Kako gledati Nancy Drew sezonu 1 online iz bilo kojeg mjesta (besplatno!)

Prva epizoda od Nancy Drew sezona 1 premijerno će se predstaviti 10. oktobra u 21 sat EST (18h PST) na CW mreži. Ako pokušavate gledati novu TV emisiju Nancy Drew u inozemstvu, možda ćete naići na sljedeću poruku:


"Zbog ograničenja licenci ovaj je sadržaj dostupan samo u SAD-u."

Ograničenja licenciranja CW-a
Nažalost, CW je zaključan u regiji i dostupan je samo u SAD-u. Kao takav, trebat će vam VPN da biste mogli uživo prenositi novu TV emisiju Nancy Drew putem interneta iz inozemstva.

U ovom članku, pokrivat ćemo samo službene izvore za gledanje CW-a Nancy Drew sezona 1 na mreži. Iako su nelicencirani tokovi TV emisija česti, oni su uglavnom lošije kvalitete. Niska razlučivost, puferiranje i kašnjenje stvaraju frustrirajuće iskustvo strujanja. Nadalje, neovlašteni izvori riskiraju da budu premješteni izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. Dobra vijest je da nema potrebe gubiti vrijeme na neslužbenim strujama jer besplatno možete gledati sezonu Nancy Drew online 1 besplatno.

Nancy Drew sezona 1 premijerno će se pojaviti na filmu The CW, koji je platforma zaključana u regiji. Za gledanje u inozemstvu (izvan SAD-a) trebat će vam VPN.

Kako gledati Nancy Drew sezonu 1 na mreži

Upotreba VPN-a vrlo je brza i laka za gledanje Nancy Drew sezone 1 u inozemstvu. VPN-ovi rade šifriranjem vaših podataka, usmjeravanjem internetske veze preko privatnog tunela do VPN poslužitelja. Pri tome skrivaju vašu pravu IP adresu i pružaju vam novu, privremenu IP adresu na mjestu koje odaberete. Odabirom poslužitelja u SAD-u, lagano ćete izvijestiti CW da misli da se nalazite u SAD-u, omogućavajući vam da deblokirate Nancy Drew sezonu 1 u inozemstvu.

Da biste gledali Nancy Drew u inozemstvu, sve što morate učiniti je slijediti ove detaljne upute:

Evo kako besplatno gledati novu TV emisiju Nancy Drew na mreži (i bilo gdje):

 1. Prijavite se za VPN s poslužiteljima u SAD-u. Preporučujemo ExpressVPN. Međutim, NordVPN i CyberGhost također deblokiraju CW i nude izvrsnu vrijednost za novac.
 2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj (za uređaj s kojeg želite gledati sezonu Nancy Drew 1).
 3. Otvorite svoju novu VPN aplikaciju ili proširenje preglednika i povežite se s poslužiteljem u SAD-u. Pri tome će vam biti dodijeljena američka IP adresa za deblokiranje CW-a.
 4. Idite na web stranicu CW ili u CW aplikaciju i unaprijed testirajte svoj VPN Nancy Drew premijera sezone 1. Sav sadržaj treba deblokirati!
 5. Iako smo ustanovili da to nije potrebno u našem testiranju, možda biste trebali pokušati očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika ako je sadržaj i dalje zaključan. Ako to ne uspije, preporučujemo da se za daljnju pomoć obratite korisničkoj podršci svog VPN-a.

Kako gledati Nancy Drew u sezoni 1 besplatno na američkoj televiziji

Zastava SAD-a

Možete gledati Nancy Drew sezona 1 na mreži besplatno CW TV. U vrijeme pisanja teksta, CW je jedina mreža koja emitira američku dramsku seriju (iako će se to vremenom vjerojatno promijeniti). Srećom, CW je televizijska mreža koja se emitira besplatno, što znači da vam za gledanje sadržaja ne trebate kablovsku TV. U stvari, ni ne morate se registrirati za račun. No trebate imati na umu da CW omogućava gledanje epizoda samo na zahtjev.

Jedna stvar koju treba imati na umu je da je CW zaključan u regiji i dostupan je samo u SAD-u. To znači da će vam trebati VPN da biste mogli gledati Nancy Drew sezonu 1 ili bilo koju drugu CW TV emisiju. Spajanjem na poslužitelj u SAD-u dobit ćete američku IP adresu, deblokirajući sav sadržaj na CW TV i The CW App. ExpressVPN deblokira CW i nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca, što znači da ga možete isprobati bez ikakvog rizika.

Gdje drugdje mogu gledati Nancy Drew sezonu 1 na mreži?

Možda će vas zanimati i to uživo možete pratiti CW putem brojnih popularnih servisa za strujanje. Oni uključuju AT&T TV Now (od 50 USD mjesečno), Hulu s TV uživo (44,99 USD / mjesec) i YouTube TV (49,99 USD mjesečno). Još bolje, sve ove usluge dolaze s besplatnom probom.

Iako su se CW i Netflix dogovorili kako CW emisije automatski dolaze na Netflix, taj se odnos od tada promijenio. Umjesto toga, sve buduće serije, uključujući Nancy Drew, prikazat će se pojedinačno. Međutim, u kolovozu 2019. objavljeno je da DZS je imao stekao prava na streaming u protekle sezone Nancy Drew. Oni će biti dostupni na CBS All Accessu koji nudi planove za 5,99 USD (ograničene reklame) i 9,99 USD (bez reklama).

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje Nancy Drew sezone 1?

Čini se da CW nije implementirao bilo kakve stroge mjere protiv VPN-a, što znači da će se neki slobodni VPN-ovi možda moći deblokirati. Međutim, drugačija je priča kada je u pitanju deblokiranje simpatija Netflixa, gdje mnogi besplatni VPN-ovi ne uspijevaju. Međutim, glavni problem korištenja besplatnog VPN-a za gledanje Nancy Drew sezone 1 su spori, nedosljedni poslužitelji. Rezultat su česti prekidi koji su vrlo uočljivi kod prijenosa uživo.

Zbog sigurnosnih rizika ne preporučujemo besplatne VPN-ove za osnovno pregledavanje. Kvalitetni VPN trebao bi osigurati šifriranje vaših podataka i spriječiti propuštanje vaših osobnih podataka. Nažalost, neke besplatne VPN-ove nedostaju čak i najosnovnije sigurnosne značajke. Što je još gore, možete se naći neželjene s neprikladnim oglasima ili čak imati svoje podatke pregledavanja i upisati ih u prodaju trećim stranama.

Što možemo očekivati ​​od nove TV emisije Nancy Drew?

Nancy Drew nadolazeća je misteriozna dramska TV serija zasnovana na liku iz dugogodišnje knjige Nancy DrewMystery Stories. U vrijeme pisanja, Nancy Drew sezona 1 još nije bila premijerno. Kao takav, imamo samo nekoliko pojedinosti o plotu sezone 1. Priča prati 18-godišnju Nancy Drew (Kennedy McMann) koja je zajedno sa četvero prijatelja svjedoci ubojstva prije nego što su se udružili u pokušaju pronalaženja krivca.

Što još mogu gledati na mreži CW?

Nancy Drew nije jedina TV emisija na kojoj možete besplatno prenositi prijenos uživo na CW TV. Evo popisa nekih od najpopularnijih emisija koje možete pogledati:

 • Pandora
 • Bljesak
 • Svi američki
 • Super djevojka
 • riverdale
 • Strijela
 • Batwoman
 • nadnaravan
 • Charmed
 • Crna munja
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *