Kako gledati novu sezonu Nova papa na mreži

Kako gledati novu sezonu Nova papa na mreži

Novi Papa će premijerno predstaviti Ponedjeljak, 13. siječnja na HBO-u u 21:00 ET. Nastavak HBO-ove serije Mladi mladi pape iz 2016., zvijezde ove devete epizode, John Malkovich i Jude Law. Čitajte dalje kako biste saznali kako možete gledati Novog papu putem interneta iz inozemstva uz pomoć virtualne privatne mreže (VPN).

Imajte na umu da preporučujemo samo službene izvore za gledanje Novi papa. Neovlašteni tokovi često su loše kvalitete s malom razlučivosti i čestim prekidima kao što su kašnjenje i međuspremnik. Drugi razlog zbog kojeg ne preporučujemo rizikovanje neslužbenih izvora je taj što ih se često krši izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. Srećom, premijeru Novog pape ne morate propustiti jer postoji više službenih izvora, što znači da možete gledati u nekoliko različitih zemalja.

Novi papa prikazivat će se samo na platformama s zaključanom regijom. Iz tog razloga trebat će vam VPN ako putujete i želite ga gledati iz inozemstva sa svojim uobičajenim uslugama kućnog streaminga..

Kako gledati novu sezonu New Pope 1. u inozemstvu

Ako niste sigurni odakle započeti, ne brinite! Za postavljanje i korištenje VPN-a za deblokiranje geo-ograničenog sadržaja kao što je Novi Papa, lakše je nego što mislite. Zapravo smo sve to izložili u samo nekoliko jednostavnih koraka:

Evo kako možete gledati Novi papa online s bilo kojeg mjesta:

  1. Prvo se prijavite s VPN-om koji deblokira HBO. Preporučujemo ExpressVPN iako CyberGhost i NordVPN nude veliku vrijednost i također rade s HBO-om.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju (ili proširenje preglednika) za uređaj s kojeg želite gledati Novi papa.
  3. Prijavite se na VPN aplikaciju i povežite se s poslužiteljem u zemlji u kojoj je HBO dostupan, poput SAD-a. Tada ćete imati američku IP adresu za deblokiranje HBO-a.
  4. Idite na HBO i otvorite video; trebao bi igrati bez problema. Ne brinite ako se čini da je sadržaj i dalje blokiran. Možda ćete trebati očistiti kolačiće kako bi promjene stupile na snagu.

Kako gledati novu sezonu Nova papa na američkoj TV

Zastava SAD-a

Novi papa emitirat će se na HBO 13. siječnja. Vrijedno je znati da u SAD-u postoje dvije različite HBO aplikacije: HBO Now i HBO Go. Jednostavno, HBO Go omogućuje ljudima koji već dobivaju HBO kao dio svog kabelskog paketa da je gledaju u pokretu.

Suprotno tome, HBO Now je samostalna usluga za strujanje i nije vam potreban kabel da biste je koristili. Ova usluga košta 14,99 USD mjesečno i dolazi sa 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom. Imajte na umu da je HBO dostupan u mnogim zemljama širom svijeta s cijenama koje se razlikuju od zemlje do zemlje.

Ako putujete u zemlji u kojoj HBO nije dostupan ili želite gledati drugu verziju HBO-a, trebat će vam VPN. To vam omogućuje povezivanje s poslužiteljem u drugoj zemlji (kao što je američki poslužitelj) i promjena IP adrese, čini se kao da pregledavate tu lokaciju. ExpressVPN dobro surađuje s HBO-om i uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca tako da možete isprobati bez rizika. Ako niste zadovoljni, otkažite kako biste primili puni povrat.

Gdje drugdje mogu gledati Novog papu?

Dobra vijest je da imate niz opcija kada možete gledati Novog papu putem interneta:

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Dok je Novi papa dostupan na HBO-u 13. siječnja, ona će se uključiti Nebo Atlantik dan ranije u nedjelju, 12. siječnja. Ovo je kanal koji plaća televiziju, dostupan u Velikoj Britaniji i Irskoj. Ako ste već korisnik Sky TV-a, na Sky Sky-u možete gledati The New Pope i ako želite strujati dok ste izvan kuće, možete to koristiti putem aplikacije Sky Go bez dodatnih troškova..

Nemate kabel? Uvijek ste mogli gledati Sky Atlantic preko televizije Now. Ova vam usluga omogućava strujte Sky TV kanale bez obveze dugoročne pretplate. "Zabavna propusnica" uključuje Sky Atlantic i cijena je 8,99 funti mjesečno. Također je uključeno i 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Bilo da se odlučite gledati novog papu putem Sky Go ili Now TV-a, potrebna je internetska adresa u Velikoj Britaniji ili irska IP adresa za pristup uslugama u inozemstvu.

Francuska

Flag_of_France-e1527750876576

Možete i gledati Novi papa na Kanal+ s prvom epizodom emitiranom 13. siječnja. Francuski plaćeni kanal dostupan je za gledanje na mreži za 19,90 eura mjesečno. Uključuje jednomjesečno besplatno probno razdoblje. Međutim, za gledanje Canal + izvan Francuske trebat će vam VPN. Jednostavno se povežite s poslužiteljem u Francuskoj za francusku IP adresu i geo-ograničeni sadržaj će se deblokirati.

Što znamo o Novom papi?

Novi papa nastavak je serije Mladi mladi papa iz 2016. o mladom, američkom papi koji katoličku crkvu vodi u novom, radikalnom smjeru. U režiji Paola Sorrentina, Novi papa, originalna je serija u devet epizoda koja dodatno istražuje svijet suvremenog papinstva. Međutim, kao što naslov kaže, ovaj put je novi papa kojeg glumi John Malkovich.

Tko su glumci iz Nove pape?

Jude Law ponavlja svoju ulogu pape Pija XIII., Dok Ivan Malkovich glumi novog titulu pape, papu Ivana Pavla III. Nažalost, ne čini se da će se sestra Mary Diane Keaton vratiti. Međutim, glavni članovi glumačke ekipe uključuju Silvio Orlando kao kardinal Angelo Voiello, Javier Cámara kao kardinal Bernardo Gutiérrez i Cécile de France kao Sofija. Značajni novi dodaci uloga uključuju Marilyn Manson i Sharon Stone.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 11 =

Adblock
detector