Kako gledati novu TV emisiju Watchmen online putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Kako gledati Watchmen sezonu 1 na mreži

Prva serija od Watchmen htjeti premijera u 21:00 EST (18:00 PST / 2:00 BST) 20. listopada. Bit će prilično kratka sezona, sa samo devet sati trajanja epizoda, ali s pozitivne strane, međunarodni fanovi neće dugo morati čekati Watchmen objavljuje se gotovo istovremeno u nekoliko zemalja. Pogledajte dolje kako biste saznali kako možete strujati stream Watchmen TV emisija iz inozemstva.

Važno je napomenuti da preporučujemo samo službene izvore. Iako nije licenciran Watchmen protoci će vjerojatno biti dostupni, koji često pružaju samo uspavane videozapise s niskom razlučivošću, a da stvar bude još gora, oni se mogu upotrijebiti za kršenje autorskih prava bez upozorenja. Postoji puno legitimnih načina da se gleda Watchmen TV emisija na mreži, tako da nemate što dobiti pomoću sjenovitih strujanja drugih proizvođača.

Stražari TV emisija emitirat će se samo na geografski ograničenim streaming uslugama. To znači da će vam trebati VPN da biste gledali jeste li izvan podržane zemlje.

Kako struji TV emisiju Watchmen online putem Interneta s bilo kojeg mjesta

VPN-ovi usmjeravaju vaš promet putem poslužitelja u drugom dijelu svijeta, skrivajući istinsku lokaciju i čineći da izgleda kao da se zapravo nalazite u drugoj zemlji. Iako ovo zvuči komplicirano, VPN-ovi su vrlo jednostavni za korištenje. Samo slijedite dolje navedene korake za deblokiranje i strujanje Watchmen TV emisija s bilo kojeg mjesta na svijetu:

  1. Započnite s prijavom na VPN ako već niste. Preporučujemo ExpressVPN, ali ako tražite jeftinu alternativu, NordVPN i CyberGhost su izvrsni izbor.
  2. Instalirajte VPN aplikaciju (pribavite odgovarajuću verziju za svoj uređaj) i prijavite se.
  3. Odlučite koju od usluga ispod želite deblokirati, a zatim se povežite s poslužiteljem u odgovarajućoj zemlji. Na primjer, koristićete kanadski poslužitelj za deblokiranje Cravea ili britanskog za pristup usluzi Now TV u inozemstvu.
  4. Ako vaša odabrana usluga zahtijeva otvaranje računa, učinite to sada. Imajte na umu da će vam možda trebati način plaćanja koji je povezan s adresom u željenoj zemlji.
  5. Na kraju, pokušajte pogledati videozapis na odabranoj usluzi. Trebalo bi početi gotovo odmah, ali ako ne, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće, a zatim osvježiti stranicu.

Watchmen emitovati uživo, zato je važno prije provedenog datuma premijere provesti nekoliko minuta kroz prethodno navedene korake. Na ovaj način, ako imate bilo kakvih problema, imat ćete vremena da potražite pomoć od svog korisničkog tima za podršku VPN-a i možda neće trebati propustiti početak prve epizode.

Kako gledati TV emisiju Watchmen uživo na američkoj televiziji

Zastava SAD-a

Watchmen sezona 1 emitirat će se isključivo na HBO-u. Iako vam ova usluga omogućuje gledanje prve epizode mnogih emisija besplatno, morat ćete se prijaviti za streaming ostatka serije. Ako vaš paket kabelske televizije već uključuje HBO, možete se prijaviti u HBO Go i gledati bez dodatnih troškova.

Želite gledati Watchmen TV emisija na mreži bez kabela? Srećom, imate puno mogućnosti. Na primjer, možete se prijaviti za HBO. To košta 14,99 USD i dolazi sa sedmodnevnim probnim vremenom. Vrijedi to spomenuti HBO Now ne dopušta vam gledanje Watchmen uživo, iako; Umjesto toga, nove će epizode biti dodane knjižnici na zahtjev u roku od 24 sata od prikazivanja na TV-u.

Ako biste radije strujali Watchmen sezona 1 uživo, ili se možete prijaviti za AT&T TV Now (50 USD mjesečno) ili dodajte paket HBO kanala svojoj pretplati na Amazon Prime Video, Hulu ili PlayStation Vue (za dodatnih 14,99 USD mjesečno).

Sve su gore navedene usluge zaključane u samoj regiji i prikazivat će samo Watchmen TV emisija u SAD-u. Kao takav, trebat će vam VPN za gledanje iz inozemstva. ExpressVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca koja vam omogućava strujanje Watchmen bez rizika, a ako niste zadovoljni, možete jednostavno otkazati zahtjev i zatražite povrat u cijelosti.

Gdje drugdje mogu živjeti streaming Stražara na mreži?

Za razliku od nekih drugih mreža, HBO ne ostavlja svoje međunarodne fanove da čekaju. Watchmen TV emisija bit će objavljena u brojnim zemljama u roku od 24 sata od emitiranja u SAD-u. Pročitajte dalje kako biste saznali kako strujati Watchmen gdje si:

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

U Ujedinjenom Kraljevstvu, Watchmen bit će prikazan u 21 sat, 21. listopada, na Sky Atlantiku. To znači da, ako ste već korisnik Sky TV-a, možete lako gledati putem interneta Sky Go app. Ako nemate kabel (ili imate drugog dobavljača), morat ćete se prijaviti na Now TV.

Ova usluga košta 8,99 funti mjesečno i dolazi s besplatnom probnom sedmodnevnom probom. Osim što će vam omogućiti prijenos uživo preko Sky Atlantika, Now TV će dodati nove epizode Watchmen u svoju knjižnicu na zahtjev, ubrzo nakon što završe emitiranje.

Sky Go i Now TV su geografski ograničeni, što znači da ćete za njihovo korištenje morati biti u Velikoj Britaniji ili povezani na britanski VPN poslužitelj..

Kanada

Kanadska zastava

Watchmen sezona 1 emitirat će se istovremeno u Kanadi i SAD-u. To znači da kanadski navijači mogu emitirajte nove epizode uživo u 21 sat dalje žude. Ako već primate HBO i Crave kao dio TV pretplate, možete se prijaviti i gledati bez dodatnih troškova.

To je također moguće gledati Watchmen on-line bez kabela. Morate samo platiti pretplatu za filmove + HBO Cravea (19,98 USD mjesečno nakon jednotjednog besplatnog probnog razdoblja). To će vam omogućiti gledanje emisije uživo, no vrijedi primijetiti da će epizode biti dostupne i na zahtjev nekoliko sati kasnije.

Crave ima regiju i postoji samo u Kanadi. Ovu uslugu i dalje možete koristiti u inozemstvu povezivanjem s kanadskim VPN serverom.

Australija

australija zastava

Australski navijači mogu gledati Watchmen svakog ponedjeljka u 12:00 AEST na Fox Showcase-u, počevši od 21. listopada. Ako ste u ovom trenutku zauzeti (i bit će mnogo ljudi), umjesto toga, možete ih ponoviti u 20:30 umjesto te večeri.

Postojeći korisnici Foxtel TV-a mogu prijavite se u Foxtel Go aplikaciju i započnite streaming na mreži odmah bez dodatnih troškova. Ako imate drugog davatelja usluge, jedina druga mogućnost je stvoriti Foxtel Now račun. To košta 25 AUD mjesečno, ali dolazi s 10-dnevnom besplatnom probom tijekom koje možete gledati bilo koji kanal koji želite.

Foxtel usluge su zaključane u regiji, pa će vam trebati VPN da biste ih koristili ako ste izvan Australije.

Što možemo očekivati ​​od prve sezone na Watchmenu?

Watchmen TV emisija nije adaptacija stripa na malom ekranu. Umjesto toga, to je priča koja se odvija u istom svemiru, nakon što su superheroji bili zabranjeni. U skladu s tim, bit će nekoliko veza s izvornim materijalom: Doctor Manhattan, izvorni Silk Spectre i Ozymandias svi su oblikovani kako bi se pojavili.

Pretpostavka od Watchmen Prva sezona je prilično jednostavna: nakon što kult obožavanja Rorschacha počne ciljati na policajce, policija počinje nositi maske. Tijekom devet epizoda vidjet ćemo da detektivka Angela Abar (Regina King) pomiče granicu između mirovnog radnika i budnog čuvara.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 3

Adblock
detector