Kako gledati Legacies 2. sezonu na mreži bez ikakvih mjesta

Kako gledati Legacies 2. sezonu na mreži bez ikakvih mjesta

Legacies sezona 2 premijerno će se predstaviti Četvrtak, 10. listopada u 21:00 EST (18 PM PST) na CW mreži. Nažalost, CW je zaključan u regiji i njegov je sadržaj dostupan samo u SAD-u. ako pokušate pristupiti ovoj platformi u inozemstvu, vidjet ćete sljedeću poruku:

"Zbog ograničenja licenci ovaj je sadržaj dostupan samo u SAD-u."

To znači da će vam trebati VPN da biste mogli uživo prenositi Legacies sezona 2 izvan SAD-a.

Ograničenja licenciranja CW-a

Za gledanje preporučujemo samo službene izvore naslijeđe sezona 2 na mreži. Neovlašteni streamovi su uobičajena pojava, ali mogu se uzeti izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. Također možete otkriti da su nelicencirani tokovi loše kvalitete s niskom razlučivošću i puno zaostajanja i punjenja. Srećom, nema potrebe gubiti vrijeme na inferiornim neslužbenim strujama jer na Legacies-u možete besplatno gledati sezonu 2 na internetu na The CW.

Legacies sezona 2 je samo na CW-u u vrijeme pisanja. CW je geo blokiran i dostupan je samo u SAD-u, što znači za gledanje trebat će vam VPN naslijeđe sezona 2 online iz inozemstva.

Kako gledati Legacies 2. sezonu bez inozemstva

Deblokiranje CW-a s VPN-om toliko je jednostavno da biste mogli za nekoliko minuta besplatno gledati Legacies sezonu 2. Ovdje ćemo vas provesti kroz postupak u četiri jednostavna koraka:

Evo kako besplatno gledati Legacies 2. sezonu na mreži s bilo kojeg mjesta:

  1. Prijavite se VPN-om koji deblokira CW. Preporučujemo ExpressVPN. Međutim, NordVPN i CyberGhost su velike vrijednosti alternative koje također rade s The CW.
  2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za uređaj koji koristite za gledanje Legacies sezona 2 na mreži.
  3. Otvorite svoju VPN aplikaciju ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u SAD-u. To će vam omogućiti da dobijete američku IP adresu i navesti uslugu na mišljenje da ste zapravo u Americi.
  4. To će vam omogućiti da deblokirate Legacies 2. sezonu u inozemstvu.
  5. Otiđite na CW TV ili CW aplikaciju i odaberite videozapis. Sadržaj treba deblokirati! Ako ne, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika.

Preporučujemo vam testirajte svoj VPN pomoću CW prije naslijeđe premijera sezone 2. Na taj ćete način izbjeći razočaranje svih problema u posljednjoj minuti koji bi mogli prouzročiti da propustite. Svi gore preporučeni VPN-ovi nude 24/7 podršku za chat uživo, što omogućava brzo i jednostavno rješavanje mogućih problema.

Kako gledati Legacies sezonu 2 na američkoj TV

Zastava SAD-a

Legacies sezona 2 će se premijerno predstaviti na The CW. U vrijeme pisanja teksta, CW je jedina mreža na kojoj je dostupna Legacies sezona 2. Dobra vijest je da se radi o TV mreži koja se emitira besplatno. Pretplata na kablovskoj TV ne samo da nije potrebna, nego čak ne morate registrirati račun da biste mogli gledati sadržaj na mreži. Kao takav, možete gledati naslijeđe sezona 2 na mreži besplatno CW TV.

Ako planirate gledati Legacies 2. sezonu izvan SAD-a, trebat će vam VPN. To je zato što CW regija zaključava svoj sadržaj radi poštivanja ograničenja licenci. Međutim, deblokiranje CW-a u inozemstvu jednako je jednostavno kao i povezivanje s VPN serverom u SAD-u. To možete učiniti sa ExpressVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, omogućujući vam da isprobate The CW, bez rizika.

Gdje drugdje mogu gledati Legacies sezonu 2 na mreži?

Iako nijedna druga mreža neće emitirati premijeru Legacies sezone 2, postoji šansa da ona dođe na Netflix u skoroj budućnosti. Uostalom, Legacies sezona 1 već je dostupna na Netflixu. Nadalje, Legacies je spin-off The Vampire Diaries koji se može naći i na Netflixu, kao i druge spin-off serije, The Originals.

CW se također može pratiti putem sljedećih servisa za strujanje: AT&T TV Now (od 50 USD mjesečno), Hulu s TV uživo (44,99 USD / mjesec) i YouTube TV ($ 49,99 / mjesec). Besplatne probe su dostupne za sve ove usluge iako će vam trebati VPN za gledanje izvan SAD-a. Međutim, malo je smisla da se prijavite s njima da biste gledali Legacies 2. sezonu jer ju možete besplatno gledati na The CW.

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje Legacies sezone 2 na mreži?

Možda ćete se boriti za pronalaženje besplatnog VPN-a koji dosljedno deblokira CW. Doista, besplatni VPN rijetko su u mogućnosti zaobići mjere protiv VPN-a poput onih koje je implementirao Netflix. Međutim, to nije jedini problem na koji ćete naići s besplatnim VPN-om. Mnoge takve usluge znatno su smanjile poslužiteljske mreže. S toliko mnogo korisnika koji pokušavaju iskoristiti besplatnu uslugu, rezultat je mala brzina, posebno kada se struji uživo i bujice uživo.

Besplatni VPN-ovi također predstavljaju rizik za vašu internetsku sigurnost. Umjesto da zaštite svoje podatke, neki se odlučuju za prikupljanje podataka (uključujući vaše podatke o pregledavanju) prije nego što ih prodaju trećim stranama. Često se pronalaze sigurnosne značajke bez enkripcije za zaštitu podataka od snoopera i hakera. U kontrastu, najbolje plaćeni VPN-ovi nude čitav niz značajki, uključujući stroga pravila o nezabilježenjima koja omogućuju anonimno pregledavanje weba.

Što možemo očekivati ​​od Legacies sezone 2?

Jedna od ključnih točaka za rješavanje u Legacies sezoni 2 je sudbina Nade nakon što je uskočila u lokvu u finalu sezone 1. Vidjet ćemo i utjecaj koji je Hope imala na druge likove koji, iako su joj izbrisana sjećanja, još uvijek imaju osjećaj nepotpunosti. Također je neizvjesna jesmo li vidjeli posljednjeg Malivorea.

Govoreći na San Diego Comic-Con 2019, izvršni producent Brett Matthews nagoviješteni s nekim zabavnim epizodama, prazničnim temama uz mogućnost zle verzije Kupida za Valentinovo, kao i božićne epizode sa "zlim Djedom Mrazom ili Krampusom."

Koji se članovi glume vraćaju u Legacies sezonu 2?

Očekuje se da će se velika većina glumačkih djela vratiti naslijeđe sezona 2. Tu spadaju Aria Shahghasemi (Landon), Kaylee Bryant (Josie), Jenny Boyd (Lizzie), Matthew Davis (Alaric), Quincy Fouse (Milton) i Peyton Alex Smith (Rafael). Dok se Hope (Danielle Rose Russell) žrtvovala da zaustavi Malivore u finalu sezone 1, nismo je vidjeli na ekranu, što znači da još uvijek postoji šansa da se vrati u sezonu 2.

Tu će biti i nekoliko novih dodataka u castingu. Tu spadaju Thomas Doherty kao Sebastian, Alexis Denishof (profesor Vardemus), Bianca Kajilch (šerif Mac), Leo Howard (Ethan) i Bianca Santos (Maya). CW je 2018. objavio poziv za casting. Doista, kreatorica showa Julie Plec povela je na Twitter u nadi da će pronaći ono što traži, izrazivši razočaranje zbog postupka kastinga u prvoj sezoni i "nedostatka kuriranih prijava" od agenata.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 40

Adblock
detector