Kako gledati iz inozemstva Winter Love Island 2020 (streaming free)

Kako gledati zimsko ostrvo ljubavi na mreži

Zimsko ostrvo ljubavi započet će 12. siječnja u 21:00 GMT (13:00 PST / 16:00 EST). Nova će se epizoda pojaviti na ITV2 svake večeri, a budući da svaka serija traje 30 i više epizoda, obožavatelji će biti u oku. Trenutno u inozemstvu? Ne brini; u nastavku ćemo objasniti kako gledati zimsko ostrvo ljubavi iz inozemstva (izvan Velike Britanije).

Imajte na umu da preporučujemo samo službene izvore. Iako često možete pronaći popularne emisije na web lokacijama za neovlaštene streaming, toplo ne savjetujemo njihovo korištenje. Videozapis je obično vrlo nekvalitetan, a uvijek postoji vjerojatnost da će biti uklonjen zbog kršenja autorskih prava. U svakom slučaju možete besplatno prenositi Otok zaljubljenih ljubavi, što znači da nema potrebe koristiti sjenovite, nepouzdane izvore.

ITV čvorište je zaključano u regiji. To znači da ako ste u inozemstvu, a ne postoji službeni televizijski program Winter Love Island, trebat će vam VPN za gledanje.

Kako gledati Otok zime ljubavi putem Interneta besplatno odasvud

VPN-ovi olakšavaju otkrivanje lokacije i deblokiranje geo-ograničenih streaming platformi iz inozemstva. Ispod ćete pronaći detaljni vodič o pristupu zimskim strujama uživo ili na zahtjev Otok ljubavi izvan Ujedinjenog Kraljevstva s VPN-om.

Evo kako gledati Winter Love Island 2020 online u inozemstvu (besplatno):

  1. Odlučite koji VPN želite koristiti. Gore smo preporučili ExpressVPN, ali CyberGhost i NordVPN su i visokokvalitetne i jeftine alternative.
  2. Preuzmite VPN softver, pripazite da nabavite pravu verziju za operativni sustav svog uređaja.
  3. Povežite se s jednim od britanskih poslužitelja vašeg VPN-a (ili odgovarajućom državom za međunarodne verzije Otok ljubavi).
  4. Stvorite besplatan račun za ITV Hub. Od vas će se tražiti da unesete poštanski broj, ali bilo koji važeći britanski poštanski broj će raditi.
  5. Pokušajte reproducirati videozapis na web mjestu ili aplikaciji ITV ili STV. Sve poruke o pogrešci trebale bi nestati, a sadržaj bi se trebao učitati gotovo odmah. Ako ne, pokušajte očistiti kolačiće i ponovno učitati stranicu.

Kako besplatno strujati zimsko ostrvo ljubavi na UK TV-u

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Gledajući zimu Otok ljubavi uživo putem interneta ne bi moglo biti lakše; gledatelji u Engleskoj i Walesu (ili spojeni na VPN poslužitelje u tim zemljama) mogu stream Island Winter Love besplatno na ITV Hub-u. Što je još bolje, stare su epizode dostupne na zahtjev sljedeća tri mjeseca, pa nema potrebe za panikom ako propustite jedan.

Škotski gledatelji bit će usmjereni na STV Player s porukom "Žao mi je - ovaj videozapis nije dostupan za gledanje putem ITV-a u vašoj regiji." Imajte na umu da, iako škotski korisnici mogu stvoriti ITV račun, zapravo će im trebati STV račun za gledanje. na liniji.

Pogreška ITV playera

Web lokacija ITV ne predstavlja to očito, ali trebate TV licencu za gledanje sadržaja uživo kao što se prikazuje na TV-u. Ne morate plaćati licencu ako samo želite gledati zimu Otok ljubavi nakon što se doda u biblioteku ITV čvorišta na zahtjev (obično nekoliko sati kasnije).

ITV čvorište je zaključano u regiji pa će vam trebati VPN za pristup izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Još ga nemate? ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, što znači da možete slobodno strujati zimsko ostrvo ljubavi i vratiti svoj novac ako budete nezadovoljni.

Kako gledati međunarodne verzije Love Islanda putem interneta

Love Island Australia

australija zastava

Love Island Australia nedavno je završio svoju drugu seriju i svaku epizodu možete besplatno gledati na 9Now. Morat ćete stvoriti račun i unijeti australijski poštanski broj, ali to je samo u postupku potvrde. Imajte na umu da je za pristup web mjestu potrebna australska IP adresa, ali lako je možete dobiti spajanjem na jedan od australskih poslužitelja VPN-a..

Otok ljubavi SAD

Zastava SAD-a

Američka verzija Love Islanda započet će svoju drugu sezonu negdje na ljeto. Do tada, sve 22 epizode prve sezone možete emitirati na CBS All Accessu. Ova usluga obično košta 5,99 USD mjesečno, ali postoji sedmodnevno besplatno probno razdoblje, pa ako budete brzi, možete biti uhvaćeni besplatno.

CBS All Access dostupan je samo u SAD-u. Ako ste trenutno u inozemstvu, možete koristiti ovu platformu kao uobičajenu vezu povezivanjem s američkim VPN serverom.

Često postavljana pitanja o strujanju putem Interneta

Kako se koristi VPN za deblokiranje drugih platformi za strujanje?

Prvo prijeđite na web mjesto vašeg davatelja VPN-a i preuzmite ispravnu verziju softvera za svoj uređaj. Aplikacija će vas zatražiti da se prijavite, a nakon toga pružit će vam popis lokacija na koje se možete povezati.

Obično je očito s kojom se državom trebate povezati. Na primjer, ITV Hub i BBC iPlayer zahtijevaju britansku IP adresu, tako da ćete koristiti britanski poslužitelj. Slično tome, treba vam američki poslužitelj za pristup američkim platformama poput CW TV-a i Hulu.

Trebam li VPN ako sam u Velikoj Britaniji?

Dok možete gledati Otok ljubavi bez VPN-a iz Velike Britanije, mi bismo preporučili da ga ipak upotrebite. Poznato je da su razni davatelji internetskih usluga smanjili brzinu vašeg interneta ako odluče da previše struji. VPN skriva vaše aktivnosti, pa bi takvim ograničenjima dobavljačima internetskih usluga teže bilo opravdati. Nadalje, VPN-ovi sprječavaju većinu tipova napada Man-in-Middle i uvelike povećavaju vašu internetsku sigurnost.

Zašto ne mogu gledati Otok ljubavi iako je moj VPN povezan?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih se i dalje imate problema iako je VPN povezan. Prvo, upotrebljavajte britanski poslužitelj. Ovo je uobičajen problem, ali onaj koji se često zanemaruje.

Zatim provjerite pojedinosti o vašem ITV računu. Čak i ako koristite odgovarajući poslužitelj, poštanski broj koji ste unijeli tijekom registracije odlučit će li da koristite ITV ili STV uređaj. Da biste osigurali pristup svim emisijama ITV-a, preporučujemo upotrebu engleskog poštanskog broja.

Ako ste isprobali gore navedene korake i dalje imate problema, pokušajte kontaktirati tim za korisničku podršku VPN-a. Povremeno službe nadograde svoje mjere geo-ograničenja. To može dovesti do kratkih razdoblja nepristupačnosti, ali obično će vaš pružatelj VPN i dalje imati poslužitelje koji rade. Korisnička podrška trebala bi vam moći reći koje poslužitelje koristite u tim situacijama.

Izjava o odricanju odgovornosti: Comparitech ne odobrava niti potiče kršenje autorskih prava, uključujući strujanje video zapisa iz piratskih izvora. Iako VPN-ovi mogu sakriti geografska ograničenja i maskirati identitet korisnika, molimo vas da razmislite o lokalnim zakonima, žrtvama i rizicima piratstva prije preuzimanja ili strujećeg materijala zaštićenog autorskim pravima bez dozvole..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector