Kako gledati Malu sirenu uživo! online s bilo kojeg mjesta

Kako gledati Malu sirenu uživo! on-line s VPN-om

Mala sirena uživo! emitiran 5. studenog 2019. Ako ste propustili prijenos uživo, ne brinite! Objasnit ćemo vam gdje ga možete ponovo pregledati i ponovno pregledati! Imajte na umu da će vam trebati VPN za gledanje Mala sirena uživo! iz inozemstva. To je zato što je sadržaj zaključan u regiji i dostupan je samo u SAD-u. Srećom, postoje neki visokokvalitetni VPN-ovi koji lako mogu zaobići takva geografska ograničenja.

Preporučujemo samo službene izvore za gledanje Mala sirena uživo!. Iako postoji puno neovlaštenih izvora, oni imaju slabiju kvalitetu i imaju malu rezoluciju. Nadalje, neki se neovlašteni streamovi uzimaju izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. Sve ove gnjavaže možete izbjeći gledajući Malu sirenu uživo! putem jednog od nižih službenih izvora.

Mala sirena uživo! bit će dostupan samo na platformama s zaključanom regijom. Iz tog razloga će vam trebati VPN ako ga želite gledati u inozemstvu (izvan SAD-a).

Kako gledati Malu sirenu uživo! on-line s VPN-om

Pomoću VPN-a možete izgledati kao da pregledavate iz druge zemlje. Ovo je vrlo korisno za deblokiranje geo-ograničenih sadržaja poput Little Mermaid Live !. Ne možete čekati da započnemo? Sve što trebate učiniti je slijediti jednostavne korake u nastavku.

Evo kako gledati Malu sirenu uživo! Online inozemstvo (izvan SAD-a):

 1. Prijavite se putem VPN-a. Preporučujemo ExpressVPN ali CyberGhost i NordVPN dvije su pristupačne alternative za gledanje Male sirene uživo! iz inozemstva.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj (uređaj s kojeg želite gledati The Little Mermaid Live!).
 3. Povežite se s poslužiteljem u SAD-u za IP adresa SAD-a. Tako ćete moći deblokirati ABC ili Disney + i gledati ih u inozemstvu (izvan SAD-a).
 4. Za gledanje putem ABC-a, morat ćete se prijaviti s američkim davateljem kabelske televizije. U slučaju Disney + potrebna je plaćena pretplata.
 5. Idite na ABC ili Disney + i odaberite videozapis koji bi se trebao reproducirati bez ograničenja. Ako je sadržaj i dalje blokiran, trebali biste očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika.

Kako gledati Malu sirenu uživo! na američkoj TV

Zastava SAD-a

U vrijeme pisanja, jedini način gledanja Male sirene uživo! nalazi se na ABC (iako će doći do Disney + 12. studenog 2019. godine). Za ovo je potrebna pretplata za kabelsku TV i da se prijavite u ABC pomoću podataka za prijavu na kablovskoj televiziji. Nakon toga možete gledati putem ABC.com ili putem aplikacije ABC. Dok je ABC dostupan putem mnogih popularnih servisa za strujanje, uključujući AT&T TV i Hulu, Mala sirena uživo! bilo je moguće gledati uživo samo na dan emitiranja i nije ponuđeno na zahtjev.

Imajte na umu da je ABC zaključan u regiji i dostupan je samo u SAD-u. Međutim, i dalje možete gledati iz inozemstva spajanjem na američki poslužitelj putem VPN-a. Dobro mjesto za početak je ExpressVPN koji nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. To znači da možete isprobati ExpressVPN bez rizika i tražiti puni povrat ako VPN ne ispunjava vaša očekivanja.

Gdje drugdje mogu gledati Malu sirenu na mreži?

Ako nemate pretplatu za kablovsku TV, jedini drugi način gledanja Mala sirena uživo! bit će na Disney+. Usluga streaminga trebala bi se pokrenuti u SAD-u, Kanadi i Nizozemskoj 12. studenoga 2019. Američka pretplata na Disney + košta 6,99 USD mjesečno, dok godišnja pretplata iznosi 69,99 USD (što djeluje nešto jeftinije od 5,83 USD mjesečno).

Disney + dolazi u Australiju i Novi Zeland 19. studenog 2019. Međutim, Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj i Španjolskoj morat ćete pričekati do 31. ožujka 2020. Kao takav, možda ćete morati koristiti VPN u kako bi uživo gledali Malu sirenu! na Disneyu +, ovisno o vašoj lokaciji. Spajanjem na poslužitelj u SAD-u, Kanadi ili Holandiji imat ćete američku, kanadsku ili nizozemsku IP adresu za deblokiranje platforme u inozemstvu.

Što bih trebao znati o Little Mermaid Live?

Mala sirena uživo! je glazbeni TV specijal koji se temelji na animiranom filmu iz 1989. godine Mala sirena. Stvoren za ABC, sadrži hibridni format u kojem je film projiciran pred živom publikom i isprepleten glazbenim izvedbama pjesama iz filma (kao i broadwayskom scenskom verzijom). Mala sirena uživo! emitiran na ABC-u 5. studenog, 2019. i privukla je 9,01 milijuna gledatelja.

Tko je u ulozi malog Sirena uživo?

Igra uloga Male sirene uživo! čine je razni popularni glumci i pjevači. Posebno, Auliʻi Cravalho glumi princezu Ariel dok Jodi Benson, izvorni Arielin glas, uvodi posebnu. Tu su i kraljica Latifah kao Ursula, Shaggy kao Sebastian, John Stamos kao kuhar Louis, Graham Phillips kao princ Eric i Amber Riley kao emcee.

Koje pjesme sadrže u Little Mermaid Live?

Mala sirena uživo! sadrži sve popularne pjesme iz izvornog animiranog filma, uključujući Dio tvog svijeta i Pod morem. Evo potpunog popisa pjesama koje su navedene prema redoslijedu pojavljivanja:

 • Fathoms ispod - Eric, Grimsby i Ansambl
 • Kćeri Tritona - Emcee, Ansambl
 • Dio vašeg svijeta - Ariel
 • Dio vašeg svijeta (repriza) - Ariel
 • Pod morem - Sebastian, Ariel i Ansambl
 • Jadne nesretne duše - Ursula i Ariel
 • Njezin glas - Eric
 • Les Poissons - kuhar Louis
 • Poljubi djevojku - Sebastian, ansambl
 • Kad bi samo - Ariel, Eric
 • Jadne nesretne duše (repriza) - Vanessa, Ursula
 • Sretni kraj - Uloga
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =

Adblock
detector