Kako gledati kako sam online, Celebrity 2019, slobodan od bilo kojeg mjesta

Kako gledati kako se slavna osoba izvlači odavde putem interneta

Sezona 19 Ja sam slavna osoba započeto 17. studenog. Svake večeri u 21 sat GMT (16:00 EST) pojavit će se nova epizoda u trajanju od sat vremena, a ako prethodne sezone budu prošle, emisija bi trebala trajati otprilike tri tjedna. Čitajte dalje kako biste saznali sve što trebate znati o ovoj seriji, kao i kako živjeti stream Ja sam slavna osoba 2019 besplatno na mreži, iz inozemstva.

Napominjemo da preporučujemo samo službene izvore. Ova je emisija izuzetno popularna, pa su kao takvi nelicencirani tokovi gotovo neizbježni. No, ne samo da su oni skloni izvađanju izvan mreže zbog kršenja autorskih prava, već su obično i vrlo loše kvalitete, s laganim videozapisima male rezolucije. Možete strujati Ja sam slavna osoba. Izvucite me odavde besplatno, tako da nema potrebe koristiti sjenovite, neovlaštene izvore.

Ja sam slavna osoba 2019. emitirat će se isključivo ITV Hub, streaming usluga koja je dostupna samo u Velikoj Britaniji. Ako ste u nekoj drugoj zemlji, trebat će vam VPN da biste je gledali.

Kako gledati kako sam Celebrity online u inozemstvu putem VPN-a

Većina platformi za strujanje provjerava korisničku IP adresu da bi vidjeli gdje se nalazi u svijetu. Međutim, kada se povežete s VPN-om, dobit ćete novu IP adresu koja odgovara zemlji u kojoj se nalazi vaš odabrani poslužitelj. Ovo dovodi do toga da usluge smatraju da se nalazite na željenoj lokaciji, omogućavajući vam da koristite platforme s zaključanim regijama s u inozemstvu. Ovo je lakše nego što zvuči; samo slijedite korake u nastavku.

Evo kako gledati kako sam putem Interneta besplatan bilo gdje:

 1. Prije svega, prijavite se na odgovarajući VPN. Preporučujemo ExpressVPN iako su CyberGhost i NordVPN dvije visokokvalitetne i jeftine alternative.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte softver. Imajte na umu da je obično na raspolaganju nekoliko različitih aplikacija, pa se pobrinite da nabavite odgovarajuću za svoj uređaj.
 3. Povežite se s jednim od britanskih poslužitelja vašeg VPN-a. Ako možete odabrati servere u određenom gradu, London i Manchester obično su jak izbor.
 4. Otvorite račun za ITV Hub. Ovo je besplatno i traje samo nekoliko minuta, iako će se od vas tražiti da unesete britanski poštanski broj. Imajte na umu da ITV zapravo ne potvrđuje da živite ondje, tako da možete unijeti valjani britanski poštanski broj.
 5. Na kraju, pokušajte reproducirati video na ITV koncentratoru. Trebali biste ustanoviti da se učitava gotovo odmah, ali ako ne, pokušajte očistiti kolačiće i osvježiti stranicu.

Od novih epizoda od Ja sam slavna osoba emitirat će se uživo, preporučujemo nekoliko minuta unaprijed kako biste bili sigurni da vaš VPN funkcionira besprijekorno. Ovaj pristup znači da, ako naiđete na bilo kakve probleme, trebali biste imati dovoljno vremena za pomoć od svog VPN-ovog tima za podršku.

Kako gledati kako se slavna osoba besplatno odvodi odavde na UK TV

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Kao i uvijek, ITV je ekskluzivni dom Ja sam slavna osoba. Izvucite me odavde. To znači da možete svaku epizodu emitirajte uživo i besplatno koristeći Čvorište ITV. Kao dodatni bonus, ne morate brinuti da ćete propustiti epizodu jer ćete ih moći gledati na zahtjev nekoliko tjedana nakon što emitiraju.

Nažalost, ITV Hub dostupan je samo u Velikoj Britaniji i nema međunarodnih Ja sam slavna osoba emitera još. ITV čvorištu i dalje možete pristupiti iz inozemstva ako se povežete s britanskim VPN serverom. Još nemate VPN? ExpressVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, što znači da možete isprobati bez rizika i zatražiti potpuni povrat novca ako niste impresionirani.

Kako djelujem slavna osoba izbaci me odavde?

Ja sam slavna osoba format je zapravo prilično jednostavan; slavne ličnosti žive u džungli nekoliko tjedana, a gledatelji glasaju za onog natjecatelja kojeg bi željeli vidjeti kako bi pokrenuo "pokus s Bushtuckerom". To često rezultira time da slavne osobe moraju jesti ili se neugodno približiti bugovima i drugim stvorenjima, iako, od ove godine neće se jesti živi insekti.

Nakon otprilike dva tjedna, publici se pruža mogućnost da glasaju za slavu koju žele osvojiti. U svakoj epizodi natjecatelj s najmanjim brojem pregleda bude izbačen sve dok ne ostane samo jedan. ITV tada donosi donaciju u svrhu izbora pobjednika.

Tko su ovogodišnji natjecatelji?

Ove godine će biti 10 sudionika, a kao i uvijek, Ant i Dec će se predstavljati. U nastavku pogledajte potpuni popis Ja sam slavna osoba. Izvucite me odavde 2019. natjecatelji:

 • Caitlyn Jenner (bivša sportašica, reality zvijezda)
 • Ian Wright MBE (nogometaš)
 • Adele Roberts (DJ)
 • Nadine Coyle (djevojke naglas)
 • Myles Stephenson (pjevač Rak-Su)
 • Andrew Maxwell (komičar)
 • Jacqueline Jossa (glumica)
 • Roman Kemp (DJ)
 • James Haskell (ragbi igrač)
 • Kate Garraway (TV voditeljica)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 49

Adblock
detector