Kako gledati oca Brauna sezona 8 na internetu besplatno

Kako gledati oca Brauna sezona 8 na mreži

Otac Brown sezona 8 emitirat će se dalje 6. siječnja u 14:15 GMT (09:15 EST / 06:15 PST) na BBC One i BBC iPlayeru. Epizode će emitirati svakog radnog dana dva tjedna. Međutim, vrijedno je znati da je platforma BBC iPlayer zaključana u regiji i dostupna je samo u Velikoj Britaniji. To znači da će vam trebati VPN da biste mogli gledati Oca Brauna sezonu 8 (ili bilo koji drugi sadržaj BBC iPlayera) u inozemstvu.

Preporučujemo samo službene izvore za gledanje Otac Brown sezona 8. Iako je vjerojatno da će doći do nelicenciranih streamova, savjetujemo da ih ne upotrebljavate. Konkretno, neovlašteni tokovi obično su loše kvalitete s niskom razlučivošću i čestim kašnjenjem i puferiranjem. Nadalje, neslužbeni izvori često se uzimaju izvan mreže zbog kršenja autorskih prava zbog čega ćete premijerno sezonu propustiti. Srećom, možete besplatno gledati sezonu Otac Brown 8, tako da ne morate riskirati takve nepouzdane izvore.

Otac Brown sezona 8 prikazivat će se samo na geo-ograničenim platformama. Kao takav, trebat će vam VPN da biste ga gledali ako putujete u inozemstvo (izvan Velike Britanije).

Kako gledati oca Brauna sezona 8 na internetu besplatno

Dobra vijest je da pomoću VPN-a možete gledati Otac Braun sezona 8 putem Interneta besplatno s bilo kojeg mjesta na svijetu i povezati vas BBC iPlayer kao i obično kod kuće. Samo slijedite korake u nastavku.

Evo kako gledati Otača Brauna sezona 8 besplatno u inozemstvu (izvan Velike Britanije):

  1. Prijavite se odgovarajućom VPN uslugom. Preporučujemo ExpressVPN. Međutim, CyberGhost i NordVPN također deblokiraju BBC iPlayer i nude veliku vrijednost za novac.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju ili proširenje preglednika. Svaki od gore navedenih VPN-ova nudi mnoštvo aplikacija za različite platforme, pa pripazite da odaberete ispravnu verziju za svoj uređaj.
  3. Otvorite VPN aplikaciju i povežite se s poslužiteljem u Velikoj Britaniji dobiti IP adresu u Velikoj Britaniji. To vam omogućuje da deblokirate BBC iPlayer i live stream Otac Brown sezona 8 u inozemstvu.
  4. Prijavite se za BBC iPlayer račun ako ga već nemate. Ovo znači da morate unijeti svoju adresu e-pošte, stvoriti lozinku i unijeti svoje ime, datum rođenja i poštanski broj u Velikoj Britaniji (prihvaćen je bilo koji britanski poštanski broj).
  5. Odaberite BBC iPlayer videozapis ili prijenos uživo. Sadržaj bi se sada trebao reproducirati bez ograničenja. Ako je i dalje blokiran, preporučujemo da očistite kolačiće preglednika.

Otac Brown sezona 8 emitirat će se uživo na BBC iPlayeru. Ako unaprijed testirate svoj VPN s BBC iPlayerom, možete izbjeći nestanak zbog neočekivanih tehničkih problema. Omogućuje vam i dovoljno vremena da se po potrebi obratite korisničkoj podršci svog VPN-a radi dodatnih uputa.

Kako se uživo prenosi Otac Brown, sezona 8 na UK TV

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Možete živjeti stream Otac Brown sezona 8 na BBC iPlayeru 6. siječnja u 14:15 GMT. Nadalje, epizode su dostupne na zahtjev nedugo nakon njihovog početnog emitiranja. Iako je BBC iPlayer besplatna usluga, prije gledanja morat ćete se prijaviti na račun. Suprotno uvriježenom mišljenju, od vas se neće tražiti da unesete broj TV dozvole, iako ćete trebati navesti neke osnovne osobne podatke, uključujući vaše ime, datum rođenja i poštanski broj u Velikoj Britaniji (bilo koji britanski poštanski broj radi).

Sadržaj BBC iPlayera je zaključan u regiji i dostupan je samo u Velikoj Britaniji. Međutim, najbolji VPN-ovi za BBC iPlayer omogućuju vam da deblokirate njegov sadržaj s bilo kojeg mjesta na svijetu. Jednostavno se povežite s poslužiteljem u Velikoj Britaniji i dobit ćete UK adresu u Velikoj Britaniji koja vam omogućuje gledanje oca Brauna sezona 8 u inozemstvu. ExpressVPN deblokira BBC iPlayer i dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. To znači da možete isprobati i bez rizika i tražiti puni povrat novca ako niste zadovoljni

Gdje drugdje mogu gledati oca Brauna sezona 8 na mreži?

Dok će otac Brown sezonu 8 premijerno prikazati na BBC iPlayeru, možemo očekivati ​​da će epizode dolaziti i do raznih drugih usluga struje u bliskoj budućnosti. To se temelji na činjenici da možete gledati prethodne sezone oca Browna u mnogim zemljama širom svijeta. Konkretno, prvih šest sezona oca Browna moguće je gledati na Netflixu u Velikoj Britaniji. Za to je potrebna pretplata koja se naplaćuje od 5,99 £ ili 7,99 USD mjesečno.

Također možete kupiti prvih sedam sezona Oca Brauna na Amazon Primeu s sezonama po cijenama od 3,99 do 7,99 funti. Ovo je mnogo isplativije od kupnje pojedinih epizoda koji koštaju 2,49 funte. Otac Brown također je tradicionalno emitirao na PBS-u u SAD-u i ABC-u u Australiji. Nepotrebno je reći, trebat će vam VPN za pristup bilo kojoj od ovih opcija u inozemstvu zbog geografskih ograničenja na mjestu. Na primjer, spajanje na poslužitelj s poslužiteljem u Australiji znači da ćete imati australijsku IP adresu za deblokiranje ABC-a.

Što znamo o ocu Brownu, sezona 8?

Sezona 8 oca Browna sastojat će se od 10 epizoda, baš kao i prethodnih sezona. Prva epizoda nosi naslov "Nebeski zbor", a emitirat će se 6. siječnja 2020. Ne treba reći da ćemo vidjeti kako rimokatolički svećenik otac Brown nastavlja svoja podviga u rješavanju zločina. Ima još dobrih vijesti za fanove; BBC je već obnovio oca Brauna za devetu sezonu koja se emitira 2021.

Priče o sezonu 8 uključivat će oca Brauna koji istražuje ubojstvo ekscentričnog pčelara i intervenirati kada predviđanja vratara prijete ponovnom spajanju obitelji gospođe McCarthy. Otac Brown se također mora utrkivati ​​kako bi spasio Bunty iz vješala vješala dok je pokušavala ubojstvo.

Koji se članovi glumaca vraćaju za sezonu Otac Brown 8?

Istoimenog oca Brauna glumi Mark Williams Harryja Pottera, koji će se naravno vraćati u sezonu 8. Također se vraćaju u sezonu 8 redoviti su likovi, uključujući gospođu McCarthy (Sorcha Cusack), inspektora Malloryja (Jack Deam), narednika Goodfellowa (John Burton) ) i Bunty Windermere (Emer Kenny). Značajno je da ćemo i prvi put nakon 2014. vidjeti povratak glavnog inspektora Valentina (Hugo Speer)..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 85

Adblock
detector