 popodne PST) i ako se mučite, osoblje može na daljinu instalirati i postaviti softver za vas.

PrivateVPN nudi Windows, Android, MacOS i iOS aplikacije. Ručno se može instalirati na Linux uređaje i internetske usmjerivače.

Pros:

 • Brzina je dovoljno dobra za visokokvalitetno strujanje
 • Sticanje reputacije zbog rastućeg popisa web mjesta koja deblokiraju
 • Davatelj nula-dnevnika

Cons:

 • Mali broj poslužitelja
 • Razgovor uživo nije non-stop

Naš rezultat:

4.5 od 5

NO-STRESS STREAMING: PrivateVPN ima visoke brzine, izvrsnu sposobnost deblokiranja i snažnu predanost svojoj privatnosti. Nadalje, nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju PrivateVPN

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPN

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark ima 1000+ poslužitelja raspoređenih u više od 60 zemalja. Snažan je izbor za strujanje, ne samo zbog svoje brzine, već i zbog toga što s bilo kojeg mjesta deblokira glavne platforme poput Netflixa, ITV Hub-a i Hulu-a. Što je još bolje, za razliku od većine svojih rivala, ovaj VPN nema ograničenje veze. To vam omogućuje zaštitu svih uređaja istovremeno.

Ova usluga koristi 256-bitnu AES enkripciju, prekidač za uklanjanje i zaštitu od curenja WebRTC, IPv6 i DNS kako bi vaše aktivnosti uvijek bile privatne. Što je još važnije, Surfshark ne bilježi podatke koji bi vas mogli prepoznati. No postoji mogućnost plaćanja u kripto valuti za još veću privatnost. Aplikacije su vrlo jednostavne za korištenje, ali ako vam je potrebna pomoć, korisnička podrška dostupna je 24/7 tijekom live chat-a.

Surfshark dolazi s aplikacijama za Windows, Linux, Android, MacOS i iOS. Može se ručno instalirati na podržanim mrežnim usmjerivačima.

Pros:

 • Povežite onoliko uređaja koliko želite
 • Deblokira ITV i mnoge slične usluge
 • Pristojne brzine

Cons:

 • Nema najveću mrežu oko sebe
 • Neki su poslužitelji sporiji od drugih

Naš rezultat:

4 od 5

BUDITE NA BILO KOJI UREĐAJ: Surfshark je sigurnosno osviješteni VPN koji ne samo da deblokira ITV u SAD-u, već vam omogućuje gledanje u najvišoj mogućoj kvaliteti i na bilo kojem svom uređaju. Ova usluga dolazi sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

7. Štitnik žarišta

Štit za žarište

Štit za žarište djeluje na više od 3000 poslužitelja u više od 70 zemalja, što znači da je to sjajan način za deblokiranje geo-ograničenih streaming platformi. U stvari, osim što vam omogućuje gledanje ITV Hub-a, ovaj VPN deblokira usluge poput Netflixa, Hulua i CBS All Accessa. Nadalje, kako možete istovremeno povezati do pet uređaja, slobodno gledate onaj uređaj koji vam se najviše sviđa.

  Как да гледате Игра на тронове сезон 8 безплатно онлайн

Ova usluga nudi širok raspon sigurnosnih značajki, uključujući 256-bitnu enkripciju, zaštitu od curenja DNS-a i IPv6 i prekidač za zaustavljanje (koji automatski zaustavlja sav prijenos podataka ukoliko izgubite vezu s VPN-om. Hotspot Shield ne čuva nikakve osobne podatke nakon prekida veze. Ako naiđete na bilo kakve probleme, možete kontaktirati korisničku podršku putem live chat-a, 24/7.

Hotspot Shield nudi aplikacije za MacOS, Windows, iOS i Android.

Pros:

 • Dosljedno velike brzine
 • Snažno u sigurnosti
 • Deblokira ITV Hub odasvud

Cons:

 • Neki prošli problemi s privatnošću
 • Nema Linux aplikacije

Naš rezultat:

4.5 od 5

KORISNIČKO PRIJATELJSKO VPN: Točka vruće točke vrlo je jednostavna za upotrebu, ali nemojte se zavaravati: ima mnogo moćnih sigurnosnih značajki, snažnu deblokirajuću sposobnost i velike brzine. Čak postoji 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju Hotspot Shield-a.

Kupon Hotspot ShieldSpecijalna ponuda - uštedite 75% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li strujati ITV u inozemstvo besplatnim VPN-om?

Možda ćete biti u iskušenju da koristite besplatni VPN, ali savjetujemo da to ne učinite. Iako imaju više korisnika nego što su plaćene usluge, besplatne VPN mreže obično nemaju dovoljno poslužitelja da zadovolje potražnju i omoguće brzinu potrebnu za HD streaming. To znači da će se videozapisi vjerojatno dugotrajno spremiti ako se uopće reproduciraju. Uz to, besplatni VPN-ovi često ne mogu zaobići stroge mjere geo-ograničenja koje koriste platforme poput ITV Hub-a, što znači da možda nećete moći gledati ništa.

Možete se zapitati kako si te usluge mogu priuštiti rad. Često ćete naći da koriste poslovni model koji podržava oglas ili tražiti od korisnika da plaćaju veće brzine. Međutim, neki besplatni VPN-ovi idu i dalje, spremanje kolačića za praćenje na korisnikov uređaj i prikupljanje podataka poput web lokacija koje posjećuju i koliko često. Ti se podaci tada mogu prodati oglašivačima, najčešće bez vašeg znanja ili izričitog pristanka.

Onda je pitanje sigurnosti. Nedavna analiza 283 besplatne VPN aplikacije otkrila je da preko 38% sadrži zlonamjerni softver, 18% ih uopće ne koristi šifriranje, a više od 80% je procurilo osobne podatke putem IPv6. Nema garancije da će veća usluga biti i sigurnija: čak smo vidjeli i veliku besplatnu VPN koja prodaje propusnu širinu svojih korisnika kako bi olakšala botnet.

Najefikasniji način da se zaštitite putem interneta je korištenje uglednog, dobro uspostavljenog VPN-a s dokazanim dokazom o zalaganju za privatnost svojih kupaca..

Kako stvoriti ITV Hub račun u inozemstvu

prijavite se za ITV Hub

Prije nego što možete gledati bilo što, morat ćete stvoriti račun. Za početak, idite na stranicu za registraciju ITV Hub-a. Većina podataka koje ćete trebati unijeti prilično je standardna, ali ITV vas pita i za vaš poštanski broj. Ovdje možete unijeti bilo koji engleski poštanski broj jer ITV zapravo ne provjerava živi li tamo. Imajte na umu da škotski poštanski brojevi neće biti prihvaćeni; gledatelji u Škotskoj mogu unijeti engleski poštanski broj ili umjesto toga koristiti ITV regionalnu platformu za streaming, STV Player.

Nakon što unesete svoje podatke, kliknite podnijeti i potvrditi svoju adresu e-pošte. Sada se jednostavno možete povezati na VPN poslužitelj u Engleskoj, prijaviti se u ITV Hub i započeti streaming. Ako planirate gledati emisije uživo, morate imati UK TV licencu. Međutim, ITV Hub to ne provjerava i u biti se pokreće na sustavu časti.

Zašto bih inače trebao koristiti VPN?

ITV nije jedina usluga kojoj VPN omogućava pristup u inozemstvu. Web stranice za klađenje poput Betfred i Unibet često su dostupne samo u Velikoj Britaniji, ali možete ih koristiti kao uobičajene ako se prethodno povežete s britanskim poslužiteljem. VPN-ovi vam također omogućuju siguran pristup internetskim bankarskim uslugama RBS, HSBC ili NatWest. Kao dodatni bonus, smanjuju se šanse za aktiviranje automatskog upozorenja o prijevari samo zato što ste se prijavili iz druge države.

Javne wifi mreže prikladne su, ali rijetko i dobro osigurane. Kao rezultat toga, oni su popularna meta hakera. Međutim, kako VPN-i šifriraju vaš promet, vaše aktivnosti ostaju privatne i ne može ih čitati niko. Uz to, budući da se vaš promet preusmjerava preko poslužitelja drugdje u svijetu, VPN-ovi su jednostavan način zaobići web filtriranje koje je nametnula vlada ili vlasnik Hotspot..

Što mogu gledati na čvorištu ITV?

ITV Hub vam omogućuje gledanje uživo i besplatno šest TV kanala (ITV, ITV2, ITVBe, ITV3, ITV4, CITV). Postoji i širok izbor sadržaja na zahtjev, a u nastavku smo naveli neke od najpopularnijih naslova usluge:

 1. Emmerdale
 2. Otok ljubavi
 3. Jedini put je Essex
 4. Vodi me van
 5. Glas
 6. Ples na ledu
 7. Dobro jutro Britanija
 8. Paklena kuhinja
 9. Potjera
 10. Predstava Jeremy Kyle

About the author

Adblock
detector